Training autoszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nekem olyan problémám van a 2.2-es verzióval, hogy mindig kb. 10perc után eltûnnek a kocsi kerekei és elkezdek a levegõbe emelkedni. Nem lehet megállítani, újraindítani csak a kilépés-belépés segít. Ez így elég zavaró.
Nem tapasztalt senki hasonlót?
Esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a hiba? (minden autónál ez a hiba)
Ezt leszámítva semmi más baj nincsen vele. Csak nem lehet egy jót vezetni!... 😞
Megjegyzem XP-hez Microsoft support is már csak 2013-ig van, és az is csak vállalatoknak. A forgalmazását leállították tavaly. Az XP halott, Win7 pedig tökéletes alternatíva sõt, hatványozottan jobb, gyorsabb, stabilabb.
Jövõre pedig jön a Windows 8...😊
[merlinw.org]
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
[merlinw.org]
Lesz vajon a fordításnak végleges formája ,valaki foglalkozik vele,nem tud errõl valaki valami infót.<#kerdes>#kerdes>
ha van akkor valaki feltudná tölteni valahova vagy átküldené msn-en?
valaki tudna segíteni?
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
beállításoknál boost szarság, és ha nyomva tartom, akkor padlozza, és pörög rendesen a motor. Ha caps lock-ra, vagy num lock-ra teszem, az olyan mintha nyomva tartanám? 😄
G25-el még nem néztem, de billel nem engedi jobban nyomni. Én meg nem tanulni akarok ezzel, mert már van jogsim, hanem rendesen menni a városban, mintha rendesen kocsikáznék 😊
Mindent a leírás alapján csináltam :/ Ötletek?!

letöltés
Használat:
kicsomagolod
elinditod a 3diunlocker.exe
Unlock!
be tallózod neki a C:\Program Files\3D Instructor 2.2 Home\data\profiles\profiles.db3
biztonsági mentést csinálj!
remélem érthetõ voltam Üdv
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Közúton nekem kicsit könnyebb volt, mint a rutinpályán, de azt se toltam végig egy feladatot se, mert mindig megbuktam vmiért.
talán kormánnyal könnyebb lesz.. 😊 (legalábbis remélem, mert nemsokára kezdem a jogsit, és be kell gyakorolni.)
Meg kicsit gáz, hogy csak félgázzal engedi nyomni, meg nem lehet kézifékkel farolgatni 😄😄
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.