342
Nokia E51
-
Zsolt01 #142 Ja és ha megvan a megoldás, írd meg itt ! -
Zsolt01 #141 http://nokiaprogramok.hu/
Itt kérdezősködj. Nokia E51 fórumba pl. -
Locna #140 Már azt is eljátszottam, sőt még a mmkarira is rámásoltam de semmi............ -
Zsolt01 #139 Nekem még nincs Nokia e51 -em, csak tervezem.
Mintha olyasmit láttam volna ilyesmiről írva, hogy a SIM kártyán kell legyen a Név / Tsz. és ne a telefon memóriájába. -
Locna #138 Üdvözlet!
Csak egy lámakérdéstszeretnék feltenni,halehetne.
Előrevenném, hogy az első Nokia telefonom, úgy hogy nézzétek el nekem a bénázást kérlek.
Aza gondom, hogy nem írjaki hívásnál, hohyki hív éppen csakannyit, hogyhívás. A hívó neve beírva a telefonkönyvbe, és igen nála isaktiválva a számküldés. Viszont, ha kikapcsolt álapontomban hívnak akkor a kapott sms-ben fel van tüntetve a hívó neve.
Szóval hol tudnám ezt orvosolni??
A választ előre is köszönöm!!
Üdv -
#137 viszlát. -
#136 isten áldjon! -
#135 -én nem kurváztalak le és semmi sértőt nem mondtam rád
-te kértél segítséget, de már a kérdésed is értelmetlen volt, és te háborodsz fel
-a telefont sem lehet szignózni. ugyanúgy, ahogy a memóriakártyát sem. szerintem azt sem tudod miről beszélsz.
-csá. -
#134 nem ugy értem h arrol hanem ha telot de cserélem közbe kártyát te ku..rva... kösz h ilyen segítő kész itt mindenki, picsogtok hogy mindenki járjon utána akkor minek ez a topiccsáááááááááááááá -
#133 mi a faszról beszélsz? memóriakártyát mégis hogy szignózol? lol :) -
#132 nah megoldottam.. másik ha egyszer leszignózom és utána leformázom a memoria kártyát és ujat teszek bele akkor ujra kell szignozni? -
#131 pedig kéne neki.. alapból mi az h nem ismeri fel? 1.30-as vezió? -
#130 core playerrel hogy lehet avi-t lejátszani? nem ismeri fel... -
#129 swf típusú flashez való cumókat )pl.:képernyővédőt) hova másoljam? -
#128 Aha köszi párat már felraktam! Távkapcsot már egy napja keresemkösz mostmár megtalálom:D Játékokat is felteszem!Meg majd holnap megcsinálom rá az n-gaget:D
Fekete neked meg azt tudom javasolni h alakamazás kezelő>opciok>beálítások>>szoftvertelepités>mind re rakd nekem ez megoldotta a táma gondot:) -
#127 hi segítsetek,nem tudom telepíteni a témákat E51-re mindig azt írja lejárt a hitelesités -
#126 fasza. :)
progikhoz megintcsak a lent említett fórumokon való olvasgatást tudom ajánlani. 1-2 alapprogi a CorePlayer-en túl:
Internet Radio, TTPod (zenelejátszó), fring (skype&msn), x-plore (filekezelő), MobiTubia (youtube), Opera Mini (böngésző), Xelnex Lite (beszédrögzítő), Gmail, irRemote (távkapcs), SymSMB (WLAN háló).
és 1-2 alapjáték: Duke Nukem 3D, Doom 1-2, Quake 1, Wolf 3-D, ngage játékok -
#125 most telóról írók de de fasza. Jah és köszi azt a sok infot sokat segített. :) -
#124 oké köszi:D Amúgy kurva jó kis teló:D LEszedtem rá a Core Playert elég jó:D Esetleg még valmi hasznos progit tudtok mondani amit érdemes rárakni? -
#123 nem kell hát. -
#122 aha köszi de a 12 órát úgy gondoltam h elsőnek! vagy ezeket már nem kell "edzeni"?:D mert a használati utasításba semmi ilyet nem írnak:D -
#121 töröld le utána nyugodtan, jah. progik installálásánál általában nem is a hellyel szokott baj lenni egy idő után, hanem ha sok program van feltéve (a sok alatt értsd: ~100 vagy felette), hajlamos menüben mászkálás közben 1-1 másodpercre megakadni. -
gotchaaa #120 Csodálkoztam, hogy 1,5 óra alatt feltöltődött, de akkor ez a normális. A jó öreg 3510-nek nagyon bika akksija volt, az kb. 4 órán át lógott a töltőn.. :)
A Hellocarbideot le lehet törölni, miután megcsináltam vele, amit kell? Na nem mintha olyan hatalmas helyet foglalna... -
#119 nem kell, másfél óra általában elég, max 2.
minden tanusítványos/szignózós gond elkerülhető a hellocarbide-el. -
#118 ezt is kel 12 órát tölteni? -
#117 na asszem sikerült:D mertelöször 2000 irtam a dátumba aztán kiprobáltma 2007 el és most feltelepitette és müködik is:D -
#116 nah találtam egy helyet és azt írták ha ezt irja ki hogy a tanúsítvány lejárt álitsam vissza a dátumot ezt hol kel a telefonba? mert ha a telóba visaz álito ma dátumot akkor meg nem azt írja ki hogy tanúsítvány lejárt hanem hogy helytelen a dátum. pls segits hogy fussanak rajta a programok meg a játékok fontos lenne! -
#115 aha oké köszi!Leszedetem egy s60v3 as progit ki irta tanúsítvány hiba szignoztam és jó lett:D tehát akkor ha tanúsítvány hibát ír szignózom és annyi?(most próbálom másik progin is aminek szintén tanúsítvány hibás gondja volt) -
#114 s60v3=symbian 3rd edition=symbian os 9.1-9.2-9.3
ezzel kompatibilis a teló (a 9.3 kivételével) -
#113 most már tényleg csak annyi:D hogy s60v3 az mit jelent? symbian 6 os telefonokra jó?:D tudom idegesítő vok:D de pls segíts köszi:) -
#112 oké köszi -
#111 szignózás... a lent említett fórumokon keress rá, mondok egy kulcsszót is: hellocarbide, ez a progi fog kelleni. -
#110 nah megint el akadtam:D leszedtem pl a core palyert s60v3 elkezdi a telepítést de ki irja h lejárt a tanúsítvány! ez miért lehet? a tanúsítvány kérést kikapcsoltam! pls segíts:):) -
#109 oké megvan ez volt a baj:):):) Köszi még egyszer még annyit hogy amikor azt írják a programhoz hogy szignózni kel mi a teendő? Te amúgy tudsz nokiaporgamon kívül más helyet ahol vannak hozzá jó dolgok? -
#108 oké köszi.akkor nézek oyat ami 9 es megnézme h jó e:) -
#107 az hogy nem támogatja, az azt jelenti, hogy nem symbian os 3rd edition a szoftver, vagyis valami régebbi 6-7-8-as symbianra való szart szedtél le, ami teljesen inkompatibilis a 9-el. -
#106 sis-t nem támogatja mert csak azonkál irja ezt a hibát jar-t simány fel tudom telepíteni -
#105 ok! nem értem mért irja ki hogy nem lehet telepitnei amikor nokiaprogramokrol szedtem és ot vna hogy e51 támogatja:DInfot amugy nem találok róla hogy mi lehet az oka -
#104 elmagyarázhatnám, de hogy őszinte legyek, nincs kedvem :)
nokiaprogramok.hu és mobilarena.hu fórumokat nézegesd, ezeken kb 40szer ki lett beszélve a téma. -
#103 olyan gondom van hogy valamiért nem tudom teleipteni az alkalamázsoakt azt irja nem támogatott:S már csomot kiprobáltma egyik se jó!valaki help