Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglehet...de szerintem össze fog állni.
Azt viszont ne kérdezd, hogy hogyan fogják legyûrni, ha egyszer összeállt, fogalmam sincs. <#vigyor2>
Legyen ez már Bay rendezõ úr titka.
Szolnokboy1
nekem egyébként van egy olyan tippem is, miszerint Devastator 6 alkotóeleme soha nem fog összeállni a filmben. éppen az lesz a lényeg, hogy ezt megakadályozzák és külön lenyomják mind a 6-ot. persze a rajongók kedvéért valahogy megmutatják, hogy hogy nézne ki ha összeállna.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Pedig készülj fel, mert az csak egy darabja lesz Devastatornak. Nem szoktad nézni a Discovery Channelt és más természeti csatornákat? Ott lehet látni óriás munkagépeket, na ilyenekbõl fog összeállni Devastator. Itt egy másik alkotóeleme a kedvedért, õ Long Haul (Hosszúpofa), egy óriási billenõskocsi, amit én utoljára egy Jackie Chan filmben láttam (nem emlékszem a címére):

Long Haul

Ha végigolvasod a hírt és megnézed a képeket, alul van egy elképzelt Devastator is, de tuti nem így fog kinézni a filmben. Long Haul elvileg hivatalos. Õ is elég nagy, nem?

Elfelejted, hogy Michael "Monumentális" Bay rendezi a filmet, aki mindig magasra teszi a mércét. Készülj fel nyugodtan Devastatorra, mert a trailerbeli óriás markológép csak egy darabja lesz. <#vigyor0>
Szolnokboy1
+ megatron

Nagy film nagy robot :S XD
Valamit nem értek. Ki az a Fallen és ki Devastator?? 2fõellenség lessz??
És mi a gond? Hallottad van bolygó méretû is. 😄

immovable
ááá beszarok már alig várom a filmet<#vigyor3>
akárhogy nézem a videót, egyre inkább kizártnak tartom hogy a nagy robot csupán Devastator egyik része..

gondolkozzatok már, csak az egyik szerkesztett 10szer akkora lenne, mint az egyébként is az egyik legnagyobb és legerõsebb robot, Optimusz?

ahogy nézem a részeit, a karjait, totál olyan mintha több robotból állna össze - egyedül a kereke zsákbamacska

ha ez az egyik része Devastatornak, a teljes robotnak akkorának kellene lennie, mint egy fél város..
De a filmnek köze nincs a történethez 😊
Ez tök jó,végre értem hogy kerültek a földre stb...
...akikbõl kialakul majd Devastator. Ha jól tudom, 7 Construction robot van, és ezekbõl egy volt Bonecrusher, aki Devastator bal kezét alakította volna, ha jól tévedek. De õt kicsinálta Optimus, szóval kérdéses, hogy ki lesz Devastator bal keze...
Szolnokboy1
az autobotok csak civil autokká alakulnak át, az álcák pedig csak katonai jármûvekké. nem tom, miért van így. a 2. részben lesznek a Contstruciconok (Szerkesztettek), akik munkagépekké alakulnak (markoló, dömper meg ilyenek).

Bucser
Elvileg az autópályás üldözés végén mikor Optimus végez Bonecrusherrel a képregény/script szerint kinyírja Barricade-t is aki hátulról támad rá.

"He did die in the leaked film script, the comic book and novelization, killed shortly after Optimus Prime's motorway battle with Bonecrusher whilst attacking Prime from behind."

Forrás: Wikipedia

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Optimus Prime
Aki komplett infót akar a The Fallen-rõl az olvassa el a HálóZsákon a War Within #2 A sötét kor eposzt. Ott minden le van írva.

Az Audi R8 tuti Barricade lesz, aki figyelte a spotban láthatja hogy totál úgy mozog és ugyanúgy alakul át. A karja és lába is agyon hasonlít. A HD-s screenshotok meg lehet vizslatni.

A TF történelem rövid összefoglalója, amit még a Marvel 20. számából írtam ki megtalálható itt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jogos 😊
redbull0304
Valószínû a marketing és a reklám miatt váltogatják... Az R8 most elég népszerû USA-ba, így gondolom egy jókora összegért nem tartott semeddig beleírni a sztoriba, ennyi... 😄 Logikát is már szerintem ne keresünk! 😄

De a Cybetron elpusztult nem? Azért hagyták el a robotok!?
Nem értem miértr váltogatják magukat!?
Vagy az autobot-ok miért nem,pl repülö stb.
5c0rp330n

Primus sem lenne gyenge, de ha belõle lett a Cybertron, akkor gondolom gyakorlatilag nem is nagyon szerepelhet.. csak ha a Cybertron-ból visszaalakul 😊

redbull0304
Tehát akkor több mint valószínû, hogy Barricade Audi R8ként tér vissza? 😊

Tééényleg!! Igaz is!
De a végén nincs? A városban az összecsapásban?
immovable
nem. csak leverte. de pl az autópályás üldözésnél is ott van.
DE azt Bumblebee szétcsapta nem?
redbull0304
Jaja, én is ezt olvastam de nem mertem hülyeséget beírni! 😄

én azt hallottam, hogy az lesz aki az 1.-ben a rendõrautó volt, de ez nem tuti!
redbull0304
Valaki tudja, hogy az "Audi R8 transformer"nek mi a neve? És hogy jó vagy gonosz szerepet fog játszani?

immovable
thx 😊 érdekesen hangzik
Egy gonosz álca aki bosszút akar állni! 😊

(én se tom😊
Na akkor egy kis Transformers történelem:-)

Spoileres mert Fallen megemlítve!

Unicron és Primus egykoron, kibaszott rég "istenek" voltak, vagy valami ilyesmik, lényeg nagy hatalmú valamik, ekkor még nem is volt robot alakjuk! Mindig csak harcoltak egymással és az egyik harc során becsapódtak egy-egy bolygóba és "összeolvadtak", átalakította a lényük a bolygót, Unicron-ból lett Unicron tehát se nem Álca se semmi, õ alapból a "gonosz":-) ami robot+másik alakja bolygó és bolygókat+mindent zabál, abból lesz energy neki!
Primusból pedig lett Kibertron, ami a Transformerek anyabolygója és Primus megteremtette az elsõ Transformereket, elsõre 13 és az egyik volt Fallen, aki persze késõbb elárulta teremtõjét és testvéreit és Unicron mellé állt.
immovable
Ki ez a FALLEN fickó? 😊

:-)
Valahol olvastam régebben(lehet nem igy van és rosszul emlékszem) Hogy Ö meg valami másik robot az ösrobotok vagy hasonló nemtom,nemismerem a Transformers történetét story-ját
LasDen
Unicron egy geci nagy robot aki se nem Álca se nem Autobot.....azt má nem vágom, hogy hova is tartozik pontosan......áttud alakulni egy nagy kiberbolygóvá és felzabálja az összes bolygót.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

NEkem 1Transformers ujságom van.Az a rész mikor az álcák és az autobotok együtt harcolnak unicorn ellen aztán felrobbantják és hát Unicron az egy külön bolygó nem?Vagy olyasmi.
Szolnokboy1
unicron túl nagy falat lenne egy filmnek, ne legyen szvsz!

LasDen
hát én nehezen tudnám elképzelni Unicront a 3. részben.....geci nagy durvulás lenne, de mi pénz lenne csak õt megcsinálni 😄 meghát õ kisujjal szétbaszná a földet.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
na az sem lehet gyenge. melyik a legerõsebb gonosz amúgy a transformers világában? megatron csak egy légypiszok mellette? 😊

én egyvalamiért õrülök ennek a "bukottnak" , 3. részben tuti lesz Unicron:-)+így valami alapsztorija is lesz a 2. résznek nemcsak ok robotok itt vannak és akkor most fight!
repülõ módban nem rossz, de robot módban nagyon broáf a kinézete <#schmoll2>
fogalmam sincs :-)
5c0rp330n
halj meg rákban

q: http://href.hu/x/83nb
5c0rp330n
ez mekkora a többi robothoz mérten? 😊

SPOILER

Most már tuti, hogy benne lesz Fallen a filmben, a karakter kinézete ha valakit érdekel, ok játékfigura de a filmben ilyen lesz!

FALLEN
[NST]Cifu
Pontosabban az IED (Improvizált Robbanószerkezet) megsemmisítésére használják Irakban és Afganisztánban. Arrafele poénkodnak olyasmikkel, hogy útszélen leállított kocsiba raknak robbanószert, és távirányítással felrobbantják, ha egy konvoj elmegy mellette. Az eféle jármûvek a gyanús jármûveket letolják az útról, és biztonságos távolságból megsemmisítik. A jármûtest kiképzése is azért olyan, amilyen.

Mondjuk szvsz csak azért lett belõle Transformers-alapanyag, mert furán néz ki, és különben is adott a Hadsereg egyet a filmfelvételekhez. Kb. úgy, ahogy szerencsétlen Starscream is F-22A testet kapott, és véletlenül pont F-22A-k mentek a segélyhívó szóra támogatni. Ráció nincs benne, de az volt látványos, ezért az került a filmbe.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

uhh dokumentációfilmet <#wilting>
ismeretterjesztó volt a fejemben de dokumentumot akartam irni igy ez jött ki <#hehe>
Most néztem egy dokumentációfilmet a discowey world csatornán és ott volt egy kocsi és szerintem Bonecrash ilyen!
Egy Buffalo. Aknafelkutató-megsemmisítõ
Optimus Prime
Cybertronian Interstellar Jet rendes nevén, a G1-es Thunderwing is ezé alakult - mondjuk nagyban ráhajaz Megatron.
Megatron tuti visszatér, látni is a TV spotban. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

A nyomás valóban nagy, de lehet, hogy még süllyedés közben menti meg Skorponok, amíg még nincs olyan nagy nyomás.

De lehet, hogy nem is így lesz. Azt tudni csak, hogy lesz Megatron megint és most CyberTank lesz, ami nekem személy szerint concept artok alapján jobban bejön, mint az elsõ rész beli alakja, a CyberJet.

Itt egy hír az egyszerûség kedvéért, ebben ír Szabi Megatronról, vannak képek is:

Megatron visszatér
immovable
Ûrben nincs nyomás. Tudod vákuum. 😉