Nokia E51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és ha megvan a megoldás, írd meg itt !
http://nokiaprogramok.hu/

Itt kérdezõsködj. Nokia E51 fórumba pl.
Már azt is eljátszottam, sõt még a mmkarira is rámásoltam de semmi............

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Nekem még nincs Nokia e51 -em, csak tervezem.

Mintha olyasmit láttam volna ilyesmirõl írva, hogy a SIM kártyán kell legyen a Név / Tsz. és ne a telefon memóriájába.
Üdvözlet!
Csak egy lámakérdéstszeretnék feltenni,halehetne.
Elõrevenném, hogy az elsõ Nokia telefonom, úgy hogy nézzétek el nekem a bénázást kérlek.

Aza gondom, hogy nem írjaki hívásnál, hohyki hív éppen csakannyit, hogyhívás. A hívó neve beírva a telefonkönyvbe, és igen nála isaktiválva a számküldés. Viszont, ha kikapcsolt álapontomban hívnak akkor a kapott sms-ben fel van tüntetve a hívó neve.

Szóval hol tudnám ezt orvosolni??

A választ elõre is köszönöm!!
Üdv

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

5c0rp330n
viszlát.

donyyy20
isten áldjon!

Markus Schulz For President!

5c0rp330n
-én nem kurváztalak le és semmi sértõt nem mondtam rád
-te kértél segítséget, de már a kérdésed is értelmetlen volt, és te háborodsz fel
-a telefont sem lehet szignózni. ugyanúgy, ahogy a memóriakártyát sem. szerintem azt sem tudod mirõl beszélsz.
-csá.

donyyy20
nem ugy értem h arrol hanem ha telot de cserélem közbe kártyát te ku..rva... kösz h ilyen segítõ kész itt mindenki, picsogtok hogy mindenki járjon utána akkor minek ez a topiccsáááááááááááááá

5c0rp330n
mi a faszról beszélsz? memóriakártyát mégis hogy szignózol? lol :)

donyyy20
nah megoldottam.. másik ha egyszer leszignózom és utána leformázom a memoria kártyát és ujat teszek bele akkor ujra kell szignozni?

5c0rp330n
pedig kéne neki.. alapból mi az h nem ismeri fel? 1.30-as vezió?

donyyy20
core playerrel hogy lehet avi-t lejátszani? nem ismeri fel...

Kolpi
swf típusú flashez való cumókat )pl.:képernyõvédõt) hova másoljam?

Halla Madrid!

Kolpi
Aha köszi párat már felraktam! Távkapcsot már egy napja keresem<#vigyor2><#vigyor2>kösz mostmár megtalálom:D Játékokat is felteszem!Meg majd holnap megcsinálom rá az n-gaget:D

Fekete neked meg azt tudom javasolni h alakamazás kezelõ>opciok>beálítások>>szoftvertelepités>mind re rakd nekem ez megoldotta a táma gondot:)

Halla Madrid!

fekete0012
hi segítsetek,nem tudom telepíteni a témákat E51-re mindig azt írja lejárt a hitelesités

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

5c0rp330n
fasza. :)
progikhoz megintcsak a lent említett fórumokon való olvasgatást tudom ajánlani. 1-2 alapprogi a CorePlayer-en túl:
Internet Radio, TTPod (zenelejátszó), fring (skype&msn), x-plore (filekezelõ), MobiTubia (youtube), Opera Mini (böngészõ), Xelnex Lite (beszédrögzítõ), Gmail, irRemote (távkapcs), SymSMB (WLAN háló).
és 1-2 alapjáték: Duke Nukem 3D, Doom 1-2, Quake 1, Wolf 3-D, ngage játékok

Kolpi
most telóról írók de de fasza. Jah és köszi azt a sok infot sokat segített. :)

Halla Madrid!

Kolpi
oké köszi:D Amúgy kurva jó kis teló:D LEszedtem rá a Core Playert elég jó:D Esetleg még valmi hasznos progit tudtok mondani amit érdemes rárakni?

Halla Madrid!

5c0rp330n
nem kell hát.

Kolpi
aha köszi de a 12 órát úgy gondoltam h elsõnek! vagy ezeket már nem kell "edzeni"?:D mert a használati utasításba semmi ilyet nem írnak:D

Halla Madrid!

5c0rp330n
töröld le utána nyugodtan, jah. progik installálásánál általában nem is a hellyel szokott baj lenni egy idõ után, hanem ha sok program van feltéve (a sok alatt értsd: ~100 vagy felette), hajlamos menüben mászkálás közben 1-1 másodpercre megakadni.

Csodálkoztam, hogy 1,5 óra alatt feltöltõdött, de akkor ez a normális. A jó öreg 3510-nek nagyon bika akksija volt, az kb. 4 órán át lógott a töltõn.. :)
A Hellocarbideot le lehet törölni, miután megcsináltam vele, amit kell? Na nem mintha olyan hatalmas helyet foglalna...

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

5c0rp330n
nem kell, másfél óra általában elég, max 2.
minden tanusítványos/szignózós gond elkerülhetõ a hellocarbide-el.

Kolpi
ezt is kel 12 órát tölteni?

Halla Madrid!

Kolpi
na asszem sikerült:D mertelöször 2000 irtam a dátumba aztán kiprobáltma 2007 el és most feltelepitette és müködik is:D

Halla Madrid!

Kolpi
nah találtam egy helyet és azt írták ha ezt irja ki hogy a tanúsítvány lejárt álitsam vissza a dátumot ezt hol kel a telefonba? mert ha a telóba visaz álito ma dátumot akkor meg nem azt írja ki hogy tanúsítvány lejárt hanem hogy helytelen a dátum. pls segits hogy fussanak rajta a programok meg a játékok fontos lenne!

Halla Madrid!

Kolpi
aha oké köszi!Leszedetem egy s60v3 as progit ki irta tanúsítvány hiba szignoztam és jó lett:D tehát akkor ha tanúsítvány hibát ír szignózom és annyi?(most próbálom másik progin is aminek szintén tanúsítvány hibás gondja volt)

Halla Madrid!

5c0rp330n
s60v3=symbian 3rd edition=symbian os 9.1-9.2-9.3
ezzel kompatibilis a teló (a 9.3 kivételével)

Kolpi
most már tényleg csak annyi:D hogy s60v3 az mit jelent? symbian 6 os telefonokra jó?:D tudom idegesítõ vok:D de pls segíts köszi:)

Halla Madrid!

Kolpi
oké köszi

Halla Madrid!

5c0rp330n
szignózás... a lent említett fórumokon keress rá, mondok egy kulcsszót is: hellocarbide, ez a progi fog kelleni.

Kolpi
nah megint el akadtam:D leszedtem pl a core palyert s60v3 elkezdi a telepítést de ki irja h lejárt a tanúsítvány! ez miért lehet? a tanúsítvány kérést kikapcsoltam! pls segíts:):)

Halla Madrid!

Kolpi
oké megvan ez volt a baj:):):) Köszi még egyszer még annyit hogy amikor azt írják a programhoz hogy szignózni kel mi a teendõ? Te amúgy tudsz nokiaporgamon kívül más helyet ahol vannak hozzá jó dolgok?

Halla Madrid!

Kolpi
oké köszi.akkor nézek oyat ami 9 es megnézme h jó e:)

Halla Madrid!

5c0rp330n
az hogy nem támogatja, az azt jelenti, hogy nem symbian os 3rd edition a szoftver, vagyis valami régebbi 6-7-8-as symbianra való szart szedtél le, ami teljesen inkompatibilis a 9-el.

Kolpi
sis-t nem támogatja mert csak azonkál irja ezt a hibát jar-t simány fel tudom telepíteni

Halla Madrid!

Kolpi
ok! nem értem mért irja ki hogy nem lehet telepitnei amikor nokiaprogramokrol szedtem és ot vna hogy e51 támogatja:DInfot amugy nem találok róla hogy mi lehet az oka

Halla Madrid!

5c0rp330n
elmagyarázhatnám, de hogy õszinte legyek, nincs kedvem :)
nokiaprogramok.hu és mobilarena.hu fórumokat nézegesd, ezeken kb 40szer ki lett beszélve a téma.

Kolpi
olyan gondom van hogy valamiért nem tudom teleipteni az alkalamázsoakt azt irja nem támogatott:S már csomot kiprobáltma egyik se jó!valaki help

Halla Madrid!

Kolpi
Hali!Nah megvettem a készüléket:):) Eddig nagyon jó!Tudtok valami hasznos progit esetleg modnani hozzá?

Halla Madrid!

Kolpi
oké köszi az infót!Valószínû veszek egyet:):)

Halla Madrid!

5c0rp330n
9.2 tökéletesen kompatibilis visszafele a 9.1-el. lényegében minden s60 3rd edition program fut rajta, ami nem igényel Feature Pack 3-at (9.3), ilyenbõl nagyon kevés van. van játék és progi dögivel természetesen, szerintem ngage is összehozható rá.

Kolpi
és még annyi h olvastam hogy ezen a symbian 9.2 van ez azt jelenti hogy pl. a 9.1 es progik nem mennek rajta?

Halla Madrid!

Kolpi
jah értme köszi:)Még anyi hogy játékok progik futnak rajta?ne unatkozzak órákon:)

Halla Madrid!

5c0rp330n
teljes billentyûzet.
pl:

Kolpi
okés!És ez a qwerty micsoda?:D bocso kicsit láma vok hozzá:)

Halla Madrid!

5c0rp330n
ha nem zavar a QWERTY hiánya és a relatíve kicsi kijelzõ, teljesen jó. és szoktam használni sûrûn, nagyon hasznos tud lenni sokszor.

Kolpi
Oké köszi!Nekem jó az alap 2mpx-pár fotot tudjak csinálni vele:)Monjuk vaku jól jönne:)ÉS wifis netezére jó?

Halla Madrid!

5c0rp330n
-nagyon jó telefon, szinte mindent tud, amit tudhat
-egy fontos észbentartanivaló: kijelzõ lehetne nagyobb, zenehallgatásra, fotózásra NEM az igazi, lévén hogy E SZÉRIA, vagyis ÜZLETI telefon. szóval a kamera telefonokhoz képest szerintem átlagos 2 megapixeles képeket csinál, semmi komolyat nem érdemes elvárni tõle. ezt csak azért mondom, mert hallottam már olyanról, aki 100ezerért vett E szériás telefont, aztán reklamált, hogy nem csinál elég szép képeket. az ilyenre csak annyit tudok mondani, hogy aki hülye, haljon meg. aki ennyire nincs tisztában vele, hogy milyen telefonra basz ki 100ezret, annak úgy kell neki.