2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • nukerke
    Hmm végre nem repül a kocsi, msot meg full orosz ha rárakom az angolosítást akkor pedig corrupt files hibaüzenettel fogad.. Vic ez a ruszi szutyok...
  • biliard10
    faszom az sg be
  • biliard10
  • biliard10

ezt ajánlom
  • RBRamatőr
    Hello engem is érdekelne a Sim le is töltöttem de szintaxis problémája van. Lehet én vagyok a balfasz hogy nem olvastam eleget vissza. segítsetek,köszi
  • zidane10
    A 2.2.3-as verzióhoz van valakinek crackje vagy valami ?
  • myers90
    Itt a 2.2.3-as verzió!!!
    Ahogy látom egy UAZ 452 is belekerült végre! :)
    forrás
  • MerlinW
    Még mindig a másolásvédelem.. Néha olvassatok vissza, az ilyen ritkán látogatott topikokban így gyorsabban választ kaptok a kérdéseitekre:)
  • zsee69
    Gibor 1000% hogy nem az! Ha eltelik x idő akkor "repül" a kocsi. Olyan mint ha még meglenne benne az időkorlát és így jelezné hogy letelt..
  • Gibor
    Valószínűleg a láthatatlan fallal azért találkozol mert a pályának van egy vége :) Nem teljesen szabadtéri.
  • zsee69
    Helló!
    Miért van az hogy kb. 20 perc játék után a kocsi láthatatlan falba ütközik és onnantól fogva semmi irányítása vagypedig hibaüzenettel kilép? 32bit win7-en megy...
  • Héeder
    Hello
    Nekem olyan problémám lenne hogy a kormány valamiért túl érzékeny.
    Nem tudna valaki mutatni egy jó beállítást Logitach formula force ex-hez.
    De az is elég lenne ha valaki a generálba lévőket lefordítaná :D
    Előre is thx
  • myers90
    benne van csak át kell írni az egyik fájlt :DD csak pont az nincs lefordítva ami újítás van a 2.2-óta :D
  • MerlinW
    Hol van angol fordítás az oroszhoz? Várom szeretettel a linket:)
  • myers90
    Ha mostanába vennéd meg, én a helyedben az oroszt venném, mert úgyis van hozzá angol fordítás, de a City Car Driving egyenlőre a 2.0-ra épül. Gondolom lesz később ahhoz is patch, de ki tudja mikor :D
  • MerlinW
    Nekem eszembe sem jutna megvenni.
    Egyébként itt vásárolhatod meg az angol verziót 20 dolcsiért
  • Angel309
    megvette már valaki eredetiben? gondolkozok rajta hogy megveszem...
  • MerlinW

előbb olvas, aztán kérdez ;)
  • Angel309
    még valami olyat szokott csinálni hogy egyszercsak a kocsi felfele száll lassan mintha ufok szippaantanák fel xD meg földes uton kb. semmit nem tudok menni mert fentakad a kocsi. ez alapból ilyen?
  • Angel309
    hali miért van az a 2.2ben hogy tövig nyomom a gázt és csak kb. 60%osan nyomja ott azon a kijelzőn, meg lassabban is megy a kocsi..
  • biliard10
    ahha
  • myers90
    szinte biztos. Mert ha nem cracket használunk, hanem azt a serialos dolgot (ami sajnos már nem nagyon működik) akkor nincs ilyen kerék-bug. Ha belegondolok az ArmA-ban is meg anno az Ofp-ben is hasonló másolásvédelem volt. ArmA-ban pl olyan, hogy hatalmas lett a fegyverek szórása, meg néha átváltoztál sirállyá :D
  • biliard10
    komoly?
  • myers90
    másolásvédelem
  • biliard10
    és a kerék eltünés az pedig a limikt lenne hogyí csak addig vezethetsz de legaláb repül az auto
  • biliard10
    vagy a memoria vagy a videokártya
  • Csabesz001
    Gigabyte G31m-ES2L, Intel Cerka E3300 3,7 GHz-re húzva, 2GB RAM, MSI 7900GTO. A cuccok nem melegszenek, normális értéket mutatnak, ezért is fura. A grafot egyébként is lejjebb vettem, szinte minden médiumon, a textúrázás van high-on, meg az élsimítás 2x-es. Tényleg a kerék eltűnős problémát lehet valahogy orvosolni?
  • biliard10
    géped?

#2043 már megoldotam
  • Csabesz001
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám a játékkal. Felrakom, elindul, betölt, minden frankó. Aztán random (mikor, milyen kedve van) kidob a "Hibaüzenet küldése" című levéllel. Van ennek valami megoldása? Választ előre is köszi!
  • biliard10
    üdv mindenki az a bajom hogy a 2.2 ben nemtudok jobbra balra hátrafele nézni ami elég baj igen régeben ment mi a gond?
  • Norby646
    Hibajelentés küldése/mégse. Erre gondoltam...
  • myers90
    A hibaüzenet? :D Hát így szerintem senki se tud segíteni.
  • Norby646
    Sziasztok! Felraktam a játékot de amikor elindítom kicsit gondolkozik aztán elsötétedik a képernyő mintha el akarna indulni aztán meg kidobja a hibaüzenetet... :@ Van vkinek vmi ötlete hogy ez miért van?
  • biliard10
    kiváncsi vagyok mikor jönn ki a 3.0 verzio
  • biliard10
    köszi
  • myers90
    Itt, de azt már nem tudom, mi volt a topic neve, talán google fordítóval valami Winter lesz
  • biliard10
    és mi a neve a forumnak linket is tudnál a topicrol ?
  • myers90
    A fórumokon láttam is valami ruszki winter modot de az már asszem 1.4-hez is volt.
  • biliard10
    ez most hogyan???
  • biliard10
    http://www.3dinstructor.ru/news/76.html