nVidia - elkészült a tripla SLI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na persze ha kõmüves az ember - megértem a gondokat."
Megérted? Akkor szerinted az a lényeg hogy legyen sok-sok ügyvéd jogász és paragrafusrágó és a tényektõl is független biró.
Kõmûvesre, szakmunkásra és müszaki értékteremtõ, ismétlem értékteremtõ(!!!) és nem csak felélõ emberek azok számodra senkik. Ne legyenek igényeik és nem is kellenek a társadalomnak. Látom megérted a gondokat... <#gunyos1>#gunyos1>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
De õszintén szólva miért baj ez ? Attól még nem kell hogy elkényesztetett ficsúr legyen belõle.
Én örülnék neki ha apuci tripla SLI-t venne nekem ! :D
Hát igen, az asszony nem valószínû, hogy ilyenért nyafog, nade a gyerek már sanszos. És ekkor majd anyuci, apuci kicsit gyûjt és megveszik. Mert nehogymá az õ gyereküknek ne legyen, amikor a szomszédénak meg van, meg az isiben is még 5nek.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
GanXstaZolee#2709
3mat meg húzzon a fa**ára az nvidia :D gyári hûtést sem birnak rendesen csinálni kiváncsi lennék 3 kártya hány fokkal emelné a szombahõmérsékletet ha 1 gtx alapon gyári szarral is 80-90fok...
GanXstaZolee#2709
Ezek azok a tipikus karrieristák, akik a jobb élet címszó alatt, agyon hajszolják a munkát, hogy többet keressenek, semmi sem érdekli szinte(!) csak a karrier, aztán majd 30-35 évessen azon kapják magukat, hogy még nem is éltek jóformán. Mert max a céges bulikra jár el oda is csak azért hogy benyaljon akinek lehet stb...
Ahol meg lekúrnak egy kávészünet miatt, az inkább rabszolgahajcsár, és nem munkaadó.
Amúgymeg, érdekes itthon is tömkelegével veszik a nemtommekkora LCD tv-ket több 100 ezer ft-os áron...Akkor 3x SLi-re is lenne pénz. Csak épp kérdés kinek kéne...
Blackmail the Universe
Meg az is, hogy dolgozó embernek nincs ideje este játszani. Lóf*szt, arra van idõd amire akarod. Nekem sincs SLI-m, de nem azért mert nem tudnám megvenni, hanem mert maf*sznak. Ja, "anyuci" a számtech karrierem támogatta. 14 évesen kaptam egy C plus/4-et. Azóta saját kezemmel keresem meg a géprevalót.
Nem baj, legyünk irigyek, rosszindulatúak, ilyen az egész ország.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ha már munka - barátom nincs még egy ilyen lusta ország mint Mo. mindehol másutt megesznek egy kávészünetért - profitorientáltabbak.
Na persze ha kõmüves az ember - megértem a gondokat.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
add2: az optimalizálás mértéke attól függ hogy mennyire éri meg. Ha a hardver olyan sebességel fejlõdik hogy az optimalizálás mértéke és sebessége nem arányos a fejlõdéssel, akkor egéyrtelmû hogy a túlzott optimalizálás fölösleges.
Erre ékes példa a konzol vs PC esete: konzolos programok sokkal optimalizáltabbak, hisz 1 hardverre kell optimalizálni, és a élettartamának haladtával nyugodtan lehet csiszolni a kódon. Ezzel szemben PCn optimalizáltság kisebb, inkább azt kell megoldani hogy több hardveren is fusson, és közben a technológia túlfejlõdi az enginet(ergo a az egyensúly megtalálása a cél, lehetõ legkevesebb optimalizálás mellett a lehetõ leghatékonyabb kódot elérni)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
64 Kilobytban tudnak olyat tolni,mint egy átlagos játék grafikája.
Ezzel szemben energiapazarló gépeket kell vennünk,amit ténylegesen ki sem használunk a szoftverek kiforratlansága miatt.
Éljen.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Majd a hatszoros sli- utan mar meggondolom:)<#nyes>#nyes>
Bérbe vehet? reklámfelület...
bizony megtehetik az emberek!
Mellesleg ha jobban belegondolok Magyarországon is simán lehet olyan ember
aki ebbe öli a pénzét. attól még, hogy Te esetleg nem teheted meg, még más megteheti.
Pölö van egy haverom, aki az autóját tuningolja: turbo, sportkipufogó, bólogatós qtya, minden ami kell!
Miért ne lehetne olyan ember, aki a gépét fejleszti?
Az, hogy mennyire éri meg teljesítményben az már más kérdés.
De mindenkinek megvan a maga heppje.Nekem pölö nincs csúcs konfigom, de iszonyat szépen néz ki a ház ezekkel a fényekkel.szoktak is szivatni, hogy lassú, de legalább szép.de nekem ez kell:)
Három kártyát ad el háromszoros profittal. Itt nem a teljesítmény nõ hanem a fogyasztás :) Látszik hogy nincs konkurenciája a nvídiának , aki hülye az meg is veszi legfeljebb éhenhal a családja. Ennyi pénzbõl már egy igazi autót is vehetnétek annak milyen szép a grafikája, és realisztikus. :D :D :D
Nincs az az épelméjû és dolgozó ember - akinek erre ideje és felesleges pénze lenne - a többi meg káposzta - munkahely után 7 kor nagy vonalakban szarok a tripla SLI re - nem beszélve egy feleség és egy gyerekrõl.
Soroljam még?
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Hol kapni olyan monitort, aminek a felbontása 2560x1600?
Mennyit fogyaszt három ilyen kártya?
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Azért, akkor kimondhatjuk remélem, hogy a Cryteknek nagyon van mit még hegeszteni a mocin, mert értem, hogy durva graf, de 3 GPU, meg egy 4 magos nehogy már kevés legyen... vicc is meg szánalmas is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem csak a digit. fényképezõknél szempont hogy húúúúúúú veszek 8mp-set mert az kurvajó..
Fura, de sok ember ha meglát egy jobb konfigot egybõl arra következtet hogy anyu apu fizeti.
De persze tényleg pénzkidobás. És nem hinném, hogy nagy rá a kereslet. Ezért v.színû, hogy túl nagy szoftveres támogatása se lesz.
De akkor mi okuk volt 3-asat csinálni ? Ha a kettõre sincs nagy kereslet, bár nemtom bizonyítani, de biztos vok benne h nincs, akkor 3 ra mért lenne ? :)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Amúgy nemtom, hogy játékra, ki a fene fizetne ki 2 kártya árát, holott max 30-40% plusz teljesítényt érne el....na mind1
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.