1467
  • Tyler1
    Jó hír lehet a robotok kedvelőinek, hogy Michael Bay bejelentette, miszerint a Paramount - DreamWorks duó zöld utat adott a Transformers film harmadik részének.

Még a második film sem került a mozikba, ám az első Transformers mozi kiugróan magas bevételeiből lehet következtetni, hogy a folytatás is az idei nyár egyik legnagyobb sikere lesz majd. Erre alapozva a DreamWorks már korábban megpedzegette, hogy a franchise nem itt zárul majd le, és most hivatalosan is bejelentették, hogy a második rész bemutatója után elkezdődnek a harmadik epizód előkészületei. A Transformers 3 bemutatásai dátumát 2011. július 4-re tűzték ki.

Ám ekkor jött Michael Bay, aki rögtön dobott egy cáfolatot, mivel - saját bevallása szerint - a Paramount kissé félreértette a telefonos beszélgetésüket. Mikor felhívták, hogy vállalja-e a további részek rendezői feladatait, akkor igent mondott, de hozzátette, hogy egyéves pihenőt kér és július 4-re készül el vele. Csakhogy nem 2011, hanem 2012 nyarára gondolt, így a Transformers 3 három év múlva kerül a mozikba.
  • spedway
    :DDDDDDDD

Egy ifjú netező első lépései a cybervilágban:DDD
  • Optimus Prime
    Csak keress rá az www.isohunt.com-on, több tucat torrent van. :)
  • immovable
    ha megvan küld át sms-ben. háthx
  • LasDen #578
    sok szerencsét....ha gondolod szóljá ha sikerrel jártál.....
  • kaka55555
    le akarom tölteni a filmet
  • Tripod
    Mostmár tuti visszatér Megatron. De sajna csak rövid időre
    Na mind1 majd Fallen meg Devastator aprít

Okay cat is out of the bag. Megatron is back ---- but you will only get to see him from the long lost past. We go way back in time as this movie explains the mythology of the Primes. He is not a tank like everyone suggests, but an alien vehicle. But sadly he does not has much screen time.

Michael
  • Szolnokboy1
    ASSADASD:AS:DAS

kábé, ja. :D
  • viizo
    a második részre kezd elviselhető lenni robot módban Megatron kinézete
  • EnZsolt
    Azért elképzelem a szituációt...

-Bay úr, mégis mit szeretne?
    -Jó volna felépíteni ide egy kis falut, tudja, ilyen kövekből álló épületek, teljes kihaltság itt a sivatag közepén. Legyen pár két emeletes ház, meg több sima egy szintes. Itt középen mondjuk egy kút. És ott lehetne mondjuk egy iskola.
    -Értem (jegyzetel), és mégis mi történjen itt?
    -Zuhanjon az egészre egy helikopter és döntse romba a negyedét a házaknak.
    -WTF?
    -De igazi ám, nem holmi CG-s szar.
  • Optimus Prime
    Megatron will return, again...

Én megmondtam.
    Pár kép a figuráról és bió
  • spedway
    Király videó!
    Már az első résznél is megmondta Bay hogy a robbantásokat a valóságban is szeretei megcsinálni, hitelesebbé teszi az egészet. Ez nem változott a 2. részre sem. Mondjuk Baynél ez nem fog sohasem megváltozni:)) hálistennek.:)
  • MrSpock
    Ebből is látszik az Bay tud azért valamit,mégha sokan nem is veszik semmibe,meg komolytalan rendezőnek tartják.De látványfilmben azért szerintem viszi a prímet!Ehhez ért,ezt csinálja popcornmozikat,amik szórakoztatnak. Ilyenkor mindig csodálkozom,hogy nemsérül meg senki komolyabban a forgatásokon.
  • sandor8206
    http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=53131

egy kis featurette, semmi spoiler, semmi CG, csak Bay elképesztő boom-mániája, már az alap odabasz, na erre még ráteszik a CG-t huuuu, na kemény lesz!
  • Optimus Prime
    Trükkel, csellel... de az elején Devastator az első elég kevés műsoridőt kapott. És legyőzése is csel volt, lévén nem túl gyors és okos. A legjobb gestalt csata a "Starscream's Brigade" epizódban látható. Trypticon a legtöbb esetben Metroplex győzi le, bár inkább csak félreteszi egy időre.
  • megalodon
    De nem lesz benne a filmben nem!?
    Amugy a rajzfilmben vagy képregényben hogyan győzik le a nagy robotokat??
  • Hans von Luck
    Autobot óriásrobotok még : Superion, Computron és persze Defensor...
    Álcáknál persze több van : Bruticus, Menasor, Predaking, Piranacon, Monstructor, Abonimus és Devastator...asszem nem hagytam ki senkit...
    Ezek egyenként 5 vagy 6 alakváltóból állnak össze...
    Léteznek még náluk is nagyobb robotok mind Autobot ( Metroplex ), mind Álca ( Tripticon )oldalon...mindkettö várossá/bázissá alakul át...
  • Hans von Luck
    Megnéztem, köszi...
    Hook-ot átnevezték Hightower-nek, Boecrusher helyett pedig Rampage van...aki valójában egy másik Álca óriásrobot (Predaking) egyik alkotóeleme...érdekes...
  • Shiwo
    Unicron-t semmi nem übereli :D
  • LasDen #563
    Defensor is geci nagy.....
  • viizo
    az Autobotoknál is vannak óriások: pl. Szuper Omega egymaga akkora, mint Devastator
  • megalodon
    Tényleg,nemlehet,hogy valami csavart tesznek a készítők bele és az Autobotok is egy nagy robottá egyesülnek?? :)
  • Xerxész
    Nem biztos, hogy a filmbeli neve is Scavenger lesz, mert a játék dobozán Demolishor a neve. Egyelőre az utóbbi a valószínűbb.
  • spedway
    Jaja, neve is van, Scavenger.

Itt pedig Devastator mind a hat alkotóelemét meg lehet csodálni.
  • megalodon
    Ez még jobb lesz mint az első rész!
    Jöjjön már-jöjjön már :)
  • megalodon
    Elöször ugyis feliratosan adják ki szerintem!
    Max csak a bemutatókat szokták elöre szinkronizálni!
  • kuci06
    vótmá? Ő lenne az a bazinagy állat, akire Optimus Prime ugrik a trailerben

• Contrecast
    asszem ez is lesz olyan jó mint az 1! :D
  • 5c0rp330n
    nahát! negyedszerre is köszönjuk :/
  • LPKENJI
    itt a TRÉJLERGYE nekijje:)
  • Tripod
    http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=2470
    Azért Ironhide derekán az a csuzli nemsemmi
  • 5c0rp330n
    ráadásul annak ellenére, hogy fullhd van a nevében, ez annak bizony a harmada se, és még a szolid felbontáshoz képest is mosott szar.. ennél van fent sokkal-sokkal jobb minőségű trailer.
  • 5c0rp330n
    hardwired kicsit lemaradt most :)
  • Kandurex
    Új trailer HD!
  • Victor1103
    Nemár!Ugye nem szinkronos lesz a moziba?Az eredeti nyelvet semmi nem űbereli.
  • spedway
    Ő bizony!
  • 5c0rp330n
    őaz?
  • LasDen #545
    én csak azt mondtam, hogy a Shia nyávogós idegesítő hangaj és az előzetesben lévő magyar hangja közül a magyar a jobb, mer avval én sokkal komolyabban tudom venni.... :D
  • Kandurex
    Meg nem nézném magyarul. Hál'istenek a Nyírplázába az első részt is angolul adták. Remélem ezt is.
  • Kandurex
    Ez szanaszét fog verni mindent látványban.