Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülök, hogy segíthettem 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Sorry, de most nincs idõm végigolvasni az összes hszt, de biztos tudtok a kérdésemre választ. Mikor jön ki a film? Vagy már kijött? Kicsit le vagyok marradva... 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Az utóbbi linkelt videók nagy részét Long Beachben forgatták, úgy látszik sok akció lesz ott, aminek nagyon örülök, ui. a városnak pont azt a részét használják, ahol az Indycar versenyeket is rendezik.😊)
Nagyon várom már a filmet, még több robot még több robbantás, yeaahh!! 😊)

röviden összefoglalva a videó 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szóval 120x20 😄
plz help hogy a jóégbe kell nem szétnyomni a képemet?? nagytotál OPTIMUS PRIME és szétkenõdik :'(... Mi a jó képfelbontás ide?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
naponta 1-2x felnézek a nagy TF-es oldalakra, azt ha van vmi érdekes hír felteszem ide, de gyakran olyan érzésem van mintha csak magamnak raknám be a híreket, aztán jól eldumálok magammal -.-"
de az alsó 2ben össze-vissza robbannak az autók.. 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár