2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
Gibor #1671 Nha nemsokára feltúrom hogyan magyarosíthatom :D -
#1670 Akkora a térkép:) -
#1669 ja :D
De má mentem vele, tök jó szerintem, g25-el nagyon baba :)
Valahogy azt kéne megcsinálni hogy ne legyen vége a vezetésnek magától, me beállítom 100%-ra a forgalamt, és így nem jutokmessze. Meg milyenmá hogy autópálya közepén kilép? -
#1668 Mit csináltál eddig aludtál? :D -
#1667 úúúúúú
má szedem is :D -
#1666 Jaja, feljebb vettem a procim és így tűrhető szinte minden maxon van meg közepesen elején meg még alacsony grafon is szar volt:D Lehetne több autó de hát ez a home edition. -
#1665 Hát nem túlságosan foglalkoztak az optimalizálással, ugyanis szerintem alacsonyabb is lehetne itt minden és nem túl nagy munka.. De ha nem akarják hát ne optimalizálják, nekem így is tökéletes. :) -
#1664 Te jo eg!Ehezegy erogep kell :) -
#1663 Kössz! -
myers90 #1662 Dokumentumok\Multisoft\PDD\game.ini
itt keresd meg ezt:
DriverPartsInFirstPersonCameraMode=1
és állítsd át az 1-et 2-re
DriverPartsInFirstPersonCameraMode=2 -
#1661 Ez is mehetne a bennerhoz...
Rendszer követelmények (minimum)
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7;
Processzor: Intel Core 2 Duo E7400 / AMD Athlon X2 7850
Videó kártya: nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 / ATI Radeon HD 4830 512MB DDR3;
Memória: 2048MB DDR2 RAM;
Merevlemez: 1 GB szabad hely;
Képernyő felbontás: 1024x768;
Színmélység: 32 bit;
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis;
Meghajtó: DVD-ROM;
Perifériák: egér, billentyűzet, kormány
Rendszerkövetelmények (ajánlott)
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7;
Processzor: Intel Core 2 Duo E8500 / AMD Phenom X3 II-720;
Videó kártya : nVidia GeForce GTS 250 1024MB DDR3 / ATI Radeon HD 4850 1024MB DDR3;
Memória: 2048MB DDR2 RAM;
Merevlemez: 1 GB szabad hely;
Képernyő felbontás: 1680x1050;
Színmélység: 32 bit;
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis;
Meghajtó: DVD-ROM;
Perifériák: egér, a billentyűzet, kormány -
#1660 Valaki írta hogy be tudta állítani azt hogy lehessen látni belső nézetbe a csávó kezét. Valami ini fájlban állította be. Megköszönném ha elmondaná hogy kell. -
#1659 DirektX9-et tedd fel. Google segít megtalálni a linket hozzá. :) -
#1658 Egy gepigenyt kernek..loszi:) -
cargame #1657 d3dx9.. es file hianyzik .... na most ez mit takar lenyegeben ? :D -
#1656 Nekem mindent sikerült beállítani.
Gáz fék kuplung , váltó is tökéletes, ha üresben van akkor abba is teszi, na ezzel húzták az agyam picit mire rájöttem, hogyan is kell.
A játék azért lép ki bizonyos idő múlva mert szerintem ennyi az optimális ott. Beülnek és ennyit nyomják aztán egy új helyet töltenek be és ott is. -
myers90 #1655 vicces kedvükben lehettek a JÁTÉKfejlesztők :D -
Gibor #1654 Ezt nem hiszem el... ez a gyári exe ben is benne van XD háhá -
#1653 Csak ennyi auto van benne, vagy majd valahogy beadja, vagy ez csak álom a részemről?:D:D -
Gibor #1652 Kicsit kedveskedtem, kitettem bannerba, ne legyen kérdezgetés belőle... hozzátenném, új banner kell? -
#1651 De ha van G25, akkor miért autocluch? xD -
#1650 Van autokuplung is, ha valakit zavar:) -
#1649 Igen, kidobál, én is észrevettem... Kicsit szar, de hát... Ingyen volt :D
A kuplung meg nekem alapból jó :) -
#1648 Rájöttem hogy miért nem állítja be a kuplongot. Nekem a féket se állította be. Annyi a lényeg hogy folyamatosan nyomd be amíg át nem váltja. Tehát sokáig nyomd. -
#1647 #1637 -
#1646 Én is most a kuplunggal szarakszok. Be van nyomva alapból, és a T-ről nem tudom másra állítani. Kicsit optimalizálatlan a játék egyébként. Jó lenne ha a kuplongot tudnám használni. -
repastam #1645 Nektek is fen áll a jelenség ,hogy egy idő után kidob a játék ,vissza a menübe,mintha Trial lenne ,vagy rossz helyre érkeztem volna :S G25öm van nekem is a kuplungot sikerült valakinek jól beállítani ? -
#1644 Találtam képeket. Tényleg megy nektek? Régóta várom már az ilyen utcai kis autókázós játékot. -
#1643 Szevasztok! Pontosan melyik játék jelent meg?:D Aki már játszik vele pls képeket... -
#1642 Hogy használod? Én 720 fokot állítottam, tök jóóó xD -
#1641 Sehogy, amm.. thx mindenkinek nagyon zsír, G25 meg dob a dolgon. :) -
#1640 Hogy lehet bekapcasolni a kezet a kormányon ? -
#1639 Feltöltöttem saját szerverre, hogy meglegyen: crack -
myers90 #1638 Tudom, tudom, csak a megszokás, hogy játéknak nevezem ha beszélek róla. -
#1637 Értelek én, de te is értsd meg, hogy a 3D Instructor NEM JÁTÉK:) Hanem egy állami oktatószoftver butított verziója (home edition). -
myers90 #1636 Ez nem fail:D Mert ugyan két külön project, de a Transporterrel párhuzamosan fejlesztették ugyan arra az enginere, csak a Transporter fejlettebb lesz jóval, ott szállítani lehet, több helyszín, autók, küldetések. A 3D Instructor meg olyan mintha a kopasztott változat lenne, amiben csak kocsikázni lehet. -
#1635 Oroszoknál mennyivel lehet menni? Nem ír ki semmit, nem szól rám semmi, semmi semmi xD
Kár hogy nincsenek feladatok, vagy valami.. Hibapontok akármi..Így mindent szabályosan csinálok :D
190-el mentem már :) -
#1634 " ha minden igaz akkor a 3d Instructor az a Transporter elődje..."
-
myers90 #1633 Ahogy én kivettem, úgy tűnik ugyanaz a fejlesztő áll a két játék mögött és ha minden igaz akkor a 3d Instructor az a Transporter elődje... Ez az ilyen "mutatunk valamit a munkánkból" dolog. Aki ismeri az Operation Flashpoint(nem a 2, hanem az eredeti 1) meg ArmA témát, az pl tudhatja, hogy az Arma 1 az amolyan "Ofp 1.5" volt, igazából az ArmA 2 az Ofp folytatása...
(Félreértés ne essék, az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-nak igazából semmi köze az Operation Flashpointhoz, csak a kiadó elzsebelte a névjogokat miután szakított az Ofp/ArmA fejlesztőkkel ezért egy teljesen más csapattal egy teljesen más játékot készíttetett Ofp2:DR néven)
Remélem érthetően tudtam elmagyarázni :D -
gabcsi13 #1632 Melyik billentyűvel lehet jobbra vagy balra nézni?