Nokia E51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Mintha olyasmit láttam volna ilyesmirõl írva, hogy a SIM kártyán kell legyen a Név / Tsz. és ne a telefon memóriájába.
Csak egy lámakérdéstszeretnék feltenni,halehetne.
Elõrevenném, hogy az elsõ Nokia telefonom, úgy hogy nézzétek el nekem a bénázást kérlek.
Aza gondom, hogy nem írjaki hívásnál, hohyki hív éppen csakannyit, hogyhívás. A hívó neve beírva a telefonkönyvbe, és igen nála isaktiválva a számküldés. Viszont, ha kikapcsolt álapontomban hívnak akkor a kapott sms-ben fel van tüntetve a hívó neve.
Szóval hol tudnám ezt orvosolni??
A választ elõre is köszönöm!!
Üdv
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
-te kértél segítséget, de már a kérdésed is értelmetlen volt, és te háborodsz fel
-a telefont sem lehet szignózni. ugyanúgy, ahogy a memóriakártyát sem. szerintem azt sem tudod mirõl beszélsz.
-csá.
Markus Schulz For President!
Fekete neked meg azt tudom javasolni h alakamazás kezelõ>opciok>beálítások>>szoftvertelepités>mind re rakd nekem ez megoldotta a táma gondot:)
Halla Madrid!
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
progikhoz megintcsak a lent említett fórumokon való olvasgatást tudom ajánlani. 1-2 alapprogi a CorePlayer-en túl:
Internet Radio, TTPod (zenelejátszó), fring (skype&msn), x-plore (filekezelõ), MobiTubia (youtube), Opera Mini (böngészõ), Xelnex Lite (beszédrögzítõ), Gmail, irRemote (távkapcs), SymSMB (WLAN háló).
és 1-2 alapjáték: Duke Nukem 3D, Doom 1-2, Quake 1, Wolf 3-D, ngage játékok
Halla Madrid!
Halla Madrid!
Halla Madrid!
A Hellocarbideot le lehet törölni, miután megcsináltam vele, amit kell? Na nem mintha olyan hatalmas helyet foglalna...
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
minden tanusítványos/szignózós gond elkerülhetõ a hellocarbide-el.
Halla Madrid!
Halla Madrid!
Halla Madrid!
ezzel kompatibilis a teló (a 9.3 kivételével)
Halla Madrid!
Halla Madrid!
Halla Madrid!
Halla Madrid!
Halla Madrid!
nokiaprogramok.hu és mobilarena.hu fórumokat nézegesd, ezeken kb 40szer ki lett beszélve a téma.
Halla Madrid!
Halla Madrid!
Halla Madrid!
Halla Madrid!
Halla Madrid!
-egy fontos észbentartanivaló: kijelzõ lehetne nagyobb, zenehallgatásra, fotózásra NEM az igazi, lévén hogy E SZÉRIA, vagyis ÜZLETI telefon. szóval a kamera telefonokhoz képest szerintem átlagos 2 megapixeles képeket csinál, semmi komolyat nem érdemes elvárni tõle. ezt csak azért mondom, mert hallottam már olyanról, aki 100ezerért vett E szériás telefont, aztán reklamált, hogy nem csinál elég szép képeket. az ilyenre csak annyit tudok mondani, hogy aki hülye, haljon meg. aki ennyire nincs tisztában vele, hogy milyen telefonra basz ki 100ezret, annak úgy kell neki.