2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
nukerke #2072 Hmm végre nem repül a kocsi, msot meg full orosz ha rárakom az angolosítást akkor pedig corrupt files hibaüzenettel fogad.. Vic ez a ruszi szutyok... -
#2071 faszom az sg be -
#2070 -
ezt ajánlom -
RBRamatőr #2068 Hello engem is érdekelne a Sim le is töltöttem de szintaxis problémája van. Lehet én vagyok a balfasz hogy nem olvastam eleget vissza. segítsetek,köszi -
zidane10 #2067 A 2.2.3-as verzióhoz van valakinek crackje vagy valami ? -
myers90 #2066 Itt a 2.2.3-as verzió!!!
Ahogy látom egy UAZ 452 is belekerült végre! :)
forrás -
#2065 Még mindig a másolásvédelem.. Néha olvassatok vissza, az ilyen ritkán látogatott topikokban így gyorsabban választ kaptok a kérdéseitekre:) -
#2064 Gibor 1000% hogy nem az! Ha eltelik x idő akkor "repül" a kocsi. Olyan mint ha még meglenne benne az időkorlát és így jelezné hogy letelt.. -
Gibor #2063 Valószínűleg a láthatatlan fallal azért találkozol mert a pályának van egy vége :) Nem teljesen szabadtéri. -
#2062 Helló!
Miért van az hogy kb. 20 perc játék után a kocsi láthatatlan falba ütközik és onnantól fogva semmi irányítása vagypedig hibaüzenettel kilép? 32bit win7-en megy... -
Héeder #2061 Hello
Nekem olyan problémám lenne hogy a kormány valamiért túl érzékeny.
Nem tudna valaki mutatni egy jó beállítást Logitach formula force ex-hez.
De az is elég lenne ha valaki a generálba lévőket lefordítaná :D
Előre is thx -
myers90 #2060 benne van csak át kell írni az egyik fájlt :DD csak pont az nincs lefordítva ami újítás van a 2.2-óta :D -
#2059 Hol van angol fordítás az oroszhoz? Várom szeretettel a linket:) -
myers90 #2058 Ha mostanába vennéd meg, én a helyedben az oroszt venném, mert úgyis van hozzá angol fordítás, de a City Car Driving egyenlőre a 2.0-ra épül. Gondolom lesz később ahhoz is patch, de ki tudja mikor :D -
#2057 Nekem eszembe sem jutna megvenni.
Egyébként itt vásárolhatod meg az angol verziót 20 dolcsiért -
Angel309 #2056 megvette már valaki eredetiben? gondolkozok rajta hogy megveszem... -
#2055 #2049
előbb olvas, aztán kérdez ;) -
Angel309 #2054 még valami olyat szokott csinálni hogy egyszercsak a kocsi felfele száll lassan mintha ufok szippaantanák fel xD meg földes uton kb. semmit nem tudok menni mert fentakad a kocsi. ez alapból ilyen? -
Angel309 #2053 hali miért van az a 2.2ben hogy tövig nyomom a gázt és csak kb. 60%osan nyomja ott azon a kijelzőn, meg lassabban is megy a kocsi.. -
#2052 ahha -
myers90 #2051 szinte biztos. Mert ha nem cracket használunk, hanem azt a serialos dolgot (ami sajnos már nem nagyon működik) akkor nincs ilyen kerék-bug. Ha belegondolok az ArmA-ban is meg anno az Ofp-ben is hasonló másolásvédelem volt. ArmA-ban pl olyan, hogy hatalmas lett a fegyverek szórása, meg néha átváltoztál sirállyá :D -
#2050 komoly? -
myers90 #2049 másolásvédelem -
#2048 és a kerék eltünés az pedig a limikt lenne hogyí csak addig vezethetsz de legaláb repül az auto -
#2047 vagy a memoria vagy a videokártya -
Csabesz001 #2046 Gigabyte G31m-ES2L, Intel Cerka E3300 3,7 GHz-re húzva, 2GB RAM, MSI 7900GTO. A cuccok nem melegszenek, normális értéket mutatnak, ezért is fura. A grafot egyébként is lejjebb vettem, szinte minden médiumon, a textúrázás van high-on, meg az élsimítás 2x-es. Tényleg a kerék eltűnős problémát lehet valahogy orvosolni? -
#2045 géped?
#2043 már megoldotam -
Csabesz001 #2044 Sziasztok!
Van egy kis problémám a játékkal. Felrakom, elindul, betölt, minden frankó. Aztán random (mikor, milyen kedve van) kidob a "Hibaüzenet küldése" című levéllel. Van ennek valami megoldása? Választ előre is köszi! -
#2043 üdv mindenki az a bajom hogy a 2.2 ben nemtudok jobbra balra hátrafele nézni ami elég baj igen régeben ment mi a gond? -
#2042 Hibajelentés küldése/mégse. Erre gondoltam... -
myers90 #2041 A hibaüzenet? :D Hát így szerintem senki se tud segíteni. -
#2040 Sziasztok! Felraktam a játékot de amikor elindítom kicsit gondolkozik aztán elsötétedik a képernyő mintha el akarna indulni aztán meg kidobja a hibaüzenetet... :@ Van vkinek vmi ötlete hogy ez miért van? -
#2039 kiváncsi vagyok mikor jönn ki a 3.0 verzio -
#2038 köszi -
myers90 #2037 Itt, de azt már nem tudom, mi volt a topic neve, talán google fordítóval valami Winter lesz -
#2036 és mi a neve a forumnak linket is tudnál a topicrol ? -
myers90 #2035 A fórumokon láttam is valami ruszki winter modot de az már asszem 1.4-hez is volt. -
#2034 ez most hogyan??? -
#2033 http://www.3dinstructor.ru/news/76.html