745

Ghostbusters: The Video Game
  • cumfu
    elindult, felraktam a legújabb nvidia drivert és indul is.
  • Shodan
    nekem iszonyatossan beakad néha az elején vagyok>...
  • cumfu
    easy install volt :S
  • Fehercsoki
    Jól bemásoltad a bin mappa tartalmát a játék mappájába?
  • cumfu
    x2 6000+ amd. 2 giga ram + 8800gt, friss driverek az nvida 185.85-ös (tudom nem a legfrissebb de másnál is működött régebbivel is. A játék telepítőjéből felraktam a dx-et is+ restart is volt. :S
  • davidka003
    Először is azt kéne tisztázni, hogy milyen géped van.
  • cumfu
    Heló Srácok nagy baj van, reloaded + easy install + crack és nem indul. ezt írja
  • grebber
    Easy install elvileg normálisan feltelepíti ,de csak c:/program filesba települ.
  • elitehun
    És mi a különbség az easy és a sima install között?
  • Prince23
    Nem tudom mi értelme avna Vitallyitynak, amikor: easy installal kell feltenni. Azt írja.
  • Tatyla
    eljutottam a könyvtárban egy ajtóig ami előtt egy olyan falazás van amit 3 vasgerenda fog mi a teendő mert csak ott áll a másik kettő és egy idő után eldőlök és mission faild?
  • saxicola
    Még nem próbáltam a játékot, de a képeitek alapján marha jó a grafikája. Legalábbis nekem nagyon bejön.
    Viszont furcsa, hogy csak rosszakat olvasok róla a fórumokban. Ennyire rossz lett (pedig a www.gamerankings.com-on 80 %-on áll.). Mi a baj a játékkal? Írna valaki egy ismertetést ide (jó és rossz dolgok, értékelés), aki már több órát játszott vele?!
  • davidka003
    Reloaded ontja magából a szarokat. Az egy dolog, hogy elindul vele a játék csak lehetnek hibák mivel nincs normálisan feltörve.
    Majdnem minden játéknál van javított crack. Reloaded nem olyan mint régen.

A játék nekem nem jött be. A grafikával nincs bajom, jól is fut de idegesítő, hogy a társak folyton meghalnak. Meg egy idő után unalmas is.
    5/10
  • gfreak
    maga a release jó választás...hogy a két crack között mi a különbség, azt nem néztem..nekem a reloaded megy és semmi bajom nem volt vele (bár csak ma reggel meló előtt nyomtam egy keveset )
  • cumfu
    De a reload az egy elismert csapat nem csinál sz*rt, ennek ellenére lehet hogy nem jó választás a reloaded?
  • gfreak
    a vitality-s crack fixed...baár nekem a reloadedessel sincs baj
  • bon
    Vitality crack a jó.
  • Lowosan
    Mi a különbség a Reloaded és a Vitality verzió között?
  • gfreak
    szintén nulla akadás...de az új nvidia drivert is feldobom ma, biztos ami biztos

az irányítás nekem egy kicsit furcsa, váltogatok controller meg bill+egér között, még nem sikerült eldöntenem melyik jobb...tapasztalatok?
  • cumfu
    Nvidia driverek
  • elitehun
    És ha igen akk nem tudsz mondani egy jó drivert ehhez meg a prototypehoz?
  • elitehun
    Ez csak win7-hez meg vistához jó?
  • Eagle16
    Ezen jót nevettem :D

• Kandurex
    Nekem semmit nem akad 4 gigával...
  • Eagle16
    Köszi! Megpróbálom ezzel is, hátha javul valamelyest...a legújabb driver van fent, de néha nagyon durván beakad nálam is. A grafika amúgy szép, a hangulat meg csillagos ötös :)
  • zso23
    Crack Only PROPER-ViTALiTY
    4Shared v. Speddy Share
  • strebacom
    A gamehez a 186.18WHQL drivert tegyétek fel, mert ebben benne van a játék támogatása(a Prototype is-egyböl 150fps lett)....
    Itt...
  • zso23
    Ghostbusters.The.Video.Game.PROPER-ViTALiTY
  • xido
    újra..mert ugye elszökött és oda ment vissza:)
  • Prince23
    Ebből gammaból eszméletlen hangulat árad, Dan Aykroyd köszi mindenért! Első benyomás 9.5/10 (ez lehet javulni fog, vagy romlani) a lényeg, nálam bejött az első benyomás:))
    Sedgewick Hotelban jövök, jól sejtem most fogjuk elkapni a kis Slymert :DD Majd folytatom
    bye
  • xido
    "Hogy lehetnek szellemek a szállodában?5 éve kipucoltuk..
    Új emberek minden nap meghalnak"

ezen fetrengtem:)
  • Shep
    Hát valamit nagyon elszúrtak a srácok 4 gigával is meg megakad, egyik helyen úgy megakadt,hogy utoljára ilyen képmegállást 486-oson láttam mikor a Blood-ot nyomtam az erdős pályán.
  • offkorzreg
    gépigény nagyon meredek?2gb nem elég tényleg?kiváncsi vagyok hogy milyenlett
  • xido
    Első blikkre iszonyat hangulatos..visszaadja a régi bizsergést,amit a filmek okoztak...a menü ötletes,a cuccok baromi jók..az eredeti színészek rengeteget dobnak rajta...és látszik,hogy ők írták,a dialógusok is nagyon rendben vannak
  • norbi2fraktal
    elnézést a kérdésért,de nem akarok vissza olvasni,mennyire van optimalizálva,ahhoz képest hogy a gépigény hatalmas???
  • Tatyla
    hát ez a játék tényleg jól sikerült nagyon nagy nosztalgia...
  • TaRka0107
    Szevasztok! Nekem easy installal se sikerül a telepítés! Azt írja hogy nem tudta feltelepíteni!:D
  • Kandurex
    Váááá...hogy ez a játék mekkora poén :) Tökre tetszik, hogy minden úgy van, ahogy a filmben! És még a grafika is nagyon jó! Vigyorogtam egy nagyot az étterem állapotán miután elkaptuk :) Jah és a "Vigó" kép :DD
  • balee4
    bocs az offért: szar egy rendszer ez, mert a vidékiek le vannak szarva, itt az ország legnyugatibb részén még mindig a szar 6ezer Ft mobilnettel szenvedek, ez meg tényleg semmire nem használható(236 kbit)
  • bajtokarpi

Köszönöm! Sikerült