745
Ghostbusters: The Video Game
-
#225 Directx-et tedd újra -
bajtokarpi #224
Üdv!
Segítsetek légyszí, akárhogyan telepítem fel kidobja ezt a hibaüzenetet: X3DAudio1_3.dll nem található. Azt kéri telepítsem újra, de 3x megtettem, és nem akar elindulni.
Köszi -
Hellsing47 #223 van -
#222 Van ennek a gémnek egyáltalán uninstall algoritmusa a progik telepítésénél? -
#221 na végre! már meg is feledkeztem erről a cuccról!
aztán jó-é? egy óra múlva meglátom
azt örömmel olvastam, hogy jobban teljesít mint a széthypeolt Prototype -
cumfu #220 köszi, valamit láttam a tv-ben de már nem emlékszem rá :) (reklám volt-e vagy bemutató már Isten se tudja)köszi még 1x -
#219 Nincs, majd elvileg 2012-ben érkezik a harmadik rész. Ghost Buster III
Prince23: értem. Nálam ilyen probléma nem volt, viszont a 181. akárhanyas driver-rel már az elején csontra fagyott a gép. Muszáj volt felraknom az újat. -
#218 Mert a Windows, amikor belép, ilyen fekete csík fut alatta, meg amikor indítom a gépet, a töltöcsik alatti résznél is. a májusival is ez volt a gond. ha nem lenne ez, akkor maradt volna az új driver fenn.
szal kétszer szórakozik itt a géppel. Olyan mintha egy rádióadó megszakadt volna...:D -
cumfu #217 Bocs, de a szellemírtókból van új film? Rákerestem google-be, nem nagyon találtam semmit csak a régebbieket. kiskoromban a mesét nagyonsokszor néztem, és úgy döntöttem leszedem a filmeket és megnézem. -
#216 Nekem sem kért. Miért raktál vissza régebbi drivert?
Láttam van béta is, de olyat nem teszek fel inkább. -
#215 Nektek kér restartot a windowq a WHQL instal után? nekem májusitól kezdve nem kér, így visszaraktam áprilist -
#214 A legutolsó WHQL driver felrakása után is elég keményen beszaggat egy-két helyen, főleg mikor rombolom a tereptárgyakat...lehet hogy inkább visszaveszek a beállításokból, mert így elég zavaró. -
#213 Hát jó, de 16Q-nál meg is érdemli :) -
#212 Már leirtuk!! A custom intallal való telepítés bugos.
EASY install a jó.De ha már feltetted másképpen csak át kell másolni a többi fájlt a telepítési mappába!
#199-be van a kép hogy kéne kinézni a mappának normálisan! -
#211 LOL
feltelepítettem és sehol semmi baszki. se ikon, se start menű bazz. csaka könyvtár van meg, ott is video fileokkal a játékikon pedig hiányzik. hát ez meg mi?? -
#210 "ut3.exe or bioshock.exe+forcing aa works."
Tehát lehet élsimitást előcsalni
"Damn, Forcing AA really affects performance. Tried 16Q and its a slide show." Ez az eredménye:D
-
#209 Hey guys! Ennek ilyen szép elsimított grafikája van valójában is, vagy csak a képeken elsimított?:D -
ricsa008 #208 reméljük megmoccan majd nemsoká megyek be a céghez ott le is kapom és akkor tudok mondani arról valamit hogy nekünk kis gépeseknek milyen esélyeik vannak -
#207 A filmekben az a jó, hogy ma is simán nézhetőek, legalábbis számomra. -
#206 Nálam ilyen beállításokkal szépen megy, csak néha esik le az FPS szám.
Még csak a legelején vagyok, de nagyon tetszik, mikor megszólalt a zenéje, eszembe jutott milyen sokat néztem régen a tv-ben a rajzfilmet, meg mennyiszer láttam a két filmet :) -
#205 +1 -
#204 Pont a legjobbkor jött, úgysem játszottam már napok óta szinte semmivel...:) -
balika16 #203 nekem az iso sem volt jó! külön ki kellett csomagolni! -
#202 Amekkora csalódás volt a Prototype ez annyira jó lett pedig nem is vártam annyira.
Szerintem sikerült visszaadniuk a film hangulatát bár ezt inkább az én korosztályom értékeli inkább jobban, szóval nagyon jól megcsinálták bár néha durván leesik az fps de talán majd egy patch segít rajta.
-
#201 Na ez érdekes, nem tudom mennyire fog ez engem lekötni. Majd kiderül :) -
#200 Semmihez mivel ez Ghostbusters :D
Mész és jönnek szellemek el kell kapni őket.Meg van nálad scanner azzal kell scanelni artifactokat.
A kapott pénzből lehet upgradelni a dolgainkat!
-
#199 Ha Custom installal tetted fel akkor ezekre egészítsed ki a mappát:
-
#198 Grebber a játékmenet miből áll? Mihez hasonlít leginkább? -
#197 Nekem valami fileman.cppt keres=/Azt a filet nem találtam sehol a játék dvdjén. -
#196 Igen :D -
#195 Szevasztok! Én nem vagyok képben.... ez a játék már megjelent PC-re?:D -
#194 ÚJ Nvidia VGA driver!! -
#193 Hát olyan 15-18 fps ha leesik nagyon.Nem Unreal Engine 3 hanem Infernal Engine!
Élsimitás jó lenne bele! Driverből nézte valaki elfogadja úgy a game? -
#192 az lenne szép, ha ez az orzságban mindenhol elérhető lenne... -
cumfu #191 kb mennyi az fps-ed és ha leesik akkor mennyire? Amugy ez UE3-as motorral készült? Ja és maxon vannak a képek igaz? -
#190 Egész pofás a grafikája..., remélem holnap már én is tolhatom:) -
#189 Szóval maxon szépen fog futni...:) -
#188 Nem lett rossz!
Néha leesik az fps sajnos.De átlagban jól fut.
-
Hellsing47 #187 hát nemtom..nálam stabilan fut, de néha néha swappol az egész, de ez lehet csak azért mert régóta megy a gép :D
játékmenet: eddig sokat nem játszottam vele, de nem olyan könnyű ez a szellem elkapósdi mint én azt gondoltam :D -
#186 Na milyen lett a gépigénye? valós a megadott requirements?