342
Nokia E51
-
otter #182 Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, hogy témával jövök, ami már sokaknak a könyökén jön ki.
E51re próbáltam már legalább 3 helyről c2doom emulátort feltenni és marhára nem megy.
2X azt írta ki hogy lejárt a tanusítvány egyszer meg hogy nem engedélyezi a telepítést! :W
Nem tudom mi tevő legyek. :F
Ha vki tud linket ahol ingyen letölthetőa c2doom core és fut is E51-en az kérem küldje el.
Ha viszont vmi trükk van amiről nem tudok arról is írjatok ha lehet!
Segítségeteket előre is köszönöm! :R
Üdv.: András -
#181 az interneten nem fogsz kapni, legfeljebb egy boltban, ami fent van az interneten is. asszem h saturn meg hasonló helyeken 50k körül van függetlenül, argep.hu-n is rákereshetsz csak vigyázz mert nem mindegyik 2 év garis amit ott kidob, azt ellenőrizd és kérdezd is meg mielőtt megveszed. -
#180 Helló. Linket nem tudok sajnos, de az enyémen tomtom program van kelet-Európa térképpel, tökéletesen működik gps nélkül. Persze anélkül nem tudja megmondani, hogy éppen hol vagy, de útvonalat pl. tervez. -
Zsolt01 #179 Új Nokia E51 -et ! -
Zsolt01 #178 Sziasztok.
Az Interneten hol lehet kapni megbízható helyen, jó áron, 2 év garanciával Nokia E51 -et ? -
#177 gps nélkül nem fogja megállapítani, h hol vagy, ilyet google maps tud csak tudtommal, az viszont nem megy offline.. -
Zsolt01 #176 Itt Talán előbb kapsz választ. -
otter #175 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
E51-el szeretném a térképet használni de GPS nélkül.
Van erre lehetőség?
Map Loader-el ráteszem a telóra a Nokia honlapján található legutolsó térképverziót és utánna mi a teendő?
Már beállítottam, hogy a Hálozatot használja navigálásra és ne a GPS-t keresse.
Van-e vmi spéci beállítás amiről tudnom kellene vagy csak csapjak bele és a memória kártyán található térképen a hálózat segítségével meg tudja állapítani hogy hol vagyok?
Esetleg ha vki tudna linket más tésképekhez is amelyek GPS nélkül futnak a telcsi, azt megkérném, hogy küldje el.
Előre is köszönöm!
Üdv.: András
-
#174 de, letörölheted a netkapcsolatot, és akkor nem fog tudni csatlakozni. de beállítható arra is h mindig rákérdezzen, sztem ez bőven elég óvintézkedés. -
Zsolt01 #173 Sziasztok.
Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy SIM kártyáról (T-mobile) ne lehessen Internetre csatlakozni véletlenül se ?
Csak WIFI -n működjön !
Valaki azt írta múltkori, hogy bevitte T-mobilhoz letiltani.
Egyszerűen a telefon beállításába nem oldható meg ?
(Nincs még Nokia E51 -em, csak előre érdeklődök.) -
#172 semmi. regelsz egy voipszolgáltatónál (van vagy 5 olyan ahol ingyenes a vezetékes hívás), beállítod a telón és ingyen telefonálsz..
10k-val olcsóbban jársz, viszont egyéb hátrányok is vannak a függő változatnál. mind1, nagy különbség nincsen.. -
Zsolt01 #171 Erről a voip dologról bővebb infót adnál, hogy hogy is működne !
Köszi ! -
Zsolt01 #170 450 havonta 24 hónapig az 10800 Ft. (Amit lebeszélek Belföldi vezetékes irányba (7,5 Ft.) Így havi 1 óra.)
10 800+
29 970
---------
40 770 Ft
Így szerintem spórolok az árán minimum 10 000 Ft. !
(független telefon nem kell) -
#169 ez a teló minden további nélkül tud voip-ot, több voip szolgáltatónál heti 5 órát is beszélhetsz ingyen vezetékesre, teljesen ingyenesen :) -
Zsolt01 #168 Persze úgy csinálnám, ha Belföldi vezetékes irányba beszélném le, az havi 1 óra. -
Zsolt01 #167 Nekem megérné ezzel a MobilOtthon Prémium díjcsomag
Havi díj 450 lebeszélhető, ezt havonta pont lebeszélném és ennyi.
Ez a kártya menne a régi mobilba.
Nokia E51 -be a mostani kártyám. -
#166 kb 20assal olcsóbb, mint függetlenül, 2 év rabsággal, nekem tutira nem érné meg. -
Zsolt01 #165 Sziastok.
Alakul az ára a T-mobilnál !
24 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén 29 970 Ft
Ez így már jó, tavasszal veszek, még lehet lejjebb is megy kicsit addig, de így se rossz már
Nokia E51 -
#164 Nekem hasít nem tudom mi lehet a gond nálad. Viszont nálam is 1 hónapja van és ma 1ször fagyott le, elég jó arány! -
miniSmith #163 Helloo. Kb egy hónapja kaptam egy ilyen telót, és imádom. De nekem feltűnt, hogy lassú, úgy értem mindenhol azt olvasom, hogy sűvít, de nekem egy progi megnyitása is sok idő, de rengeteg játék, amik az előző Gyenge Samsungomon nagyon szépen mentek, itt meg 369MHZ-en szaggatnak... :S Próbáltam software-t frissíteni, de kiírta h befejezte, de semmi nem változott, semmit nem törölt le etc... Ha valaki tud segíteni, lécci írjatok rám, köszi -
#162 Pontosan úgy értem az aktívot mint ahogy 5c0rp330n leírta! Wifi megy egésznap, zenét is kb 2 órát hallgatok rajta + telefonálás na meg maga a nyomkodás miatt.... Biztos bírja 3-4 esetleg 5 napig csak én még nem teszteltem.
Amúgy nyugodtan vehetsz E51 et, ebben az árban nem igazán lehet találni jobbat! Szinte mindenre jó... -
#161 nagyon aktív használat mellett (allandó kijelzővilágítás+prociterhelés+3,5g forgalom+wlan forgalom szerintem 5-6 órán belül is csontra lehet meríteni, nincs ebben semmi meglepő. normál használattal elmegy legalább 3 napot, valakinek egy hetet a saját bevallása szerint.. -
Zsolt01 #160 Nekem még nincs Nokia E51, csak tervezem.
De "aktív használat mellett max másfél napig" ez ??? -
#159 Nektek meddig bírja az akksi? Nekem aktív használat mellett max másfél napig! Ez normális vagy sem? -
#158 JoikuSpot -
#157 van arra megoldás hogy wifi modemként használjam a telot laptophoz? -
gotchaaa #156 Remélem, hogy a szolgáltató miatt van...
Az éjszaka folyamán ugyanolyan messze voltam az országhatártól, mint amennyire általában szoktam. :D -
#155 szerintem egyértelműen a szolgáltató felől van a hiba, nem a telefonban :)
nem voltál közel valamelyik országhatárhoz? :) -
gotchaaa #154 Ma reggel a H pannon 3G helyett egy egészen más felirat fogadott.
Érdekes. -
#153 Kösz a segitséget, végül is bementem t-hez és letiltattam t-s netet , durva amugy fél megát se értem el és máris felszámoltak plusz 1ezrest! Ugye operával akartam tölteni erre wifivel de elkezdett a számlámra tölteni ezzel a w@w vel! Vigyázni kell... -
#152 csomagtól függ, eco-val most meg nem mondom. sima kártyás csomagoknál netcsomag nélkül 1 mega mintegy 1300 forint a kedves ki trénél. pannonnál sem sokkal jobb, ott 1200. mind2 esetben öngyilkosság felmenni a netre csomag nélkül, hsdpa-val 1 perc alatt 30ezer forint felett lehet produkálni. -
#151 Mármint azt beállitani h csak a wifit engedélyezze a teló! Kösz -
#150 Hát jah elég rémisztö! Egy kérdés tudom hülye vagyok, de a web and walkot nem lehet vhogy letiltani? Amiota megvan a telo néha véletlen felmásztam rá de azonal megszakitottam 1mb tot sem haladtam... Ja és visszatérve kb mennyibe kerül 1mb tarifája ha sima ecoba vagyok a t-nél? Kösz -
#149 én sem szeretnék így járni, de szvsz ehhez eléggé nagy balfasznak kell lenni. egyrészt. másrészt s60 3rd edition-ra tudtommal nem is létezik ilyen (sem másmilyen) vírus, simán kama is lehet, de azt is el tudom képzelni, hogy a csóka felkúszott a netre csomag nélkül és 30mb forgalmat csinált, ezt pár perc alatt produkálni lehet, az eredmény 30ezer forintos számla. -
#148 sorry rosszat linkeltem! -
#147 http://index.hu/tech/hardver/lnvt090108/
Vélemény? olvassátok el? Nem szeretnék így járni! -
Locna #146 Köszi, látom te körültenkitőbb voltál.
Közben megoldódott a probléma.
Kiderült, hogy valami flip vagy mi nem volt aktiválva a simkarin. -
Zsolt01 #145 Mármint amit írtam 141 -be, arra értetted, hogy nincs Nokia E51 -es téma !
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4221 -
Locna #144 Jah, bocs, már belekeveredtem.......nincs még e51-ed. -
Locna #143 Már nézegettem természetesen, de E51-re vonatokozó témát nem nagyon találtam ezidáig............
Egyébbként ugyan az a gond netalántán ott is ?