Training autoszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nemtudom...de ez szerintem nem a második rész.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Hi!
Letöltöttem a játékot, sikeresen fel is tettem a kodekkel együtt, de amikor elindítom akkor bejön egy fekete képernyõ, és kész.Mi lehet a baj?Vga driver a legfrisebb, DirectX is, update nélkül és azzal együtt is ugyanez van..
Elõre is köszi.
Letöltöttem a játékot, sikeresen fel is tettem a kodekkel együtt, de amikor elindítom akkor bejön egy fekete képernyõ, és kész.Mi lehet a baj?Vga driver a legfrisebb, DirectX is, update nélkül és azzal együtt is ugyanez van..
Elõre is köszi.
T betû alapból a kuplung. tartottam a kuplungot, felváltás és megint az a hang.. beállítottam automatikus kuplungra úgy se enged felváltani.
Üdv. bocsánat ha hülyeséget kérdezek. de így hogy az egész orosz nyelvû nehéz kezelni.
szóval a kérdésem csak annyi. hogy amikor elindult a játék kiválasztottam a kocsit és a pályát is. és start.akkor ott hogy lehet elindulni a kocsival? nem tudom berakni sebességbe. kuplunggal se...
próbáltam mindent de sehogy se engedi. ilyen furcsa hangot ad a kocsi amikor sebességbe akarok váltani. ti hogyan indultok el? 😄
szóval a kérdésem csak annyi. hogy amikor elindult a játék kiválasztottam a kocsit és a pályát is. és start.akkor ott hogy lehet elindulni a kocsival? nem tudom berakni sebességbe. kuplunggal se...
próbáltam mindent de sehogy se engedi. ilyen furcsa hangot ad a kocsi amikor sebességbe akarok váltani. ti hogyan indultok el? 😄
Sziasztok, megint itt vagyok 😊
Leszedtem ezt a driving sim-et, és bár a magyarítást nem sikerült, elkezdtem játszani vele. Elõször csak 2 pályát mutat (+a rutinpálya). Mindkettõt végigvittem 0 pontosra, mégsem nyíltak meg új pályák.
Ez miért lehet?
Leszedtem ezt a driving sim-et, és bár a magyarítást nem sikerült, elkezdtem játszani vele. Elõször csak 2 pályát mutat (+a rutinpálya). Mindkettõt végigvittem 0 pontosra, mégsem nyíltak meg új pályák.
Ez miért lehet?
Jajjj rájöttem, bocsi a tudatlan kérdésért...
leszedtem ezt a 4 rapidos valamit, de semmit se tudok vele kezdeni... Hogy lehet ezt telepítésre bírni? hiába nyomkodom a setup gombot, csak egy hibaüzit kapok
Én is kipróbáltam és 5 percet bírt ki😄 Ment is a kukába.
Kipróbáltam...
- Bugos
- 3GB memóriát eszik
- A gépemen lassú (lásd aláírás)
- Kietlen
- Nem ismeri a KRESZ-t...
- Az utó úgy mozog mint egy doboz
- Sebváltó mint olyan nincs. Elõre, rükverc, hátra
- Idióta feladatok
Ne töltsétek le.
- Bugos
- 3GB memóriát eszik
- A gépemen lassú (lásd aláírás)
- Kietlen
- Nem ismeri a KRESZ-t...
- Az utó úgy mozog mint egy doboz
- Sebváltó mint olyan nincs. Elõre, rükverc, hátra
- Idióta feladatok
Ne töltsétek le.
[merlinw.org]
Lécci írd le hogy csináltad, mert hiába keresgélem nem találok hozzá semmit
köszi a linket
gondolom magyarítást még csak véletlenül se keressek, de legalább egy angolítást vagy valami ilyesmit se? Németül csak számolni tudok, azt is csak 3-ig 😄
gondolom magyarítást még csak véletlenül se keressek, de legalább egy angolítást vagy valami ilyesmit se? Németül csak számolni tudok, azt is csak 3-ig 😄
Astragon csinálta? akkor köszi én nem kérek belõle, eleget tanultam a Bus simulator 2008ból ami 2008 volt a neve és elfogadhatatlan volt még 1995nek...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Letöltés (német nyelvû)
[merlinw.org]
Frissítve.
Hi, a leírásban lévõ linkeket nem frissítené valaki? 😄 Le akarnám tölteni, de nem tudom, mert a 2-es és a 4-es part hiányzik 😞
Hát énis remélem... 😄 ez már csak végleges dátum...
2009 ben megmondják hogy 2010 😄 😄 😄 😄 mert már 2008 tavaszra ígérték elõször.
Azért remélem a fizika jobb lesz 😄 eléggé gány a fizikája az 1 nek.
<#wow3>#wow3>
2009-et írnak megjelenésre.
mostmár akkor jelenjen meg 😄