Ghostbusters: The Video Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Köszönöm szépen 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Hát akkor a hiba nálad van, mert eddig az a rész senkinek nem okozott gondot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gubberx
Üdv!
Valaki feltudná tölteni a reloaded-es cracket?
Elõre is köszi 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Próbáltam én mindenhol....

http://www.youtube.com/watch?v=8jI_Ux5sha4

Itt nem a kezét lövi hanem simán, de nekem sajna sehogy se jön össze...
Shep
De a golyóval lövöd a kezeit?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Így se megy bakker..., akármit csinálok nem megy lejjebb az élete a felénél, majd feljön és hiába lövöm, lecsap...
Nem crackeltem, az nélkül ment, de akkor szedek cracket. Thx
Shep
Szerintem vitality-s cracket használsz, használj reloaded-est és nem lesz gondod.

Akárhogy csinálom ez feljön és lecsap..., trainerrel próbáltam most, de azzal meg nem üt le és itt marad:
kép
HotPants
nekem kérte mert vmi szar változatba töltöttem le :S:S de mind1 már megoldódott 😊 nem ismerek lehetetlent.. am szép játék csak kevés hozzá a top ... nah majd beujitom ps3-on

balee4
Nem is kell hozzá serial...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Köszi 😄
HotPants
és laptopon probálnám szal semmit nem tok lehuzkodni a meghajtórol

HotPants
és mikor elindítom és kéri h aktiváljam akk mit tegyek ? mert nincs hozzá serialom meg semmim :S

Shep
Lõni kell jobb egér gombot használva, ennyi a nagy titok. De marhára a szánkba rágnak mindent a játékban.

HotPants
köszi a segítséget.

MrXL
Nem neked írtam! Válasz 'HotPants' üzenetére (#623)

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Visszaolvastam, de nem találom :S
a #199 az hibajavítási téma :S
MrXL
HA visszaolvasnál, megtalálnád a megoldást. Ime: #199

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Mit kell csinálni ott amikor ez a nagy "csoki szörny" mászik az épület oldalán? Fel jön és lecsap..., valaki tud segíteni?
HotPants
esetleg vki tudna küldeni mentést e-mailben a [email protected] címre ?

HotPants
:S nálam felrakja akk 11 giga de a játék mappájában semmi exe file hanem a crack mappábol kell átmásolni :S:S:S

nem ízi installal raktad fel!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

nekem crackelni se kellett és nincs ilyen gond
HotPants
esetleg létezik erre valami javítás ?

HotPants
sziasztok esetleg tudna nekem valaki segíteni ? elindítom a játékot de már eleve a megcrack-elése sem hétköznapi :S nah szval elindítom és belemennék h new career , kiválasztom a szintet és akk visszalép a menübe :S jelentkezett valakinél ez a hiba még ? nem tudom mihez kezdjek vele semmi hibaüzenet meg semmi más csak visszalép

4éves 😄😄 de gépre nem akarok költeni 😄 a következõ 10éves tervembem mondjuk benne van már egy ati radeon 2600xt 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

*segíteni próbáltam

jó csak próbálni segítettem, de az x1600 az nem egy csúcs kártya 😄

hát nekem pont ATI m van 😄 X1600...

na akkor leírom,nekem mi segített. CRT monitorom van, ami különbözõ felbontásokban más "hercet" bír. Az a gond, hogy egyes játékokon pl 1280-ban is 60hz-et ad le, a 85 helyett. Ezt meglehet oldani egy Nvdiarefreshtool nevû programmal. Leszedtem a legújabb drivert, mert akkor jött ki majdnem mint a játék, 185-ös driverrel nem indult, feltelepítem a 186-ot elindúlt, a frissítõ program akkor még nem volt fennt, azt is felraktam és ugyan ez az üzenet fogadott, és akkor váltottam a Refreshlock nevû programra, ami ugyanazt a funkciót szolgálja, hogy minden felbontásban a maximális képrisszítést adja le a monitor pl játékokban. Azóta mindig indul a játék igaz most elkezdem újra mert megnéztem a 2 filmet addig nem akartam játszani. Remélem segítettem 😊

Ez a hiba töltéskor jön elõ idõnként? mert akkor én is láttam (és nvidia-m van).
hmm, nekm is ez volt a hiba, elõször is milye nvga-d van? Nvidia? Ha igen akkor megvan a megoldás rá, de nem írom le csak ha nvidia-d, mert hosszú és csak kettõnknek jött elõ ez a hiba 😞

sziasztok!
Segítség kéne, elakadtam ott, hogy az az nagy "michelin baba" dobálja a kis szörnyeket kettõnkre, odáig eljutottam, hogy ránk dob egy táblát és onnan tovább, de utána mit kell? sarokba vagyunk szorítva és jönnek ezek a kis vackok....
hmmmm valaki?

grebber
Ki kell fárasztani jobbklikkel!

Next PC upgrade: 2022

szasztok skacok! a pecabotos szellemet hogy kell lefingatni? azt látom hogy az ég a 4.csik is de mit kell vele csinálni????<#violent><#gun>

oké majd megrpobálom....boxon tolom ezért sem tudtam képet linkelni...
grebber
Szedd le a gerendákat a fegyverrel befogod és elhuzod!

Next PC upgrade: 2022

valaki segitsen nekem egy picit...elakadtam egy résznél....amikor a könytárost már elkergettétek és 3an vagytok....két emberünk áll egy falnál....és csak ott várnak és áldogálnak....ez közvetlenül a könyvtáros áláyn van valahl hátsó résznél és ilyen téglaloszlopok is vannak...valamint az az átjáró ugy tünik mintha két gerendával le lenne zárva....amugy tom,hogy nem adtam sok támpontott,de hátha tudja valaki hogy hol van.
offkorzreg
játszottam vele huzamosabb ideig most,annyira mégsem nehéz ez mint elsõnekifutásra,hamar belejöttem ebbe a szellemírtásbae😄dd
tetszik,stay puft embert elõbb oszlattam szét.de most kicsit pihi^^

kirol
Na így mindjárt más! Viszont kifagy egy idõ után. 😞

kirol
Ja, na majd kipróbálom akkor a másikkal.

balee4
egy-két részt leszámítva a végén közepesen sem túl nehéz...

balee4
Igen amiatt van ez a nightmare nehézségi szint..., a reloaded-el egy lámpa egy lövés...

gfreak
jaja...sokan panaszkodtak hogy a nehezsegi fokozat beállításait semmibe veszi a vitality crack..

Racism is a weapon of mass destruction!

kirol
Szerintem nem. De otthon megnézem.
Miért vitality miatt lehet ilyen gond?

gfreak
reloadedes cracket használod? mert ha nem, akkor azt kéne..és így meg is lehet ölni a dolgokat 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

kirol
Én újrakezdtem legkönnyebben.

Mondom csak vagy egy órácskát játszottam vele összesen így is, szóval nem foglalkoztam vele nagyon, de.

Most nem csak nyomom a bal egérgombot és úgy kellene kinyírnom ezeket a lámpákat?

Egyszerre rám támad vagy 6, "lövöldöznek" is engem valamivel. A kis térben 6 feléd jövõ akármi elõl nem tudok kitérni, a protonágyú is túlhevül és egyszerûen elhalálozok, mielõtt mindet ki tudnám nyírni.

Iszonyat felidegesített ez a rész! Biztos gyerekjáték, és én csinálok valamit rosszul, de jó lenne megtudni, hogy mit.