342
Nokia E51
-
#262 miért akarod náluk venni? függetlennel sokkal jobban jársz. -
#261 Mekkora szarság már, hogy a Pannonnál csak számlás előfizetéssel kapható. -
#260 attól biztosan nem kéne csinálnia.. -
#259 Szignózni ugyanúgy lehet vele (hack amúgy mégjobb, és könnyebb...). -
mzcsiga #258 én is erre gondoltam de nem! híváslistában stb nincs bent a kontakt, nade az lehet hogy ha 2-3-4...sms van ugyanattól a személytől akkor is ezt csinálja -
blacksabbath #257 Üdv:
#250-es bejegyzésemben írtam a telefonom burkolat contact hibájáról. A T-mobil szervizesei szerint ez ilyen. Nem nyugodtam bele, elég gáz, hogy egy 60k-s telefon 3 hét után nyekereg, nyikorog, csörög, csattog.
Bevittem a Nokia szervizbe, ott azonnali szervizbe küldést javasoltak, jelenleg is ott van a készülék. Várom, hogy mi lesz vele.
A lényeg: A Nokiában mondták, hogy a burkolat cseréje mellett, új szoftvert (v300.34.56) is tesznek a készülékre. Kérdeztem, hogy muszáj e, nekem bőven jó az előző verzió. - Szoftverek szignózása szempontjából ugye nem mindegy. - A válasz szerint, ez a szervizeléssel jár, kötelezően rakják rá sz új szoftvert. Ez tényleg így van? Ha kérem, ha nem?!
-
#256 vszínűleg kétszer van bent ugyanazon a telefonszámon a kontakt, ilyenkor egyiket sem írja ki. meg kell keresni h melyik az és kitörölni. -
mzcsiga #255 srácok sziasztok, lenne egy kis problémám, nem vagyok nagy symbian fan évek óta nem is volt ilyen rendszer a kezeim közt de egy ismimnek lenne egy olyan problémája e51-el hogy fogadott sms-nél a telefon csak a számot írja ki a nevet nem pedig bent van kontaktok közt és mivel rengeteg üzenetet kap egy nap ez eléggé idegesítő. Megoldás? -
blacksabbath #254 Köszönöm az infókat, tesztelem az új szoftvert. -
#253 az alapján, amit meséltél alap, mivel a nokia sz*r anyagból készítette...
az új szoft.-ban van 1-2 újítás(prohardveren a fórumban találsz infókat), plusz állítólag kevesebbet fogyaszt a teló.
házilag is lehet simán frissíteni(én mindig így szoktam), csak kövesd az utasításokat, amiket az uptader kiír..., ja és ne felejtsd elmenteni az adataidat Nokia Pc Suite-tal -
blacksabbath #252 Az új szoft. mivel több mint az előző? Érdemes frissíteni? Ha igen akkor házilag érdemes, vagy inkább bízza az ember a szervizre?
A nyekergés akkor elvileg alap? Lassan úgy nyikorog a telefon 3 hetesen, mint egy 10 éves Rubik-kocka. :) -
#251 nekem is nyekereg a bal és jobb navigomb, de nem izgatott, SE-nél ez alap volt..:D
amúgy T-s készülékekhez a héten jött ki 300-as szoft. -
blacksabbath #250 Hello!
Én is "boldog" tulajdonosa vagyok egy e51-es készüléknek. A T-nél vettem kb. egy hónapja. Kibontás után pár perc múlva feltünt, hogy a jobb oldali nav. gomb rettenetesen nyikorog. Mint kiderült nem a gomb, hanem a kijelző nem illeszkedik rendesen. Mivel még cseregaros volt a teló visszavittem a Westend-be, és szó nélkül cserélték egy új készülékre, mondván selejtes a készülék.
Na eddig OK is a dolog.
Az új készülékkel minden OK volt, kb 3 hétig. Amikor is a bal oldali gomb, és a jobb oldali hangerő gomboknál iszonyatos nyekergést produkélt a telefon. Pedig egy speciális E51-es készülékhez gyártott bőr tokban hordom, tehát nem is porosodhat, stb. Visszavittem újból a szervizbe a Westend-be. Mondták, hogy felesleges visszaküldeni a Nokia-nak, mert nem csinalnak vele semmit. Ez sajna ilyen. Annyit csináltak, hogy elő-és hátlapot cseréltek, melynek hatására kicsit jobb lett a helyzet. Mondták, hogy ez nem tart sokáig, mert újra nyekeregni fog, mivel a telefon 95%a műanyag, és a Nokia mostanaban szarik arra hogy jól legyenek összerakva a telók, tehát ez majdnem minden készüléknél előfordul.
Hazavittem a telefont, és 2 óra múlva az új elő -és hátlappal is elkezdett nyekeregni a telefon kétoldalt.
Eléggé elkeserítő, mert egyébként egy fasza telefonról van szó, tényleg 10 pont. De emiatt rengeteget veszít az értékéből.
Valakinek valami ötlete a nyekergés megszüntetésére? Nagyon megköszönném!
Üdv.:
P.
-
#249 jóféle. -
#248 Nekem nagyon nagy előrelépés. Előtte egy K800i-m volt, és még most is csodálkozok, miket tudok kihozni egy okostelefonból.:) Nagyon testreszabható a különféle progikkal...
Szerintem gyors is, és elég jól bövithető a memória. Netezés közben a "kis" képernyő és a qwerty hiánya nem zavar, annyit nem netezek vele... -
mikiking #247 sziasztok... most adtam el az N95 telomat, az oka az volt, hogy elég lassú telefon,meg nem sokáig birja az Akku sem,meg valahogy nem jott be a kulsején kivul semmi. Gondoltam veszek egy E 51 et,igy pénz is marad,telefon is lesz... mi a véleményetek errol a telefonrol ??? -
zos #246 Sziasztok!
Nekem is van egy nokia e51-esem. Az a gondom, hogy kikapcsolás után a másnapi visszakapcsoláskor nem az aznapi dátumot mutatja, hanem az előző napit, ez nekem gond az ébresztő beállításnál.
Kérlek benneteket, ha valaki tud segítsen.
Köszönöm -
fazy000 #245 Helló!
Van egy Nokia E51-esem. Sehogy sem tudom kikapcsolni a be- és kikapcsolás adott hangot. Tud valaki erre megoldást?
Köszi előre is!
Fazy -
#244 a rezgés erősségét nem lehet valahogy növelni? mert ez így nagyon gyenge... -
#243 ezen a 3 linken találtok programokat, leírásokat.
link1
link2
link3
-
#242 helo
témát akarok telepíteni, de azt írja 'tanusítványhiba...'. miért van ez? hogy tudom feltelepíteni a témákat? -
vrtboy #241 Sziasztok!
Napokban vettem egy E51-t és szeretném kicsit feszegetni a határait. Tudnátok javasolni néhány oldalt ahonnan alkalmazásokat lehet letölteni rá?
A másik kérdésem a böngészéssel kapcsolatos lenne. Felcsatlakozom vele az otthoni routerre. Teljesen jól működne a böngészés, de alkalmanként fogja magát és kilép a böngészésből. Ez ismert probléma? Fel kellene frissítenem? Vagy merre induljak?
Köszi -
#240 itt -
gotchaaa #239 A legújabbnak mi a verziószáma? -
#238 nem működik egyik képernyőforgató progi sem rajta, nemtom miért..
win3.1: hez: legújabb dosbox változatban már be lehet állítani, hogy ne nyomja össze a képet, hanem natívban mutassa a vga-t (illetve egy részletét, mégpedig a negyedét, qvga ugyebár), és tudsz scrollozni rajta az előre beállított gombokkal.. -
Puhos #237 Megvan megtaláltam. -
Puhos #236 Csá!
Ma vettem egy E51-es készüléket. Ahogy tudom ebben nincs automatikus billentyűzár. A boltba ahol vettem, azt mondata az eladó, hogy van hozzá valami program amit le kell tölteni. Valaki tudna ebben segíteni. Töltötte-e le már valaki ezt a programot,a garancia megmarad?
Köszi -
gotchaaa #235 Létezik rá valami működő képernyőforgató program? A Python-os visszaállítja normálra, ha kilépek, a többi meg nem támogatja a telefont, vagy kell neki valami accelerometer dll, amit szintén nem enged telepíteni..tudom hogy nincs benne giroszkóp, dehát pont ez lenne a lényege, hogy én tudom forgatni gyorsulásmérő híján, ugyebár. -
gotchaaa #234 Na sikerült elindítanom a 3.1-et, bár szenvedtem kicsit a config fájllal..:D
Kár, hogy a betűk olvashatatlanok.. -
#233 Nem megy...
Menü-csatlakoztatás-wlan varázsló-itt megjelenik az lista a mi elérhető (konkrétan csak az itthoni, mert a sajátomra akarok csatlakozni)
rámegyek a webböngészésre, beírom a címet megkérdi akarok-e csatlakozni...aztán kiírja nem csatlakoztatható, nem található wlan
akkor a router beállításain kéne változtatni? :S (amit nem tudom h kell...) -
#232 nem kell semmit állítani, kint van aktív készenlétben.. -
#231 Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy, hogyan tudok vezeték nélküli hálózatra kapcsolódni? A telefonon kell valamit állítani hozzá? Ha kell, akkor mit?
Kössz -
#230 3.1-nél sztem nem kéne akadálynak lennie, mert csak kb 10 mega.. 95/95 már megvan párszáz mega, ott inkább akadály.
128 mega ram valóban ajánlott, ettől függetlenül fut e51-en is, csak kicsit méslassabb, mint azokon, pedig azokon is qrvalassú. :)
3.1 még elmegy, win95 határeset, mással egyelőre nem éri meg próbálkozni sztem :) -
gotchaaa #229 98at? Akkor Upfone-on hazudnak, ott azt írják, hogy csak 128mb rammal érdemes próbálkozni.
Mindegy, én a 3.1-et sem tudtam működésre bírni. A memóriakártya hiánya nagy akadály? -
#228 legutóbb ilyet akkor láttam rajta, amikor a win 98-at futtattam és mellé akartam valamit megnyitni :) -
gotchaaa #227 Azért ő is tud ilyet..
-
#226 ha jó minöség (sandisk) akkor müxik vele -
lac556 #225 mekkora a legnagyobb memoriakártya amit "elbír" a telefon?
azt halottam hogy 16gb
8as simán befér? -
#224 Helló helló üdv mindenkinek!
Természetesen Nokia E51-em van. Egy olyan problémám van hogy felraktam a Vnes nevü emulator programot. Aktiváltam, meg minden ami kell. De,
mikor elindítanék egy játékot, akkor villanik egyet mintha tölteni akarna, de nem csinál semmi. Úgy tesz mintha meg se nyomtam volna. Szeretném a tanácsotokat kérni, mit tegyek. Előre is nagyon szépen köszönöm. A telóval semmi gond, nagyon szeretem, megbízható mobil és sokat tud. -
Szaby59 #223 Hello!
Lenne pár kérdésem: Nektek is csak 1,5-2 napot bír? Minden ilyen mint 3g, wlan kikapcsolva, háttérbe taskman fut, de csak ennyit bír az 1 hetes telefon.
Érdekelne, hogy az USB-re csatlakoztatás PC-suite módban mennyi energiát igényel, valamint mi a véleményetek az ilyen Large time screensaverekről.