745

Ghostbusters: The Video Game
  • gfreak
    könyvállványokat szétlőni, nyanyát befogni :D játékra figyelni :D
  • DöflingR
    Elakadtam. Van valami lila nyanya alakú szellem aki körül könyvek lebegnek és nem tudok vele mit kezdeni. Valami ötlet?
  • Tatyla
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pókasszonyt hogy ölöm meg mert odáig eljutottam hogy már kis pókokat dobál
    Na szóval ugyan arról van szó, amit lejebb is kérdeztek.
    Hali!
    Egy kis segítség kellene. A könyvtárban az Azetlor nevű bosst nem tudom megölni, pedig végignéztem a youtube-n is, de így sem megy.
    Jó lenne gy kis segítség, köszi.
  • Gibor
    Mi lenne ha elindulna már a game... de ahogy indítom egyből kidob a texture.cp s faszságával...
  • Scooby87
    és hogy kell megölni?
  • Pusztító_78
    Bocsi a képméretért:) de a feladványt azóta megfejtettem csak nem voltam túl kitartó:)
    ez az a szellem aki a könyvtárban egy maszkból és sok székből áll össze.
  • 5c0rp330n
    ha a 2*2 pixeles kép helyett mondjuk 5*5 pixeleset adnál, jelentősen megkönnyítenéd a feladványt
  • Pusztító_78

Hali skacok
    Megmondaná valaki hogy ezzel a szellemmel mit kell csinálni
  • balee4
    Az nagyon szívatós rész volt jah, nagyon kiegyensúlyozatlan a nehézség, normalon én a főellennel is szívtam.
  • HeadHunter86
    Ott rohadjanak meg a készítők ahol vannak. A temetős angyalkás rész nagyon felkúrt. Megcsináltam de elmehetnek az anyukba.
    Normal nehézségen viszem, semmi gond, jönnek az angyalkák, aztán folyamatosan döglök meg. Ennyit a kiegyensúlyozottságról.

Még jó hogy nem adtam pénzt érte. Mocsok egy játék.
  • dupcsik
    megvan kösssssz
  • dupcsik
    Szasztok skacok!lenn a pincében hogy kell az utbol félre tenni a három vas gerendát
  • Shiwo
    jah, okés..remélem nem kell újrakezdenem...a #644-ban lévő vitality-st szedtem le, lehet akkor az a baj..

btw nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem már az elején is alkotott a gém..eleve nem a c-re telepítettem, és a POD kiterjesztésü file-jait oda is tette, ahova mondtam neki, de az exe-t meg pár más file-t a c-re pakolta..és persze mikor elakartam índítani, kereste a pod file-okat..oszt átmásoltam exe-stül mindenestül oda, ahova eredetileg is akartam telepíteni, és onnan megy a gém
  • Prince23
    Rossz krekk. Reloaded powa legyen má...

Banner alá érdemes lenne kiírni majd ezt:D
  • Shiwo
    wazze..most vagy én vagyok baromi béna, vagy qva nehéz a játék..casual szinten is folyton kihalok, relative az elején...habcsókos rész, 3 gargoyle jön (azokat még hébe-hóba lenyomom) de utána szellem + gargoyle kombó folyton tacsra tesz..meg állandóan engem támadnak -.- akkor milyen lehet a nehéz fokozat..vagy vmit irtózatosan félreértettem és a casual a hard ??
  • asd16
    üdv!

már rájöttem!
    kellemes kis game volt
  • asd16
    Hali!

Valaki mondja már meg hogy mit kell csinálnom az angyalos rész után ahol egy bazi nagy kapu van és mögötte van az a torony amiből a fény jön!
    Két oldalt van 2 ronda szobor!
    Itt vagyok elakadva!
    Valaki pls. segitsen!
  • ProGabe #646
    hogy a búsba kell megcsinálni azt a részt, amikor kis köcsög, tüzes angyalok jönnek, amiket hozzá kéne vágni egy kapuhoz?

mindig meghalok, meg a társam is. a legidegesítőbb, hogy szar helyen van a checkpoint, mert meg kell várnom, amíg betölt, aztán amíg verik a nyálukat a színészek. szóval meg kell várni ezt a pár percet, hogy utána 20-30 másodperc alatt meghaljak :S

jönnek az angyalok + sírkövek. simán kicsinálnak mindkettőnket. a másik 3 segg meg persze áll a kapu mögött és dumál, hogy mit kéne csinálni

• Gubberx
    Köszönöm szépen :)
  • balee4
    innen lehúzhatod:)
  • Shep
    Hát akkor a hiba nálad van, mert eddig az a rész senkinek nem okozott gondot.
  • Gubberx
    Üdv!
    Valaki feltudná tölteni a reloaded-es cracket?
    Előre is köszi :)
  • newhenry34
    Próbáltam én mindenhol....

http://www.youtube.com/watch?v=8jI_Ux5sha4

Itt nem a kezét lövi hanem simán, de nekem sajna sehogy se jön össze...
  • Shep
    De a golyóval lövöd a kezeit?
  • newhenry34
    Így se megy bakker..., akármit csinálok nem megy lejjebb az élete a felénél, majd feljön és hiába lövöm, lecsap...
  • newhenry34
    Nem crackeltem, az nélkül ment, de akkor szedek cracket. Thx
  • Shep
    Szerintem vitality-s cracket használsz, használj reloaded-est és nem lesz gondod.
  • newhenry34
    Akárhogy csinálom ez feljön és lecsap..., trainerrel próbáltam most, de azzal meg nem üt le és itt marad:
    kép
  • HotPants
    nekem kérte mert vmi szar változatba töltöttem le :S:S de mind1 már megoldódott :) nem ismerek lehetetlent.. am szép játék csak kevés hozzá a top ... nah majd beujitom ps3-on
  • balee4
    Nem is kell hozzá serial...
  • newhenry34
    Köszi :D
  • HotPants
    és laptopon probálnám szal semmit nem tok lehuzkodni a meghajtórol
  • HotPants
    és mikor elindítom és kéri h aktiváljam akk mit tegyek ? mert nincs hozzá serialom meg semmim :S
  • Shep
    Lőni kell jobb egér gombot használva, ennyi a nagy titok. De marhára a szánkba rágnak mindent a játékban.
  • HotPants
    köszi a segítséget.
  • MrXL
    Nem neked írtam! Válasz 'HotPants' üzenetére (#623)
  • newhenry34
    Visszaolvastam, de nem találom :S
    a #199 az hibajavítási téma :S
  • MrXL
    HA visszaolvasnál, megtalálnád a megoldást. Ime: #199