78
  • csuszi
    aham. címlapon?:) és írtam már - olyan hibát találj, amiért három aláhúzás a jutalom "középiskolás fokon" - vagy ne utalgassak nagy költőkre?, ha akarom, nulla hibával írok - magyar szakos voltam, jelenleg meg kom-medes, hidd el tudok helyesen írni, de amint látod nem fecsérlem az időmet kis és nagybötűre, hátmég hogy minden szar vesszőre visszakanyarodjak vagy elgépelt szóra. de nem én írok címplapra. és az hogy valaki a ban-ból lehagyja az n betűt az nem kis hiba, hanem durva nyelvhelyességihiba. de még mindig nem látod, hogy nem az irritál, hogy valaki nem ért velem egyet valamiben, szarom le, ez egy fórum, hanem hogy egy takony szarházi tizenéves névtelen senki ne írogasson nekem ilyen hangnemben, pláne hogy réá sem szolgáltam, mert az életben hozzám se merne szólni a kis majomparádé, mert lecsavarnám a pöcsét;)
  • csuszi
    mert különben?:) bántasz csúnya bácsi?:( éretlen majom vagy, és te vagy a kötekedő,nem én ugattam be másnak te tapló szar. és rajtad kívül érdekes módon a. mindenki vágta hogy gáz helyesírási hibát hagyni egy újság címlapján b. ezzel nem ért egyet, és kultúráltan közli velem. az hogy ki a lúzer asszem magáért beszél ki vállalja magát korral, képpel egy fórumban és ki nem. és nem kell magam lehűteni balfasz, nem vagyok én ideges röhögök az ilyen faszláma netes csavargókon amilyen te is vagy, akiket az életben elég kellemetlenül kiröhögök, itt is azt teszem:D én nem köszönök el nagy lazán hogy csá kamaszboy, nyomassad, szórakoztatsz:)
  • fei
    Kihagytál 7 db vesszőt.
  • who am I 7
    "hihetetlen ilyen csúnya nyelvhelyességi hiba: MAGÁBAN!!!!!!!!!!!!!!!! "

Te fröcsögtél nyomikám.És hűtsd le magad.Az, hogy osztod az észt és még a, HOGY , elé sem tudsz vesszőt tenni (lsd #15).Ez csak azt mutatja, hogy veled felesleges foglalkozni, és egy lúzer, kötekedő csicska vagy.Ennyi.És jó lenne, ha itt lezárnád, és nem rinyálnál többet.Csá
  • csuszi
    Le style est l'homme même.
    plz idézzél egy hibát is alpári barátom. thx. (és elgépelés amit a hülye is - még te is:) - lát hogy csak elgépelés nem ér:D) van shift, csak kurvára nem esik kézre...és nem én fröcsögtem hanem te. de ezt persze mindenki láthatja. legközelebb ne szólj hozzám ty, én se szólítottalak meg, jah és még ha hozzám is szólnál tedd azt kultúráltan, még ha neveltetésed híjján nehezen is megy.
  • who am I 7
    Az, hogy neked a legfontosabb az ÉKES ANYANYELVED művelése, rengeteg mindent sejtet.Mondjuk pl.: Belekötszt egy ilyen dolgoba, ami nem feltétlen a cikkíró hibája, hanem a nyelv torzulásáé, szvsz egyáltalán nem direkt írta így, szal max egy begyöpösödött korlátolt idióta lehetsz, aki minden kis xar dologba beleköt.Nem tetszik, hogy változik a nyelv?Irány kifelé tüntetni, hogy te márpedig azt a szép jó magyarNYELVET szeretnéd művelni.Mert, ha változik akkor bizony JÖNNEK AZ ÉLIENEK, KIHAL AZ EMBERISÉG, ATOMOK HULLNAK AZ ÉGBŐL.....idióta..Gamer billentyűzet (jézusom)..17éves....Hallod, szánalom vagy.Egyként meg, úgy írod mintha te lennél az anyanyelvisten, azt tele van a fröcsögésed hibával ugyanúgy.

Az ilyen hülyéknek nincs a környezetükben vmi értelmes ember, aki nevelné őket?
  • tunyo902
    Igen is szarul esik az ilyesmi
  • tunyo902
    Engem is csunyán letoltak még ezeknél a hozzászólásoknál http://www.sg.hu/cikkek/54438/testhobol_elektromossag

CSÚNYÁN!!!!!
  • Abu85
    Maximum a jelenleg alkalmazott textúrázási eljárásokban erős. A lebegőpontos textúrázási eljárásokban, tavábbá Depth32 szűrésben már jobb a HD Radeon széria. Percentage Closer filtering mellett Fetch4 alkalmazásakor szintén túl erősek az AMD karik.
    Mondom van itt munka bőven, mert az új eljárások kivétel nélkül az R6xx szériának fekszenek, így kell ide némi ráncfelvarrás.
  • lee56
    Igazi jellem? Neeem, igazi sztár vagy, azt mondd neki, ő csak az ilyen trendi frázisokat tudja értelmezni :)

Nade hogy picit ON is legyek: Ezt a texturakezelős fejlesztés dolgot énse nagyon értem, eddig úgy tudtam már a 8as széria is "túl" jó textúraművletekben...
  • Abu85
    Át kell egy picit szervezni a textúrázókat, mert a D3D10.1 Gather4 támogatást kér. Ehhez olyan textúrázó kell amiben egy címzőhöz négy mintavételező tartozik és egy szűrő. A memória élérése pedig marha nagy probléma, mert az elérési idő alatt egy csomó munkát végezhetne a GPU, a Dynamic branching alacsony batch igénye még jobban bonyolítja a helyzetet, így továbbra is fő szempont az adatra váró szálak kimentése és az egységek etetése új szálakkal, amíg meg nem jön a várt adat.
  • Abu85
    Én azért ennél többre számítok. Meg kellene oldani a Stream output kezelést, mert bonyolult GS feladatoknál nevetségesen lassú a GF8. Továbbra is 16-os batch-el dolgozik a TCP Vertex Shader alatt, ami azért gáz, mert csak az egységek fele működik Pure VS kódban. Szóval van itt munka bőven. Az nV mérnököknek nincs okuk tökvakargatásra, mert az AMD mérnökeit a fenti problémák nem érintik. Ők inkább azzal közdenek, hogy a Superscalár Shader procikra jól párhuzamosított Vliw minták kerüljenek.
  • neoG
    OFF: csuszi: a Te írásodban is volt hiba
    who am I 7: Neked meg gratulálok, mert leszóltál vkit azért, mert
    felhívta egy hibára a figyelmet!Igazi jellem vagy

Többiektől bocs
  • SHADOWEYES7
    Légyszi kúltúráltan fórumozzatok.
    Köszönöm.
  • turul16
    "Eloszor is megudplazzak a texturakezelo egysegeket, amitol gyorsabb lesz a memoria elerese"
    WTF ?
  • item
    Nyah, má megint egy új széria...
  • dez
    Speciel nekem is jobban tetszik a "magába foglal", mint egyfajta befejezettlen cselekvés. A "magában foglal" elég idétlen.
  • dez
    "A masodik a gf1-tol a gf7-ig tartott (fix funkcios pipeline-ok)."

Nem egészen, időközben (GF3) még bejöttek a programozható shader egységek is, és fejlődtek is. Persze semmi különöset nem köszönhetünk ennek, csak a játékok látványvilágának 95%-át.
  • nedudu
    Gamer billentyűzeten nincs shift? ;-)
  • csuszi
    ja, és az is kinyitja a bicskát,ahogy az a fasz (whoami7) hozzám böfögött, de tiszteletet azt ne tanuljon az ember igazatok van. majd ha én szólok hozzá így, akkor reagáljon a mondandómra abban a stílusban. igazi fórumfasz.
  • csuszi
    két okból, mert gamer billentyűzetem van. és kettő: mert ez a kötekedés, nem én írok a címlapra, és ezen kívül én helyesen írok... nemtom mi a faszt nem lehet érteni, hogy nem egy fórumos beköpés nyitja ki a bicskát az ember zsebében, hanem hogy egy online nagy látogatottságú portál nem ír helyesen le valamit, hanem úgy hányja oda, ahogy a fókuszban beszélnek a műveletlenebb emberkék. ennyi.
  • mikloss
    kezded
  • mikloss
    Miért nem kezeded a mondatok elejét nagy betűvel?
  • csuszi
    igen te selejt ilyenbe kötök bele, hogy egy nagy látogatottságú oldalabszik arra hogy helyesen írjon a kibaszott főoldalon. ha te annyira alpári vagy hogy ékes anyanyelved helyesen használd akkor két variációm van: a, nem csodálkozok, hogy veszélyben a nyelvünk, kihalófélben leledzik b, 17 éves takonypóc vagy aki névtelenül osztja az észt. de inkább a kettő együtt a tippem. na menjé homokozni és vegyél magadnak karira egy fasza 8800 gt-ét...gz
  • Tinman #14
    Remek, le is cserélem a 8800GTS-em egy ilyenre
  • kvp
    "vmi linket tudnál adni arrol, hogy gf9ben mi változik gf8hoz képest? Az ilyen Dx11 sm4et tudom ennél bővebb kéne..."

Eloszor is megudplazzak a texturakezelo egysegeket, amitol gyorsabb lesz a memoria elerese (texture load). Tobbet fog tudni a framebuffer iro egyseg, mivel programozhato lesz (antialias). Vegezetul kijavitjak a lebegopontos pontatlansagokat, mivel pl. most a 16 bites egyseg csak 12 bitesen tud gyokot vonni. Nagyjabol ennyi. A legtobb uj feature mar most is elerheto csak nem dx10 hanem nvidia cuda alatt es sokkal lassabban futnak mint az uj kartyakon. Az architektura nem fog valtozni, tehat a crysis lassu reszei tovabbra is lassuak maradnak, mivel a jatek kb. a gf8-asok nyers teljesitmenyenek a 8-adat tudja csak kihasznalni, koszonhetoen a nem gf8-asra optimalizalt shader kodjuknak.
  • who am I 7
    URISTEN GECó, AKASZD IS FEL MAGAD GYORSAN!
    (legalább nem rinyálsz többet miatta )
    De tényleg létezik még ilyen korlátolt barom aki ilyenbe köt bele? [#felkialtas] [#levele]]]

Egyébként, a 8800GT még mindig szánalom, hogy sehol sem lehet kapni, az egyik a másik meg, hogy 55körül rebesgették a leadtek oc-t és már simát is csak 65-körül mondják (HA LEHETNE KAPNI).Szóval elmehet a jó édesbe az NV is...szerintem HD3870 lesz belőle ha 45körül lehet kapni...vagy 1-2 hónap múlva 8800GT-t..mert, hogy +10-15 rongyal nem fognak átbaszni a türelmetlenségem miatt az biztos.
  • lipike008
    GF 4 Mx rulez :D
  • MadBence
    Én már csak a 10es szériába ruházok be :P
  • neoG
    engem érdekelne, ha rendesen tudnám futtatni
  • bertino
    érdekes lesz az, jönnek még további részei, lesz annak érdeklődési szintje
  • csuszi
    csak nekem bántja a szemem: "...mégpedig egy csúcskategóriás változattal, amely több újítást is magába foglal."??????? hihetetlen ilyen csúnya nyelvhelyességi hiba: MAGÁBAN!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kisgabo
    miért ne érdekelné a népeked a crysis? bár én is letoltam pár nap alatt, és uninstall...

azért röhej megint ez a paper launch, 8800GT szánalmasan nem kapható, de már verik a nyálat a 9-re. LOL.
  • Unreal1942
    A crysis már most se érdekel senki. Jövőre ennyire se lesz érdekes.
  • fade2black
    vmi linket tudnál adni arrol, hogy gf9ben mi változik gf8hoz képest? Az ilyen Dx11 sm4et tudom ennél bővebb kéne...
  • EroSennin
    Az architektura szep dolog, de a gamereket mar csak a teljesitmeny erdekli. Ha a 9-es szeria vegre normalis sebesseggel tudja futtatni a Crysis-t akkor barmi is tortent tervezesben vagy gyartasban (65nm,55nm,...) senkit nem fog erdekelni :)

Kivancsi leszek tamogatni fogja-e vegre a rendes meretu lebegopontos szamokat.
  • kvp
    Most volt architekturavaltas az nvidia-nal. Az elso generaciojuk a riva/tnt sorozat volt (interpolator kartyak). A masodik a gf1-tol a gf7-ig tartott (fix funkcios pipeline-ok). Most jott a gf8 es jon a gf9 (vliw-es, smt-s vektor egysegek). Ezek egyformak, csak az egysegek szama es elrendezese ter el, tehat nem lesz kiugro elteres a 8-as es a 9-es szeria kozott, csak par kiegeszito funkcioban ternek el.
  • Spaceghost
    Ez tök jó....Mire vennék ilyet már GF10 megjelenésének a küszöbén leszünk :P