Training autoszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[merlinw.org]
De má mentem vele, tök jó szerintem, g25-el nagyon baba :)
Valahogy azt kéne megcsinálni hogy ne legyen vége a vezetésnek magától, me beállítom 100%-ra a forgalamt, és így nem jutokmessze. Meg milyenmá hogy autópálya közepén kilép?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
itt keresd meg ezt:
DriverPartsInFirstPersonCameraMode=1
és állítsd át az 1-et 2-re
DriverPartsInFirstPersonCameraMode=2
Rendszer követelmények (minimum)
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7;
Processzor: Intel Core 2 Duo E7400 / AMD Athlon X2 7850
Videó kártya: nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 / ATI Radeon HD 4830 512MB DDR3;
Memória: 2048MB DDR2 RAM;
Merevlemez: 1 GB szabad hely;
Képernyõ felbontás: 1024x768;
Színmélység: 32 bit;
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis;
Meghajtó: DVD-ROM;
Perifériák: egér, billentyûzet, kormány
Rendszerkövetelmények (ajánlott)
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7;
Processzor: Intel Core 2 Duo E8500 / AMD Phenom X3 II-720;
Videó kártya : nVidia GeForce GTS 250 1024MB DDR3 / ATI Radeon HD 4850 1024MB DDR3;
Memória: 2048MB DDR2 RAM;
Merevlemez: 1 GB szabad hely;
Képernyõ felbontás: 1680x1050;
Színmélység: 32 bit;
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis;
Meghajtó: DVD-ROM;
Perifériák: egér, a billentyûzet, kormány
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Gáz fék kuplung , váltó is tökéletes, ha üresben van akkor abba is teszi, na ezzel húzták az agyam picit mire rájöttem, hogyan is kell.
A játék azért lép ki bizonyos idõ múlva mert szerintem ennyi az optimális ott. Beülnek és ennyit nyomják aztán egy új helyet töltenek be és ott is.
A kuplung meg nekem alapból jó :)
Honda - The Power of Dreams
[merlinw.org]
Kár hogy nincsenek feladatok, vagy valami.. Hibapontok akármi..Így mindent szabályosan csinálok :D
190-el mentem már :)
Honda - The Power of Dreams
(Félreértés ne essék, az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-nak igazából semmi köze az Operation Flashpointhoz, csak a kiadó elzsebelte a névjogokat miután szakított az Ofp/ArmA fejlesztõkkel ezért egy teljesen más csapattal egy teljesen más játékot készíttetett Ofp2:DR néven)
Remélem érthetõen tudtam elmagyarázni :D
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll