Ghostbusters: The Video Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
És ha igen akk nem tudsz mondani egy jó drivert ehhez meg a prototypehoz?
elitehun
Ez csak win7-hez meg vistához jó?
Eagle16
Ezen jót nevettem 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kandurex
Nekem semmit nem akad 4 gigával...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Eagle16
Köszi! Megpróbálom ezzel is, hátha javul valamelyest...a legújabb driver van fent, de néha nagyon durván beakad nálam is. A grafika amúgy szép, a hangulat meg csillagos ötös 😊

Crack Only PROPER-ViTALiTY
4Shared v. Speddy Share

A gamehez a 186.18WHQL drivert tegyétek fel, mert ebben benne van a játék támogatása(a Prototype is-egyböl 150fps lett)....
Itt...

Ghostbusters.The.Video.Game.PROPER-ViTALiTY <#integet2>

újra..mert ugye elszökött és oda ment vissza😊
Prince23
Ebbõl gammaból eszméletlen hangulat árad, Dan Aykroyd köszi mindenért! Elsõ benyomás 9.5/10 (ez lehet javulni fog, vagy romlani) a lényeg, nálam bejött az elsõ benyomás😊)
Sedgewick Hotelban jövök, jól sejtem most fogjuk elkapni a kis Slymert 😄D Majd folytatom
bye

"Hogy lehetnek szellemek a szállodában?5 éve kipucoltuk..
Új emberek minden nap meghalnak"

ezen fetrengtem😊
Shep
Hát valamit nagyon elszúrtak a srácok 4 gigával is meg megakad, egyik helyen úgy megakadt,hogy utoljára ilyen képmegállást 486-oson láttam mikor a Blood-ot nyomtam az erdõs pályán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

offkorzreg
gépigény nagyon meredek?2gb nem elég tényleg?kiváncsi vagyok hogy milyenlett

Elsõ blikkre iszonyat hangulatos..visszaadja a régi bizsergést,amit a filmek okoztak...a menü ötletes,a cuccok baromi jók..az eredeti színészek rengeteget dobnak rajta...és látszik,hogy õk írták,a dialógusok is nagyon rendben vannak
norbi2fraktal
elnézést a kérdésért,de nem akarok vissza olvasni,mennyire van optimalizálva,ahhoz képest hogy a gépigény hatalmas???

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Tatyla
hát ez a játék tényleg jól sikerült nagyon nagy nosztalgia...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TaRka0107
Szevasztok! Nekem easy installal se sikerül a telepítés! Azt írja hogy nem tudta feltelepíteni!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kandurex
Váááá...hogy ez a játék mekkora poén 😊 Tökre tetszik, hogy minden úgy van, ahogy a filmben! És még a grafika is nagyon jó! Vigyorogtam egy nagyot az étterem állapotán miután elkaptuk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
zöldikét
😊 Jah és a "Vigó" kép 😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

balee4
bocs az offért: szar egy rendszer ez, mert a vidékiek le vannak szarva, itt az ország legnyugatibb részén még mindig a szar 6ezer Ft mobilnettel szenvedek, ez meg tényleg semmire nem használható(236 kbit)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Köszönöm! Sikerült
kuci06
Directx-et tedd újra

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Üdv!

Segítsetek légyszí, akárhogyan telepítem fel kidobja ezt a hibaüzenetet: X3DAudio1_3.dll nem található. Azt kéri telepítsem újra, de 3x megtettem, és nem akar elindulni.

Köszi
van

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Van ennek a gémnek egyáltalán uninstall algoritmusa a progik telepítésénél?

gfreak
na végre! már meg is feledkeztem errõl a cuccról! <#vigyor>

aztán jó-é? egy óra múlva meglátom <#ravasz1>

azt örömmel olvastam, hogy jobban teljesít mint a széthypeolt Prototype <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

köszi, valamit láttam a tv-ben de már nem emlékszem rá 😊 (reklám volt-e vagy bemutató már Isten se tudja)köszi még 1x

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Eagle16
Nincs, majd elvileg 2012-ben érkezik a harmadik rész. Ghost Buster III

Prince23: értem. Nálam ilyen probléma nem volt, viszont a 181. akárhanyas driver-rel már az elején csontra fagyott a gép. Muszáj volt felraknom az újat.

Prince23
Mert a Windows, amikor belép, ilyen fekete csík fut alatta, meg amikor indítom a gépet, a töltöcsik alatti résznél is. a májusival is ez volt a gond. ha nem lenne ez, akkor maradt volna az új driver fenn.
szal kétszer szórakozik itt a géppel. Olyan mintha egy rádióadó megszakadt volna...😄

Bocs, de a szellemírtókból van új film? Rákerestem google-be, nem nagyon találtam semmit csak a régebbieket. kiskoromban a mesét nagyonsokszor néztem, és úgy döntöttem leszedem a filmeket és megnézem.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Eagle16
Nekem sem kért. Miért raktál vissza régebbi drivert?
Láttam van béta is, de olyat nem teszek fel inkább.

Prince23
Nektek kér restartot a windowq a WHQL instal után? nekem májusitól kezdve nem kér, így visszaraktam áprilist

Eagle16
A legutolsó WHQL driver felrakása után is elég keményen beszaggat egy-két helyen, fõleg mikor rombolom a tereptárgyakat...lehet hogy inkább visszaveszek a beállításokból, mert így elég zavaró.

Shep
Hát jó, de 16Q-nál meg is érdemli 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Már leirtuk!! A custom intallal való telepítés bugos.
EASY install a jó.De ha már feltetted másképpen csak át kell másolni a többi fájlt a telepítési mappába!

#199-be van a kép hogy kéne kinézni a mappának normálisan!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
LOL
feltelepítettem és sehol semmi baszki. se ikon, se start menû bazz. csaka könyvtár van meg, ott is video fileokkal a játékikon pedig hiányzik. hát ez meg mi??

grebber
"ut3.exe or bioshock.exe+forcing aa works."

Tehát lehet élsimitást elõcsalni

"Damn, Forcing AA really affects performance. Tried 16Q and its a slide show." Ez az eredménye😄

TaRka0107
Hey guys! Ennek ilyen szép elsimított grafikája van valójában is, vagy csak a képeken elsimított?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

reméljük megmoccan majd nemsoká megyek be a céghez ott le is kapom és akkor tudok mondani arról valamit hogy nekünk kis gépeseknek milyen esélyeik vannak
Shep
A filmekben az a jó, hogy ma is simán nézhetõek, legalábbis számomra.

Eagle16
Nálam ilyen beállításokkal szépen megy, csak néha esik le az FPS szám.
Még csak a legelején vagyok, de nagyon tetszik, mikor megszólalt a zenéje, eszembe jutott milyen sokat néztem régen a tv-ben a rajzfilmet, meg mennyiszer láttam a két filmet 😊

Carloska
+1

balee4
Pont a legjobbkor jött, úgysem játszottam már napok óta szinte semmivel...😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nekem az iso sem volt jó! külön ki kellett csomagolni!
CalebJoe
Amekkora csalódás volt a Prototype ez annyira jó lett pedig nem is vártam annyira.
Szerintem sikerült visszaadniuk a film hangulatát bár ezt inkább az én korosztályom értékeli inkább jobban, szóval nagyon jól megcsinálták bár néha durván leesik az fps de talán majd egy patch segít rajta.

Shep
Na ez érdekes, nem tudom mennyire fog ez engem lekötni. Majd kiderül 😊

grebber
Semmihez mivel ez Ghostbusters 😄
Mész és jönnek szellemek el kell kapni õket.Meg van nálad scanner azzal kell scanelni artifactokat.
A kapott pénzbõl lehet upgradelni a dolgainkat!

grebber
Ha Custom installal tetted fel akkor ezekre egészítsed ki a mappát:

Shep
Grebber a játékmenet mibõl áll? Mihez hasonlít leginkább?

Fehercsoki
Nekem valami fileman.cppt keres=/Azt a filet nem találtam sehol a játék dvdjén.

kuci06
Igen 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...