1467
-
megalodon #502 Na ja! :) Épp most nézem és a kis szarnak elég volt közel mennie Bumblebee meg meg is fogta és Sam kezébe nyomta . Na mindegy.
De a 2.résznek mi a story-ja??
Jönnek a rosszak bosszút állni vagy mi?? MErt a kocka ugye kaput. Ill.kis darabja van Optimus-nál. -
#501 mindenki azt hitte....fizettek hogy lássanak vmi jó filmet és kaptak egy előzetest és mehettek haza.... :D -
megalodon #500 Hányan jönnek ezek?? Vagy uj autobotok is érkeznek??
Szerintem csak pár órával az elsö rész után folytatódik a film,hogy beleszállnak a vízbe,h.Megatront mentsék nem??
Ez amugy egy másik mozifilm elötti bemutató ugye? -
#499 nekem tetszik ez is. minden egyes csepp TF jöhet. :-) -
#498 aztaqrva.. vmi élvezhető minőségben mondjuk nem lenne rossz.
sokkal többet nem mutat a teasernél, az a vicc :) -
#497 És a kocka miért csak gonosz robotokat csinált? Pl a kocsikormány, italautomata, stb... -
megalodon #496 Na jó tényleg a 2.ról dumáljunk csak még egy észrevétel az 1.ből. Bumblebee lábai leszakadnak akkor miért nem használták a kockát hogy megjavítsa,mint azt a kis szar robotot? -
#495 ennyi erővel fölrakhatnék egy videót annyi hogy bimm-bamm-bumm....ugyan ennyire lenne élvezetes...... -
#494 -
Suffering #493 http://www.youtube.com/watch?v=-rDBQAz08FY -
#492 hol???? -
Suffering #491 elég fasza hogy mindenki az első részröl dumál amikor ma érkezett meg a 2. rész 2 perces trailerje. Inkább arrol kéne dumálni -
megalodon #490 A végén a katonát Ironhide viszi haza?? -
viizo #489 lehet a filmesek is összekeverték a dolgokat, ez már a sokadik kavar lenne a a TF filmben.
emiatt gondolom én, hogy a medencés robot a fővezér:
G1 Optimuszfej
a G1-es Optimusznak van a fején egy ötszögletű nagyon jellegzetes rész, a medencénél lezuhant robotot mikor mutatják - (visszafordul a fáknál), a fején nagyon világosan kivehető, hogy ott az az ötszögletű rész..
utánna viszont már a pálya mellett tünik fel, amikor átveszi a kamion alakját. -
megalodon #488 Jól irom ugye??
Pontiac--Jazz
Terepjáró-Ironhide
Mentöauto-Rachet
Kamion-Optimus -
r4pt0r #487 Hát igen azért 1 LOTR-et nem éri fel bőven, de jó kis film azért. -
megalodon #486 Egyik legjobb! :) -
megalodon #485 átalakulásban sorrend
1-mentöauto
2-pontiac
3-terepjáró
4-kamion -
#484 sztem ez egy kicsit erős kifejezés rá :D azé annyira nem volt jó :D -
megalodon #483 Báár nekem tökmindegy melyik kicsoda, Ez az egyik legjobb film amit valaha láttam!!! :) -
r4pt0r #482 A medencénél az nem Optimus, Opti ami a mezőn zuhan le. Szerintem. -
megalodon #481 Na nézzük:
4en jönnek.
1-Valami mezőn zuhan le de az szerintem egy park mert Sam-ék odamennek megnézni és bőven a városban vannak.
2-stadion
3-utca(mentőauto)
4-medence
+az arányokat megnézve,amikor a medencés(nevezzük igy:) a fák mögött elbujik és amikor az apa odaszalad a gyerekhez az arányokból kivehetö,h.elég nagy a feje is ha lehajolna kb olyan lenne amikor Optimus a sikátorban Sam-hez hajol.
+vegyük figyelembe a zuhanási és átalakulási sorrendet,hogy hogy mutatják öket.
Azért az milyen lenne,amikor a medencéből kijön és a kislány közelebb állna a létrához lecsapná :D -
#480 Frenzy. -
#479 A medencés jelentnél az Ironhide... a FEJÉN LÁTSZIK...
Optimus az autópálya mellé érkezik tudtommal.. -
megalodon #478 Az a fura amikor Bumblebee elmondja honnan jöttt stb aztán átalakul,háát elég fura hogy egy akkora robot igy összecsomagolja magát .)
Most nézem a medencés jelenetet,de nemtudom eldönteni.
Szerintem azért Optimus az mert kell egy ilyen kissé vicces-aranyos jelenet mint amikor a kislány megkérdi ő e a fogtundér. Ez azt mutatja,hogy a legnagyobb robottól sem kell félni,hisz egy kislány vakon bízik benne és nem fél töle. -
megalodon #477 Az a legkissebb kicsoda aki a gépen adatokat lop,meg mobillá alakul? -
#476 Optimus azthiszem kinnt szabadban zuhan le,és ugye az autopályán látja meg a kamiont és alakul át.De lehet nemjól emléxem:-) -
megalodon #475 Hüha milyen kis találgatás van itt :)
Épp most járok utánna. Csak az a baj nem lehet egyszerüen csak oda tekerni megnézni. Máshol leragad az ember. :)
-
megalodon #474 Most belenézek,h.ki az :) Épp oda tekertem mikor a katonák a sivatagban vannak. Tetszik ott a zene :) -
#473 a medencébe Ironhide zuhan me a ház előtt ott áll a GMC amilyen lesz...... -
viizo #472 Optimusz a medencébe zuhanó, látszik a fején, ott a G1-es dísz a homlokán
[ha valóban Ironhide, akkor nem értem miért tették rá azt a díszt a fejére, broáf - optimusz védjegye volt] -
megalodon #471 Szerintem nem! -
Tripod #470 Az nem Optimus hanem Ironhide -
megalodon #469 Kapásból az elsö film elején Optimus egy medencében landol :)
Bár usznia nemigen kellett és nem is sós viz volt. :) -
Tripod #468 De tudnak úszni
Ha megnézitek Ravage is a vízből jön ki a superbowl spotban -
#467 lehet calgon ezen is segít majd -
Xerxész #466 Akkor valamelyik Autobot lesz egy édesvízi aluminumcsónak.
Amúgy YouTube-on már fenn van a kamerás trailer... -
viizo #465 a sós víz korrodál -
#464 Elvileg, ha valamit lescannelnek, akkor átalakulhatnak olyanná nem? Szóval "lescannelnek" egy hajót és voilá. Már csak az a kérdés, hogy Kínában, vagy Afrikában látják meg ezeket a kocsikat :) -
Xerxész #463 Majd Jetfire átrepíti őket az óceánon.
Hajó transformer nincsen? Földi és légi robotok már voltak, lehetne valami vízi is a 2. részben. Egyszer mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy van egy Álca, akinek anyahajó a jármű alakja...de lehet, hogy csak képzelődöm.