Boomtown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Vagyis ma.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ancsie18
Holnap este 21:00 órától második rész!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Párom is kérdezte egybõl, hogy ez valami újfajta Harmadik mûszak lesz? Szerintem érdekes, bár az elsõ rész picit el lett rontva azzal, hogy ilyen sok szereplõ szempontjából mutatták be a dolgokat. Hátha a késõbbi részekben nem fognak ennyien szerepelni, és kicsit bonyolultabb lesz a sztori is.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Enosh Chan
A nezettseg azert csokkenhetett mert mar van vagy 10 ilyenfajta sorozat? :S

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Attila8805
Na megnéztem.
Nem rossz.
De nekem a Day Break jobban teccett a mai felhozatalból.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ancsie18
10 perc múlva kezdõdik.

Attila8805
Meglessük😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ancsie18
Ma este 21:00 órakor indul a sorozat az AXN-en.

Idézet a Sorozatjunkie-ról: "A nagyobb lélegzetvételû Boomtown a 2002-es idényben mutatkozott be az NBC-n, és 2003 decemberéig maradt mûsoron, amikor is a nézettség már annyira alacsony szintre zuhant, hogy jóformán nem volt kinek vetíteni a részeket. Ezt mi kurvára nem értjük - mint ahogyan a kritikusok is értetlenül álltak a dolog elõtt - mert a történet jól volt megírva, a szereplõk kiváló teljesítményt nyújtottak, és a sorozat hangulata is kellõképpen egyedi volt. A hétrõl-hétre feldolgozott bûnügyeket a különbözõ résztvevõk szemszögébõl mutatták be, láthattuk az ügyédszek, a rendõrök és a mentõsök, vagy a nyomozók oldaláról is, hogy mi is történt. Mykelti Williamson, Lana Parrilla, Donnie Wahlberg és Jason Gedrick is játszik benne, csak ajánlani tudjuk mindenkinek."

Részletes információk még itt.

Szerintem nagyon jónak ígérkezik. Én ma kezdem el nézni.