1467
  • Hans von Luck
    Igazából Brawl - Huligán a Bruticus nevű óriás-robot egyik lába volt ha jól emlékszem...
  • Xerxész
    Ezt mondtam én is Viizonak.

Amúgy annak a "gördülő izének" nem tudjuk a nevét? Mert Bonecrusher és Long Haul kizárva. Rajtuk kívül még kik Devastator alkotóelemei, azaz a többi Construction robot?
  • spedway
    De a "gördülő izé" nem Devastator.
    Linkeltem a műanyag játék képeit lentebb.
  • Shiwo
    ha van 1 csöpnyi eszük ,akkor úgy korigálják a tévedést, hogy Brawl lesz az egyik szerkesztett
  • Optimus Prime
    Optimus messze nem a legnagyobb és legerősebb Trasformer. Ott vannak a gestaltok, Omega Supreme, az alapból bázis méretű Trypticon és Metroplex, meg persze Unicron, de mint erő a Dinobotok, Grimlock vagy Scorponok is elég erősek.

Az eredeti Devastatornak 6 része volt. Bonecrusher volt az egyik, mint sejthető az újaknak új nevei is lesznek. Szarvashiba hogy a DVD kiadásra sem javították Devastator nevét Brawl-re pedig a regényt leszámítva mindenhol így hívták.

Barricade pedig a regény, képregény szerint tényleg meghalt. Bár ezt a filmben sose láttuk és jelen esetben ez dominál. Az IDW Movie Seqe The Reign of Starscream képregényben pl. már látni, ahogy Screamer összekapja. Ott Ironhide szorította le az útról.
  • Xerxész
    Azért ne lepődj meg, ha nem ő lesz Devastator.
  • megalodon
    Szerintem is összeáll valahogy.
    Max az autobotok is öszeállnak :)
  • megalodon
    Már ez überdurva :)
  • 5c0rp330n
    7 része van a devastatornak.
  • viizo
    akárhogy nézem, Optimusznál nem sokkal nagyobb - jóval tömzsibb, de talán ha 1/3-nyival magasabb...

és közel nem 10szer akkora.. :)

a cikkben olvasható:

"A hírek szerint Devastatornak elsősorban a felsőtestében lesz az ereje, valahogy úgy, mint egy gorillának."

nos a keréken gördülőnek is a felsőtestében van az ereje, azaz még ez is alátámasztaná, hogy a gördülő izé Devastator :)

• Xerxész
    Meglehet...de szerintem össze fog állni.
    Azt viszont ne kérdezd, hogy hogyan fogják legyűrni, ha egyszer összeállt, fogalmam sincs.
    Legyen ez már Bay rendező úr titka.
  • Szolnokboy1
    nekem egyébként van egy olyan tippem is, miszerint Devastator 6 alkotóeleme soha nem fog összeállni a filmben. éppen az lesz a lényeg, hogy ezt megakadályozzák és külön lenyomják mind a 6-ot. persze a rajongók kedvéért valahogy megmutatják, hogy hogy nézne ki ha összeállna.
  • Xerxész
    Pedig készülj fel, mert az csak egy darabja lesz Devastatornak. Nem szoktad nézni a Discovery Channelt és más természeti csatornákat? Ott lehet látni óriás munkagépeket, na ilyenekből fog összeállni Devastator. Itt egy másik alkotóeleme a kedvedért, ő Long Haul (Hosszúpofa), egy óriási billenőskocsi, amit én utoljára egy Jackie Chan filmben láttam (nem emlékszem a címére):

Long Haul

Ha végigolvasod a hírt és megnézed a képeket, alul van egy elképzelt Devastator is, de tuti nem így fog kinézni a filmben. Long Haul elvileg hivatalos. Ő is elég nagy, nem?

Elfelejted, hogy Michael "Monumentális" Bay rendezi a filmet, aki mindig magasra teszi a mércét. Készülj fel nyugodtan Devastatorra, mert a trailerbeli óriás markológép csak egy darabja lesz.
  • Szolnokboy1
    + megatron
  • megalodon
    Nagy film nagy robot :S XD
  • megalodon
    Valamit nem értek. Ki az a Fallen és ki Devastator?? 2főellenség lessz??
  • r4pt0r
    És mi a gond? Hallottad van bolygó méretű is. :D
  • immovable
    ááá beszarok már alig várom a filmet
  • viizo
    akárhogy nézem a videót, egyre inkább kizártnak tartom hogy a nagy robot csupán Devastator egyik része..

gondolkozzatok már, csak az egyik szerkesztett 10szer akkora lenne, mint az egyébként is az egyik legnagyobb és legerősebb robot, Optimusz?

ahogy nézem a részeit, a karjait, totál olyan mintha több robotból állna össze - egyedül a kereke zsákbamacska

ha ez az egyik része Devastatornak, a teljes robotnak akkorának kellene lennie, mint egy fél város..
  • megalodon
    De a filmnek köze nincs a történethez :)
  • megalodon
    Ez tök jó,végre értem hogy kerültek a földre stb...
  • Xerxész
    ...akikből kialakul majd Devastator. Ha jól tudom, 7 Construction robot van, és ezekből egy volt Bonecrusher, aki Devastator bal kezét alakította volna, ha jól tévedek. De őt kicsinálta Optimus, szóval kérdéses, hogy ki lesz Devastator bal keze...
  • Szolnokboy1
    az autobotok csak civil autokká alakulnak át, az álcák pedig csak katonai járművekké. nem tom, miért van így. a 2. részben lesznek a Contstruciconok (Szerkesztettek), akik munkagépekké alakulnak (markoló, dömper meg ilyenek).
  • Bucser
    Elvileg az autópályás üldözés végén mikor Optimus végez Bonecrusherrel a képregény/script szerint kinyírja Barricade-t is aki hátulról támad rá.

"He did die in the leaked film script, the comic book and novelization, killed shortly after Optimus Prime's motorway battle with Bonecrusher whilst attacking Prime from behind."

Forrás: Wikipedia
  • Optimus Prime
    Aki komplett infót akar a The Fallen-ről az olvassa el a [URL=http://halozsak.tlof.hu/down-ca-transformers.htm]HálóZsákon a War Within #2 A sötét kor[/URL] eposzt. Ott minden le van írva.

Az Audi R8 tuti Barricade lesz, aki figyelte a spotban láthatja hogy totál úgy mozog és ugyanúgy alakul át. A karja és lába is agyon hasonlít. A HD-s screenshotok meg lehet vizslatni.

A TF történelem rövid összefoglalója, amit még a Marvel 20. számából írtam ki megtalálható itt.
  • megalodon
    Jogos :)
  • redbull0304
    Valószínű a marketing és a reklám miatt váltogatják... Az R8 most elég népszerű USA-ba, így gondolom egy jókora összegért nem tartott semeddig beleírni a sztoriba, ennyi... :D Logikát is már szerintem ne keresünk! :D
  • megalodon
    De a Cybetron elpusztult nem? Azért hagyták el a robotok!?
  • megalodon
    Nem értem miértr váltogatják magukat!?
    Vagy az autobot-ok miért nem,pl repülö stb.
  • 5c0rp330n

Primus sem lenne gyenge, de ha belőle lett a Cybertron, akkor gondolom gyakorlatilag nem is nagyon szerepelhet.. csak ha a Cybertron-ból visszaalakul :)
  • redbull0304
    Tehát akkor több mint valószínű, hogy Barricade Audi R8ként tér vissza? :)
  • megalodon
    Tééényleg!! Igaz is!
    De a végén nincs? A városban az összecsapásban?
  • immovable
    nem. csak leverte. de pl az autópályás üldözésnél is ott van.
  • megalodon
    DE azt Bumblebee szétcsapta nem?
  • redbull0304
    Jaja, én is ezt olvastam de nem mertem hülyeséget beírni! :D
  • sandor8206
    én azt hallottam, hogy az lesz aki az 1.-ben a rendőrautó volt, de ez nem tuti!
  • redbull0304
    Valaki tudja, hogy az "Audi R8 transformer"nek mi a neve? És hogy jó vagy gonosz szerepet fog játszani?
  • immovable
    thx :) érdekesen hangzik
  • megalodon
    Egy gonosz álca aki bosszút akar állni! :)

(én se tom:)
  • sandor8206
    Na akkor egy kis Transformers történelem:-)

Spoileres mert Fallen megemlítve!

Unicron és Primus egykoron, kibaszott rég "istenek" voltak, vagy valami ilyesmik, lényeg nagy hatalmú valamik, ekkor még nem is volt robot alakjuk! Mindig csak harcoltak egymással és az egyik harc során becsapódtak egy-egy bolygóba és "összeolvadtak", átalakította a lényük a bolygót, Unicron-ból lett Unicron tehát se nem Álca se semmi, ő alapból a "gonosz":-) ami robot+másik alakja bolygó és bolygókat+mindent zabál, abból lesz energy neki!
    Primusból pedig lett Kibertron, ami a Transformerek anyabolygója és Primus megteremtette az első Transformereket, elsőre 13 és az egyik volt Fallen, aki persze később elárulta teremtőjét és testvéreit és Unicron mellé állt.