93
Sony Ericcson w200i
-
#53 joystickos szar. -
csgj #52 Jah, és sztném megkérdezni, hogy ezt a Lost játékot hogy tudnám letölteni? Honnan? És mennyiért? -
csgj #51 Megvan a mobil! Én 7 percig mentem el, és még akkor sem állt le... Vmi nálad rosszul van sztem. Lehet, hogy nem a kártyára menti rá, hanem a mobilra... ahol ugyebár kevesebb hely van -
#50 Igen, a Jamba elég... érdekes :D
Nem szívesen rendelnék tőlük játékot, ki tudja, hogy a háttérben milyen szolgáltatásra fizetek elő :/ -
csgj #49 Köszi! Egyébként elég érdekes ez a Jamba oldal... Pl nem írja ki, hogy mennyit kell fizetned. :D Vagy csak én nem látom? -
#48 Persze. -
csgj #47 A Lost játék megy ezen a mobilon? -
#46 ahah regiztem ^^
ja meg a 120 x 168asok is , ami van elég ^^ -
#45 pedig ez is pl onnan van ...
A k500-as játékok mennek rajta
http://aliglap.extra.hu/duke_nukem_bikini_project_k500.jar -
#44 de van elöször regisztrálni kéne.
utána látsz egy olyat hogy játékletöltések. -
#43 itt 1 játék nincs w200i-re -
#42 Regisztrálsz seria.hu-n majd
Itt találod meg
oh látom kuci itt is jeleskedsz:D -
#41 az hol van? pls adnál 1 linket? xXD -
#40 SEria.hu fórumában fent van ingyen. (a játékletöltő-oldalon keresd) -
#39 nem tudsz vmi oldalt ahol van ingyen? w200ire kell de gondolom tudod -
#38 valszeg ez egy olyan játék, ami neten keresztül tölt le reklámokat. Ezért ingyenes, viszont reklámokat kell nézned.
Ez csak egy lehetőség, lehet, hogy más a baj. -
#37 ez -
#36 melyik játék? -
#35 megvan :D
, feltelepitettem, de nem tudok játszani... valamit akar a nettel:( pls help -
#34 és hogy kell telepiteni? pls hülye vagyok
-
#33 /MSSEMC/media files/others
innen tudod telepíteni a telóról -
#32 a játékokat hova tegyem? -
#31 Itt is találsz témákat -
stoner27 #30 zedge.net -
ace05 #29 Szasztok valaki nem tud 24 (a sorozat) es témákat erre a telefonra?? -
csgj #28 Vki 20-25 percet mondott... kicsit elnézte akkor :P -
#27 ja memórikarival(128 mb)és 70 mb szabad helyem van msot és ennyit tud ebbe a minőségbe! -
csgj #26 lol.... még memóriakarival is csak 30 másodperc? -
#25 videó 30 mp és 176*144 felbontásban... -
csgj #24 Valszeg én is ilyen mobil fogok kapni karácsonyra... Úgyhogy én is érdeklőfnék :D Kb hány perc videót tud felvenni, és milyen a képminősége? + Működik rajta az Assassin's Creed és a Hitchhiker's Guide to the galaxy mobil játék? -
#23 itt is lehet túrni -
#22 itt sok cucc van hozzá , ált a 800as szériájé jó hozzá -
#21 jaja az sokkal jobb zerintem is . nekem olyan van. unokatesomnak meg w200i de nagyon panaszkodik rá hogy a gombok nagyonn roszak -
#20 hali nekem ien példányom van belőle :P -
#19 W300i-t még ajánlom ha esetleg mást szeretnél -
#18 2 óriási hibája van ennek a telefonnak, amik miatt nem vettem meg. Az egyik a Bluetooth hiánya, a másik pedig a gyorsan romló joystick. -
Unreal1942 #17 Pont ilyet használok második telefonnak, strapa telefonnak másik kártyával!
Kellett valami amit ha le ejtek akkor nem kell a pszihologushoz járnom hetekig!
Nem is értem miért húzták, úgy le a mobilaréna tesztben. Nem kell tőle sokat várni és a kijelző valóban hányadék, de aprópénzért meg vásárolható strapa telefon. Ami könnyen kezelhető és még mp3 lejátszónak is használható, kicsi. És a megjelenése sem gáz. -
#16 thx
-
#15 "usb meghajtó"/MSSEMC/media files/images -
#14 jaja, többek között arra is