Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dejó lesz a motornak<#vigyor>
a 2. videó alapján a csajnak lesz a transzformer motorja.. 😄

EnZsolt
Nem akarok genya lenni, de nem kell végigolvasni az összes hszt. Elég ha legördíted egy kicsit az egeret, elolvasod az utóbbi 3 hozzászólást, megnézed a képet, és logikus gondolkodással rá fogsz jönni, hogy nem jött még ki. Elvileg 2009 június 26 a dátum.

Örülök, hogy segíthettem 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

minigirl
Hali!
Sorry, de most nincs idõm végigolvasni az összes hszt, de biztos tudtok a kérdésemre választ. Mikor jön ki a film? Vagy már kijött? Kicsit le vagyok marradva... 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Atya gatya!!!!!!! 😄DD

Sziasztok!

Az utóbbi linkelt videók nagy részét Long Beachben forgatták, úgy látszik sok akció lesz ott, aminek nagyon örülök, ui. a városnak pont azt a részét használják, ahol az Indycar versenyeket is rendezik.😊)

Nagyon várom már a filmet, még több robot még több robbantás, yeaahh!! 😊)

pöpec autó, nekem is jó lenne a garázsba a punto mellé<#hehe>
mennyi ingyenélõ<#hehe>amúgy el se tudom képzelni, hogy bay bácsi az elsõ rész után milyen rombolást fog levezényelni, felülmúlja az biztos, de hogyan?!

Corvette Centennial

Arcee, Audi R8, és Minigun... 😄

röviden összefoglalva a videó 😊

kicsit megviselte õket a robbantásos forgatás....

Shiwo
köszi a híreket <#integet2> itt vagyunk, csak kussolunk 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

seriousrainbow
sajna optimus nem fér ide be 😞 de leonidas befér a maga 300 katonájával 😄

There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

seriousrainbow
köszi nagyon

na ez az egyetlen film amitõl ezt várom<#hehe>
Bucser
A lényeg, hogy több robot üssön több robotot és többet lássunk belõle😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nagyon azt érzem mint a TDK esetében, hogy beindul a hype, minden egyes légyfingról video készül és rakják is a netre<#hehe>remélem nemsokára jön valami hivatalos is mint a t4 esetében, jövõre lesz sok megafilm, de szerintem a transformers 2 lesz a nyár blockbustere, ha minõségileg nem is de anyagilag és látványilag szerintem biztos. Szóval már csak ezért is várós, nagy robot hent lesz az biztos<#eljen><#hehe>
nah bazz.. korán van...

szóval 120x20 😄

120x210 😊

seriousrainbow
apropó jók a vieók! csak olyan rohadt késõn jön majd ki a film... remélem nem tologatják azt az idõt is...

seriousrainbow
I LOVE TRANSFORMERS!!!!!!!!

plz help hogy a jóégbe kell nem szétnyomni a képemet?? nagytotál OPTIMUS PRIME és szétkenõdik :'(... Mi a jó képfelbontás ide?

akyyy
szar zene😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Azért én mindig meglesem videket, még ha nem is írok ide. A filmet én is várom de soká lesz még sajna bemutatva. 😞

várom a filmet.. 😊

naponta 1-2x felnézek a nagy TF-es oldalakra, azt ha van vmi érdekes hír felteszem ide, de gyakran olyan érzésem van mintha csak magamnak raknám be a híreket, aztán jól eldumálok magammal -.-"

Látom nagyon benne vagy az infok gyûjétésben, persze ez nekünk nem baj. 😄

látványos film lesz az tuti 😊)

itt egy picit halkítsátok le a hangszórót 😉

az elsõ vidi kicsit uncsi, csak össze vissza mennek...
de az alsó 2ben össze-vissza robbannak az autók.. 😊

biztos sok japán chevi rendõr van <#idiota>

Willi Betz
Fasza test festés😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Törölt felhasználó
látom lesznek benne durva jelenetek
kicsit leéget -.-

LasDen
igen....ezek a képek a Touch my tits on the set 21. részének forgátásán készültek...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#taps><#duma><#eplus2>
Törölt felhasználó
sztem ezegy másik film forgatása(a legalsó kép alapján)<#wow1><#vigyor2>
"Látványos" lesz a film<#finom><#wow1><#nyes>