Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tökéletesen megy xp-én,a hiba nem a rendszerbe van.<#vigyor>

Misi az ezredes
Ezt nem veletek és nem itt fogom meg vitatni..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Mellesleg már egy ideje dolgozok egy saját készítésû hasonló "szimulátoron", Neoaxissal. Ha érdekel valakit, majd késõbb megmutatom, bár még szinte sehol sem tart.

Hát nem lenne rossz, csak az a vicc, hogy már a Nebula3-at buildolni sem volt egy egy éjszakás kaland 😄 Aztán pedig az öröm, hogy szarul mûködnek a sikeresen buildelt programjai... Mindenesetre ami már biztos, hogy a precompiled SDK (Nebula2-höz) ami leszedhetõ, azzal a sima tárgyakat amiket lejjebb említettem, meg járókelõket lehet csinálni, de ahhoz meg kéne valahogy szerkeszteni a pályákat is, hogy haszna legyen. Az autókhoz meg nagyon úgy néz ki, hogy mindenképp a Nebula3-as toolokat kell használni (hacsak nincs alapból valami átírva az sajátosra ezekben az nvx2 modellekben), csak mint mondtam örülök h. végre sikerült buildelni de most meg nem mûködik igazán.

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van a 2.2-es verzióval, hogy mindig kb. 10perc után eltûnnek a kocsi kerekei és elkezdek a levegõbe emelkedni. Nem lehet megállítani, újraindítani csak a kilépés-belépés segít. Ez így elég zavaró.
Nem tapasztalt senki hasonlót?
Esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a hiba? (minden autónál ez a hiba)
Ezt leszámítva semmi más baj nincsen vele. Csak nem lehet egy jót vezetni!... 😞

MerlinW
Nincs?😊 Ne komolytalankodjunk😊

Megjegyzem XP-hez Microsoft support is már csak 2013-ig van, és az is csak vállalatoknak. A forgalmazását leállították tavaly. Az XP halott, Win7 pedig tökéletes alternatíva sõt, hatványozottan jobb, gyorsabb, stabilabb.

Jövõre pedig jön a Windows 8...😊

[merlinw.org]

kifli
Biztosan nincs? <#zavart1>
Misi az ezredes
Csak amíg nincs kiforrott alternatíva (Márpedig NINCS) addig nem jó ha leállnak arra a fejlesztéssel...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

MerlinW
Érthetõ módon egyre kevesebb cég foglalkozik az XP-vel. A zenék sem jönnek már magnókazettán😊 XP pedig idén lesz 10 éves, ami az informatikában egy évszázadnak felel meg😊

[merlinw.org]

Misi az ezredes
1.4 és 2.0 az nekem is fut XP-n..

melfoy
Sokan panaszkodnak hogy XP-n nem megy..látom te is azt használsz,nem tudom miért nem akarózik neki XP-n rendesen menni...nekem Win7-en tökéletesen fut,nemhogy a 2.2 de a 2.0 és az 1.4 is..

Misi az ezredes
Elõször Hiba nélkül kéne elindulnia :S

melfoy
Örömmel várunk minden újítást,és ha még esetleg autókat is sikerül beletenni..az lenne az igazi..😊

Misi az ezredes
Ha nekiállsz örülünk ha nem akkor várunk 😊

Üdv, felraktam a magyarítást, de nekem csak a menü lett magyar,ez normális, tudom hogy beta de akkor is keveslem,<#lookaround>.
Lesz vajon a fordításnak végleges formája ,valaki foglalkozik vele,nem tud errõl valaki valami infót.<#kerdes>

Valaki segítene? Le creckelem a játékot és azt írja hogy a starter.exe hibás és kilép... Ez van 2.0-nál és 2.2 nél is. :S
a 2.2-ben benne van!

muHaHaHa
Valakinek nincs egy iylen nevû fálj a /bin/win32/ mappában? boost_thread-vc90-mt-1_45.dll

ha van akkor valaki feltudná tölteni valahova vagy átküldené msn-en?

nebula3 engine-t használ a játék, azzal szarozok.

muHaHaHa
melyik programmal szerkeszted?

úgy néz ki megvan a mód rá, hogy hogyan készítsünk új modelleket a játékhoz. Legalábbis alap tárgyakat (táblák, fák stb..) és járókelõket már mindenképpen tudok, az autókon még dolgozok, meg ami fontos a pályákra még nem jöttem rá. (mármint a geometria nem akadály, csak az, hogy telepakolni dolgokkal arra kell még rájönni).

Misi az ezredes
Egy erre alkalmas ember segíthetne esetleg SKYPE,ICQ,AIM,MSN,X-FIRE,STEAM vagy bárhol ennek a megoldásában :/ Újratelepített változatnál is ez van úgy néz ki :/:S

muHaHaHa
sry, hibát*

muHaHaHa
Hellotok, le crackeltem és ezt a hybát irja ki: http://kepfel toltes.hu/view/110113/Clipboard01_www.kepfeltoltes.hu_.png

valaki tudna segíteni?

Melyikkel gombon kell indexelni?

Látom hogy már az ncora is feltöltötte valaki.<#kuss>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

+1

melfoy
Nálam mûködik tökéletesen..

kifli
nem nyomtam, most tdu2 betaval játszottam, de eddig nem tetszett meg annyira :/
Veled énis rengeteget krúzoltam olyan 2008 környékén 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Misi az ezredes
Az utóbbi Crack ERROR-t nyom :/

kifli
megvan -.-

beállításoknál boost szarság, és ha nyomva tartom, akkor padlozza, és pörög rendesen a motor. Ha caps lock-ra, vagy num lock-ra teszem, az olyan mintha nyomva tartanám? 😄
Misi az ezredes
Mi tuti krúzoltunk és nem is egyszer 😊

Köszi!!!!!!!!!<#eljen><#worship>
melfoy
Ezt én is sajnálom..a 2.0 verzióba ki lehetett húzatni az ezeröcsit..ebben már nem lehet..

AlieN911
Nem TDU-ztál? KRESZ krúz stb?

Honda - The Power of Dreams

kifli
Amúgy nem lehet valahogy azt feloldani, hogy jobban lehessen pörgetni a kocsi motorját? MErt ugye mutatja is, hogy max kb 2/3 vagy 3/4-ed gázt enged nyomni.

G25-el még nem néztem, de billel nem engedi jobban nyomni. Én meg nem tanulni akarok ezzel, mert már van jogsim, hanem rendesen menni a városban, mintha rendesen kocsikáznék 😊
melfoy
Ne kínlódj azzal...találtam rendes crack-et!

Használjátok örömmel..😊

Letöltöm

Misi az ezredes
Winrarral ua. van...

Misi az ezredes
Ki lett Winrarral csomagolva és úgy indítottam TotalCommander-bõl

biliard10
NE total commanderbül inits hanem a winrarbol

Misi az ezredes
Hát elég nagy gondom van :S

Mindent a leírás alapján csináltam :/ Ötletek?!

biliard10
ezegy volga

jó, hogy vannak ilyenek is, eddig nekem csak kocka, meg valami újabb ladával sikerült csapatni 😊

Van 1 3diunlocker:
letöltés

Használat:
kicsomagolod
elinditod a 3diunlocker.exe
Unlock!
be tallózod neki a C:\Program Files\3D Instructor 2.2 Home\data\profiles\profiles.db3
biztonsági mentést csinálj!
remélem érthetõ voltam Üdv

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

De ezeket nem is várom el tõle, hisz a kreszt elég jól visszaadja, és könnyû megbukni.
Közúton nekem kicsit könnyebb volt, mint a rutinpályán, de azt se toltam végig egy feladatot se, mert mindig megbuktam vmiért.
talán kormánnyal könnyebb lesz.. 😊 (legalábbis remélem, mert nemsokára kezdem a jogsit, és be kell gyakorolni.)

Nem nagyon értem a rutinpályán hogy kell beállni az elsõ feladatnál, nekem egyszer se sikerült, billel meg nem jó játszani, mert fura a kuplung, meg mert nem tudom, hogy kell automatára tenni, így meg nehéz irányítani. (nembaj azért az elsõ leckénél már ugrattam egyet a rutinpályán.. 😄)

Meg kicsit gáz, hogy csak félgázzal engedi nyomni, meg nem lehet kézifékkel farolgatni 😄😄

melfoy
Nekem is az AVG...de beraktam a cracket a kivételek közé..mint általában minden crack-re riasztással válaszol szinte minden vírusirtó..

A Nod is trójait detektál a 3dInstructor 2.2 crack-ben.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

MerlinW
Kaspersky szerint "object is infected by Trojan-Spy.Win32.Zbot.aqzr"

[merlinw.org]