216
  • DoNorBi
    Lehet h az,de ahogy hallottam globálisak a szerverek szóval mindenki elér mindenkit alapból én szerintem;)
  • ggeerryy
    Én is gondolkodtam hogy Killzone vagy Street Fighter.... de úgy döntöttem hogy inkább én is fightolok XD / majd nyomhatjuk egymás ellen legalább :) / fpsből most van annyi hogy nem igaz majd ha lejjebb viszik akkor megveszem a killzone-t meg addig szerzek be valami iszonyat rettenet tv-t is :D
    Szóval akkor lehet az határozza meg hogy az én esetemben melyik storon vagyok fent ?/ps3am van/
  • DoNorBi
    Bakker ezek az artwork-ök teljesen szétbasszák az agyam,lehet h leszarom a killzone-t és inkább a zucca harcosára költök.XD
    Meg is heszelek egy pár gameplayt
  • deep
    Elvileg nem lesz különbség, legalábbis nem hallottam róla. Az hogy ki kikkel játszik, szerintem a LIVE reg határozza meg. Persze ebben sem vagyok biztos. Elvileg bárki bárkivel tolhat online.
  • ggeerryy
    Nem tudod véletlenül hogy a ps3as és az xboxos verzió között lesz valami különbség ? meg igaz az hogy régiófüggetlen lesz ? már mint itt arra gondolok hogy neten az amcsik a japók meg az erópaiak együtt nyomhatják ?
  • deep
    Lesz ne félj, elő is rendelheted:)
  • ggeerryy
    De jó egyeseknek :D én meg itt szenvedek és várom a napokat hogy egyáltalán kipróbálhassam!! remélem egyből lesz a boltokban mert ha nem én megőrülök XD
  • deep
    Egy ismerősöm kapott tesztpéldányt:) De már nyáron is nyomtam Lipcsében a games convention-ön.
  • ggeerryy
    Hol sikerült vele játszani ? :)
  • deep
    Péntek este órákat játszottam vele, odabaszós lesz.
  • ggeerryy
    Már csak 12 nap!!!! :D alig várom hogy lehessen nyomni online XD
  • Istencsászár
    azaz

Az a bajom hogy rettentő rövid a story mod, DOAnak pillanatok alatt vége lett, pár óra volt, az összes karit kiunlockoltam.

Dragon Ball valamivel ötletesebb storyval bírt, amből még tripla ennyit is kilehetett volna hozni, de lett belőle 3-4 óra, összes karakter unlockoltam

SC4 meg DT szerint 15 perc szóval hanyagoltam, mert annak semmi értelme hogy kiadok 10 ezret egy fájting gémért amit pár óra alatt kijátszok és utána számomra értelmetlenné válik.
  • deep
    Shaolin monks volt az az MK rész. De az már úgy csak beat' em up. Nem klasszik VS fighting.
  • Istencsászár
    Ezért lenne jó egy olyan verekedős játék ahol 3dben mész a pályákon és úgy osztod az észt, olyan DMC féle stílusban, csak nem annyira agyatlan módon. xboxon volt egy ilyan Mortal Kombat, nemtudom mi volt az alcíme, de nagyon tetszett és co opba is jó volt, nomeg az örök kedvenc a Fighting Force, de az már az őskorban volt:) NESre is vannak ilyan jó kis bunyós gémeim, lehet mennei a pályán, nem pedig bevagy zárva egy 2*2es területre.
  • deep
    Fingom nincs, remélem:) Szvsz nem sok értelme van ezeknek a story módoknak. Ütni kell így is úgy is.
  • Istencsászár
    Ebbe lesz valami értelmes, hosszú! storymod?
  • deep

• deep
    Végleges dátumot kaptak a konzolos verziók. A szimultán érkző PS3-as és X360-as verzió február 20-tól cibálható le az európai polcokról.
  • deep
    Nemtudni, biztos.
  • Istencsászár
    Demo lesz?
  • deep
    Végeleges megjelenés:

Február 20
  • deep
    Mármint ezt:
    Kép
  • deep
    Esetleg ezt bannerba betenni?:)

vagy ha valaki tud heggeszteni jobbat, az is jó lenne:) Itt melóhelyen nincs fotósoppom.
  • deep
    A múlt hétvégén volt szerencsém kipróbálni a játékot Lipcsében a Games Convention-ön. Mit mondjak, keményen büntetősen kurvajó lett! Elképesztően stílusos, iszonyú jók az animációk, meg úgy minden. Az új karaktereket mondjuk még nem próbáltam egyáltalán, csak a régieket(nosztalgia ugye:)) de biztos azokat is megszeretjük majd.
    Épp itt nyomom:)
  • tototto
    várható volt, nagyon örülök imádtam ezt a játékot, a videok alapján ez is fantasztikus lesz, Vega rulz :)
    elvileg olimpia utánra igérték a pcs Dead or Alive átiratot, szal elleszünk látva jókis verekedős játékokkal végre pcn is, már csak mortalért imádkozom hogy egyszer az is eljöjjön végre
  • Istencsászár
    Capcom confirmed the development of Street Fighter IV for the PS3, Xbox 360 and PC.
  • deep
    A Capcom ezidáig még nem látta el megjelenési időponttal a Street Fighter IV-et, sőt, a becélzott platformok sem ismertek - most talán kiderült az igazság.

A francia Jeuxvideo azt állítja, hogy a japán kiadó egy sajtóoldalon véletlenül elhintette, hogy a Street Fighter IV a télen fog megjelenni, méghozzá a PlayStation 3, Xbox 360, PC platformhármasra.

Az információ tehát nem közvetlenül a Capcom-tól származik, minden esetre ha tippelnünk kellett volna, akkor minden bizonnyal mi is a fentieket mondtuk volna - egyedül a PC-re történő megjelenés mondható apróbb meglepetésnek. Persze csak ha igazak a leírtak...
  • deep
    Mivel Japánban már néhány helyen zajlik a lokalizációs tesztelése a játéknak, fontos információk szivárogtak ki, két videóval együtt, amiben a régi főellenfelek és klasszikusok visszatérését erősítették meg.

Ők pedig a következők: Vega, Balrog, M.Bison és Sagat - mindegyik játszható lesz a Street Fighter IV-ben, ami a veterán játékosok számára bizony egy remek hírnek számít: őket a Capcom mostanság eléggé elhanyagolta. Sagat és Balrog megjelenéséről már van egy-egy videó is, a minőség hagy maga után némi kívánnivalót, de a lényeg látszik.

Ittene!
  • deep
    Überhangulatos tréler Nemtudom vótemá'
  • Istencsászár
    Csomó SF4 videó van a GDC-ről a Gametrailersen!
  • Istencsászár
    Ps3 és 360
  • Sheltem
    Vááááá! De rendben vannak a mozgások is te atyaég.. Deep lehet már tudni milyen platformokra jön ? Xbox360 vagy PS3? Esetleg mindkettőre?
  • Istencsászár
    Állat lesz, nagyon jól eltalálták a gfexet!
  • deep
    Hupsz, ezt belámáztam:) Töröltetem:)
  • deep
    <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="420" height="405" id="gamevideos6" align="middle"><param name="quality" value="high" /><param name="play" value="true" /><param name="loop" value="true" /><param name="scale" value="showall" /><param name="wmode" value="window" /><param name="devicefont" value="false" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="menu" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="salign" value="" /><param name="movie" value="http://gamevideos.com//swf/gamevideos11.swf?embedded=1&fullscreen=1&autoplay=0&src=http://gamevideos.com/video/videoListXML%3Fid%3D17542%26ordinal%3D%26adPlay%3Dfalse" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="http://gamevideos.com//swf/gamevideos11.swf?embedded=1&fullscreen=1&autoplay=0&src=http://gamevideos.com/video/videoListXML%3Fid%3D17542%26ordinal%3D%26adPlay%3Dfalse" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" play="true" loop="true" scale="showall" wmode="window" devicefont="false" id="gamevideos6" bgcolor="#000000" name="gamevideos6" menu="true" allowscriptaccess="sameDomain" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" align="middle" height="405" width="420" /></object>
  • deep
    Mozgóképes anyagok, trailerek, ingame vidik!
  • Istencsászár
  • deep
  • deep
    Új karakterről hullott le a lepel.
  • Istencsászár
    Jóféle lesz!