1467
-
#622 az elején BumbleBee úgy viselkedett mint egy 5 éves...... -
#621 nem is tudom eldönteni, h 1:56 vagy 2:05 baszott oda jobban :) -
ez hatalmas!
csajt még mindig tuknám :) -
#619 legyen már június 24. ebben még jobbak az CGI animációk mint az első részben pedig az sem volt rossz. -
#618 OH MY GOD! Vizuális orgazmus!!!!!!!! -
#617 fúbazmeg. -
#616 remény az van. :) -
Hans von Luck #615 Sideswipe - Csatár fura...jól néz ki, de a kerekes lába?! Gurulni fog vagy miaf...és úgy néz ki megint az Álcák a nagyobbak...csak Röptűzben reménykedem hogy nem lesz töpszli... -
#614 Akkor van rá remény, hogy feliratos lesz? -
Tripod #613 Inkább 2 hónap az a 3 :D -
r4pt0r #612 A megjelenés előtt 3 hónappal azért ebben kételkedek, de ki tudja. :D -
#611 szerintem nemhogy a port.hu de még a forgalmazó sem tudja, hogy szinkes lesz-e. -
r4pt0r #610 De ne legyen igazam. -
r4pt0r #609 port.hu. Sajnos amiket meg akarok nézni filmeket, mind szinkronos az oldal szerint. Star Trek, TF2, T4, x-men szóval valószínűleg csak a MOMmarad. :S -
Tripod #608 A theatretical trailer mikorra várható pontosan? Vagy még nincs ilyen infó?
Gondolom május eleje körül.
-
#607 a watchmen is sokáig úgy volt h szinkronos lesz, aztán végül mégis felirattal adták szerencsére. -
#606 ne már! :( honnan van az infó? -
r4pt0r #605 Mint mondtam Palace mozikban mindbe szinkronos lesz kivétel a MOMpark. Persze kisebb mozikban lehet máshogy. -
#604 remélhetőleg felirattal adják majd, ahogy az első részt is. folytatások általában a korábbi részek nyelvén kerülnek bemutatásra. de amúgy forgalmazó függő. -
r4pt0r #603 Budapesten a MOMParkban lévő Palace moziban minden film feliratos. A többiben szinkronos ha van szinkron. -
#602 direkt van ekkora hírzárlat a filmről? értsd: alig csepegnek róla infók -
#601 nem alapból feliratos?
mert az egy is alapból az volt. -
#600 Annyira nincs is, cirka 2 hónap. Én fel sem fogtam, hogy ilyen hamar. Ámde engem más zavar: szinkron. Ha valaki tud róla hol lesz látható feliratosan/eredeti nyelven az kérem írjon PM-et! Előre is köszi!
A játék oldala ma frissült, van pár új tartalom. Megírtam ide is, meg a játék topicjába is.
TransformersGame.com -
#599 Nagyon várom már, de még sajnos nagyon messze van június vége =( -
ggfd #598 ojan mint az első csak jobb valamivel -
#597 Corvette Stingray concept -
#596 Ez a sideswipe mivé tud átalakulni? -
#595 köcce, így már jobb :) -
#594 Akkor nézd itt. -
#593 pff..reg nélkül nem engedi nagyobban megnézni a képeket -.- -
#592 Képáradat -
ForceAll #591 Hi All! Tök jó ez a fórum, most találtam meg :) Én is szeretem a Transformers filmeket. Egyik haverom mutatott egy oldalt a vaterán ahol meg lehet venni a horrortól a filmszatíráig plakátokat(Fűrész 5, Lucky Luke, Mongol, Forrest Gump stb). Tudom hogy nem szokás itt linkelgetni, ezért csak azt tom mondani hogy ha kell valakinek (nekem már van egy) akkor ott megtalálja. -
#590 Egy kicsit elkéstem a frissítéssel, de az oldalamon fent vannak az új képek nagyobb méretben és a nevek is. -
Tripod #589 És a "szereplők":
-
Tripod #588 Egy új kép Ravageről!
-
Suffering #587 Bay azt mondta ha 2010-ben lenne a premier akkor augusztusban már el kéne kezdenie a munkálatokat. Amugy attol hogy egy film folytatása 2 év mulva kerül moziba még nem jelenti azt hogy 2 évig készült. Transformers 2 már November ota kész van összevágva meg minden. -
spike0007 #586 Ha így lenne már most forgatniuk kéne! Szóval sztem biztos hogy 2012-ben lesz a köv. rész! -
Suffering #585 Azóta már modosult. a paramount 2010 Junius 27-re akarja a premiert. Szoval nem hogy csztaták volna 1 ével bay kérésére. hanem még 1 ével korábra hozták :P -
#584 egy trilógia DVD-re biztos vevő leszek :D -
#583 Ezt még 2006-ban kikotyogta Peter Cullen (is) egy interjú alkalmával. ;)
A lényeg, hogy eleve trilógiát akarnak és arra van szerződés Cullen, LaBeaouf, Fox de lehet még Bay-nek is.
Bár szerintem fájó pont, hogy csak 3 filmet hoznak összes. Amivel e is zárnák az egészet.