93
Sony Ericcson w200i
-
#13 de hova? -
#12 USB? -
#11 háttérképet hogy lehet rátenni? -
#10 Nekem tud segíteni valaki,hogy mé nem megy a Pro Street a mobilomon?
[A mobilos verzió mielőtt még valaki......] -
#9 w200i-re? -
#8 nézz körül a SEria.hu fórumában, ott találsz rá mindent.
(játékok, tuningok: camera javítása, hang minőség javítás, media player skin csere, stb...) -
#7 Gyengébbek kedvéért irta kétszer kétszer! -
#6 nem tudja valaki, honnan lehet játékot leszedni w200i-re? és hogy lehet őket betenni? :S -
#5 jaja, de
Mi van benne?
Médialejátszó
Médialejátszó
az 1. Médialejátszó más mint a 2. Médialejátszó? :D -
Neoncsoves #4 két oszt. társamnak van ilyen! kár hogy nincs benne BT! (Bluetooth) -
#3 nem rossz telefon :) -
Mi van benne?
Médialejátszó
Médialejátszó
A telefon Médialejátszója segítségével megnézheti a sztrímelt és felvett videókat, meghallgathatja zenéit. Többféle fájlformátumok támogat.
Mega Bass™
Mega Bass™
A felerősített basszus frekvenciák a még jobb minőségű zenehallgatást szolgálják. Olvashat bővebben
Események megörökítése
Események megörökítése
Videóklipen megörökítheti az élet spontán nagyszerű pillanatait.
3 kattintásos zeneletöltés
3 kattintásos zeneletöltés
A Top Ten csengőhangok három kattintással történő meghallgatása és megvásárlása. A PlayNow™ a csengőhangok letöltésének gyors és egyszerű módja. Olvashat bővebben
Előre telepített játékok
Előre telepített játékok
Kicsomagolja, bekapcsolja és játszik. Szórakoztató játékok találhatók a telefonjában, így mindig a keze ügyében lesz valami, amivel kikapcsolódhat.
Beépített kamera
Beépített digitális kamera képernyős képkeresővel, dedikált menük, közvetlen együttműködés a telefon kép- és üzenetkezelő funkcióival.
RSS csatornák
Percre friss híreket és tartalmakat kaphat a kijelölt weboldalakról és blogokról. Iratkozzon fel, a hírek pedig megtalálják a csatornákat Önhöz.
Push e-mail
Azonnali e-mail a telefonján, ugyanúgy, mint otthoni számítógépén. A szolgáltatás az üzeneteit megérkezésükkor közvetlenül a telefonjára küldi.
MMS
MMS
Fotózhat, felvehet vagy beírhat jókívánságokat, majd elküldheti bármely MMS-képes telefonra vagy e-mail címre. Olvashat bővebben
-
#1 én pl most kaptam ilyet, mivel olcsó, és nagyon jó szvsz... akinek ilyen telefonja van, és vannak cuccai annak itt a helye ;)