2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#493 lehet... -
#492 vagy csak alkoholista? :DD -
#491 (te egy őrült vagy :D) -
#490 -
#489 A kieget feltenném, dehát csak uninstall van...plz help -
Szabi1991 #488 tedd má fel ékezet nélküli fájlnévvel.. -
SiccTomi #487 áhhhááá, ez volt a baj, úh. ime a hála:):):)
Hálát mondok Gibornak a fordításét, és TottiZsoltnak a gyors "IE patchért" :):):)
thx:) -
Gibor #486 -
TottiZsolt #485 Én simán letöltöttem, csak ráklikkeltem, és a Firefox már szedte is -
SiccTomi #484 Sziasztok!
Én vagyok biztos béna, de nem tudom letölteni a magyarítást, pedig itt izgulok már régóta, h. hálámat is elrebeghessem a készítőnek:) -
TottiZsolt #483 Király -
#482 Okay,köszi. -
Gibor #481 tartalmazza az előzötis :D xD -
#480 Köszönjük szépen.Ugye ez tartalmazza az előző(menüs)magyarítást+akkor a konfigost amit előbb mondtál ugye?:) köszi a választ. -
Gibor #479 Magyarosítás 0.3 -
#478 oké,respect.Köszönjük. -
Gibor #477 Mase lesz teljesen magyar hogy azért legyen egy kis meglepetésem is késöbb... szal most amit kidobok az uccsó realase egy hétig kb, mert egy olyan dolgot tervezek ami mindenkinek jól jönne, nem mindenkinek de majd meglátjátok.... szal addigis egy ujjab magyarosítás kb 5perc :D -
#476 Köszi szépen...:) akkor megvárom a magyarosítást Gibortól és felteszem aztán elboldogulok hogy a menü is magyar lesz már :) -
Szabi1991 #475 sztem jó kis gém :) -
#474 Omg Respect!jó vagy.Please adj egy linket majd ahonnan lelehet tölteni a magyarosításaidat ehhez a gémhez...mert tudtommal van már..de akkor várok s ezt felteszem ami jobb..:)
Köszi szabi.megéri vele szenvedni?:D -
Gibor #473 xD -
#472 -
#471 30 perc és gta iv tréjler -.- -
TottiZsolt #470 -
Szabi1991 #469 -
Szabi1991 #468 orosz -.- -
Gibor #467 kb 20 perc múlva...
-
#466 Omg?Miért ilyen kínai vagy japán vagy milyen nyelven ír?:( ez nagyon nem jó...magyarosítás a menühöz van, azt tudom, de akkor is egy linket please. -
TottiZsolt #465 Gibor a jogsi-szimulátor -
Szabi1991 #464 -
Gibor #463 Na megjöttem... a magyarosítás többi részét most megcsinálom. :D -
#462 kosz mester ,te leszel a pelda kepem:P -
Szabi1991 #461 totálkommanderel iditsd el :D -
#460 Valaki erti ezt? telepiteni akkarom es ezt irja ki
-
Szabi1991 #459 szinte minden képeken van..
tehát az eredeti orosz képről kikell szedni a szöveget, és hasonló betütípussal megcsinálni..
nem csak txt fájlban kell átírogatni.. -
#458 azért nem lett az egész magyarítva mert nem lehet és a fejlesztők pedig nem engedték hogy magyarítsák a játékot nélkülük meg nem lehet mert kell hozzá valami sz*r (tudtommal)
Nekem ez is nagy segítség köszi gibor!!!! -
TottiZsolt #457 Ő legalább foglalkozott vele, nemúgy mint te, aki csak egyből fikázni tudod! Ha szerinted semmi értelme, hogy "csak a menü", akkor csináld meg az egészet magyarra, és majd szólj ha kész! Leszólni könnyű, de valamit csinálni a jobbért már nem megy... -
TottiZsolt #456 -
dzoli93 #455 Amúgy a magyarosításnak semmi értelme.csak a menü van magyarosítása.nem lehetett sok idő megcsinálni.(bocs aki csinálta). -
DJ BP #454 de most mi van? FFfel egyek rá akkor is 404...