Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg Skorponok nem pusztult meg a sivatagban! 😊
Na de az van a film végén hogy a nyomás az árokban hatalmas meg stb...
Bár az ûrben talán kissebb? 😄DD de ott viszont van valami páncél vagy nemtom.
Igen, benne lesz a második részben is.
Csak nem képzeled, hogy kiszúrják a szemünket holmi Construction robotokkal meg Devastatorral? <#vigyor> Nem, Megatron kell ide. <#vigyor0>

Nem tudni biztosan, hogy hogyan éled fel, de vannak olyan pletykák, amik szerint Skorponok szikrája által...Skorponok valahogy kihúzza Megatront az árokból, ahova az elsõ rész végén dobták bele.
De hangsúlyozom: ez csak pletyka.
Az viszont biztos, hogy lesz a második részben is.

Esetleg itt nézelõdjél Szabi hírei között:

FilmUniverzum

Jobb oldalt felül a keresõbe írd be, hogy transformers...és kidobja az összes filmrõl írt hírt. Szabi barátom írt már egy párat. <#vigyor0> Õ a téma felelõs szakértõje.
Ja erröl hallottam! Az volt!
immovable
Hogy kerül újra elõ azt tudja valaki?
Hogyhogy?? Ujjáéled??
immovable
Az eredeti rajzfilmben meg pisztoly nem?
Érem.
Ûrjármûhöz tényleg nem kell😊
CyberJet volt.

A második részben meg CybeTank lesz.
Pontosan!<#eljen>

immovable
Nem vadászgép volt. Inkább valami ûrjármû. Ahhoz pedig nem kellett földi minta, mivel eleve egy fejlettebb civilizációból jött. Szerintem.
Van valami amit nem értek!
Ugye eze a robotok az ûrböl jönnek és "beszkennel"-nek valami földi jármûvet és olyanná alakulnak,de ugye kocsiajtó,ablak stb..ezeket valahogy létrehozzák.
Na de Megatron?? Elvileg az 1800as években találtak rá és már akkor is egy jó pár száz éve ott volt.Aztán hibernálták végig és mikor kiszabadult kapásból egy szuperszonikus vadászgéppé változott. Na olyat meg hol látott a föld alatti bunkerban??
Optimus Prime
Itt a Transfrmers játék elõzetes és honlapja. Legyen neki külön topicja?
És az általam korábban említett képek a bannerhez.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

redbull0304

#333-as hszben betettem a képet, hogy melyik Construction látszik a videóban. Nincs lába, a lánctalpaiból formál kereket.

Ez jól hangzik, az elsõ film Blackout-os pusztítása is hatékony belépõ volt... úgy tûnik most ezt a szerepet a Szerkesztettek veszik át😊

Optimus Prime
Jó kis banner, viszont Optimusos jobb lenne az új battle damage-es képpel. Nekem megvan nagyobb felbontásban. A bolygók helyet meg inkább a piramisok kellenének, nem?
De ezek csak ötletek

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nembírooom!!!
Mikor lehet már megnézni!??<#falbav><#falbav><#falbav>
Shiwo
ezt ki, hol írta, hogy csak az egyik karja ? szerintem a felsõ törzse lesz, gyanítom a gyepában a két lábát már kicsapták..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Optimus Prime
Aki még mindig a spotra vadász az itt megtalálja szinte minden formában.

Itt le lehet tolteni a spotot normalis felbontasban:

Moviemaze

Nezzetek meg...<#eljen>

Punker
szerver farmokon csinálják az ilyen animációkat ahol x ezer gép van összekötve szal.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

MrSpock
Dúrva azért a trailerben ahogy szétcsapatja a felüljárót,és mekkora nag monstrum,pedig ugye Optimus sem kicsi.Vajon ezekkel hogybírnak el?:-D

Go Jeff Go!!!!

5c0rp330n
szerintem meg ez egy baromság. minden egyes képkockát napokig de legalább órákig számol egy iszonyatosan brutális számítógép. egyedül idõ kérdése, hogy mikor végez. egy pentium 2-essel is ki lehetne renderelni párezer év alatt.

zoliii
Ez a második rész ütõsebbnek tûnik, mint az elsõ. Ezek állatok 😄 Egyre jobbak az animációk, azt hittem hogy gyengébb sztori lesz az elsõ rész után, mert általában az elsõ rész után mindig egy gyengébb rész készül. De úgy tûnik, hogy egyre durvább lesz 😄 Vajon milyen PC kell az animáció elkészítéséhez? Állítólag mikor az elsõ részt animálták, néha kifagytak a számítógépek a sok mozgástól, meg effektektõl 😄

5c0rp330n
5c0rp330n

Optimus Prime
Állítólag a kínai csata a film bevezetõje lesz, szóval ezek a részek valószínû a film elején lesznek, mert sok a kínai felirat.

Igen az egy csúnya hiba volt az alkotók részérõl.😊

A markoló része kettéválik, a "kereke" pedig a lánctalpai tulajdonképpen.

Devastator azt mondják az Egyiptomban forgatott csatában mutatkozik be teljes egészében... szóval amit most a trailerben látunk, az talán a nyitó csata lesz? Vagy legalábbis mindenképpen a film elsõ felében valószínû szvsz.

LasDen
de amúgy az elsõ részben is volt Devastator....legalábbis Brawlt úgy írták ki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bakker mekkora lesz már!??
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
ennek milyen az eredeti alakja?
hol van még infó róla? és ez melyik része a devastatornak? 😊

Igen az Optimus.

Nem, az nem Devastator, hanem csak egy része.

Így néz ki mûanyagfigurákkal a jelenet 😊

Vagyis nem is dobja hanem az ugrik el. De Optimus az??
Akkor a másik mekkora már?? Anyáám mi lesz itt..<#wow1>
A végén az a hatalmas dög Optimus-t dobja arrébb??
Háát én amikor az elsö résznek a trailer-ét láttam már éreztem,hogy kiba**ott jó film lesz! De ezt látva.... iszonyat lesz szerintem!
Mármint jó értelemben!
Tyler1
na ebbõl kb. a Terminatornak, meg az X-Mennek van esélye...
de Transformers tarolni fog!!!!!!!!!!!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

pedig devastator lesz az egyben, és nem csak a karja - nehogymár Optimusznál csak a karja vagy 10szer nagyobb legyen 😊

egyébként a teaser közepén szintén devastator üti le a helikoptert is
LasDen
X-Men Origins, Star Trek, Terminator Salvation, Up, Public Enemies, G.I. Joe, Inglourious Basterds, The Wolf Man.....csak egy pár esélyes 😄

5c0rp330n
nagyobb esélyes mondjuk nekem sem jut eszembe erre a címre 😊

Tyler1
vagy akk úgy mondanám h:
úgy érzem h nekem ez lesz 2009 legnagyobb ütése! 😄

Szolnokboy1
lesz még ütés ezen kívül bõven, tehát inkább úgy mondanám, hogy:

"úgy érzem h ez 2009 egyik legnagyobb ütése lesz"

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Tyler1
úgy érzem h ez 2009 legnagyobb ütése lesz 😄
a vizuális effectek csak kicsit b@sznak oda...

immovable
wwwááááááááááá hajráááá<#eljen><#eljen><#eljen>
A végén az a robot Devastator egy része (Devastator a hírek szerint hét darabból álló óriásrobot lesz), mégpedig az egyik karja.

5c0rp330n
egyébként a végén az az istenverése robot lesz a The Fallen? 😊

5c0rp330n
ez büntetõs lesz megint.
a topic címét viszont szvsz át kéne nevezni annak a tudatában, hogy nem ez lesz a film címe..