Elérhetõ az XP harmadik javítócsomagja
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha jól megnézitek a frissítések nagyon nagy %-a az átlag user számára teljesen haszontalan dolgokat tartalmaz.
Notimra félek feltenni, ott is tiltottam a frissítéseket, már rég. "
Agyatlan... Gondolom ezek mind felesleges dolgok, mi?
Vulnerabilities in DirectX Could Allow Remote Code Execution (941568)
Vulnerability in Windows Media File Format Could Allow Remote Code Execution (941569 and 944275)
Cumulative Security Update for Internet Explorer (942615)
Ez a három csak a decemberi kritikus frissítések közül való, nyilván az átlagjúzer nem játszik (directx), nem néz filmet, nem hallgat zenét (mediaplayer) és nem is böngészik (IE).
De hogy folytassuk a sort, nem is használ szövegszerkesztõt vagy táblázatkezelõt (Vulnerability in Microsoft Word Could Allow Remote Code Execution (942695), Vulnerability in Microsoft Excel Could Allow Remote Code Execution (940965)). Nem MSN-ezik (Vulnerability in MSN Messenger and Windows Live Messenger Could Allow Remote Code Execution (942099)), sõt magát a vindózt sem használja (Vulnerabilities in CSRSS Could Allow Remote Code Execution (930178)).
Egyébként szíved joga a frissítések kikapcsolása, de
1. ne biztass erre másokat nulla háttértudással
2. ne gyere ide sírni, ha valamelyik foltozatlan hiba miatt összeomlik a géped vagy kártevõktõl fog hemzsegni a vinyód a szomszéd pistike 36. másolt warezcuccának kipróbálása után.
Notimra félek feltenni, ott is tiltottam a frissítéseket, már rég. "
Agyatlan... Gondolom ezek mind felesleges dolgok, mi?
Vulnerabilities in DirectX Could Allow Remote Code Execution (941568)
Vulnerability in Windows Media File Format Could Allow Remote Code Execution (941569 and 944275)
Cumulative Security Update for Internet Explorer (942615)
Ez a három csak a decemberi kritikus frissítések közül való, nyilván az átlagjúzer nem játszik (directx), nem néz filmet, nem hallgat zenét (mediaplayer) és nem is böngészik (IE).
De hogy folytassuk a sort, nem is használ szövegszerkesztõt vagy táblázatkezelõt (Vulnerability in Microsoft Word Could Allow Remote Code Execution (942695), Vulnerability in Microsoft Excel Could Allow Remote Code Execution (940965)). Nem MSN-ezik (Vulnerability in MSN Messenger and Windows Live Messenger Could Allow Remote Code Execution (942099)), sõt magát a vindózt sem használja (Vulnerabilities in CSRSS Could Allow Remote Code Execution (930178)).
Egyébként szíved joga a frissítések kikapcsolása, de
1. ne biztass erre másokat nulla háttértudással
2. ne gyere ide sírni, ha valamelyik foltozatlan hiba miatt összeomlik a géped vagy kártevõktõl fog hemzsegni a vinyód a szomszéd pistike 36. másolt warezcuccának kipróbálása után.
Menj a GSO-ra, ott sok nagyarc azt hiszi, simán megy a hackelt Dx10 az XP-n, és emiatt biztoska benne, hogy lesz is XP-re! 😄
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
lol hát igen😊 vista sajátossága a dx 10, és szerintem végleg így is marad.... csak hogy vedd meg a vistát, ha 8xxx, vagy HD 2xxx kareszod van, szemét üzletpolitika. ennyi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Azt mondja el vki plz h ha leszedem a ie7 et akkor ha megnyitom a böngészõt miért nem történik semmi 8-10 mp ig ?? biztos valami biztonsági hokuszpusz de nem lehet vhogy kikapcsolni h egybõl menjen mint a jó öreg ie6 ??
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Béta..és nem a Microfostól van.
Ész nélkül felesleges mindent letölteni.
Ész nélkül felesleges mindent letölteni.
Kedvenc unokatestvérem gépére tegnap érkezett némi frissítés, amit engedélyezett, feltelepült, reboot és hívott, hogy csináljam meg a Wint, mert összeborult ^^
Ez azért gáz, mert eredeti XP van a gépen... a problémát megoldottam, majd letiltottam neki a frissítéseket, ahogy szoktam, mert wordre meg excelre egy firefox meg egy víruspajsz mellett semmi szükség a frissítésekre. Ha jól megnézitek a frissítések nagyon nagy %-a az átlag user számára teljesen haszontalan dolgokat tartalmaz.
Notimra félek feltenni, ott is tiltottam a frissítéseket, már rég.
Ez azért gáz, mert eredeti XP van a gépen... a problémát megoldottam, majd letiltottam neki a frissítéseket, ahogy szoktam, mert wordre meg excelre egy firefox meg egy víruspajsz mellett semmi szükség a frissítésekre. Ha jól megnézitek a frissítések nagyon nagy %-a az átlag user számára teljesen haszontalan dolgokat tartalmaz.
Notimra félek feltenni, ott is tiltottam a frissítéseket, már rég.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a cikkíró nem tudja mi az a DX10, hanem lehet azért írta, mert sokan reménykedtek benne még is lesz XP-hez.
Minek tették volna? Az IE7 nemrég simán frissítésként felmászott a gépemre (azt hittem sima hibajavítás IE6-hoz, de nem), a WMP11-et meg le lehet tölteni szépen HA van jogtiszta (vagy annak látszó, lol) XP-d.
Érdekes. Annyira megbízható frissítés, hogy uninstallálható 😄
Érdekes, hogy az IE7 sincs benne... nem tûnne túl nagy nagyzolásnak ha azt is bele vették volna, mert miért is ne... hát érdekes
nem tettek bele az IE7-et es a WMP11, nehogy veletlenul tudjon annyit mint a Vista.
Siralmas hogy most mar elkezdtek a sajat forumaikon szidni az XP biztonsagat, csak hogy jobban menjen a Vista.
Amugy meg mar ideje lenni kiadni a vegleges verziot, mert mar 120 frissites van csak a SP2 utan. Szerintem piaci jogszabaly kene kotelezze oket a rendszeres szervizcsomag kiadasara. A cegeknek komoly penzebe kerul allandoan frissitgetni minden uj gepet. Egy ora helyett 3ba telik mire belosz egy rendszert, mert sok a letoltes meg kell 3-4 ujrainditas kozben.
Amugy meg a Vista SP1-et lehet temetni, mert kozel sem old meg minden HW inkompatibilitast.
Siralmas hogy most mar elkezdtek a sajat forumaikon szidni az XP biztonsagat, csak hogy jobban menjen a Vista.
Amugy meg mar ideje lenni kiadni a vegleges verziot, mert mar 120 frissites van csak a SP2 utan. Szerintem piaci jogszabaly kene kotelezze oket a rendszeres szervizcsomag kiadasara. A cegeknek komoly penzebe kerul allandoan frissitgetni minden uj gepet. Egy ora helyett 3ba telik mire belosz egy rendszert, mert sok a letoltes meg kell 3-4 ujrainditas kozben.
Amugy meg a Vista SP1-et lehet temetni, mert kozel sem old meg minden HW inkompatibilitast.
"sem az Internet Explorer 7, sem pedig a DirectX 10 nem került bele"
Érdekes lenne, ha belekerült volna a DirectX 10
Érdekes lenne, ha belekerült volna a DirectX 10
kritikus frissitesek koze teszi magat, es telepulne is.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
az enyémre nem...
IQfighter cikk megint.
Az IE7 már az SP2 XP-kre is automatikusan települ a Windows Update-tel.
Az IE7 már az SP2 XP-kre is automatikusan települ a Windows Update-tel.
Itt a kapcsolódó linkeknél van egy ilyen" Elérhetõ az interneten az XP SP3 elõzetese (2005. október 6.)" Ahhoz képest, hogy ez is Release Candidate 1 verzió nem tétlenkedtek az elmúlt 2 év alatt...
← ElőzőOldal 3 / 3