2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#533 Fúúú ha már próbálta valaki Moszkva legbelsejét...Most már tuti megbuknék,ha újra lekéne tenni a jogosítványomat 38 bünti pontot szedtem össze... -
Che #532 köszi az infot.
akkor magyarul előszőr jogsit kéne szerezni aztán lehet cirkálni...hát így ciril betűsen nehéz így megkell várnom a 100% magyar változatot :( -
#531 én az egyiket tegnap megcsináltam 0hibapontal és nem csinált semmit -
TottiZsolt #530 Bejárható lesz az egész város (Moszkva), ha minden vizsgát megcsinálsz a megengedett hibapont alatt.. Bár amíg nem minden magyar benne, vagy minimum angol elég nehezen megoldható, de gondolom ez is meglesz majd oldva valamikor.. -
Che #529 ebben a játékban nem lehetne megoldani, hogy csak lazán lehessen kocsikázni?ne ilyen kötött helyeken mászkálni? -
TottiZsolt #528 Szerintem csak a menü, meg a beállítások rész lett magyar... -
#527 a magyaritasodban ugye a jatek kozbeni szovegek is magyarok? mikor pl a rutint csinalom es irja mit kell tsinalni -
#526 Kussojjá kötsög!!! -
#525 Koszi a feltoltest!
Nem kiabalasnak szantam, egyszeruen csak figyelemfelkeltes miatt irtam azt a ket szot nagybetuvel:) Nem vesszen el a sok "honnantooccsemle" kozott;) Es meg smile is volt a vegen:P -
#524 Hazucc, te nintendofejű -
#523 Pár szkrínshot
Kockulás kockaladával, rendőrautó tologatás, ilyenek... -
#522 Gibor!!
Kérdés vagy kérés. Belső nézet kamera pozíción hol tudok állítani? Mert Passatban kicsit fura a nézet meg nekem nem is megszokott,hogy ilyen magasan ülök virtuálisan. Sajátomban alcsonyabban ültem.(Az igazi volt) -
Gibor #521 nem akarok vitát nyitni de tudtommal ha nagybetűvel ír vlaki azt ordibálásnak lehet venni... na mind1... -
Che #520 megvan thx -
Che #519 jah oksa.nézem amint behozza végre az oldalt :S -
#518 ott van az is a linkelt oldalon a Пароль: mellett. -
Che #517 még azt szeretném megkérdezni, hogy amikor ki akarom csomagolni jelszót kér. azt honnen tudom meg, hogy mi?(egyesítetem a fájlokat már csak kikéne másolnom) -
#516 Hello, szívesen, és sem használok torrentet, viszont elég instabil netem van és gyakran szakadozik, így download managert viszont igen.
2 napon át töltődött lefele a 4 rész, de a tápig nagyon mexaladt, úgy látom, a GTA-nak megjött a konkurenciája :) -
Che #515 Nagyon szépen köszönöm a segítséget, már töltöm.
És télleg sorry, hogy ezredjére is meg kérdeztem, de nem használok ilyen feltöltős oldalakat és torrentet így azokhoz nem is értek.
még1x kösz. -
#514 szvsz nem mondott senki semmi rosszat, és még csak nem is "ordibált". nem kell a fürdős-mártirkodós jelenet. csak felhívta a figyelmed egy esetleges hibára, mégha jelen esetben műxik is franyón. -
Gibor #513 Máskor ordibálás nélkülis meglehetne érdekes mert én letudom tölteni és még egyjópáran... de ordítsátok le a fejem nyugodtam mert megpróbálok segíteni...
TESSÉK -
TottiZsolt #512 Legjobb a Lada és legjobb Moszkva -
#511 Ti komoly azthiszitek hülye vagyok?Nagyon nem így van.:) bevan kapcsolva az E gombbal a motor..már rájöttem..:) megy a váltás, de valaki megmondaná melyik a legjobb autó+pálya please?:D -
#510 azt tudom .... csak üresben indul el... -.- -
#509 de elindulni anélkül nehezen fog. -
#508 hogyha nincs beindítva akkor is tudsz váltani... -
#507 motorinditás előtte E-vel esetleg? lol.. -
TottiZsolt #506 Pedig ezek az alapbeállítások... De próbáld ki azt, hogy nyomod folyamatosan a féket, és úgy W, lehet, hogy autómataváltós az autó amivel menni akarsz.. Bár azt nem tudom mivel akarnál, ez csak egy tipp -
#505 Nem jó...állok a parkolóba vagy hol nyomom t,rá w.. és nem jó..plz help!:) -
TottiZsolt #504 Kuplung: T
Felváltás: W
Visszaváltás: S -
#503 Nekem a menü magyar, de az opció nem magyar és nem tudom alapból hogy kell váltani fel le, ha van kuplung melyik az, [b]please help me!!! -
DJ BP #502 nekem FF3 bétám nem szedi, feltenné valaki máshová is normál néven? :) -
#501 kattint
A filefactorys linkek éltek még tegnap.
A rapidshare-es fájlnév valószínűleg az igazi neve.
Fájlokat összerakni pl. Total Commanderrel.
Patcheld fel.
Keresd ki a magyarosítást.
Igen, ki lehet kapcsolni, hogy kuplungozni kellen.
Nem, a piros üzenetek és a pontok nem jót jelentenek.
Nem, véletlen se olvasson vissza senki, kurvasok az a 200 hozzászólás, ahol a link van.
Legyen minden második hozzászólás "honnan töthetemle".
Előre is HTX.
Riszpekt a magyarosítónak. -
#500 KOSZI!
Ha lehet, akkor a kovetkezo linket majd SPACE es EKEZETEK nelkul legyszives:) THX! -
Che #499 sziasztok!
tudom hogy sokan kértek már linket , de most én is szeretném megkérdezni, hogy nem tudnátok-e linket adni ahonnan leszedhetném ezt a gamet?
Mert én torrentet nem használok és így elég vicces lenne leszedni...mellesleg mi az igazi neve a játéknak? -
Gibor #498 nemártem hogy mitértesz azalatt hogy csak uninstall van... -
#497 -
#496 ide figyelj öcsi... (ha most ezt folytatnám akkor elküldenének örökre a banamákra :D) -
#495 #489 plz help...:) -
Gibor #494 én???????????????????????????????????????? kikérem magamnak.