Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devid1414
Hellosztok segítséget szertnék kérni hogy azt hogy lehetne megoldani h minden pélyán mehesek vagy valakinek nincs olyn mentés?
Bocs a hülye kérdésért.

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

biliard10
igen kijöt és a crackal játszhato is

GhostR1der
most mivan kijött a 2?

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

[HUN]FaTaL
Nincs külön DirectX 10, egy telepítõ van, nem tudom milyen OSed van de Vistaban DX10 (SP1 óta DX10.1), Win7ben DX11 van, XP alá meg NINCS DX10.

Ezt rakd fel.

http://goo.gl/gd6Zi5

dx9 kell.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hoffi
directx 10-et raktam fel de ugyanaz a hiba:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

[HUN]FaTaL
Rakd fel a legújabb DXet.

Hoffi
sziasztok!
olyan problémám lenne hogy feltelepítem a játékot megis crackelem meg minden és mikor elakarom indítani kiírja hogy d3dx9_39.dll nem található
ujratelepítés nem segített
erre van valami megoldás?
Elõre is köszönöm szépen😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

biliard10
fasza játék de csak minimumon játszom de jo

Misi az ezredes
Ismim dolgozik az ügyön csak nem olyan egyszerû 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
úgynézem lesz még ebbõl fasza játék 😄

azt kéne megcsinálni hogy ne teljen le az idõ 😊
hû köszi!

MerlinW
cp 1251-es kódolásban nézd:

Григорьев Евгений
Демаков Андрей
Муллаянов Тимур
Родионов Виталий
Терещенко Татьяна
Тырышкин Станислав
Яковлев Евгений

Vagy ISO-8859-5-ben.

[merlinw.org]

Igazából csak a kódolt orosz szöveg miatt kell a türelem, ugyanis nem cirill alakban adja ki a szöveget (pedig át van állítva a kódolás oroszra a windowsban) hanem valami furcsa szöveg aminél egy orosz betû két karakterbõl áll... Na ebben segítsen valaki, hogy miért van 😄
így néz ki: "РњРљРџРџ, 5"

MerlinW
Decimálisan dll-t szerkeszteni, hát noss...😊 Lehet próbálkozni😊 Ahhoz valóban kell türelem😊 Hexa-ban cseppet egyszerûbb a dolog.

[merlinw.org]

Crackbõl mindent jól bemásoltál? mert nálad játékon belüli hiábra van hivatkozás... SQLite3Database, azt a Nebula engine azaz a játék használja.

Kovács Erix
Azokat töltöttem le plusz a magyarosítást😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Nemtudjuk, tölsd le ami a bannerba van torrent + crack és tuti jó lesz.

Kovács Erix
Elnézést segítenétek?😊

[HUN]FaTaL
Nem hinném hogy HEXAban szerkesztget NP++-al, sokkal inkább decimálisan, vagyis ha leüt egy karaktert az 8bit (1 byte) 😊)

Azonkívül fájlok méretét byteban mérjük.

Hát legegyszerûbben úgy lehet, hogy pl van egy ruszki szó, ami 10 karakterbõl áll, de a magyar megfelelõje az 12, akkor átírod és keresel egy másik helyet pl egy komment részt, vagy valami egyéb hülyeséget és törölsz 2 karaktert. Ha pedig a magyar kevesebb akkor értelemszerûen máshova raksz 2 plusz karaktert.

Valóban, bocsánat fáradt vagyok 😄

MerlinW
Bit-ben, jól mondta. Tudod, hexadecimális, 8x2 bit, stb😊

[merlinw.org]

Hmmm nincs véletlen olyan program ami ezt visszafejti? Mert visszalehet, és akkor nemkellene szerencsétlenkedni hogy ugyanekkora maradjon, meg nem kellene kibugázni azta rohadt sok szöveget...

[HUN]FaTaL
Esetleg byteban 😊))

Lehet, pl. Notepad++-al, csak tartani kell a méretet (bitben)

[HUN]FaTaL
Az qrvajó, ezt hiányoltam a TDUból.

Kovács Erix
Köszi most már elindul csak amikor belelépek utána ezzel a hibaüzenetel dob ki...

Hogyan tudod szerkeszteni a .dll-t? mert az összetömörített változatát sehogy nem lehet.

banner... crack...

Kovács Erix
Elnézést kérek de új vagyok és felraktam a gamét most amikor elindítom valami kodot kér szerintem valaki tudna adni? elõre is köszönöm a segítségeteket😊

De viszont rájöttem hogy a játékban ha nincsis benne de tervbe volt hogy rádiót lehet hallgatni, és a furfangos oroszok ezt nem egy .mp3 al oldották meg hanem egy file ba belevágtad online rádió cimeket XD

kifli: az autó modellek mind használhatóak vezetéshez, csak ahogy mondtad beltér nincs hozzájuk. (Ennek már utánanéztem anno a ruszki forumokon.
gibor: Na ha a modellezés összejön az nagyon jó. Várom az infókat!

gui_3di_home.dll
Ebben a fájlban, nem vicc, csak nagyon kódolva van... :S Még múlthéten elkezdtem de ha nem találunk rá egyszerûbb módot, akkor egy ideig el fog tartani... Igazából türelem kell hozzá, amivel nekem gondjaim vannak. 😊

biliard10
pár sétakocsikázos kocsik mondok bele
Renault:
megane
scenic
citroen:
c1
c3
c5
c8
Daf:
xf
man:
tgx
peugeot:
306
308
Ford:
focus st
ennyit mára de amugy pályára van bár javaslatom pl uthibák kártyuk stb

Jó hír, ha minden igaz 3dsmax hoz megvan mivel lehet exportálni, elis kezdem tesztelni, ha lesz eredmény ordítok.

Ha összejön, akkor esetleg ki ért hozzá, írhatna és összetudnánk dobni egy komolyabb játékot belõle 😄 nagyobb város több kocsi.

biliard10
grat gibor

Igen megoldható, nemsokára rágyúrok, sõõt kicsit feljebb túrom és akár modellezni is tudok hozzá, sõt a pályát is vagy megnövelni vagy kicserélni lehetne, picit belekell túrni mit mikor hogy néz, jah és hogy milyen kiterjesztés a map vagy a kocsi modellje.

Misi az ezredes
stipi stopi 180SX 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
data/gamedata/cars

itt van hogy melyikhez melyik modelt tölti be, meg súly és egyéb adatok. Lehet azt is meg lehet oldani hogy vezethetõ legyen az összes kocs, bár beltér nemhiszem hogy van hozzájuk.

valami japánt dobj majd bele, silvia vagy 180-200sx, meg valami bömös is mehet 😄
AlieN911
Oksi. Nézegettem, szerintem simán megoldható lenne, csak nem tudom, hogy mit kéne átírni. Sok txt meg ini fájlok vannak, amiben sztem csak át kéne írni 1-2 dolgot.

Honda - The Power of Dreams

Misi az ezredes
Majd megkérdezem ismerõst, õ töréseket szokott készíteni.

AlieN911
Nem lehetne megoldani, hogy az egész térképen lehessen menni?? Valamelyik file-ban nem lehetne átírni? Valaki aki ért hozzá, nem lesné meg? 😄

Honda - The Power of Dreams

Misi az ezredes
Amúgy bizonyos dolgokon dolgozhattak volna, pl ha 40-el hajtûzök akkor is nyekegjenek a kerekek, ne csak padló féknél...

biliard10
nekem renault negane scenic sétakocsikázni

Misi az ezredes
Nekem egy BMW jó lenne 😊 De valami erõs ám 😄 Kuplung se keljen az elinduláshoz 😊

de viszont azt látom hogy megoldható +jármû berakása, szóval lehet csinálok egykettõt 😄

Nemtudok rájönni hol vannak a kocsikról a leírások, meg beállításoknál is ami hiányzik.

kifli
akkor a tükröt is írd át, virtuális tükörre 😊

meg scrip.lua mappában vannak még dolgok

ja asszem megtaláltam hol lehet a kocsikat tuningolni XD