1467
  • megalodon
    Na ja! :) Épp most nézem és a kis szarnak elég volt közel mennie Bumblebee meg meg is fogta és Sam kezébe nyomta . Na mindegy.

De a 2.résznek mi a story-ja??
    Jönnek a rosszak bosszút állni vagy mi?? MErt a kocka ugye kaput. Ill.kis darabja van Optimus-nál.
  • LasDen #501
    mindenki azt hitte....fizettek hogy lássanak vmi jó filmet és kaptak egy előzetest és mehettek haza.... :D
  • megalodon
    Hányan jönnek ezek?? Vagy uj autobotok is érkeznek??
    Szerintem csak pár órával az elsö rész után folytatódik a film,hogy beleszállnak a vízbe,h.Megatront mentsék nem??
    Ez amugy egy másik mozifilm elötti bemutató ugye?
  • immovable
    nekem tetszik ez is. minden egyes csepp TF jöhet. :-)
  • 5c0rp330n
    aztaqrva.. vmi élvezhető minőségben mondjuk nem lenne rossz.
    sokkal többet nem mutat a teasernél, az a vicc :)
  • immovable
    És a kocka miért csak gonosz robotokat csinált? Pl a kocsikormány, italautomata, stb...
  • megalodon
    Na jó tényleg a 2.ról dumáljunk csak még egy észrevétel az 1.ből. Bumblebee lábai leszakadnak akkor miért nem használták a kockát hogy megjavítsa,mint azt a kis szar robotot?
  • LasDen #495
    ennyi erővel fölrakhatnék egy videót annyi hogy bimm-bamm-bumm....ugyan ennyire lenne élvezetes......
  • immovable
  • Suffering
    http://www.youtube.com/watch?v=-rDBQAz08FY
  • immovable
    hol????
  • Suffering
    elég fasza hogy mindenki az első részröl dumál amikor ma érkezett meg a 2. rész 2 perces trailerje. Inkább arrol kéne dumálni
  • megalodon
    A végén a katonát Ironhide viszi haza??
  • viizo
    lehet a filmesek is összekeverték a dolgokat, ez már a sokadik kavar lenne a a TF filmben.

emiatt gondolom én, hogy a medencés robot a fővezér:

G1 Optimuszfej

a G1-es Optimusznak van a fején egy ötszögletű nagyon jellegzetes rész, a medencénél lezuhant robotot mikor mutatják - (visszafordul a fáknál), a fején nagyon világosan kivehető, hogy ott az az ötszögletű rész..

utánna viszont már a pálya mellett tünik fel, amikor átveszi a kamion alakját.
  • megalodon
    Jól irom ugye??
    Pontiac--Jazz
    Terepjáró-Ironhide
    Mentöauto-Rachet
    Kamion-Optimus
  • r4pt0r
    Hát igen azért 1 LOTR-et nem éri fel bőven, de jó kis film azért.
  • megalodon
    Egyik legjobb! :)
  • megalodon
    átalakulásban sorrend
    1-mentöauto
    2-pontiac
    3-terepjáró
    4-kamion
  • LasDen #484
    sztem ez egy kicsit erős kifejezés rá :D azé annyira nem volt jó :D
  • megalodon
    Báár nekem tökmindegy melyik kicsoda, Ez az egyik legjobb film amit valaha láttam!!! :)
  • r4pt0r
    A medencénél az nem Optimus, Opti ami a mezőn zuhan le. Szerintem.
  • megalodon
    Na nézzük:
    4en jönnek.
    1-Valami mezőn zuhan le de az szerintem egy park mert Sam-ék odamennek megnézni és bőven a városban vannak.
    2-stadion
    3-utca(mentőauto)
    4-medence
    +az arányokat megnézve,amikor a medencés(nevezzük igy:) a fák mögött elbujik és amikor az apa odaszalad a gyerekhez az arányokból kivehetö,h.elég nagy a feje is ha lehajolna kb olyan lenne amikor Optimus a sikátorban Sam-hez hajol.
    +vegyük figyelembe a zuhanási és átalakulási sorrendet,hogy hogy mutatják öket.

Azért az milyen lenne,amikor a medencéből kijön és a kislány közelebb állna a létrához lecsapná :D
  • Bucser
    Frenzy.
  • Bucser
    A medencés jelentnél az Ironhide... a FEJÉN LÁTSZIK...

Optimus az autópálya mellé érkezik tudtommal..
  • megalodon
    Az a fura amikor Bumblebee elmondja honnan jöttt stb aztán átalakul,háát elég fura hogy egy akkora robot igy összecsomagolja magát .)
    Most nézem a medencés jelenetet,de nemtudom eldönteni.
    Szerintem azért Optimus az mert kell egy ilyen kissé vicces-aranyos jelenet mint amikor a kislány megkérdi ő e a fogtundér. Ez azt mutatja,hogy a legnagyobb robottól sem kell félni,hisz egy kislány vakon bízik benne és nem fél töle.
  • megalodon
    Az a legkissebb kicsoda aki a gépen adatokat lop,meg mobillá alakul?
  • MrSpock
    Optimus azthiszem kinnt szabadban zuhan le,és ugye az autopályán látja meg a kamiont és alakul át.De lehet nemjól emléxem:-)
  • megalodon
    Hüha milyen kis találgatás van itt :)
    Épp most járok utánna. Csak az a baj nem lehet egyszerüen csak oda tekerni megnézni. Máshol leragad az ember. :)
  • megalodon
    Most belenézek,h.ki az :) Épp oda tekertem mikor a katonák a sivatagban vannak. Tetszik ott a zene :)
  • LasDen #473
    a medencébe Ironhide zuhan me a ház előtt ott áll a GMC amilyen lesz......
  • viizo
    Optimusz a medencébe zuhanó, látszik a fején, ott a G1-es dísz a homlokán

[ha valóban Ironhide, akkor nem értem miért tették rá azt a díszt a fejére, broáf - optimusz védjegye volt]
  • megalodon
    Szerintem nem!
  • Tripod
    Az nem Optimus hanem Ironhide
  • megalodon
    Kapásból az elsö film elején Optimus egy medencében landol :)
    Bár usznia nemigen kellett és nem is sós viz volt. :)
  • Tripod
    De tudnak úszni
    Ha megnézitek Ravage is a vízből jön ki a superbowl spotban
  • immovable
    lehet calgon ezen is segít majd
  • Xerxész
    Akkor valamelyik Autobot lesz egy édesvízi aluminumcsónak.

Amúgy YouTube-on már fenn van a kamerás trailer...
  • viizo
    a sós víz korrodál
  • EnZsolt
    Elvileg, ha valamit lescannelnek, akkor átalakulhatnak olyanná nem? Szóval "lescannelnek" egy hajót és voilá. Már csak az a kérdés, hogy Kínában, vagy Afrikában látják meg ezeket a kocsikat :)
  • Xerxész
    Majd Jetfire átrepíti őket az óceánon.

Hajó transformer nincsen? Földi és légi robotok már voltak, lehetne valami vízi is a 2. részben. Egyszer mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy van egy Álca, akinek anyahajó a jármű alakja...de lehet, hogy csak képzelődöm.