2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#2032 új verzio -
#2031 Közben észrevettem 2.2-eshez van a angolosítás a 2.0 angol de ahhoz nincs crack ugye? Viszont ez az angolosítás nem sokat ér mert pont az irányítás beállítása nincs lefordítva benne :( -
#2030 Szevasztok! Most vettem észre hogy kijött ez a 2-es verzió,én még a régivel nyomtam. Letöltöttem azt ami a bannerben van de az full orosz Van esetleg hozzá magyarosítás,vagy melyiket töltsem le amelyik angol? Mert angol is jó csak ne ez az orosz mert ebből nem értek egy betűt se :) Köszönöm! -
#2029 Semmi gond..azért tölti fel az ember hogy mindenkinek elérhető legyen..csak felismertem a leírást annyi.. -
HunBalage #2028 #2013 ba lévő linkekről szedtem le -
sandor72 #2027 Szia. Én nem torrentről szedtem le én 1 orosz nyelvű oldalon találtam rá meg is lepődtem, hogy magyar leírás van benne. Bocs ha a tiéd volt csak gondoltam megosztom itt ha már nálam elindult és megy majdnem tökéletesen a kerék eltűnéses gond miatt. Ha ez az 1 dolog nem lenne minden tökéletes lenne. -
#2026 Hali,felismerem a leírásomat..pár torrent oldalra feltöltöttem..gondolom te is onnan szedted le..:) -
HunBalage #2025 C:/- re kellett mindenképp feltennem mert nincs más partícióm:S -
HunBalage #2024 sziasztok
ma véletlen betévedtem ebbe a topikba,és kiváncsiságból letöltöttem a játékot(#2013alapján)
és hibát ír ki
ez a hibája -
#2023 Ó, hogy b*szná meg a mari néni ... -
myers90 #2022 nem mer az angol verzió az a 3d Instructor 2.0-ra épül, mi meg már a 2.2-nél tartunk. -
#2021 pff...
És a 2-őt összegyúrni nem lehet? -
#2020 Angol verzió van (City Car Driving néven), csak törés nincs hozzá. -
#2019 gyerekek valami fullos angolosítás? vagy németesítés? vagy akármi nincs? csak ez a cirill betűs szar? -
#2018 Nekem 64biten megy. -
WarLock0722 #2017 Még mindig nem megy, nem értem miért. Windows 7 Ultimate 32 bit. -
#2016 ehhez crack is kell? vagy hogy van ez?:D -
Gibor #2015 Ki is teszem bannerba. -
shumika #2014 MÉRHETETLEN A HÁLÁM!!!!! -
sandor72 #2013 A nálam működő verziót feltöltöttem 3 helyre. Remélem jók lesznek.
1 - addat:
part1
part2
2 - mediafire:
part 1-2
3 - megaupload:
part 1-2
-
ronaldo86 #2012 a 2.2es verzióhoz nincs angolosítás? -
#2011 megköszönném xD -
sandor72 #2010 A nálam működő verzió a következő:
3DI_2.2.0_Home_129
következő telepítési infó volt mellékelve mellé:
Telepítés:
1.-Először is ha lehet NE a C-meghajtóra telepítsétek,mert úgy nekem sem indult,telepítsétek más partícióra.
Telepíted a 3DI_2.2.0_Home_129.exe-vel
2.-Ha megvan akkor a crack mappában található fájlokkal (gui_3di_home.dll, pdd.dll, Starter.exe) fölülírod a játék bin-win32 mappájában lévő eredeti fájlokat.
3.-Indíthatod a "játékot"...
Ha gondoljátok este amikor hazajöttem felrakom valahova. -
#2009 Nálad legalább megy :D -
sandor72 #2008 Felraktam a 2.2 -es verziót és sajnos nálam is bejött a már tapasztalt hiba csak 10 percet lehet játszani mert a kerekek eltűnnek és a kocsi hátra fele elkezd felemelkedni a levegőbe.
Remélem hamarosan lesz valami hozzá amivel meg lehet szüntetni ezt hibát.
-
#2007 -
#2006 www.3dinstructor.com -
#2005 Helló, mindenkinek:) Ha szépen megkérlek titeket belinkelitek a 2.2-es verziót újra. Előre is köszi! -
zolee555 #2004 Sajnálom.
Nincs mit! -
#2003 Nem jó, ezek szerint nem csak azt módosítja. Na mindegy akkor, azért köszi. -
zolee555 #2002 Tessék. Remélem jó lesz.
Starter -
#2001 Senki sem fikázta, csupán véleményeztük. Építő jellegű kritika volt:) -
#2000 A Magyar nyelvűvé varázslása a játéknak nekem nem fog menni...nem úgy működik mint a 2.0 verziónál,tehát én részemről fel is hagyok vele,a bejelentkező képernyő meg amit csináltam,az csak egy gyenge prototipus,nem kell fikázni tudom hogy gyökér,lesz az jobb is...végül is nem vagyok grafikus,tervezőművész..csak egy katona. -
zolee555 #1999 Oxy. Megpróbálom.
Du. 5 előtt felrakom. -
#1998 Nekem sehogy se megy. Bemásoltam a HWID-hez a 726CE22A kódot. OnTop kipipálva. Esetleg ha feltennéd valahová a Starter.exe-t, akkor megnézném hátha úgy elindul.
-
#1997 Ha valakinek lenne kedve magyar rendszámokat csinálni, az nézzen körül itt:
data\gui\Common\imagesets\license_plates\
Remélhetőleg faszára meglehet csinálni. -
#1996 Ha nem gond csináltam én is egy bejelentkező képet és ha gondolod használd majd ezt a munkádhoz, mert jó ötletnek tartom a magyarítást.
Gondoltam ennyivel hozzájárulok én is, hátha hasznát veszed...
-
zolee555 #1995 Biztos nincs letiltva. Amikor Neked írtam előtte 1 órával csináltam meg. -
#1994 3d instructor a neve a programnak :) -
#1993 Ha maradunk is nem training hanem tréning. Vagy angol legyen vagy magyar. Vagy lehet oktatószimulátor is. (A karaktertípus borzalmas, ahogy a zászló és a "magyar verzió" szöveg is teljesen felesleges.)