2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • Gibor
    Nha nemsokára feltúrom hogyan magyarosíthatom :D
  • MerlinW
    Akkora a térkép:)
  • kifli
    ja :D
    De má mentem vele, tök jó szerintem, g25-el nagyon baba :)
    Valahogy azt kéne megcsinálni hogy ne legyen vége a vezetésnek magától, me beállítom 100%-ra a forgalamt, és így nem jutokmessze. Meg milyenmá hogy autópálya közepén kilép?
  • Misi az ezredes
    Mit csináltál eddig aludtál? :D
  • kifli
    úúúúúú
    má szedem is :D
  • TaRka0107
    Jaja, feljebb vettem a procim és így tűrhető szinte minden maxon van meg közepesen elején meg még alacsony grafon is szar volt:D Lehetne több autó de hát ez a home edition.
  • Misi az ezredes
    Hát nem túlságosan foglalkoztak az optimalizálással, ugyanis szerintem alacsonyabb is lehetne itt minden és nem túl nagy munka.. De ha nem akarják hát ne optimalizálják, nekem így is tökéletes. :)
  • sovatalevi
    Te jo eg!Ehezegy erogep kell :)
  • TaRka0107
    Kössz!
  • myers90
    Dokumentumok\Multisoft\PDD\game.ini
    itt keresd meg ezt:
    DriverPartsInFirstPersonCameraMode=1
    és állítsd át az 1-et 2-re
    DriverPartsInFirstPersonCameraMode=2
  • Misi az ezredes
    Ez is mehetne a bennerhoz...

Rendszer követelmények (minimum)

Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7;
    Processzor: Intel Core 2 Duo E7400 / AMD Athlon X2 7850
    Videó kártya: nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 / ATI Radeon HD 4830 512MB DDR3;
    Memória: 2048MB DDR2 RAM;
    Merevlemez: 1 GB szabad hely;
    Képernyő felbontás: 1024x768;
    Színmélység: 32 bit;
    Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis;
    Meghajtó: DVD-ROM;
    Perifériák: egér, billentyűzet, kormány

Rendszerkövetelmények (ajánlott)

Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7;
    Processzor: Intel Core 2 Duo E8500 / AMD Phenom X3 II-720;
    Videó kártya : nVidia GeForce GTS 250 1024MB DDR3 / ATI Radeon HD 4850 1024MB DDR3;
    Memória: 2048MB DDR2 RAM;
    Merevlemez: 1 GB szabad hely;
    Képernyő felbontás: 1680x1050;
    Színmélység: 32 bit;
    Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis;
    Meghajtó: DVD-ROM;
    Perifériák: egér, a billentyűzet, kormány
  • TaRka0107
    Valaki írta hogy be tudta állítani azt hogy lehessen látni belső nézetbe a csávó kezét. Valami ini fájlban állította be. Megköszönném ha elmondaná hogy kell.
  • Misi az ezredes
    DirektX9-et tedd fel. Google segít megtalálni a linket hozzá. :)
  • sovatalevi
    Egy gepigenyt kernek..loszi:)
  • cargame
    d3dx9.. es file hianyzik .... na most ez mit takar lenyegeben ? :D
  • Misi az ezredes
    Nekem mindent sikerült beállítani.

Gáz fék kuplung , váltó is tökéletes, ha üresben van akkor abba is teszi, na ezzel húzták az agyam picit mire rájöttem, hogyan is kell.

A játék azért lép ki bizonyos idő múlva mert szerintem ennyi az optimális ott. Beülnek és ennyit nyomják aztán egy új helyet töltenek be és ott is.
  • myers90
    vicces kedvükben lehettek a JÁTÉKfejlesztők :D
  • Gibor
    Ezt nem hiszem el... ez a gyári exe ben is benne van XD háhá
  • TaRka0107
    Csak ennyi auto van benne, vagy majd valahogy beadja, vagy ez csak álom a részemről?:D:D
  • Gibor
    Kicsit kedveskedtem, kitettem bannerba, ne legyen kérdezgetés belőle... hozzátenném, új banner kell?
  • AlieN911
    De ha van G25, akkor miért autocluch? xD
  • MerlinW
    Van autokuplung is, ha valakit zavar:)
  • AlieN911
    Igen, kidobál, én is észrevettem... Kicsit szar, de hát... Ingyen volt :D
    A kuplung meg nekem alapból jó :)
  • TaRka0107
    Rájöttem hogy miért nem állítja be a kuplongot. Nekem a féket se állította be. Annyi a lényeg hogy folyamatosan nyomd be amíg át nem váltja. Tehát sokáig nyomd.
  • MerlinW
  • TaRka0107
    Én is most a kuplunggal szarakszok. Be van nyomva alapból, és a T-ről nem tudom másra állítani. Kicsit optimalizálatlan a játék egyébként. Jó lenne ha a kuplongot tudnám használni.
  • repastam
    Nektek is fen áll a jelenség ,hogy egy idő után kidob a játék ,vissza a menübe,mintha Trial lenne ,vagy rossz helyre érkeztem volna :S G25öm van nekem is a kuplungot sikerült valakinek jól beállítani ?
  • TaRka0107
    Találtam képeket. Tényleg megy nektek? Régóta várom már az ilyen utcai kis autókázós játékot.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Pontosan melyik játék jelent meg?:D Aki már játszik vele pls képeket...
  • AlieN911
    Hogy használod? Én 720 fokot állítottam, tök jóóó xD
  • Misi az ezredes
    Sehogy, amm.. thx mindenkinek nagyon zsír, G25 meg dob a dolgon. :)
  • biliard10
    Hogy lehet bekapcasolni a kezet a kormányon ?
  • MerlinW
    Feltöltöttem saját szerverre, hogy meglegyen: crack
  • myers90
    Tudom, tudom, csak a megszokás, hogy játéknak nevezem ha beszélek róla.
  • MerlinW
    Értelek én, de te is értsd meg, hogy a 3D Instructor NEM JÁTÉK:) Hanem egy állami oktatószoftver butított verziója (home edition).
  • myers90
    Ez nem fail:D Mert ugyan két külön project, de a Transporterrel párhuzamosan fejlesztették ugyan arra az enginere, csak a Transporter fejlettebb lesz jóval, ott szállítani lehet, több helyszín, autók, küldetések. A 3D Instructor meg olyan mintha a kopasztott változat lenne, amiben csak kocsikázni lehet.
  • AlieN911
    Oroszoknál mennyivel lehet menni? Nem ír ki semmit, nem szól rám semmi, semmi semmi xD
    Kár hogy nincsenek feladatok, vagy valami.. Hibapontok akármi..Így mindent szabályosan csinálok :D

190-el mentem már :)
  • MerlinW
    " ha minden igaz akkor a 3d Instructor az a Transporter elődje..."

• myers90
    Ahogy én kivettem, úgy tűnik ugyanaz a fejlesztő áll a két játék mögött és ha minden igaz akkor a 3d Instructor az a Transporter elődje... Ez az ilyen "mutatunk valamit a munkánkból" dolog. Aki ismeri az Operation Flashpoint(nem a 2, hanem az eredeti 1) meg ArmA témát, az pl tudhatja, hogy az Arma 1 az amolyan "Ofp 1.5" volt, igazából az ArmA 2 az Ofp folytatása...
    (Félreértés ne essék, az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-nak igazából semmi köze az Operation Flashpointhoz, csak a kiadó elzsebelte a névjogokat miután szakított az Ofp/ArmA fejlesztőkkel ezért egy teljesen más csapattal egy teljesen más játékot készíttetett Ofp2:DR néven)
    Remélem érthetően tudtam elmagyarázni :D
  • gabcsi13
    Melyik billentyűvel lehet jobbra vagy balra nézni?