Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõttem van ahogy Optimusz elkiálltja magát és a csapat begurul egy kompba! <#vigyor2>

Optimus Prime
Bár a neveket eddig is lehetett hallani, mint anno is inkább vártam a hivatalos bejelentésre. Sideswipe fura a vörös után ilyen szolid szürkén. Csak úgy mint Skids. Fura, hogy ilyen kicsi lett a kék furgon után.
Egyébként úgy érzem a Transformers is eljutott oda, hova a James Bond filmek: exkluzív és vadi új autók a filmben, kifejezetten a filmhez.

Egyébként vicces lesz hogy kelne majd át a tengeren. Amerika, Egyiptom, Kína... 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Eh, belenéztem az itt linkelt videóba, de ez nem az eredeti klipp, már ami a zenei részét illeti.😊

Chevrolet klippek a Chicago Auto Showról - leleplezték az Autobotokat! 😊

LasDen
Ratchet is benne lesz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egyet nem értek. Hová tûnt Ratchet? (sárga Hummer mentõautó)
Lehet hogy a film elején történik vele valami?<#conf>
EnZsolt
Szerintem a Chevrolet nem perkált le pár zöldhasút, ááá dehogy. 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

MrSpock
Ez csak egy kis autoreklám:-) Bemutatván az új gépparkot! Azért párat elfogadnék!:-D

Go Jeff Go!!!!

Tisztára beleborzongtam amikor felcsendült a zene az elsõ részbõl😊

Még szerencse<#vigyor>
Ez nem a Fast & Furious film, kéremszépen. <#vigyor>
Úgynézem ez a filmbõl pár száguldós jelenet<#taps><#wow1>
LasDen
emmost mi????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sideswipe

A képregényben a Fallen az erösebb...
Akit érdekel a története az ittutánaolvashat...<#kacsint>

Lehet hogy így van, nekem is elég photoshoppoltnak tûnnek a képek.

ez szerintem is inkább fan art! Vagy ha a filmhez csinálták akkor is még valami kezdetleges concept-art lehet! szerintem
Hi

Ki a keményebb? Megatron, vagy Fallen?

immovable
nekem tetszik mindkettõ 😊
Fallen mint egy mecha-alien kb, ez nagyon valószínû hogy ilyen is lesz

de a Devastator kép pedig inkább vmi fan-art szerûség, teljesen kizárt hogy ez legyen a filmben.

Egyetértek.
Devastatort nagyon rondára hozták össze, én nem is értem... <#szomoru1>

Viszont Fallen nagyon bejön, a kedvencem lett. <#vigyor0>
5c0rp330n
azta, ezek qrvajók lesznek 😊

LasDen
ez elég undorító 😄

Willi Betz
Ez olyan mint egy Bionicle😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

A Fallen mellett itt van Devastator is:

Kíváncsi vagyok hogy fogják az autobotok elintézni ezt az állatot! 😊

Igazi badass kinézete van!!

Nem is értem miért akarták eredetileg egy héttel késõbb kihozni online, nem sok ráció van benne, hiszen ilyen-olyan verziókban úgyis szétterjed a neten elsõ vetítés után azonnal. Szóval remélem is miharabb lesz HD-trailer, bár nem tudom képes leszek-e kivárni... 😊

LasDen
Fallen ha minden igaz.....

Optimus Prime
Lesz még abból hétvége is, hivatalosan. 😊 HD-ben az igazi.<#hawaii>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Namost lehet hogy változás lesz, most olvastam a következõt:

Superherohype and Comingsoon.net are also reporting that the teaser trailer will appear online the following monday, February 16th.

immovable
thx mindenkinek 😊
Szolnokboy1
akkor átfogalmazom:

a HD trailer rá egy hétre kerül ki a netre. (a kamerás fos minõségû jútúbos trailer már aznap, csak és kizárólag igényteleneknek)

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Már pénteken kinn lesz a trailer a neten. szerinted nem kamerázzák majd le egy csomoan és rakják ki a youtubera meg a torrent oldalkra???

Szolnokboy1
3 nap múlva, most péntek 13-án. 😄 a trailer rá egy hétre kerül ki a netre.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

állítólag a péntek13 új része elõtt lesz a mozikban a trailer, azt nyilatkozta bay, azt nézd meg mikor lesz annak a premierre, na akkor:-)
immovable
Azt nem lehet tudni mikor jönn újabb trailer vagy teaser trailer vagy mi?

Köszi Spedway és Optimus! <#vigyor0>

Már csak az a kérdés akkor, hogy ki fogja "helyettesíteni" Bonecrushert...na majd kiderül.
Szépen magyarul pedig sorrendben: Boxoló, Hosszúpofa, Dögevõ, Kevernök, Csonttörõ, Horog.

Scavenger a markoló, õ lesz az a "gördülõ izé". 😊

Optimus Prime
Scrapper, Long Haul, Scavenger, Mixmaster, Bonecrusher, Hook

Shiwo
az okés, csak a filmben sikeresen összekeverték õket

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igazából Brawl - Huligán a Bruticus nevû óriás-robot egyik lába volt ha jól emlékszem...

Ezt mondtam én is Viizonak.

Amúgy annak a "gördülõ izének" nem tudjuk a nevét? Mert Bonecrusher és Long Haul kizárva. Rajtuk kívül még kik Devastator alkotóelemei, azaz a többi Construction robot?
De a "gördülõ izé" nem Devastator.
Linkeltem a mûanyag játék képeit lentebb.

Shiwo
ha van 1 csöpnyi eszük ,akkor úgy korigálják a tévedést, hogy Brawl lesz az egyik szerkesztett

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Optimus Prime
Optimus messze nem a legnagyobb és legerõsebb Trasformer. Ott vannak a gestaltok, Omega Supreme, az alapból bázis méretû Trypticon és Metroplex, meg persze Unicron, de mint erõ a Dinobotok, Grimlock vagy Scorponok is elég erõsek.

Az eredeti Devastatornak 6 része volt. Bonecrusher volt az egyik, mint sejthetõ az újaknak új nevei is lesznek. Szarvashiba hogy a DVD kiadásra sem javították Devastator nevét Brawl-re pedig a regényt leszámítva mindenhol így hívták.

Barricade pedig a regény, képregény szerint tényleg meghalt. Bár ezt a filmben sose láttuk és jelen esetben ez dominál. Az IDW Movie Seqe The Reign of Starscream képregényben pl. már látni, ahogy Screamer összekapja. Ott Ironhide szorította le az útról.

Azért ne lepõdj meg, ha nem õ lesz Devastator. <#wink>
Szerintem is összeáll valahogy.
Max az autobotok is öszeállnak 😊
Már ez überdurva 😊
5c0rp330n
7 része van a devastatornak.

akárhogy nézem, Optimusznál nem sokkal nagyobb - jóval tömzsibb, de talán ha 1/3-nyival magasabb...

és közel nem 10szer akkora.. 😊

a cikkben olvasható:

"A hírek szerint Devastatornak elsõsorban a felsõtestében lesz az ereje, valahogy úgy, mint egy gorillának."

nos a keréken gördülõnek is a felsõtestében van az ereje, azaz még ez is alátámasztaná, hogy a gördülõ izé Devastator 😊