1467
-
#662 By the Allspark! Itt is.
"Time make everything possible. I can wait." - külön pont annak, aki megmondja ki és mikor mondta. -
#661 wow -
#660 az új trailer(kamerás,de azért érdekes egy két jelenet..) -
Suffering #659 sőt még jobb hir hogy amerikában ma este mutatják be az uj trailer ami nálunk csütörtök reggel -
#658 Pár jó hír a filmről, összegyűjtve itt. :) -
#657 Egy kis várakozás elleni időelütés eredménye :)
http://www.youtube.com/watch?v=Hu6kEbperJkTransformers: Revenge of the Fallen trailer Shadowkiller version -
#656 Nem azért van Devastator lába a levegőben, mert lép?
Bár ahogy nézem inkább olyan mintha nem lenne árnyéka és a végleges textúra ráhúzva; kosz, por, ütés, kopás.
Egyébként az Optimus vs Megatron-Starscream-Blackout harc se lesz piskóta. Egy másik jelenetben pedig mintha Jetfire és Megaron harcolna a tetőn. A videó végén pedig Optimus ad egy akkora pofont Megsnek, hogy szó szerint szikrát hány. :D -
r4pt0r #655 Hát szerintem az nyilvánvaló volt hogy nem a végleges, mert ha kis bakit benne hagynak az nem gond, nah de ezt bárki észrevenné. :D -
Tripod #654 The Showest footage was pulled down because it was just a 12-hour thing.
I just wanted the fans to get a taste of what we have been making for a year and a half because we have been so quiet. The piece was cut about a month ago for this Showest thing I accepted this past month - so as you can see many of the shots were far from being finished renders. This dinky little site received over 1,500,000 hits and 550,000 downloads in this short time. Anyway the trailer is being printed today and coming out on Wolverine and Star Trek. 64 days left!
Michael
Tehát még a ShoWest videóban sem volt végleges néhány render, valószínű ezért nem ért le Devastator egyik lába a földre.
Ja és ezek szerint jövőhét végén új trailer -
#653 Pontosabban Shockwave, Megatron az idő tájt hallott volt. A rajzfilmes eredete viszont teljesen más, ajánlom megtekintésre a Fire in the Sky epizódot:
Fire in the Sky - part 1
Fire in the Sky - part 2
Fire in the Sky - part 3 -
#652 itt egy összevágott videó az audis jelenetről -
#651 nincs már meg a videó :( -
viizo #650 link
namost ha ő Jetfire, akkor ő az első álca akit a földön akartak létrehozni Megatronék a G1 képregény szerint - ergo a legfiatalabb robot is
ezért furcsállom az öregember szerepét :/ -
#649 Több millió, ha az eredeti sagát vesszük. Ám még ott is 1 millió év van a filmes és az Allspark elvesztése, nagy polgárháború ideje között. Viszont a prequel képregény Defiance #4 számban feltűnik, mint az egyik első Seeker, akiket az Allspark hozott létre, mint munkás. De nem akarok spoilerezni, hátha más is felkeresi a képregényt.
Aki többet akar tudni úgy filmről, háttérről, stb. ajánlom a oldalamon. -
megalodon #648 Hogy lehet valamelyik is öreg?? Hisz több ezer évesek nem!?? :) -
sandor8206 #647 Ha Jetfire ha nem az öreg robot, nekem akkor is kibaszottul bejön ez az öregemberes figura, de az alakja sztem nem a Blackbird lesz, mert mintha a játékfigurák között az egy Álca lett volna. -
#646 Jetfire a G1-ben is bőven a polgárháború előttről való. tehát az hogy öreg totál rendben van. Bár nekem egy kicsit olyan részeges karatemester motívumnak tűnik. -
Tripod #645 Vagyis azt akartam mondani, hogy biztos lesz valami oka a botnak.
És úgylátom Blackout is visszatér. Az erdős, Optimus-t kegyetlenül lerúgós jelenetben ott feszít a háttérben. -
Tripod #644 Szerintem abszolút jó ötlet ez a megvalósítás, csak kicsit furán néz ki:)
És igen, még bármi kisülhet belőle:) -
Szabi1991 #643 1966-os, na meg kitudja, lehet megsérül a filmben és azért kell neki a bot.. :p -
viizo #642 ahhoz képest, hogy a G1-ben fehér, vadonatúj, bivalyerős gép volt, a második filmre kapunk egy fekete, öreg, gyenge robotot.
btw benne van a pakliban hogy még akár így is jól elsülhet a dolog, az SR71 Blackbird gép valahogy illik is hozzá sztem :) -
Tripod #641 Jetfire egy szakállas, görbebotos "öregember"?
Ah ah ah nagyon LOL -
#640 megnéztem végre, fubazmeg kategória :)
már nagyon várom, ez is moziba nézős kategória -
#639 Oké "vezírem" :) de ebben az esetben az exkluzivitás értéke a nullával egyenlő. Szóval nem értem. lsd: youtube link -
#638 ShoWest 2009 exkluzív anyag volt. Oda volt írva engedély nélkül ne is postolja/embedelje senki máshova. Szerintem a legtöbbet jelenetet viszont látjuk a májusi előzetesben. -
#637 link -
#636 Nem értem minek rá a password :/ -
#635 This is a password protected video -
#634 Devastator olyan kemény, hogy neki nem kell ilyenekkel törődni...ha kell ő a levegőbe támaszkodik.....fittyet hány a fizikára.... -
#633 valóban nem ér le -
#632 Remélem, hogy rosszul látom, de 02:06-nál Devastator zöld lába nem ér le a földre.
Ezt leszámítva nagyon ütős trailer. -
#631 Az Scalpel és Sambe megy bele. Mondjuk úgy neccesebb kivágni valakinek az agyát.
Egyébként még mindig van, aki azt mondja Megatron nem lesz a filmben?
Prime-ot meg a... talán Marvel G2 óta nem verték így el. -
#630 2:18-nál mi az ördög ez hogy belemegy egy kis robot a muki szájába?!Ez olyan lesz mint a rejtőzködő c. filmben a lény? -
#629 én az első részben ezeken túl tuttam lépni, de a 2-ra nem ezt várom.... -
viizo #628 az az irány ugyanaz mint az elsőben amikor le(khmm...)olajozta az ügynököt...
az első is az ilyen dedós hülyeségek miatt bukott meg nálam.
látványügyileg nagyon top lesz, de jó lenne vmi ovis sztorin túlmutató történetet is kreálni hozzá. -
#627 nekem sem. ha nem viszik túlzásba, elnézhető lesz. -
#626 nekem nem tetszik ez az irány..... -
#625 ÚRISTEN!
mondjuk nekem ezekből a képsorokból nagyon nem jön át a "darkosabb" megközelítés. úgy tűnik, lesz benne marháskodás bőven sajna. -
Szabi1991 #624 -
#623 épp ezért aranyos :D