Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igen, egy játék csak akkor lehet, húgy ha nem fut a gépemen..istenátka.Na sztem maradj csödben.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"Undergrounddal sikerült megújítani, a Most Wanteddal szerintem felértek a csúcsra"
no comment...
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Egy alapvetõ hibája ott van ennek az egésznek, hogy már 10 éve ugyan azt adja más csomagolásban.... szerintem már marhára ideje lenne más irányba gondolkodni, mi lenne pl. ha integrálnának egy játékot egy másik játékkal???? Még reklámkampánynak is kurva jó lenne és fix, hogy mindenki megvennéé.... mert magába ez az NFS már unalom!!!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Jeee, végre eljutottak odáig, amit már legalább 5 résszel ezelõtt sikerült megcsinálni. Nagyon tudnak ezek az Electronic Artsos srácok 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
meséli az oviban hogy fúúúúúúú fulltuningos lámbordzsíni murcielágóval, amin szép elõre elkészített matricák vannak, 545-el nekimentem a rendõrautónak. És ehhez semmi ész, ügyesség vagy bármi más nem kell. Csak nyomni 1 gombot és ezzel leelõzni, a nevetségesen csaló ellenfeleket.
Nem véletlenül lett híres az nfs reklám nélkül... Ug1-óta csak a hype megy, minden nyominak szájbarágják hogy ez a jó játék, pedig egy nagy rakás szar mind.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
háát.. olvastam itt a hozzászólásokat és nekem az a véleményem, hogy talán jobb lenne az nfs-nek , hogyha visszatérne a kezdetekhez.. (tr-nek is jót tett szerintem) 😊
pl. én már szeretnék újra ferrarikkal meg ilyen sportkocsikkal száguldozni, mint anno a régi nfs-ben..
szerintem se sikerült valami jóra a ps.. graf jó.. de a többi..
nekem ez a véleményem..
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Hol is??? , a többség inkább közepesnek tartja
PSN ID.: Beegabor
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem elég ,hogy túlzottan elmentek árkád irányban még egy rakás apróságot is kispóroltak belõle. A régi NFS-ekben még voltak kis dokumentumfilmek az autókról ,összemérhetted különbözõ autók teljesítményét és bár ezek nem elengedhetetlenek mégis sokat dobtak a hangulaton.
Szerintem váltsatok szakmát, mert ez a cikk úgy gáz ahogy van..
A külföldi értékelésekben rendre 8 fölötti pontszámot kap!
2. elmondanád miért húgy a cod4?? esetleg azért mert nem fut a gépeden és nem tudsz vele játszani és egyszerûbb most leszarozni??
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Egyébként, nem tökéletes az tény, nem is egy vérbeli nfs, de egynek jóvan.Az ug-tõl jobb.Aki változatos tájat akar annak TDU, de elfér ez is mellette.Good
Ne b..a már meg, hogy nem alakíthatok ki saját véleményt dolgokról, mert "nem értek hozzá"
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Nem kell borásznak lenni hogy érezd hogy egy bor szar,de ha megakarod mondani h mi a baja,és hogy lehet javítani,akkor kell borásznak lenned.
On
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"
Szerintem sokkal jobb lenne, nem csalórendõrös de üldözõs, mégis a játékost könnyen megállítós, sokfélesebességes, törikazautód, közutakonversenzõs, egzotikusautós... szerintem...
Tehát folytassák onnan ahol az NFS4-nél befejezték. Ott nem tudott egy bmw m5-ös rendõr lépést tartani egy mclaren f1-el, de tudtak útzárat csinálni, amin keresztül nem mindig lehetett faltörõ kosként átmenni (fõleg hogy szarrátört a kocsi ha megpróbáltad), de hasonló teljesítményû rendõrautó elég szépen le tudott szorítani. Váltogatható események (esõ/éjszaka), úgy hogy az éjszaka olyan volt, hogy városokon kívül tényleg korom sötét volt, így törött lámpákkal nehézkes volt a vezetés 😊
NFS egy rakás szar az ug1-tõl kezdve. Egyik évben jelenne meg nfs4 alapú új nfs, másikban, meg egy nfs5 alapú, és így felváltva mindig, az lenne a jó.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Nekem még mindig a Most Wanted a legjobb NFS játékélményre, annál szebb grafikát meg már minek?!
Szerintem sokkal izgalmasabb egy rendõrüldözõs, 300felettisebességes, nemtörikazautód-os, közutakonversenyzõs, egzotikusautós...szerintem....
Csináljanak egy NFS MW 2-t! <#nyes>#nyes>
PS4 ID: Vordengo
A grafika részrõl meg ti ne beszéljetek hülyeségeket. Ilyenkor csak egy jut eszembe FIKÁZNI KÖNNYÛ, DE ALKOTNI KI*******UL NEHÉZ.
Off vége.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"