745
Ghostbusters: The Video Game
-
#665 könyvállványokat szétlőni, nyanyát befogni :D játékra figyelni :D -
#664 Elakadtam. Van valami lila nyanya alakú szellem aki körül könyvek lebegnek és nem tudok vele mit kezdeni. Valami ötlet? -
#663 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pókasszonyt hogy ölöm meg mert odáig eljutottam hogy már kis pókokat dobál -
#662 Na szóval ugyan arról van szó, amit lejebb is kérdeztek. -
#661 Hali!
Egy kis segítség kellene. A könyvtárban az Azetlor nevű bosst nem tudom megölni, pedig végignéztem a youtube-n is, de így sem megy.
Jó lenne gy kis segítség, köszi. -
Gibor #660 Mi lenne ha elindulna már a game... de ahogy indítom egyből kidob a texture.cp s faszságával... -
Scooby87 #659 és hogy kell megölni? -
#658 Bocsi a képméretért:) de a feladványt azóta megfejtettem csak nem voltam túl kitartó:)
ez az a szellem aki a könyvtárban egy maszkból és sok székből áll össze.
-
#657 ha a 2*2 pixeles kép helyett mondjuk 5*5 pixeleset adnál, jelentősen megkönnyítenéd a feladványt -
Hali skacok
Megmondaná valaki hogy ezzel a szellemmel mit kell csinálni
-
#655 Az nagyon szívatós rész volt jah, nagyon kiegyensúlyozatlan a nehézség, normalon én a főellennel is szívtam. -
#654 Ott rohadjanak meg a készítők ahol vannak. A temetős angyalkás rész nagyon felkúrt. Megcsináltam de elmehetnek az anyukba.
Normal nehézségen viszem, semmi gond, jönnek az angyalkák, aztán folyamatosan döglök meg. Ennyit a kiegyensúlyozottságról.
Még jó hogy nem adtam pénzt érte. Mocsok egy játék. -
dupcsik #653 megvan kösssssz -
dupcsik #652 Szasztok skacok!lenn a pincében hogy kell az utbol félre tenni a három vas gerendát -
#651 jah, okés..remélem nem kell újrakezdenem...a #644-ban lévő vitality-st szedtem le, lehet akkor az a baj..
btw nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem már az elején is alkotott a gém..eleve nem a c-re telepítettem, és a POD kiterjesztésü file-jait oda is tette, ahova mondtam neki, de az exe-t meg pár más file-t a c-re pakolta..és persze mikor elakartam índítani, kereste a pod file-okat..oszt átmásoltam exe-stül mindenestül oda, ahova eredetileg is akartam telepíteni, és onnan megy a gém -
#650 Rossz krekk. Reloaded powa legyen má...
Banner alá érdemes lenne kiírni majd ezt:D -
#649 wazze..most vagy én vagyok baromi béna, vagy qva nehéz a játék..casual szinten is folyton kihalok, relative az elején...habcsókos rész, 3 gargoyle jön (azokat még hébe-hóba lenyomom) de utána szellem + gargoyle kombó folyton tacsra tesz..meg állandóan engem támadnak -.- akkor milyen lehet a nehéz fokozat..vagy vmit irtózatosan félreértettem és a casual a hard ?? -
asd16 #648 üdv!
már rájöttem!
kellemes kis game volt -
asd16 #647 Hali!
Valaki mondja már meg hogy mit kell csinálnom az angyalos rész után ahol egy bazi nagy kapu van és mögötte van az a torony amiből a fény jön!
Két oldalt van 2 ronda szobor!
Itt vagyok elakadva!
Valaki pls. segitsen! -
#646 hogy a búsba kell megcsinálni azt a részt, amikor kis köcsög, tüzes angyalok jönnek, amiket hozzá kéne vágni egy kapuhoz?
mindig meghalok, meg a társam is. a legidegesítőbb, hogy szar helyen van a checkpoint, mert meg kell várnom, amíg betölt, aztán amíg verik a nyálukat a színészek. szóval meg kell várni ezt a pár percet, hogy utána 20-30 másodperc alatt meghaljak :S
jönnek az angyalok + sírkövek. simán kicsinálnak mindkettőnket. a másik 3 segg meg persze áll a kapu mögött és dumál, hogy mit kéne csinálni
-
#645 Köszönöm szépen :) -
#644 innen lehúzhatod:) -
#643 Hát akkor a hiba nálad van, mert eddig az a rész senkinek nem okozott gondot. -
#642 Üdv!
Valaki feltudná tölteni a reloaded-es cracket?
Előre is köszi :) -
newhenry34 #641 Próbáltam én mindenhol....
http://www.youtube.com/watch?v=8jI_Ux5sha4
Itt nem a kezét lövi hanem simán, de nekem sajna sehogy se jön össze... -
#640 De a golyóval lövöd a kezeit? -
newhenry34 #639 Így se megy bakker..., akármit csinálok nem megy lejjebb az élete a felénél, majd feljön és hiába lövöm, lecsap... -
newhenry34 #638 Nem crackeltem, az nélkül ment, de akkor szedek cracket. Thx -
#637 Szerintem vitality-s cracket használsz, használj reloaded-est és nem lesz gondod. -
newhenry34 #636 Akárhogy csinálom ez feljön és lecsap..., trainerrel próbáltam most, de azzal meg nem üt le és itt marad:
kép -
#635 nekem kérte mert vmi szar változatba töltöttem le :S:S de mind1 már megoldódott :) nem ismerek lehetetlent.. am szép játék csak kevés hozzá a top ... nah majd beujitom ps3-on -
#634 Nem is kell hozzá serial... -
newhenry34 #633 Köszi :D -
#632 és laptopon probálnám szal semmit nem tok lehuzkodni a meghajtórol -
#631 és mikor elindítom és kéri h aktiváljam akk mit tegyek ? mert nincs hozzá serialom meg semmim :S -
#630 Lőni kell jobb egér gombot használva, ennyi a nagy titok. De marhára a szánkba rágnak mindent a játékban. -
#629 köszi a segítséget. -
#628 Nem neked írtam! Válasz 'HotPants' üzenetére (#623) -
newhenry34 #627 Visszaolvastam, de nem találom :S
a #199 az hibajavítási téma :S -
#626 HA visszaolvasnál, megtalálnád a megoldást. Ime: #199