216
-
#176 engem is felvehetsz, romeozor
bár az én skillem kb egy tál nudlival vetekszik egyelőre -
#175 az eu-n vegyél fel ha gondolod -
#174 Én csapatom,de még a gyakorlási fázisban vagyok.Tegnap óta van meg:) -
ggeerryy #173 Ps3on nyomja valaki? jó lenne valaki ellen nyomni erről a fórumról :P -
#172 Az enyém? Nem mondom meg XD -
#171 D paddal. Megszoktam már. Nem az igazi, de azért ütöm ranked köcsögöket:) 52%osan:) (ezt azért írtam be, bizonyítandó, hogy azért meg lehet tanulni azt as vacak D padot, mégha a PS joyok ilyenje sokkal kézreállóbb is). -
#170 Arcade stick-el:) Vagy d-pad. -
#169 mindenféle flame nélkül, boxon az analógon nyomjátok?
-
#168 Én mondtam neki, hogy vegyen fel:)
-
#167 Tegnap Oldernel jót nyomattunk:) 1-et tudott azért nyerni:) -
#166 Tessék magunktól rájönni:) -
#165 Mi Seth álneve?
(Ez a kérdés a gamer365 játékban)
THX -
#164 Az alfa egy teljesen más műfaj az SFen belül. Aki annak a rabja, lehet nem fogja komázni a IV-et. Szerencsére nekem mindegy melyik csak SF legyen:) S szerintem eddig ez az etalon, amíg nem jön az Alpha IV:) -
#163 "Az Ultra és Super kombók meg kb. 5-6-ára jönnek be"
Ne nyomd túl agresszíven, higgadtabban, precízen lassan tanuld be, aztán idővel hozzászoksz. -
#162 Boxon (a hozzám tartozó gamertaggal) megvan az acsim hardest végigvivetelhez, (sőt a continue nélkül menj végig mediumon minimum is:P), láthatod, én kérem a lóvét!:D
-
#161 Hú nemigen pereg itt a topic... -
#160 majd ha előttem meg csinálod hardesten akkor fizetem egyből:) -
Louis Cyphre #159 Én megcsináltam Hardest-en, csak a megfelelő ember és a megfelelő mozgás!:)
Na akkor mi lesz azzal a tizessel?:) -
ggeerryy #158 A a hétvégén nyomtam egész nap :D nekem bejön szerintem van bőven mozdulat, ultra meg a super kombók nekem jönnek egyből, szerintem rá kell erre is érezni meg be kell járatni a joyt az tutti hogy én se kezdenék játsazni egy új be nem járatot joyon mert tutti halál az újjaimnak :D ... nah és a lényeg a fókusz támadás arra nem jövök rá hogy kell fókuszból támadást benyomni gondolok itt azokra a videókra ahol benyomták a fókusztámadásos témát és abból egyből ultra vagy szuper kombóval válaszolnak erre lennék kíváncsi hogy kell csinálni mert nekem nagyon nem akar össze jönni ??? -
#157 én a cselendzsekkel bohóckodok egyelőre, arcade mód és a multi még várat magára míg godlike nem leszek crimson viperrel :) -
Louis Cyphre #156 Hát nekem sem ez lesz a kedvenc verekedős játékom!
Nekem az nem tetszik, hogy egy olyan egyszerű kombinációt mint egy negyedkör előre majd gomb nyomás, ha szerencsém van kb. harmadjára adja be. Az Ultra és Super kombók meg kb. 5-6-ára jönnek be. Közben ugye az ember ujja is szétmegy teljesen. Vannak olyan Super és Ultra kombók amiket valószínüleg soha nem fogok tudni megcsinálni, ilyen Zangief, Vega és Guile kombója. -
#155 Számomra nagy csalódás a játék,én amióta az eszem tudom konzolos emberke vagyok,de a Street Fighter alpha 3 10x jobb...
1. Mondom neki ugrok a gamének Ryuval hisz úgyis tudok vele..hmm normalba, menni fog ez nem nehéz :D,Seth emberkéig minden oké volt, de az a köcsög annyira táp hogy (aaaaarrggh asdasd faxom bele..)30x próbáltam de ahh szval legkönyebb fokozaton kell végig nyomni.Aki ezt megcsinálja Hardest-en annak adok 10 ezer forintot :D !
2. Kurva keveset tudnak az emberek,alpha 3-hoz képest,eddig az össze haverom csalódott benne (SF fanok),hama megunhato ! 1 nap alatt beszereztem mindent (már vért izzadtam..):D -
#154 Mit nem értesz a fókusz támadásokon? -
#153 Szépen el lett rontva. A kép az előbb megjelent, most meg nem... ehh... -
#152 -
Hivatalos OST a játékhoz. Ide is berakom a remindert:)
Street Fighter IV OST
No meg egy minta.
-
ggeerryy #150 Én is tegnap jöttem haza Székesfehérvárról este de a hugicám volt olyan rendes hogy megvette nekem így még tegnap kipróbálhattam :) nagyon komoly lett de nekem még nagyon nem mennek a dolgok vele combot szinte semmit nem tudok a focustámadásra vagy mire még nem nagyon jöttem rá hogy hogyan működik de rajta leszek a témán :P
Kitartás deep annál nagyon gyönyör lesz :D -
#149 Szemét mázlista. Én talán holnap megkapom, aztán kapásból 5 nap külföld. Színét se fogom látni... -
#148 holnap megyek érte,éés a mai naptól szabin vagyok :D aaah -
#147 kapatnánk demot is:) -
#146 Kapja szépen a tizeseket a cucc:) -
#145 Nincs csusza. -
ggeerryy #144 A ps3at nem flashelik szóval én kénytelen vagyok várni 20.-áig :S de uncsimnak van box lehet hogy én is megyek majd hozzá kipróbálni mert ő is tutti már lekapta a netről :D de remélem hogy tényleg 20. lesz az a nap nem lesz semmi csúszás meg egyéb rinya .... -
#143 20-a, egész pontosan. -
#142 Megyek át hozzá játszani !!! ^^
De tényleg megjelenés az Feb.20-24 kb nem ? -
#141 Az ilyen ismerősökkel nem kell foglalkozni:D -
#140 "Mikor is jelenik meg ?"
Tegnap jelent meg TDK-n,Verbatim-on XD -
#139 AAAAAAAAAA:S:S:S
Egyik ismerősömnek flashelt az X360 gépe.....és ő már azt mondja nyomja...wtf???
Mikor is jelenik meg ? -
ggeerryy #138 Én is valami ilyesmit hallottam ezért lesz nagyon zsííír !! :D
Louis Cyphere: ez az oldal meg nagyon állat XD ahogy néztem tipikus félkör-körös téma lesz :) -
Louis Cyphre #137 Lassan el kell kezdeni tanulmányozni ezt:
Street Fighter IV mozgások, tippek, információk