Ghostbusters: The Video Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Itt...
Sedgewick Hotelban jövök, jól sejtem most fogjuk elkapni a kis Slymert 😄D Majd folytatom
bye
Új emberek minden nap meghalnak"
ezen fetrengtem😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Köszönöm! Sikerült
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Üdv!
Segítsetek légyszí, akárhogyan telepítem fel kidobja ezt a hibaüzenetet: X3DAudio1_3.dll nem található. Azt kéri telepítsem újra, de 3x megtettem, és nem akar elindulni.
Köszi
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
aztán jó-é? egy óra múlva meglátom <#ravasz1>#ravasz1>
azt örömmel olvastam, hogy jobban teljesít mint a széthypeolt Prototype <#ravasz1>#ravasz1>
Racism is a weapon of mass destruction!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Prince23: értem. Nálam ilyen probléma nem volt, viszont a 181. akárhanyas driver-rel már az elején csontra fagyott a gép. Muszáj volt felraknom az újat.
szal kétszer szórakozik itt a géppel. Olyan mintha egy rádióadó megszakadt volna...😄
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Láttam van béta is, de olyat nem teszek fel inkább.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
EASY install a jó.De ha már feltetted másképpen csak át kell másolni a többi fájlt a telepítési mappába!
#199-be van a kép hogy kéne kinézni a mappának normálisan!
Next PC upgrade: 2022
feltelepítettem és sehol semmi baszki. se ikon, se start menû bazz. csaka könyvtár van meg, ott is video fileokkal a játékikon pedig hiányzik. hát ez meg mi??
Tehát lehet élsimitást elõcsalni
"Damn, Forcing AA really affects performance. Tried 16Q and its a slide show." Ez az eredménye😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Még csak a legelején vagyok, de nagyon tetszik, mikor megszólalt a zenéje, eszembe jutott milyen sokat néztem régen a tv-ben a rajzfilmet, meg mennyiszer láttam a két filmet 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szerintem sikerült visszaadniuk a film hangulatát bár ezt inkább az én korosztályom értékeli inkább jobban, szóval nagyon jól megcsinálták bár néha durván leesik az fps de talán majd egy patch segít rajta.

Mész és jönnek szellemek el kell kapni õket.Meg van nálad scanner azzal kell scanelni artifactokat.
A kapott pénzbõl lehet upgradelni a dolgainkat!