342
Nokia E51
  • n3whous3
    ja de :-|
  • n3whous3
    azonban a m.google.com honlapon az istenért se tudok olyan mobiltelefon számot beírni a letöltéshez, ami valid lenne....
  • n3whous3
    hoppá a google maps kéne ezek szerint hozzá :-| úgy írták le, mintha alapból az lenne a telefonon éshát miért ne hinném el, mindent magyarosítanak googleék mostanában, ha itteni piacra szánják...
  • n3whous3
    Helló!

Lenne megint egy kérdésem, találtam egy cikket, amiben olvastam pár dolgot a telefonról és a vége felé volt egy fura megjegyzés, miszerint a mobil tornyok segítségével alapból lehet egy pontatlan (de legalább létező) helymeghatározást végezni az aktuális helyzetünkről. Ezt sehogy se tudtam előhozni. Tudja valaki, hogy ez hogyan kivitelezhető?
  • Divizio88
    Latom nagy a surges forgas erre fele...:)
    Kozbe ra jottem a tema volt a flugos ki csereltem...
    es hibatlan minden
  • Divizio88

Igy jelenik meg nekem csak meg a nevet sem mutatja ...
    az a kis teglalap ures...:-s jaj segitsen mar valaki mert
    mar nagyon ra untam...:|
  • Divizio88
    Nem Nem ...Hasznaltan vettem egy
    honapja, eddig nem volt semmi bajom vele...
    Azert kerdezzem virus csinalhat ilyet...:-s
  • Zsolt01

Nevét nem írja és a T. számát?

Nem előfizetéssel vetted T-mobile!
    Mert a hívó ember számát csak + szolgáltatás havi 200 Ft
  • Divizio88
    Sziasztok nem reg vettem a telomat...
    Toltogettem temakat s jatekokat a mobil9-rol...
    Az a problemam, hogy mikor bejovo hivasom van nem
    mutatja a nevet annak az illetonek aki eppen hiv:(
    Par hozza erto hawer azt modja virust kaptam a netrol
    es ropke 5ezer ert tesznek nekem ra uj softot..:-?
    Igaz ez?? valakinek nem volt meg hasonlo problemaja...
    plss segitsen aki tud elore is kosz..:D
  • Zsolt01
    Ok.
    Legalább ezt Én is tudom már.
  • n3whous3
    azóta voltam szervízben, egy olcsó mütyür alkatrészt (oldalkeret) lett rendelve hozzá és azon van az a gomb takaró is
  • Zsolt01
    Talán telefon szervizes bolt, az az pl. felém a használt telefonos boltok szervizt is csinálnak. Gondolom az ilyet meg tudják oldani talán.
  • n3whous3
    beírom oda is akkor, de azért remélem valaki tud itt is válaszolni :)
  • Zsolt01
    Ezt ajánlom: #283
  • n3whous3
    Hi, ma vettem egy ilyen telót. Az lenne a kérdésem, hogy a bekapcs gomb feletti részt hogyan lehet/lehet-e cserélni? Használtan vettem és természetesen a gumi rész elég szar állapotban van :C
  • Divizio88
    kosszi de kozbe sikerult telepitenem...:P
    memoria kartyam meg nincs.2gb-om lessz
    a napokba ...remelem eleg lessz mindenre
  • Zsolt01
    Ha van memóriakártya a telefonodba, akkor USB -> PC: rámásolod a cuccot amit telepítenél, Telefon Fájlkezelőbe Memóriakártya kiválasztása és megkeresed a telepítő fájlt és OK.
  • Divizio88
    Segitsetek pls...
    Nem tudok tenni a telomra dolgokat:(
    A pc suite nem nem tudom telepiteni.
    Egyszeruen nem indul el 0% maard mindig.
    Valami mas adat transferes progi nincs ....
    koszi elore is ....
  • Divizio88
    koszi nagyon szepen...:D
  • Zsolt01
    http://www.nokiaprogramok.hu

Itt regisztrálsz és megkeresed a Nokia E51 fórumot, sokmindeni megtudhatsz.
  • Divizio88
    Sziasztok...:D
    Mondjatok nekem is par hasznos programot..:D
    Ma vettem en is egy ilyen telot...
    Jah es meg par szot arrol, hogy mit is jelent az
    a kifejezes, hogy "symbian"....koszi elore is...
  • Zsolt01
    Csak érdeklődök, hogy csináltad ?
  • Frosty01
    megoldódott.
  • Frosty01
    Hello!

A kérdésem a következő lenne: hogyan tudok névjegyzéket, meg mindent az e51es nokiáról e52-es nokiára átmenteni? komplett az egészet, mintha csak oda teremtenék:) válaszokat privátban is megköszönöm minél hamarabb!
  • msstz
    e72*
  • msstz
    szerintetek érdemes e51ről e71re frissíteni?
  • msstz
    igen, ad hangot

már 1 vonásnál sír a szája áramért, tehát nem hiszem, hogy baj lenne, ha feldugnád, én van mikor alap mínusz 2 csík után is felrakom, ha tudom, hogy másnap 6 órát zenét hallgatok majd rajta
  • zsoltszeifert
    Sziasztok.

Amikor merülő félbe van a Nokia E51, ha be van kapcsolva a figyelmeztető hangok, ad elvileg hangjelzést?
    Ahogy észrevettem eddig (most töltöm még csak harmadszor majd), csak egy pillanatnyi szöveget ír ki, legalábbis azt hiszem erről, hogy merül (elolvasni se tudtam eddig gyors eltűnt).

Amúgy amikor már csak 1 vonás van a töltés jelzőnél akkor egyből mehet már töltőre?
    Hogy ajánlatos töltögetni?

Köszi előre is a válaszokat.
  • Maco13
    új accountot kell lérehozni, ahol meg tudod adni az msn-es és skype-os neved+jelszavad, hogy be tudjon léptetni.

Arra amugy figyelj, hogy ha nem vagy WLAN-ra csatlakozva, akkor kérdés nélkül felmegy GPRS-re...
  • zsoltszeifert
    NimBuzz v2.0 S60v3.sisx:

Sign in - ez lenne 1 belépés. Ide kéne MSN, Skype név jelszó? Hát nem megy.
    Create new account - itt új létrehozása, de mit? Próbáltam létrehozni is itt, de nem engedett.

Hogy van ez ???
  • Maco13
    Külön telepített MSN-t meg Skype-ot nem használtam, ez a NimBuzz egyszerre kezeli őket, amikor felrakod meg kell adni az azonosítóidat mindkettőhöz, és egy listában látod az összes msn-es és skypeos ismerősödet.

Operát szintén csak ajánlani tudom, nekem is az van, és tud magyarul. Az is rákérdez hogy milyen kapcsolatot használjon, nem kapcsolódik magától GPRS-re, ha WIFI-vel vagy csatlakozva, tudod azt használni.
  • zsoltszeifert
    Olyasmit láttam fórumon írva, hogy Opera böngészőt jobb használni.

pl.http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&page=1

Pl. melyiket ?
    Talán van magyar is !
    Wifi -vel használva mi a menete, itt is rákérdez !
  • zsoltszeifert
    Köszi az infót !

Pl. ezt találtam legfrissebbként ami Nokia E51-re is jó:
    NimBuzz v2.0 S60v3.sisx

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&page=1

Ez jó ?
    Amúgy nem tudnak ezek magyarul, mi!

Tehát azt írod, hogy azt a net kapcsolatot használja Skype, MSN amire épp csatlakozva vagy pl. WIFI. Ez akkor igaz a külön telepített Skype, MSN-re is ?

Köszi előre is a választ !
  • Maco13
    Hali!

Én a NimBuzz nevű progit használom, ami be tud jelentkeztetni egyszerre msn-re és skype-ra is.
    Netre nem kérdez rá, amivel épp csatlakozva vagy azt használja, akár wlan, akár gprs/umts.

• zsoltszeifert
    Sziasztok.

Felraktam a Nokia E51-re Skype, MSN-t.
    Csak WIFI kapcsolatnál szeretném használni őket. Hogy kell?
    Csatlakoz / Wifi varázsló és ha itt csatlakozok valahová és utána a Telepítéseknél megnyitom Skype, MSN-t, akkor Wifi fog menni?
    Vagy ha így nem, akkor, hogy kell?
    (nehogy véletlenül a rendes internettel használjam őket)

Köszi előre is a válaszokat.
    (bocsi, de még amatőr vagyok ezen a téren)
  • Zsolt01
    Talán Itt érdeklődj, talán előbb kapsz választ.
  • repvez
    Hali
    Segitség kéne a sport trackker nevü progival kapcsolatban.Most mentem vele egy hosszabb bicikli turát tökéletesen müködött és rögzitette az adatokat,de ha a google earth formátumba szeretném menteni a gépemre akkor a google earth hibával kilép . enélkül a fájl nélkül jol megy.
    Egy éve ugyan igy csináltam mindent akkor minden gond nélkül sikerült visszanéznem a GE-ben az utvonalat.
    Most 2 lehetöség van vagy a GE 5-ös verzioja nem szereti vagy a sport tacker rosszul csinálta a fájlt.
    Mit tudjak csinálni hogy sikerüljön visszanéznem az utvonalat a számitogépen is.

E51-es telon van és kb egy éves talán 1.5ös sport tacker.esetleg hogyan lehet ugy felrakni a legujabb Sport trackert hogy az utvonalak adatai megmaradjanak a telefonba?
    Köszi elöre is

• 5c0rp330n
    az, hogy a kurvaisten basszon ketté, te mocskos féreg.
  • Kolpi
    Mi a véleményetek erröl a progiról?
  • Puhos
    Csá!

Letöltöttem egy filmet a telefonra, de a film 9.db. 10 perces részből állt. Milyen progival lehet összerakni egybe?
    Köszönöm a segítséget.