104
  • M.A.D.
    Én speciel rühellem a csalókat. Minden játékba.
    Ütném!
    Kortól függetlenül.
    Sorry!
  • CitizenX
    Te ugye elmebeteg vagy? Azt állítod, hogy a PS-nek ugyanolyan szar a gfx-e, mint a tetüunalmas Undergroundnak? Nme vagy nortmális, kiscsávó, a szemed helyén két madárszar fityeg, amely összeköttetésben áll a koponyádat kitöltő bikafossal.

Fel van háborodva a sok kis köcsög, hogy mi az, hogy nem pattanhatok 300-al a falról a kanyarba sérülés nélkül... Meg mi az, hogy jól kell gazdálkodnom a pénzzel, már ha nem egy csaló láma geci vagyok... Ezért nem jön be a sok gyengeelméjűnek a PS.
  • Zoleeca
    Simán meg lehet csinálni! Van rá egy progim. Átküldjem?
    ;)
  • Tetsuo
    CARMAGEDDONt akar a nep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BenceYCE
    A 2-vel kezdtem és a 4(High Stakes) egy valóban eltalált darab lett. Ettől függetlenül az UG1 tetszett. UG1 a free ride-dal feltette az i-re a pontot. Eltalált rész lett az is. A UG2-t már kevésbé tudtam értékelni. Talán ezért is van, hogy a Most Wanted megszerzés után nem lett kijátszva. Sőt Éveket pihent nálam mire elkezdett érdekelni. Most már azt hiszem elkezdtem belefásulni az egészbe. A Carbon is megvan, de még sosem volt feltelepítve. Ezután elolvasok egy ilyen cikket(és a hsz-eket) és eszembe jut, hogy már az f1-es játékokat sem szerettem. Nem szeretem a műpályát. Ennyi. Az NFS nekem nem erről szól(t).
  • tommyg
    jól beszélsz, csak így tovább
    de még mindig nem mondtad el miért húgy
  • LeonSilver
    Jézus,Mária, Szent József ....
  • magus4884
    Szerintem az lenne a legjobb ha NFS-t és a Test Driveot egybe gyurnák,és hát akkor az fantasztikus lennne.A teszt drive és a prosztreet öszes kocsija benne lenne és a két játék grafikáját egyesitenék,és valami jó zenéket raknának be hát akkor fantasztikus játék lenne,ja és persze ezt mindd a mellet hogy normális gépigényel:)NFs proszteetel talán aza legnagyobb gond hogy tué konzolosra sikeredet:(
    És hát csak csúcs kategoriás kártyával lehet Pc-vel azt a jó grafikát elérni amit az xbox 360-al lazánkilehethozni:( Egyépként 1-2hétig el lehet vele szorakozni de nem lett olyan nagy siker ahogy azt beharangozták:(MAksz a konzolosoknak jó:(
  • Loverman
    a második "de" morfémát felejtsétek el:)
  • Loverman
    egyetértek, de én inkább IQ-t szeretnék de nem korhatárt. egy 30 éves is lehet olyan...

OFF: pont ma láttam egy játékcímet, Need For Russia, benne zúzás ladával...
  • Picizöldfül
    Kezd az sg elkurvulni ,nem cikk szerint hanem ien kis 13 éves pattanásos köcsögöktől,megy az anyaapa nekem megvette a geciforce934392342ezret és akkor megy az ezt übereldle felfogás.Ne is beszéljék a nótórikus deszaragrafja ezért már nem lehet jó játék c. kis novelláktól a ezajátékhúgy az enyéméalegjobb c. kritikai elemzéseken át.(nem vagyok nfs rajongó) Na szal kéne korhatár erről akartam volna kicsit beszélni:DDD[/nagy]
  • Sanyix
    5 is istencsászár volt, csak más. Szimulátorosabb, de ott is megvoltak az egzotikus autók, vidéki pályákkal.
  • lee56
    Hát akármilyen árkád is volt a MW, legalább volt benne valami, volt hangulata. A PS-et már a demóval meguntam...
  • who am I 7
    "elmondanád miért húgy a cod4?? esetleg azért mert nem fut a gépeden és nem tudsz vele játszani és egyszerűbb most leszarozni?? "

Igen, egy játék csak akkor lehet, húgy ha nem fut a gépemen..istenátka.Na sztem maradj csödben.
  • who am I 7
    Az még hogy Dani mennyit játszott..de az indexes MAGYARÓSI OMG :>

"Undergrounddal sikerült megújítani, a Most Wanteddal szerintem felértek a csúcsra"

no comment...
  • hodobaj
    Hát én 2 nap alatt végig nyomtam a 10. verseny után egy nagy 0 szeritnem is vissza kéne térni a kezdetekhez.
  • magus4884
    Hát igen vissza kéne kanyarodni a régi részeghez,vissza tenni a szép kis ferrarikat,porche 911-ket,régi jaguarokat,ja és persze valami normálisabb kezelőfelülethez is vissza kéne térni,meg valammi jobb grafikus motorhóz:)A haveromnál játszotam a proosztetel ,és neki nem gyenge gépe van,2giga ramja ,dual proci és egy geforce 8600gt je van,mindent szinte majdnem maxra huztunk de nekem még igy sem tetszet a grafikája:( Most nem azt mondom hogy borzalmas ,mer az út az szép meg a kocsi is elég jól kivan dolgozva de a táj az siralmas és a csajok is hagynak némi csalodotságot:(És a gme téleg elég hamar uncsivá válik és a komentátor nagyon rosz és amikor a zenével egybe folyik...hát az borzalmas,de némeik zene önmagá nagyon borzalmas,ki is vettük egy 30perc után a jáékból öket mert nem birtuk:)Remélyük jövöre jobb részt dobnak ki,vagy vonujanak vissza:)Xbox 360 is látam a játékot de csak netes videókon ,mondjuk tény hogy a grafika szebb de nekem ottse tetszet jobban,és a menü ugyan olyan nehezen kezelhető szerintem mint pc-vel.
  • Gascan #47
    Az a gáz ezekkel az NFS meg Test Drive autós játékokkal, hogy mindegyik ugyan az.... van autó, jobb esetben szép grafika mész előre aztán csodálkozol, hogy vááá, 2 hónappal később meg kitörlöt a gépedből és erről ennyit.

Egy alapvető hibája ott van ennek az egésznek, hogy már 10 éve ugyan azt adja más csomagolásban.... szerintem már marhára ideje lenne más irányba gondolkodni, mi lenne pl. ha integrálnának egy játékot egy másik játékkal???? Még reklámkampánynak is kurva jó lenne és fix, hogy mindenki megvennéé.... mert magába ez az NFS már unalom!!!
  • Sadist
    "egész valóságosan törnek az autók, ami nem csak azt jelenti, hogy ha beleszállunk egy falba, akkor betörik az ablak vagy leesik a motorháztető, hanem szép lassan totál károsra amortizálható minden kocsi a versenyek közben. A karosszérián túl az autó belsőségei is sérülnek, ami megmutatkozhat rosszabb irányíthatóságban, de elveszett teljesítményben is, sőt akár teljesen fel is adhatja az autó, ha párszor keményen oda csapunk az arcának."

Jeee, végre eljutottak odáig, amit már legalább 5 résszel ezelőtt sikerült megcsinálni. Nagyon tudnak ezek az Electronic Artsos srácok :)
  • Sadist
    Jah, nyílván minden játékkritikus programtervező, dizájner, animátor és hangmérnök egyben.
  • aki kérdez
    Hm.. a 28as képen mi van?
  • kovadam87
    én meg tudom érteni a népeket. A need for speed 1-2-3-4 nagyon nagyon tetszett főleg h én méf kisebb gyermek voltam amikor a legelső széria ment és akkor nagyon nagyot robbantott vele a fejlesztőcég, és tényleg a legnagyobb kedvencem most is az nfs 4 high stakes. Viszont az 5 és az utánna való részek már tényleg nem voltak annyira jók. A Need for speed Most Wanted még esetleg nekem úgy ahogy bejött de már az az utáni részek, tényleg komolytalanok. A pro streeten pedig látszik h mennyire csak a biznisz és a profit hajtja őket. Én sajnálom h ezt kell megélnünk, és kicsit csalódott is vagyok h látom milyen irányba tart az ipar.
  • GinJoe
    Rakás fos szar árkád játék ez az nfs...800-al menni nem nagy szám... Jáccá Race 07-el vagy Richard Burns Rally-val...nahh ott beszarsz egy jó körért vagy jó szakaszért még könnyebb fokozaton is....szánalmas hogy hogy az illen játékot jónak lehet nevezni....
  • Sanyix
    Meg az összes régi játékosnak, aki nem egy 10 éves nab vérpistike...
    meséli az oviban hogy fúúúúúúú fulltuningos lámbordzsíni murcielágóval, amin szép előre elkészített matricák vannak, 545-el nekimentem a rendőrautónak. És ehhez semmi ész, ügyesség vagy bármi más nem kell. Csak nyomni 1 gombot és ezzel leelőzni, a nevetségesen csaló ellenfeleket.

Nem véletlenül lett híres az nfs reklám nélkül... Ug1-óta csak a hype megy, minden nyominak szájbarágják hogy ez a jó játék, pedig egy nagy rakás szar mind.
  • Yrda
    sziasztok
    háát.. olvastam itt a hozzászólásokat és nekem az a véleményem, hogy talán jobb lenne az nfs-nek , hogyha visszatérne a kezdetekhez.. (tr-nek is jót tett szerintem) :)
    pl. én már szeretnék újra ferrarikkal meg ilyen sportkocsikkal száguldozni, mint anno a régi nfs-ben..
    szerintem se sikerült valami jóra a ps.. graf jó.. de a többi..
    nekem ez a véleményem..
  • Sanyix
    uahauhuahahah annyira poénos vagy, mint egy halott ember
  • neoG
  • Tinman #37
    Nálad a pont.
  • Alwares
    Annyira azért nem lett rossz. Az EA jó irányba indult el, majd jövőre a második rész fene jó lesz...
  • Seth
    "A külföldi értékelésekben rendre 8 fölötti pontszámot kap!"

Hol is??? , a többség inkább közepesnek tartja
  • DjDano
    Egy dolgot nem értek, ez a rész sok tekintetben visszahozza a régi NFS-ek világát... irányítás, fizika, törnek a kocsik stb ti most mégis a förtelmes bughalmaz Most Wantedet sírjátok vissza, ahol 400-al simán be lehetett venni a kanyart...

• yossarian76
    Tökéletesen egyetértek veled.Ennyi.Aki nem játszott a régi NFS játékkal az nem tudja hogy mi a jó.
  • DjDano
    Azért kiváncsi lennék Dojcsák Dani hány órát játszott a játékkal, mert a förtzelmes cikk alapján úgy tűnik nem sokat...
  • yossarian76
    Ez igen gyengére sikerült...Ennél még a Carbon is jobb,bár ha ha választani kellene akkor inkább a Most Wanted-et ajánlanám.Tényleg úgy van hogy most már minden egy kaptafára készül kis változásokkal.Pár éve az Underground azért volt ennyire sikeres mert az tényleg "forradalmian"újnak számitott ráadásul szép grafikával ami azóta talán nem változott a minőség rovására.Na mindegy,jövőre megint nagyot kellene valahogy úgy mint pár éve.Szerintem.
  • tommyg
    HM!
  • Rage47
    egyetértek :)
  • Adam II
    Ne csodálkozz ,hogy nem értik meg azt ,hogy az NFS elvesztette a varázsát az Underground óta mert a legtöbb mostani játékos meg sem születt akkor amikor megjelent az NFS3 és még csak általánosba járt amikor megjelent az NFS5.
    Nem elég ,hogy túlzottan elmentek árkád irányban még egy rakás apróságot is kispóroltak belőle. A régi NFS-ekben még voltak kis dokumentumfilmek az autókról ,összemérhetted különböző autók teljesítményét és bár ezek nem elengedhetetlenek mégis sokat dobtak a hangulaton.
  • DjDano
    Ti normálisak vagytok? Ennyire lehúzni ezt a játékot.... Az új NFS-ek közül a legjobb... Pont a zenékre adtok 4-est amikor azok a legszarabbak?

Szerintem váltsatok szakmát, mert ez a cikk úgy gáz ahogy van..

A külföldi értékelésekben rendre 8 fölötti pontszámot kap!
  • tommyg
    1. ha jól emléxem én nem hülyéztelek te majom
    2. elmondanád miért húgy a cod4?? esetleg azért mert nem fut a gépeden és nem tudsz vele játszani és egyszerűbb most leszarozni??
  • who am I 7
    COD4?Legnagyobb?Szerintem meg az a Húgy, olyankor mivan? (bírom az ilyen hülyéket )

Egyébként, nem tökéletes az tény, nem is egy vérbeli nfs, de egynek jóvan.Az ug-től jobb.Aki változatos tájat akar annak TDU, de elfér ez is mellette.Good