2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • Ec
    Nah, feltettem a patchet:

Magyarítást újra kellett tenni.
    Kormányt beállítottam, a gombok működtek, pedálok és kormánykerék nem.
    Kiléptem, bementem a játék könyvtár/practice/data/config/config.xml fájlba, ott állítottam azt, hogy:

AutoTraction Value -t true-ra tettem -> automata váltó bekapcs
    UseKeyboard Value -t false-ra tettem -> kormány így már működik

Szóval eddigi tapasztalatom alapján a patchet fel lehet tenni és működni is fog minden..többi még kiderül, most kezdek csak el játszani vele :)
    A lámpák fénye nekem még mindig kevés, ezen a patch sem segített..
  • Ec
    Amúgy honnan lehet tudni, hogy a "küldetés" sikerült? Megcsinálok egy pályát de semmi jelét nem látom, hogy jól vagy rosszul tejesítettem. 0 hibával enged csak tovább?

Nah megnézem most már azt a patchet..kieg és magyarítás után telepítve fel..fincsi lesz :))
  • sure
    A patch utan nalam latszanak...
  • sure
    En is atallitottam a humans value-t, ugyanebben bizva, de sajna nem...

Pont az ilyenek miatt gondolom, hogy messze nincs meg kesz a jatek, rengeteg dologra benne van a lehetoseg, csak meg nincs kidolgozva.
  • sure
    Ettol meg igencsak felkesz allapotban leledz, mindegy, milyen verzioszamot adtak neki...

Amugy javaslom a "valasz erre" gombot legkozelebbre. HTX!
  • [HUN]FaTaL
    alapjatek, 1.4, aztan kiegeszito es semmi problema egyebkent az alapjatek 1.4es peccsel nalam villognak a texturak
  • Ec
    Ha esetleg vkinek van ötlete, mit kell megbütykölni, hogy láthatóbb legyen a többi járgány fék és index lámpája, sok szeretettel várom a javaslatát. És persze a sebességkorlátozás kilövése továbbra is életcél :))
  • Ec
    Problémát megoldottam:
    Játék könyvtár/practice/data/config -ban a config.xml-ben átállítottam az AutoTraction Value -t true-ra. A Humans Value-t is true-ra állítottam, gondoltam egy két gyalogos értelemmel ruházná fel a zebrákat, de emberek nem jöttek.
    Szal akinek nem müxik az automata váltás, a fent leirtak szerint cselekedjen.
  • Ec
    Aham..akkor patchet hanyagolom egy időre. A kuplungommal vmi gázok vannak még mindig. Amint definiáltam kuplungot a kormányomon IS, akkor már működött. Gondoltam tök jó, akkor lássuk az automata kuplungot. Ha teszek oda pipát ha nem, nem csinálja magától..van akinél müxik az automata kuplung? Kiváncsi lennék rá hogy kell beállítani..
  • kifli
    én felraktam a patchet és nem ismeri fel a kormányom vagyis be tudom állítani de a játékban már nem működik patch nélkül meg nem tudom működne-e
  • Gibor
    hát... énnekem a patch elkúrta mert jó letta textura meg egyebek csak a kormányomat nem ismeri fel utána.
  • Ec
    Ezt az 1.4 patchet meg nem merem feltenni...sokan panaszkodtak rá. Aki "átlátja az egész helyzetet" el tudná mondani, hogy most feltegyem-e vagy nem? Kieg telepítés előtt tegyem ha tegyem vagy utána? És az egész a magyarítás feltelepítésének függvényében hogyan módosul?:))
  • Ec
    Automatával tudok menni, ott beteszi sebességbe ha nyomom a féket. Manuálisnál meg nyikorog mintha nem nyomnám be a kuplungot..pedig nyomom, beállitásoknál automata kuplungra is raktam..de semmi. Nem tudom mi lehet a gond..

De most hogy legalább automatával elindul, van némi tapasztalatom a játékról..vannak benne érdekes dolgok..BOT kocsik sávváltása fél másodperc alatt eközben a mögötte lévő kocsi 200G-s lassúlásba kezd. Körforgalom külön sztori..:)) Átmegyek a sárgán sír a szája..hogy miért? De amúgy jó, tetszik..csak vhogy ki kéne kapcsolni a sebességkorlátozást..
  • kifli
    Milyen lehetőségekre gondolsz?
    Ja és van hozzá 1.4-es patch ha béta lenne akkor nem hiszem hogy 1.4-nél tartanának...
  • sure
    SRácok(-lányok), szerintem ez egy félkész program (béta-verzió?), csak valószínűleg "kiszivárgott"...

Ha böngészgettek kicsit a telepített program könyvtáraiban, még rengeteg lehetőség van benne, ami nincs megcsinálva.

Egyelőre így, ahogy van, maximum "freeride"-ra jó.
  • kifli
    ha meg automatával mész akkor féket nyomod és közben sebességbe teszed a verdát ;)
  • Szabi1991
    kuplung ? -.-
  • Ec
    Sziasztok. Van egy kis gondom: MOMO Racing kormány bekapcs, beállitásokban beállítom, játék kezdődik, motor bekapcs, bizt öv bekapcs, kézi ki, raknám sebességbe...és..ennyi. Nem csinál semmit. Próbálom billentyűzetről..semmi. Üresben állok a rutinpályán, eddig nem túl élvezetes a játék :)

Vmi ötlet?

u.i.: alapjáték telepitve, upldate nincs, kieg feltéve, magyarítás feltéve
  • [HUN]FaTaL
    :DDDD
  • caseih9400
    heh
  • kifli
    követési távolság legyen kicsit nagyobb! és meg is van oldava. Vagy menüben vedd le a forgalmat 0%-ra.
    Nekem most 100%-on van és tisztára olyan mintha pesten lennék.
    Sok a hülye vezetni nemtudó az úton.
  • Pepsi Twist
    igen én is lassitok de aztan az elottem menő padlozik hogy bemennyen azt az utolsó pillanatba meg megáll...
  • Gibor
    hát igen... ezért szoktam kötforgóba lassítani mielött beérkezek...
  • caseih9400
    tiszta haulin xD
  • Pepsi Twist
    igen csak mondjuk 50rol nem al meg meg mindig 1mm alatt
  • Gibor
    én olyankor kéziféket használok, ugy általában gyorsabban megálsz.
  • Pepsi Twist
    engem meg az idegesít hogy megyek a kocsi után hajtana be a körforgalomba padlót ad hogy be mennyen és utána 1mm-alatt megáll és én meg ugye nem tok megálni sehogysem 1mm alatt azt mindig neki megyek faszom...
  • kifli
    Engem az idegesít amik mennek előttem 40-el közbe a sebességkorlát nem annyi!
  • [HUN]FaTaL
    En a korforgalmakat nem ertem. Oroszoknal aki behajt a korforgalomba annak van elsobbsege? Meg neha megallnak elottem a fouton es a mellekutrol kikanyarodnak:D Nem igazan ertem de ettol fuggetlenul nagyon tetszik a jatek. (Bocsi hogy ekezet nelkul irok de svedorszagban vagyok:D)
  • DJ BP
    piroson átmegy, élőben is körülnézek néha lámpáknál, ahol már megleptek :)
  • Gibor
    De ha én megyek a fő uton és egy mellékútrol akar valaki a főutra kanyarodni... akkor miért kell neki belémjönni? ezt nemértem meg mellete nekem zöld volt a lámpa.
  • Siluro
    Elsőbbséged akkor van, ha megadják :P
  • Gibor
    CarProperty.xml-ben

FirstPersonPosition = "-0.29 1.1 0.06"
    FirstPersonLookAt = "-0.18 1.1 -1."
  • Willi Betz
    Közelebbi infó?:D
    Nekem ez a sok betű meg szám nem mond semmit.
  • Gibor
    van, egyszerü... export/phygics/car??/ és ott a fájlokban megtalálod...
  • Willi Betz
    Gibor #522-re választ tudsz?
  • Gibor
    Ja meg a patch után nem működik a kormányom... faja...
  • Gibor
    Én az egészben a hülye forgalmat utálom... állandóan ha nekem van elsőbségem azok akkoris belémjönnek... mintha ottsee lennék.
  • Szabi1991
    lol, nekem eddig 23 volt a max, vmi 20 km es uton, végig elöztem 2x1 sávos uton -.-

valszeg jovöre lesz jogsim..
  • Pepsi Twist
    Nyugi... Én most a játékba ugyanúgy vezettem mint ahogy szoktam az utakon és mindössze 53 pontot szettem össze...