1467
-
spedway #462 Előttem van ahogy Optimusz elkiálltja magát és a csapat begurul egy kompba! -
#461 Bár a neveket eddig is lehetett hallani, mint anno is inkább vártam a hivatalos bejelentésre. Sideswipe fura a vörös után ilyen szolid szürkén. Csak úgy mint Skids. Fura, hogy ilyen kicsi lett a kék furgon után.
Egyébként úgy érzem a Transformers is eljutott oda, hova a James Bond filmek: exkluzív és vadi új autók a filmben, kifejezetten a filmhez.
Egyébként vicces lesz hogy kelne majd át a tengeren. Amerika, Egyiptom, Kína... :) -
spedway #460 Eh, belenéztem az itt linkelt videóba, de ez nem az eredeti klipp, már ami a zenei részét illeti.:)
Chevrolet klippek a Chicago Auto Showról - leleplezték az Autobotokat! :) -
#459 Ratchet is benne lesz..... -
Tripod #458 Egyet nem értek. Hová tűnt Ratchet? (sárga Hummer mentőautó)
Lehet hogy a film elején történik vele valami? -
#457 Szerintem a Chevrolet nem perkált le pár zöldhasút, ááá dehogy. :D -
#456 Ez csak egy kis autoreklám:-) Bemutatván az új gépparkot! Azért párat elfogadnék!:-D -
spedway #455 Tisztára beleborzongtam amikor felcsendült a zene az első részből:) -
Tripod #454 Még szerencse -
Xerxész #453 Ez nem a Fast & Furious film, kéremszépen. -
Tripod #452 Úgynézem ez a filmből pár száguldós jelenet -
#451 emmost mi???? -
Szabi1991 #450 [center] -
Szabi1991 #449 Sideswipe
-
Hans von Luck #448 A képregényben a Fallen az erösebb...
Akit érdekel a története az ittutánaolvashat... -
spedway #447 Lehet hogy így van, nekem is elég photoshoppoltnak tűnnek a képek. -
sanya911201 #446 ez szerintem is inkább fan art! Vagy ha a filmhez csinálták akkor is még valami kezdetleges concept-art lehet! szerintem -
knightbali #445 Hi
Ki a keményebb? Megatron, vagy Fallen? -
#444 nekem tetszik mindkettő :) -
viizo #443 Fallen mint egy mecha-alien kb, ez nagyon valószínű hogy ilyen is lesz
de a Devastator kép pedig inkább vmi fan-art szerűség, teljesen kizárt hogy ez legyen a filmben.
-
Xerxész #442 Egyetértek.
Devastatort nagyon rondára hozták össze, én nem is értem...
Viszont Fallen nagyon bejön, a kedvencem lett. -
#441 azta, ezek qrvajók lesznek :) -
#440 ez elég undorító :D -
#439 Ez olyan mint egy Bionicle:DDD -
spedway #438 A Fallen mellett itt van Devastator is:
Kíváncsi vagyok hogy fogják az autobotok elintézni ezt az állatot! :) -
spedway #437 Igazi badass kinézete van!! -
spedway #436 Nem is értem miért akarták eredetileg egy héttel később kihozni online, nem sok ráció van benne, hiszen ilyen-olyan verziókban úgyis szétterjed a neten első vetítés után azonnal. Szóval remélem is miharabb lesz HD-trailer, bár nem tudom képes leszek-e kivárni... :) -
#435 Fallen ha minden igaz.....
-
#434 Lesz még abból hétvége is, hivatalosan. :) HD-ben az igazi. -
spedway #433 Namost lehet hogy változás lesz, most olvastam a következőt:
Superherohype and Comingsoon.net are also reporting that the teaser trailer will appear online the following monday, February 16th. -
#432 thx mindenkinek :) -
#431 akkor átfogalmazom:
a HD trailer rá egy hétre kerül ki a netre. (a kamerás fos minőségű jútúbos trailer már aznap, csak és kizárólag igényteleneknek) -
Suffering #430 Már pénteken kinn lesz a trailer a neten. szerinted nem kamerázzák majd le egy csomoan és rakják ki a youtubera meg a torrent oldalkra??? -
#429 3 nap múlva, most péntek 13-án. :D a trailer rá egy hétre kerül ki a netre. -
sandor8206 #428 állítólag a péntek13 új része előtt lesz a mozikban a trailer, azt nyilatkozta bay, azt nézd meg mikor lesz annak a premierre, na akkor:-) -
#427 Azt nem lehet tudni mikor jönn újabb trailer vagy teaser trailer vagy mi?
[nem ért hozzá nem tudja mi a külnbség] -
Xerxész #426 Köszi Spedway és Optimus!
Már csak az a kérdés akkor, hogy ki fogja "helyettesíteni" Bonecrushert...na majd kiderül. -
spedway #425 Szépen magyarul pedig sorrendben: Boxoló, Hosszúpofa, Dögevő, Kevernök, Csonttörő, Horog.
Scavenger a markoló, ő lesz az a "gördülő izé". :) -
#424 Scrapper, Long Haul, Scavenger, Mixmaster, Bonecrusher, Hook -
#423 az okés, csak a filmben sikeresen összekeverték őket