745
Ghostbusters: The Video Game
-
#345 Hát nálam ez a játék meghalt, a tetves gyertyatartók elintéznek, beszorítanak és végem, ráadásul a rohadt nagy effektvarázsban szart nem látok, nem hogy a célkeresztet. -
#344 Asszem le kell szedni a fejét balgomb+shift utána lehet sebezni. -
Hellsing47 #343 lehet nem veszi észre, de különbség az VAN -
ricsa008 #342 akkor most melyik verzió a jó? -
#341 Na látod magyarul az emberi szem észre sem veszi a különbséget. -
#340 Az igaz,hogy az xp-hez képest nagy a gépigénye, de a vistától sokkal-sokkal gyorsabb már az rc is. Egy átlagos játéknál ami 50fps-el megy vistán az 7-en kb. 58-62 fps nekem. És még ingyenes majdnem 1 évig. -
Lowosan #339 Hogy csináltad meg? Én is vagy 10 perce lövöm de semmi -
#338 Na megcsináltam, már lényegtelen. Vitality verzió rossz!!
Scooby:
6 óra állítólag... -
Scooby87 #337 vki tudja mennyi a végigjátszási idő? -
#336 win7 jobb mint a Vista prímán fut minden... -
#335 Szerintem a többség tudja, hogy gyakorlatilag egy felturbózott vista lesz, vagy mondjuk úgy olyan lesz mint amilyen a vista kellett volna, hogy legyen. Egyébként nekem nincs bajom a vistaval sem, csak hát én maradtam xp-nél mert nem volt semmi ami miatt váltanom kellett volna. -
#334 Látom azért se segítettek, minél jobban epekedek érte annál jobban nem. értem
Szal:
megkrekkeltem vitalival, és azóta a társaim mindig a földön hevernek, szal szívtam. Itt valami gebasz van a játéknál. NEM ENGED TOVÁBB!! -
#333 Akkor pls segíts már... már megkrekkeltem vitalitivel is most... mit kell csinálni Altzarnál? -
#332 Na végigvittem nálam eddig ez az év játéka legalábbis a Batman-ig, az fps leesést leszámítva 9/10 a játék.
-
#331 Ez tuti valami bug, most se sikerül aza dög altair vagy kia afzsom m.rárárfúámklámkl- -
#330 "kétlem, hogy jobban menne Vistán ment XP-n mivel köztudott, hogy a Vista egy gépfaló."
Kommentek alapján jobban megy Vistán. Nálam is gyönyörűen ment ellenben XP-n folyton leesik az FPS. SP2 is van már Vistához és semmi sebességbeli gond nincs vele. Amúgy mindenki messiásként várja a Win7-et de nem sokkal lesz jobb a Vistánál. Akinek szar gépe van annak ugyan úgy szarul fog menni minden. -
#329 Tuti hogy valami bug, hát ezt csinálom, amia videóba is van, már 10 percen keresztül.-.-..ilyen nincs -
#328 Hát nekem nem akar összejönni, ilyen béna hogy lehetek már???
Mit kell csinálni pls vki már mondja már meg... -
#327 Tényleg van youtube:D
SPOILER!! link.
boss
na mek megcsinálom, trutyizni kellett volna a zselével:D -
#326 A szellemvilág nem az utolsó pálya??
és azt a bosst hogy tudom legyűrni... ha már ti 10 óránál jártok -
#325 3 óra??én már toltam vele vagy 10 órát, kb. volt 10 boss, nem tudom h te hol járhatsz... -
#324 Te el vagy tájolva barátom nekem már vagy 8-10órám van benne de még mindig nincs vége pedig volt már jó néhány főboss. -
#323 Hát ilyen nincs, a szar gyertyatartós részt, hogy csináltátok meg, állandóan megölnek azok a retkek. Vagy 5x nekifutottam kínomban először lelőttem az összeset a falról, de ugyanúgy ugyanannyi jön, csak épp nem a falról esnek le hanem a semmiből jönnek. Lövőm őket de kurva nehezen döglenek meg. -
#322 Nem is használja a dx10-et. Nekem Win7 van fent de kétlem, hogy jobban menne Vistán ment XP-n mivel köztudott, hogy a Vista egy gépfaló. -
#321 Akkor miért nézel a gémről videókat, képeket? hm? biztosra merem állítani, hogy tuti hogy megnézted a vidiket, képeket (pl volt egy hoteles rész, amiről lehetett nézni) Azok is tiszta spoileresek... -
gregtom6 #320 Jó, de most már azt is tudom, hogy hol, és sejtem, hogy hogy kell legyőzni...mind1, spoiler azért van, h csak az nézze meg, aki látni akarja.... -
#319 Sejthetnéd, hogy a végén lesz boss harc, okostóni -
gregtom6 #318 Pont emiatt nemtok segíteni, mert még nem játszottam vele, de most már kezdem sejteni a végét is, hála nektek....
Marhára utálom az ilyet, akkor miért nem mondod el a végét, és nem is érdekelne a játék senkit???Hátha kapod a pontokat értük... -
#317 Mint hogy segítenél, de mindegy is.
Egy három órás játékon nem értem mit kell spoilerezni... ja amúgy tiszta filmszerű. -
gregtom6 #316 Neked is üzenem 315# -
gregtom6 #315 Befejezted? Ha kérdelel, innentől spoilerbe tedd, mert így mindenki látja, azt meg ugye nem akarjuk!!! -
#314 Egyébként siralmasan rövíd game, most néztem meg xfire és a gamespy comrade mérését: 3 óra (és a végénél vagyok a főbossnál)
Mien maskról beszél nekem egon? vagy ray már nem tom -
#313 Tudom, de nem fogok erre a kis időre átállni vistara (pedig fent van az is) majd a win7-re ha lesz normális végleges verziója. -
#312 Hát nekem Xp-n van, és nagyon szépen fut, némi lassulás a hotelben volt, amikor jött a vízözön. Valamit bekell kapcsolnotok az options video résznél, nekem mind be van kapcs. kivéve a 60 hert frisséts!
na de
Eddig 85/100 -
Lowosan #311 Azetlort hogy lehet a szellemvilágban legyőzni? -
#310 Vista alatt gyönyörűen fut. XP-nek leáldozott. -
#309 Na végén vagyok tuti, szellem világban hogy kell legyőzni azt a bengát? A társak vmi maszkról beszélnek, de hiába teszem fel az enyémet, semmi sem történik, meg vannak ilyen gömbök a teleportálónál, azzal se lehet semmit sem csinálni... mit kell tenni ott? -
#308 Á feladtam xp alatt játszhatatlan, vizes résznél jó ha van 5 fps. Így elszarni hihetetlen. Marad a vista. -
#307 Vagy PS3-on annyira gáz lenne? -
#306 GSTV: "xbox 1 grafika" ÁÁÁÁ hol él ez az idióta?