Ghostbusters: The Video Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
semmi
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szal:
megkrekkeltem vitalival, és azóta a társaim mindig a földön hevernek, szal szívtam. Itt valami gebasz van a játéknál. NEM ENGED TOVÁBB!!

Kommentek alapján jobban megy Vistán. Nálam is gyönyörûen ment ellenben XP-n folyton leesik az FPS. SP2 is van már Vistához és semmi sebességbeli gond nincs vele. Amúgy mindenki messiásként várja a Win7-et de nem sokkal lesz jobb a Vistánál. Akinek szar gépe van annak ugyan úgy szarul fog menni minden.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mit kell csinálni pls vki már mondja már meg...
és azt a bosst hogy tudom legyûrni... ha már ti 10 óránál jártok
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
semmi
Marhára utálom az ilyet, akkor miért nem mondod el a végét, és nem is érdekelne a játék senkit???Hátha kapod a pontokat értük...
Egy három órás játékon nem értem mit kell spoilerezni... ja amúgy tiszta filmszerû.
Mien maskról beszél nekem egon? vagy ray már nem tom
na de
Eddig 85/100
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Next PC upgrade: 2022
Érdekes, hogy a Fallout 3-ban ahol hatalmas terek vannak ott meg 5 mp.
XP lehet a ludas az akadásban, ami viszont segített (így már élvezhetõ és csak néha lassul be) 30hz frissítés bekapcsolása a játékban, driverben minden automatikusra állítva.
Nekem még ilyen nem volt se én sem a társak nem haltak meg egyszer sem és mission failed sem volt! Remélem készül hozzá majd magyarítás!
A Public Library legvége viszont izzasztó, nevezzük minden sallang nélkül Maszkos Pasasnak, lõdöz a lelkem afféle shockwave-eket, és vagy én nem szúrok ki valamit, vagy õ csal, ahol tud. Van, hogy a terem jobb felére lõdöz, mert mondjuk ott áll Egon, én a terem bal falánál meghalok. No, hogy ez mitõl van, azt nem tudom, az elsõ egy-két try alatt nem csinálta, de akkor még azzal voltam elfoglalva, hogy a mintát kitapasztaljam. Most viszont nem jutok sehova. Levettem már a nehézséget is, hátha úgy nem kapok mission failed kiírást egyetlen találat után, de bizony kapok úgy is. Ha valakinek van valami remek stratégiája rá, hallgatom, addig is megyek vissza, van még egy-két trükk a tarsolyomban. 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt