Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh télleg elnéztem, sry javítom.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
A látótávolság egy szó :)

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Hát jah:) Nem kell nagy betübel kezdõdnie minden szónak, ez csak a modern angol baromsága. A látótávolság meg egy szó:)

[merlinw.org]

Draw Distance, írjam full magyarra? Rajzolási Távolság? vagyis Rajz Távolság bocsánat.

"Látó Távolság"? :D

MerlinW
Köszönjük (magyarítás, nem magyarosítás:))

[merlinw.org]

Bannerba már azt tettem be, nem találtam meg minden szöveget, de amit megtaláltam már átírtam.

kifli
akkó linkt :D mingyááá vagy a bannerba lévõ má az?
Köszi, am már rég megtaláltam xd már mindjárt kész teljesen xd

Nha nemsokára feltúrom hogyan magyarosíthatom :D

MerlinW
Akkora a térkép:)

[merlinw.org]

kifli
ja :D
De má mentem vele, tök jó szerintem, g25-el nagyon baba :)
Valahogy azt kéne megcsinálni hogy ne legyen vége a vezetésnek magától, me beállítom 100%-ra a forgalamt, és így nem jutokmessze. Meg milyenmá hogy autópálya közepén kilép?
Misi az ezredes
Mit csináltál eddig aludtál? :D

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
úúúúúú
má szedem is :D
TaRka0107
Jaja, feljebb vettem a procim és így tûrhetõ szinte minden maxon van meg közepesen elején meg még alacsony grafon is szar volt:D Lehetne több autó de hát ez a home edition.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Misi az ezredes
Hát nem túlságosan foglalkoztak az optimalizálással, ugyanis szerintem alacsonyabb is lehetne itt minden és nem túl nagy munka.. De ha nem akarják hát ne optimalizálják, nekem így is tökéletes. :)

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

sovatalevi
Te jo eg!Ehezegy erogep kell :)

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

TaRka0107
Kössz!

Dokumentumok\Multisoft\PDD\game.ini
itt keresd meg ezt:
DriverPartsInFirstPersonCameraMode=1
és állítsd át az 1-et 2-re
DriverPartsInFirstPersonCameraMode=2

Misi az ezredes
Ez is mehetne a bennerhoz...

Rendszer követelmények (minimum)

Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7;
Processzor: Intel Core 2 Duo E7400 / AMD Athlon X2 7850
Videó kártya: nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 / ATI Radeon HD 4830 512MB DDR3;
Memória: 2048MB DDR2 RAM;
Merevlemez: 1 GB szabad hely;
Képernyõ felbontás: 1024x768;
Színmélység: 32 bit;
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis;
Meghajtó: DVD-ROM;
Perifériák: egér, billentyûzet, kormány

Rendszerkövetelmények (ajánlott)

Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7;
Processzor: Intel Core 2 Duo E8500 / AMD Phenom X3 II-720;
Videó kártya : nVidia GeForce GTS 250 1024MB DDR3 / ATI Radeon HD 4850 1024MB DDR3;
Memória: 2048MB DDR2 RAM;
Merevlemez: 1 GB szabad hely;
Képernyõ felbontás: 1680x1050;
Színmélység: 32 bit;
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis;
Meghajtó: DVD-ROM;
Perifériák: egér, a billentyûzet, kormány

TaRka0107
Valaki írta hogy be tudta állítani azt hogy lehessen látni belsõ nézetbe a csávó kezét. Valami ini fájlban állította be. Megköszönném ha elmondaná hogy kell.

Misi az ezredes
DirektX9-et tedd fel. Google segít megtalálni a linket hozzá. :)

sovatalevi
Egy gepigenyt kernek..loszi:)

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

d3dx9.. es file hianyzik .... na most ez mit takar lenyegeben ? :D

Misi az ezredes
Nekem mindent sikerült beállítani.

Gáz fék kuplung , váltó is tökéletes, ha üresben van akkor abba is teszi, na ezzel húzták az agyam picit mire rájöttem, hogyan is kell.

A játék azért lép ki bizonyos idõ múlva mert szerintem ennyi az optimális ott. Beülnek és ennyit nyomják aztán egy új helyet töltenek be és ott is.

vicces kedvükben lehettek a JÁTÉKfejlesztõk :D

Ezt nem hiszem el... ez a gyári exe ben is benne van XD háhá

TaRka0107
Csak ennyi auto van benne, vagy majd valahogy beadja, vagy ez csak álom a részemrõl?:D:D

Kicsit kedveskedtem, kitettem bannerba, ne legyen kérdezgetés belõle... hozzátenném, új banner kell?

AlieN911
De ha van G25, akkor miért autocluch? xD

Honda - The Power of Dreams

MerlinW
Van autokuplung is, ha valakit zavar:)

[merlinw.org]

AlieN911
Igen, kidobál, én is észrevettem... Kicsit szar, de hát... Ingyen volt :D
A kuplung meg nekem alapból jó :)

TaRka0107
Rájöttem hogy miért nem állítja be a kuplongot. Nekem a féket se állította be. Annyi a lényeg hogy folyamatosan nyomd be amíg át nem váltja. Tehát sokáig nyomd.

MerlinW

[merlinw.org]

TaRka0107
Én is most a kuplunggal szarakszok. Be van nyomva alapból, és a T-rõl nem tudom másra állítani. Kicsit optimalizálatlan a játék egyébként. Jó lenne ha a kuplongot tudnám használni.

Nektek is fen áll a jelenség ,hogy egy idõ után kidob a játék ,vissza a menübe,mintha Trial lenne ,vagy rossz helyre érkeztem volna :S G25öm van nekem is a kuplungot sikerült valakinek jól beállítani ?

TaRka0107
Találtam képeket. Tényleg megy nektek? Régóta várom már az ilyen utcai kis autókázós játékot.

TaRka0107
Szevasztok! Pontosan melyik játék jelent meg?:D Aki már játszik vele pls képeket...

AlieN911
Hogy használod? Én 720 fokot állítottam, tök jóóó xD

Misi az ezredes
Sehogy, amm.. thx mindenkinek nagyon zsír, G25 meg dob a dolgon. :)

biliard10
Hogy lehet bekapcasolni a kezet a kormányon ?

MerlinW
Feltöltöttem saját szerverre, hogy meglegyen: crack

[merlinw.org]

Tudom, tudom, csak a megszokás, hogy játéknak nevezem ha beszélek róla.

MerlinW
Értelek én, de te is értsd meg, hogy a 3D Instructor NEM JÁTÉK:) Hanem egy állami oktatószoftver butított verziója (home edition).

[merlinw.org]

Ez nem fail:D Mert ugyan két külön project, de a Transporterrel párhuzamosan fejlesztették ugyan arra az enginere, csak a Transporter fejlettebb lesz jóval, ott szállítani lehet, több helyszín, autók, küldetések. A 3D Instructor meg olyan mintha a kopasztott változat lenne, amiben csak kocsikázni lehet.

AlieN911
Oroszoknál mennyivel lehet menni? Nem ír ki semmit, nem szól rám semmi, semmi semmi xD
Kár hogy nincsenek feladatok, vagy valami.. Hibapontok akármi..Így mindent szabályosan csinálok :D

190-el mentem már :)

MerlinW
" ha minden igaz akkor a 3d Instructor az a Transporter elõdje..."

[merlinw.org]

Ahogy én kivettem, úgy tûnik ugyanaz a fejlesztõ áll a két játék mögött és ha minden igaz akkor a 3d Instructor az a Transporter elõdje... Ez az ilyen "mutatunk valamit a munkánkból" dolog. Aki ismeri az Operation Flashpoint(nem a 2, hanem az eredeti 1) meg ArmA témát, az pl tudhatja, hogy az Arma 1 az amolyan "Ofp 1.5" volt, igazából az ArmA 2 az Ofp folytatása...
(Félreértés ne essék, az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-nak igazából semmi köze az Operation Flashpointhoz, csak a kiadó elzsebelte a névjogokat miután szakított az Ofp/ArmA fejlesztõkkel ezért egy teljesen más csapattal egy teljesen más játékot készíttetett Ofp2:DR néven)
Remélem érthetõen tudtam elmagyarázni :D

Melyik billentyûvel lehet jobbra vagy balra nézni?

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll