1467
-
spedway #542 Ja, betelportált a népek közé! Wow! Sztem is büntet ahogy kinéz!
Korábban azt tippeltem nem lesz ilyen nagy, de tévedtem, és látva a robotot, nem is bánom! :) -
#541 Készítettem pár screenshotot Na ki találja meg a The Fallent? :) -
Tripod #540 És ha jól látom Fallen teleportál? Ku...tya jól néz ki! -
spedway #539 A három részből álló Arcee.
De ez már a 30 mp-es teaserben is látható volt. -
spedway #538 Nekem is sikerült és nem csalódtam! :) -
#537 a film jobb volt angolul, de például ebben Shájá Löböf sokkal értelmesebbnek tűnik mint a saját hangjával, mer azzal nem tudom komolyan venni :D -
#536 ebben igazatok van ráadásul a transformers 1 is jobb volt angolul -
Tripod #535 Ó uramatyám, azt két mondatot nem lett volna egyszerűbb feliratozni... -
#534 fallen hol volt? nem láttam.. -
#533 magyar szinkronos? meg sem szólalnak benne -
#532 Transformers: A bukottak bosszúja című film magyar szinkronos előzetese -
#531 Az új Trailerben ha jól látom, amikor Barricade áttarol egy házon, majd átalakul, valamik ugrálnak mögötte. Azok mi a francok?:D
Amúgy a TF1-ben Ironhide landol a medencében, majd elbújik a fák mögé, és ott áll a tütü, aminek felveszi az alakját.-.-" -
#530 Yahoo!-s HD trailer
Én kivártam. Nem akartam olyan gagyi minőségbe megnézni. Kapásból vagy 10 Transformer érkezik még. Scorponok is feltűnik, sőt a The Fallent is látni egy pillanatra. -
#529 nincs miért bocsánatot kérni... :D -
Tripod #528 Ja igen, igazad van!
Bocs -
#527 számoltál az 5 óra eltolódással??? ott még csak 9-10 óra van.....gondolom azé nincs még -
Tripod #526 Nem arról volt szó hogy ma jön a HD trailer?
Ennek ellenére nem igazán találom sehol -
sandor8206 #525 én nem tudtam :-) amúgy már nekem se működnek a linkek:-P szar oldal! Na mindegy ami linket adtál ugyanazok a játékok amiket én is linkelgettem, ha valakit érdekel az is jó! -
spedway #524 Jetfire szereplése már hónapok óta tudott:)
Mindenesetre nekem a linkek nem működnek... ellenben ez igen:) -
sandor8206 #523 ok na mégegyet, az utolsó nagyon bejött:-D
TargoncaTransformers:-D -
sandor8206 #522 na ok több képet nem szúrok be , pár link azért még megy
BlackBied, sztem Álca lesz, nem tudom sztem olyan a robot formája!
BlacBird/Feketerigó robot
+sztema legérdekesebb egy Autobot jelű repülő!!! Talán csak nem JETFIRE! Azt kell mondjam sztem tutira vehető egy kis légicsata a TF2-ben, egyszerűen nem lehet kihagyni, remélem lesz, minden adva van!
Autobot repülő! -
viizo #521 nekem sem jeleníti meg a képeket
de ha rákattintasz ballal a kis ikonra, majd a kép címének másolására, új lapfülre / ablakba bemásolva a linket már megjelenik -
sandor8206 #520 nekem ok:-) itt a link itt is megnézheted őket!
Transformers-Hasbro figurák -
sandor8206 #519 + a Devastator nem tud átalakulni semmivé és az új traierben látható nagy dög, éppen valamiből (elvileg egy markolóból) alakul át, majd ha jön a HD trailer jobban meg lehet figyelni+nem hinném ,hogy Bay egy tesarben ellőné ez egyik legnagyobb számot a Devastatort! -
#518 tehát csak nekem nem jönnek be a képek me én nem látok semmit...megjelenítésné meg page not found.... -
sandor8206 #517 hátha neked a HASBRO nem elég hivatalos, a hivatalos játékfigurájával, de + még egy adalék! A tralierben szereplő nagy dög, csak egy markoló!
ok hogy lehet változtattak 1-2 helyen a koncepción, de az kijelenthető, hogy 80-90 % olyan lesz! -
viizo #516 egy ilyen oldschool játékfigurás képre nem alapoznék 'hivatalos' infót
[ha megnézed az arányokat, semmivel sem nagyobb ez a 'devastator', mint az egykerekű] -
sandor8206 #515 a Hasbro kidobta a Devastator játékfigura képét, tehát a #438-as hsz-ben beszúrt képet tekinthetjük hivatalosnak, úgy fog kinézni, tehát az a vita is van zárva, hogy a trailerben látható nagy kerekű DÖG az Optimus fülbevalójával tényleg csak egy darabja lesz a nagy egésznek!
-
#514 gyenge voltam -
Hans von Luck #513 Hehe, én veled vagyok... -
spedway #512 Bay is kotnyeleskedett a Péntek 13 elkészültében, azért debütált e film előtt a full trailer. Viszont én erős leszek és várok hétfőig, a HD-verzióra.. ki tart velem? -
Tripod #511 Aztak....
Ebből nem sok látszik de még ígyis nagyon üt!
És tetszik hogy kicsit darkos a trailer a hang meg minden -
megalodon #510 :S Jaja nem:) -
#509 Bay mondta, h a legeslegvégére, az utolsó trailerre tartogatja a dolgokat, nem akar sokat mutatni.
megalodon: Vicc lett volna, de úgy tűnik, nem koppant. :)
-
megalodon #508 Tényleg,mi van akkor ha most az álcák győznek??? -
megalodon #507 Ezt a 40 üzenetből gondolod??
Picit olvass visszább és rájössz mi a pálya! -
#506 40 új üzenet. kijött a film?? :D -
#505 na ez most qrvára nem ide ment volna, mind1 -
#504 fogalmam sincs, hogy most hogy van. emlékeim szerint van a felvi-n valami fórum is, ott nézd meg h a többiek hogy állnak.. -
#503 történet mint a birodalom visszavág :D