2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
Cs0k1 #1547 énis amit összeszerencsétlenkedtem most hogy elinduljon az autó az kész röhej,
én nem is találtam a kuplungnak gombot :D szerintem túlságosan kormányosra csinálták, billentyűzettel elég nehézkes irányítani
a másik meg a kanyarodás, nekem eléggé élesen veszi ha kicsit elfordítom a kormányt bár azt ha jól érzékeltem valamivel állíthattam
a grafika, hangok egyéb dolgok nagyon jók, a mesterséges forgalom is, egyedül csak ez a kuplung nehézkes szerintem -
#1546 bocsmár tudom
-
#1545 Nekem is megy, jessssz mar csak angolosítani kéne... :) -
#1544 honnan lehet letölteni a demót?:D -
Cs0k1 #1543 a probléma megoldódott
a kormányt kellett kihúznom és már jó is -
Cs0k1 #1542 ezek szerint csak pont nálam rossz? :S :(
esetleg valami tipp? miért léphet ki merthogy hibát észlel?
előre is thx és nincs mit :D -
#1541 Mekkora szaar:S Megtaláltam a manual kuplungos megoldást... Hát ez kész..
kuplung be - 1esbe betesz - kuplung le - ekkor beveszi az 1-est.. - kuplung tövig - gáz.. ekkor gyorsul a kocsi...
Most már értem h. auto kuplunggal miért nem lehet menni rendesen...
Valakinek valami más észrevétel ezzel kapcsolatban? Lehet vmit elnyomkodtam xD -
balazsgigi #1540 Ez kész!Felidézi,amikor Veszprémben mentem a tanuló gépjárművel(suzuki)
Amúgy nekem is a crack-el műkszik,és köszönöm a feltöltőnek! -
#1539 Na már nekem is lejött. Minnyá kipróbálom. -
#1538 Wááá...Nemtom mi a kuplung xD Jónak néz ki így elsőre.. -
#1537 Nekem jó. Letöltöttem(vártam vagy 5 percet, azt beindult..) leszedtema crack-et #1535 és megy.
Viszont nemtok oroszul :( De valami összejön :D -
#1536 Nekem el se kezdi tölteni... mármint a demot! -
Cs0k1 #1535 Tessék, itt a crack a játékhoz: Crack
Nagyon szépen elindítja serial kérése nélkül minden jó kivéve mikor elindítanám a játékot kilép hogy a pdd.exe hibát észlel :(
Lehet csak nálam van így de lehet hogy a crack a hibás -
#1534 Kulcs a demo-hoz:
0GW5GM-YQFXN1-YH19VY-9ZTWPQ
0GW5GP-T5F82P-F6JW34-32PRPF
Elvileg jó. -
#1533 Szerintem, megválogathatnád a szavaid. Ugyanis a fajgyűlöletet nem hinném, hogy az SG tűrné.
Minden ember egyenlő és bármennyire nem tetszik ők készítették ezt az igen komoly oktató programot, és a haszon reményében én is pénzért adnám. Tehát az ilyen kirekesztő megnyilvánulásaid kérlek kerüld. -
#1532 Ez még mindig nem játék:D Az Orosz közlekedési minidsztérium negrendelésének eleget tevő alkalmazás (ezért is készült ilyen sokáig - bürokrácia).
A kommented többi részével kapcsolatban pedig gondolkozz el kicsit...
Megjegyzem az Orosz (valóban) játékok sokkal olcsóbbak, mint a nyugati társaik. -
Haulin #1531 buzi ruszkik mindenért pénzt kérnek...akár teljes akár demó játék...annyira pénzéhesek h a saját pöcsüket levágnák és odaadnák az amcsiknak ha kapnának érte 1000$-t... -
Gibor #1530 Kérdés hogy egyáltalán lesz-e angol verzió, de engem elsősorban az orosz is érdekelne, mivel kisebb nagyobb belebújással lefordítható. -
#1529 Bakker ha meglenne a FULL versio onnantól 10 lépésnyire van csak a Fordítás. Amúgy mivel elsősorban Hazai tehát orosz cégeknek készült a program nem hiszem h hamar elkészülne hozzá egy angol versio. -
gabcsi13 #1528 Remélem lesz angol verzió a 2.0 -ból. -
gabcsi13 #1527 Fel kéne törni. -
#1526 Hát jah a letöltés csak később fejeződött be és tényleg kód-kell neki. :/ -
Cs0k1 #1525 mégis csak nekem volt igazam :P -
#1524 Nehezen hiszem el mivel ez áll a hivatalos oldalon is:
FIGYELEM! Demo verziója nem ingyenes! Miután letöltő, aktiválnia kell azt használja a regisztrációs kódot. (google translate)
SMS-t kell küldeni, vicces :D -
#1523 Nem vágom, a demók FREE-k szoktak lenni és itt sem kell fizetni. Nekem megy. -
#1522 a teljset kéne megszerezni :)
de azé ezt is köszi :) -
gabcsi13 #1521 Van már DEMÓ !!!
DE FIZETŐS -
Cs0k1 #1520 Azthittem olyan lesz mint az 1.4-es verzió csak 2.0-ban :D -
#1519 Ez nem egy játék.Ez egy oktató program tehát nem fognak demót kiadni belőle! -
Cs0k1 #1518 kicsit megállt itt az élet, azért jólenne ha nemsokára legalább egy demot láthatnánk a 2.0 verzióról -
#1517 OMFG hallod inkább az LFS topicban olvass vissza és az aki 60-ért ajánlott g27-et annak írj h kéne g25 és okosban meg tudjátok oldani. -
#1516 Sziasztok!Valakinek itt van eladó g25 kormánya?kösz előre :D -
#1515 :DD Menj már innen a szar smswebeddel. Ennél amúgy jóval előbb fent lesz máshol, ha lesz belőle release. -
#1513 Ahhoz jár a Forward vezetőfülke is. A lite "csak" 60ezer pénz. Egyébként azért ennyi, mert nem polgároknak készült a 2.0, hanem vállalatoknak, oktatóknak. Felteszem köze van hozzá a közlekedési minisztériumnak is, a halasztások okait figyelembe véve.
Tehát ez még mindig nem játék, ha esetleg lesz warez, autókázhatunk Moszkvában, ha nem lesz akkor elfoglaljuk magunkat máshogy. Pl autókázunk Magyarországon a saját kis autónkkal:) -
gabcsi13 #1512 Akinek eredetiben kell a 3D Istructor 2.0 az megveheti 300.000 (háromszázezer) FT-ér. -
Gibor #1511 Jó lenne, én nézelődök orosz torrent oldalakon, de nem találtam eddig :S -
gabcsi13 #1510 Lehet hogy fogok tudni szerezni linket a 2.0-ás verzióhoz 3-5 nap múlva. -
Gibor #1509 Azt szerinted én hol leszarom hogy mit akarsz letölteni... nézd meg a játék címét és nézd meg te mit akarsz.... majd utána kérdezősködj a szaroddal itt.... -
#1508 Mind a 4 link tökéletesen megy... -
#1507 Jó bocs nemakartam ijen durván na!