745
Ghostbusters: The Video Game
-
cumfu #265 elindult, felraktam a legújabb nvidia drivert és indul is. -
#264 nekem iszonyatossan beakad néha az elején vagyok>... -
cumfu #263 easy install volt :S -
#262 Jól bemásoltad a bin mappa tartalmát a játék mappájába? -
cumfu #261 x2 6000+ amd. 2 giga ram + 8800gt, friss driverek az nvida 185.85-ös (tudom nem a legfrissebb de másnál is működött régebbivel is. A játék telepítőjéből felraktam a dx-et is+ restart is volt. :S -
#260 Először is azt kéne tisztázni, hogy milyen géped van. -
cumfu #259 Heló Srácok nagy baj van, reloaded + easy install + crack és nem indul. ezt írja -
#258 Easy install elvileg normálisan feltelepíti ,de csak c:/program filesba települ. -
#257 És mi a különbség az easy és a sima install között? -
#256 Nem tudom mi értelme avna Vitallyitynak, amikor: easy installal kell feltenni. Azt írja. -
#255 eljutottam a könyvtárban egy ajtóig ami előtt egy olyan falazás van amit 3 vasgerenda fog mi a teendő mert csak ott áll a másik kettő és egy idő után eldőlök és mission faild? -
#254 Még nem próbáltam a játékot, de a képeitek alapján marha jó a grafikája. Legalábbis nekem nagyon bejön.
Viszont furcsa, hogy csak rosszakat olvasok róla a fórumokban. Ennyire rossz lett (pedig a www.gamerankings.com-on 80 %-on áll.). Mi a baj a játékkal? Írna valaki egy ismertetést ide (jó és rossz dolgok, értékelés), aki már több órát játszott vele?! -
#253 Reloaded ontja magából a szarokat. Az egy dolog, hogy elindul vele a játék csak lehetnek hibák mivel nincs normálisan feltörve.
Majdnem minden játéknál van javított crack. Reloaded nem olyan mint régen.
A játék nekem nem jött be. A grafikával nincs bajom, jól is fut de idegesítő, hogy a társak folyton meghalnak. Meg egy idő után unalmas is.
5/10 -
#252 maga a release jó választás...hogy a két crack között mi a különbség, azt nem néztem..nekem a reloaded megy és semmi bajom nem volt vele (bár csak ma reggel meló előtt nyomtam egy keveset ) -
cumfu #251 De a reload az egy elismert csapat nem csinál sz*rt, ennek ellenére lehet hogy nem jó választás a reloaded? -
#250 a vitality-s crack fixed...baár nekem a reloadedessel sincs baj -
#249 Vitality crack a jó. -
Lowosan #248 Mi a különbség a Reloaded és a Vitality verzió között? -
#247 szintén nulla akadás...de az új nvidia drivert is feldobom ma, biztos ami biztos
az irányítás nekem egy kicsit furcsa, váltogatok controller meg bill+egér között, még nem sikerült eldöntenem melyik jobb...tapasztalatok? -
cumfu #246 Nvidia driverek -
#245 És ha igen akk nem tudsz mondani egy jó drivert ehhez meg a prototypehoz? -
#244 Ez csak win7-hez meg vistához jó? -
#243 Ezen jót nevettem :D
-
#242 Nekem semmit nem akad 4 gigával... -
#241 Köszi! Megpróbálom ezzel is, hátha javul valamelyest...a legújabb driver van fent, de néha nagyon durván beakad nálam is. A grafika amúgy szép, a hangulat meg csillagos ötös :) -
zso23 #240 Crack Only PROPER-ViTALiTY
4Shared v. Speddy Share -
strebacom #239 A gamehez a 186.18WHQL drivert tegyétek fel, mert ebben benne van a játék támogatása(a Prototype is-egyböl 150fps lett)....
Itt... -
zso23 #238 Ghostbusters.The.Video.Game.PROPER-ViTALiTY -
xido #237 újra..mert ugye elszökött és oda ment vissza:) -
#236 Ebből gammaból eszméletlen hangulat árad, Dan Aykroyd köszi mindenért! Első benyomás 9.5/10 (ez lehet javulni fog, vagy romlani) a lényeg, nálam bejött az első benyomás:))
Sedgewick Hotelban jövök, jól sejtem most fogjuk elkapni a kis Slymert :DD Majd folytatom
bye -
xido #235 "Hogy lehetnek szellemek a szállodában?5 éve kipucoltuk..
Új emberek minden nap meghalnak"
ezen fetrengtem:) -
#234 Hát valamit nagyon elszúrtak a srácok 4 gigával is meg megakad, egyik helyen úgy megakadt,hogy utoljára ilyen képmegállást 486-oson láttam mikor a Blood-ot nyomtam az erdős pályán. -
#233 gépigény nagyon meredek?2gb nem elég tényleg?kiváncsi vagyok hogy milyenlett -
xido #232 Első blikkre iszonyat hangulatos..visszaadja a régi bizsergést,amit a filmek okoztak...a menü ötletes,a cuccok baromi jók..az eredeti színészek rengeteget dobnak rajta...és látszik,hogy ők írták,a dialógusok is nagyon rendben vannak -
#231 elnézést a kérdésért,de nem akarok vissza olvasni,mennyire van optimalizálva,ahhoz képest hogy a gépigény hatalmas??? -
#230 hát ez a játék tényleg jól sikerült nagyon nagy nosztalgia... -
#229 Szevasztok! Nekem easy installal se sikerül a telepítés! Azt írja hogy nem tudta feltelepíteni!:D -
#228 Váááá...hogy ez a játék mekkora poén :) Tökre tetszik, hogy minden úgy van, ahogy a filmben! És még a grafika is nagyon jó! Vigyorogtam egy nagyot az étterem állapotán miután elkaptuk SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:) Jah és a "Vigó" kép :DDzöldikét -
#227 bocs az offért: szar egy rendszer ez, mert a vidékiek le vannak szarva, itt az ország legnyugatibb részén még mindig a szar 6ezer Ft mobilnettel szenvedek, ez meg tényleg semmire nem használható(236 kbit) -
bajtokarpi #226
Köszönöm! Sikerült