Februárban jön a GeForce 9

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én biztos nem fogom a nagy nehezen (túlórákkal és egyéb munkákkal) összehozott Ultrámat lecserélni egy felpatchelt változatra mire ráragasztják a 9000 cimkét. Fejlesszen az NV meg az Amd/Ati amit akar,tõlem minimum 3 évig nem látnak pénzt egy szaros kártyájukért sem. A játékokról meg már úgyis leszokóban vagyok.

Szevasztok, nekem csak egy kérdésem lenn, jövõre mit érdemes vanni videókártya esetén, persze bizonyos anyagi határokon belül....
Nem a lególcsóbbat szeretném de ár-érték arányba jó legyen...
Elõre is THX..
Nekem meg Ati 9600 Pro😄

http://pcvilag.blog.hu

Nekem is... Baj?

Nekem egy igazi geforce fx 5500 asom van ! 😊))))))
Szövegértésrõl: A piacra dobásról van szó, maguk a kártyák már léteznek😛
"Tajvani források számoltak be arról, hogy az nVidia már igen közel áll a következõ generációs grafikus kártyák piacra dobásához."
eggyes -> egyes 😉
(Egyébként meg aki vesszõt sem használ, ne kritizáljon másokat.)

AgentKis
Off
Ha már a fórum inkább a nyelvhelyességrõl szól azzal kezdem én is: magáBAN foglalni csak olyan dolog tud ami már létezik. A "februárban", így december környékén, szerintem erõsen jövõ idõt sejtet! Ha nem eléggé, akkor szerencsére ott a "jön" ige is 😊. Na most jövõ idõben: magáBA foglal majd, vagy magáBA fog foglalni, a helyes verzió. Szó nincs itt nyelvelyességi hibáról, de súlyos szövegértési problémáról igen, méghozzá részedrõl.
On

Én ennek a kártyának a fogyasztására lennék kíváncsi, lesz-e vajon passzív hûtésû belõle 2 év múlva? Mert engem csak onnantól érdekel a dolog. Kettõs a nyereség, mert nem kell otthon villannyal fûtenem, és a két éves játékokat 1/3-ad, 1/10-ed áron lehet megvenni! Türelem, a hosszú élet ritka! 😄

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Édes Csuszi, te kis pöcs!
A "nyelvhelyességihiba"-t külön írjuk, a "híjján"-t meg egy j-vel, a "gamer billentyûzet"-et pedig kötõjellel (bár ezt szinte sehol sem így írják). Egyik sem elgépelés, ez egyértelmûen a hiányos tudásodat mutatja. Ezenkívûl, -bár láthatólag a gémerbillentyûzeten nincs túl messze a vesszõ- rengeteg vesszõhiba van az írományodban, egy csomó helyrõl kihagytad, olyan helyekre is tettél, ahova nem kellett volna.
Gondolom, te is csak addig voltál magyarszakos köcsög amíg ki nem buktál onnan, azóta csak a köcsög fejed játszod vele. Nem mintha ez itt bárkit is érdekelne...

Peti0011
Vicces volt ahogy olvastam kb a forum közepén hogy eggyes emberek oylanokon vitatkozank hogy tesz-e vesszõt, nagy kezdõbetû...😄.hát komolyan viccesek vagytok 😊

Csá

Azért olvashat az ember néhány érdekes dolgot...
És nem csak bitekrõl, meg texturákról... 😊
Szomorú, de nevetséges is.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

Fõleg a driver a probléma, de az sem mellékes, hogy nem láttam még olyan D3D10-es játékot amiben megvalósíthatatlan dolgok lennének D3D9 alatt. Pedig mennyi sebességet lehetne nyerni a Stream output használatával (persze szigorúan R6xx chipek alatt).

Hát kb. De a GF FX legalább gyenge volt alapból, de ez a GF8 jónak látszik. Na ez a mûvészet. <#hehe>
A GF7 gyengesége engem is meglepett, nem számítottam rá, hogy az ATi a hatékony Dynamic Branchinggal ennyit tud nyerni.

tommyg
hurrá...pénz is jöhetne hozzá

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

De OpenGL -ben jok.
Nem sokkara ki jon a 3.0.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

grebber!
Ha valamit nem értesz, attól az még nem baromság.
Gondolom ezt se érted, sebaj.
"...hogy a D3D10 elveire nem épülnek játékok"
grebber
Ez szerintem otlári baromság.

Ha olyannyira jó szerited ati dx10-be akkor a dx10-es jó nem full dx10-es játékok tesztjeibe miért lasabb az ati??

Next PC upgrade: 2022

grebber
És jobb lesz mint 8800GTX majdnem? WTF WTF!!!!!

LOL még a 8800GT-t se veri meg.
40k ja lol az még nagyon odébb lesz mire a 3870 40ezer lesz.

Danus16
nemmondod hogy 40k lesz a HD3870????
összekakkantom magam izibe!
És jobb lesz mint 8800GTX majdnem? WTF WTF!!!!!
énmeg megvettem 35-ér a 8600GE-t
OMG!
nyugtassatok meg hogy itthon 70k lesz xD

http://www.youtube.com/user/kilipeti

arty
gef5(FX) szindróma, csak ott az ATI gondolom jobban állt elterjedtségben, mig most a késések miatt az 2900 széria már egy gef8 által letarolt zónában landolt 😞

de a mostani játékok alatt a 7900 is halott ügy, miközben az x1900esek elég jol mennek

Forza.

Az nVidia nem tudja felvenni a versenyt az AMD-vel. Ezért van az, hogy a D3D10 elveire nem épülnek játékok. Szvsz az nV nem is akarja a D3D10 elveinek megfelelõ felépítést erõltetni, mert ha ezt teszi akkor az AMD és az Intel kitessékeli õket a piacról hamar. Egyfajta védekezés amit jelenleg csinálnak a zöldek, fõleg ezért futnak rosszul a mai játékok a csúcskarikon is. A D3D10 nem véletlenül vezette be a teljesítmény növelõ funkcióit.

"ha akarom, nulla hibával írok - magyar szakos voltam, jelenleg meg kom-medes, hidd el tudok helyesen írni, de amint látod nem fecsérlem az idõmet kis és nagybötûre, hátmég hogy minden szar vesszõre visszakanyarodjak vagy elgépelt szóra."

Ez annyira gyönyörû. A stílus tényleg maga az ember.

Ahhoz képest az egész anyázás egy elgépelt szóból eredt. Tényleg, kis dolgokra ne adjunk. Meg máson se kérjük számon.

<#vigyor>

nVidia meglephetne egy pöpec GeForce Go 7400 driverrel Vista alá, amely stabil és nem áll le negyed óránként váratlanul amikor olyanja van. Érdekes, hogy honlapjukról nem is lehet letölteni meghajtót laptopokhoz, szerintük az a laptopgyártó dolga biztosítani. Miközben egy vacak .inf fájlban levõ bejegyzésen múlik, hogy feltelepedik az a dög driver vagy nem! www.laptopvideo2go.com-ról lehet vadászni laptopokhoz meghajtót, ha valakinek kell.
és crysist akkor mire optimalizálták? Mert 2900/3870 alatt méglassabban fut mint gf8 alatt.

Mondjuk nemrég olvastam a hírt, hogy Crysis csak februárra lett volna kész de EA miatt must volt a december elötti megjelenés éshogy majd februárban a 8.patch után sokat gyorsul.

Csúcskategóriában lehet hogy nem. De nem abból fogy a legtöbb. Az csak azért kell, hogy a szaksajtó azon kártyák miatt magasztalja.

Ez rendben van , de memoria eleres, memoria-tol, bustol es MCU tol fugg szigoruan veve. Ennek jo kihasznalasa fugghet mastol.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

grebber
Azt mire megy vele az ATI ha nemtudja felvenni a versenyt nvidiával?Egyenlõre nemsokra!

Na igen, itt még arra sem foghatják, hogy nem éri meg megrendelni, mert ki tudja, mikor viszik el. Itt is vinnék, mint a cukrot. Azon én is kiakadtam, hogy 55-ról 65-re nõtt a 8800GT ára, miközben nem is kapható, csak néhányan jutottak hozzá itthoni forrásból.
Kár, hogy semmi konkrátumot nem írtak, hogy mégis milyen fejlesztések lesznek a kártyában. Ez így kissé The Inquirer-szagú hír.

"...olyan hibát találj, amiért három aláhúzás a jutalom "középiskolás fokon"..."
"...jah és még ha hozzám is szólnál tedd azt kultúráltan, még ha neveltetésed híjján nehezen is megy."
Én csak dupla aláhúzásra emlékszem általános és középiskolából (valószínûleg tanárfüggõ), de ebben a mondatban kapásból kettõt is találtam. Elõször is kulturáltan, és nem kultúráltan, másodszor a híjánt 1 j-vel írjuk. Egyik sem gépelési hiba, a vesszõhibákat már nem is említem. Az pedig, hogy a shift túl messze van, nos ez no comment.
Abban egyetértek veled, hogy egy cikk vagy hír szerkesztõje vegye a fáradságot és ellenõrizze a helyesírását, egy fórumon mindez nem számít, de legjobban te vered a nyálad. És mielõtt kezdenéd az életkorommal, már 27 is rég elmúltam. <#mf2> Uff.
Nekem volt egy gf2mx400, majd egy gf3 3200 v.mi a rosseb, de azóta ati kártyák duruzsolnak a gépemben (és fûtik a szobámat, télen jól jön), meg már évek óta nem nagyon követem a részleteket a kártyák fejlõdésében, úgyhogy nincs is semmi értelme - meg nem is tudok -, hogy valami érdemit hozzászóljak a témához.
Szép meg jó hogy jönnek az új kártyák. DE. Az NV helyében én a rendkívül durva driver hibákat javítanám ki végre. Ugyanis most vettem 8800-ast végre és az NV driverek ha bármi DX10-es játékot akarok futtatni(értelemszerûen Vista alatt) akkor 5 perc játék után kibasz az asztalra: "A videóillesztõ elvesztette a controllt majd helyreállt" üzenettel. Utánanéztem és ez sajnos az egész 8-as szériára jellemzõ hiba amit a mai napig nem javított az NV. Szóval tisztelt NV tessék elõbb NORMÁLIS meghajtókat írni aztán jöhet a következõ generáció.

Attól, hogy ott van a listában, még nem lesz kapható. Ha jobban megnézed, sehol sem szerepel, hogy aktuálisan raktáron van, inkább elõrendelhetõ, aztán majd megjön valamikor.

Lehet kapni magyarországon 8800GT-ét!
CSak keresni kell példáúl:itt
Sajnos ez Ungarische Specialitet. <#nezze><#gun><#taps><#mf2><#wow2>
InfectedMann
/OFF
Imádom mikor egy hír kommentjeinek a nagy része egymás anyázásáról szól.
Nagyon alacsony a színvonal és tele van a fórum mûveletlen parasztokkal.
Sorry, de ez már nagyon kikivánkozott belõlem.
/ON

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

DjDano
Én még csak az 5. generációnál tartok, gáz? 😄D

EH, jézusom, te vagy AZ ATYAÚRISTEN b+.Hát ezt nem gondoltam vóÓlna
"magyar szakos voltam, jelenleg meg kom-medes"->"nem fecsérlem az idõmet"
<#hehe><#hehe><#hehe>
Figyú, ez nem egy NÁZA JELENTÉS CLINTONNAK (pláne, h már nem is õ a PRESIDENT<#rinya>), szóval nyugodtabban is lehet kezelni egy cikket vágod?+ Nem ártana József Attilán túllépned, PÖCCSAVARÓ.Öreg vagy már, korlátolt, fontoskodó, a stílusod kicsit gumicsizmás, de jót akartál végülis (de ez már mellékes). <#eplus2>
Az meg, h mennyi idõs, és ki a senki és ki nem...Erre én nem mondok inkább semmit, éld a kis tyúk*aros életed (mert valószínû, h az, ha ilyen pitiáner dolgokba kötsz bele, ilyen gumicsizmás stílussal + GÉMER KÉJBORD <#eplus2> ), és hagyd a nagyokat békén.Okés?Intelligencia kiccsillag, intelligencia, nem pedig magyar-szaros meg anyámkinnya mellény verés...(ezen szakadtam <#nyes>)..tipikus szürkekisegér..Na mind1, fórumozz csak tovább, köpködj minden vesszõ/betû-hiba után, az a neked való... <#hehe><#eljen>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Sanyix
"némi késéssel követnének a középkategóriás, illetve belépõ szintû, lebutított példányok."

igazából: némi késéssel követnének a középkategóriás erõsen lebutított példányok, illetve belépõ, dzsunka szar szintû, mégjobban lebutított példányok.

Most már sajnos nincs olyan hogy középkategória... inkább csúcsfos kategória, persze véletlenül se annyival olcsóbban mint amennyire le van butítva.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

van egy eladó gef4 ti4200...<#worship>

CarajoEsp
Off:
Bár lehet, hogy az én felfogóképességem érte el, így este fél 11 fele a tûrõképessége határait, de b**eg, hogy abba az isten földi manifesztációjába(n) sikerült mindezt ebbõl a hírbõl kihozni?
On:
Mindíg is páros szám párti voltam, majd jó lesz nekem a 10, vagy a 12-es széria.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

csuszi
klón😊 de nem zavar😉

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
aham. címlapon?😊 és írtam már - olyan hibát találj, amiért három aláhúzás a jutalom "középiskolás fokon" - vagy ne utalgassak nagy költõkre?, ha akarom, nulla hibával írok - magyar szakos voltam, jelenleg meg kom-medes, hidd el tudok helyesen írni, de amint látod nem fecsérlem az idõmet kis és nagybötûre, hátmég hogy minden szar vesszõre visszakanyarodjak vagy elgépelt szóra. de nem én írok címplapra. és az hogy valaki a ban-ból lehagyja az n betût az nem kis hiba, hanem durva nyelvhelyességihiba. de még mindig nem látod, hogy nem az irritál, hogy valaki nem ért velem egyet valamiben, szarom le, ez egy fórum, hanem hogy egy takony szarházi tizenéves névtelen senki ne írogasson nekem ilyen hangnemben, pláne hogy réá sem szolgáltam, mert az életben hozzám se merne szólni a kis majomparádé, mert lecsavarnám a pöcsét😉

csuszi
mert különben?😊 bántasz csúnya bácsi?😞 éretlen majom vagy, és te vagy a kötekedõ,nem én ugattam be másnak te tapló szar. és rajtad kívül érdekes módon a. mindenki vágta hogy gáz helyesírási hibát hagyni egy újság címlapján b. ezzel nem ért egyet, és kultúráltan közli velem. az hogy ki a lúzer asszem magáért beszél ki vállalja magát korral, képpel egy fórumban és ki nem. és nem kell magam lehûteni balfasz, nem vagyok én ideges röhögök az ilyen faszláma netes csavargókon amilyen te is vagy, akiket az életben elég kellemetlenül kiröhögök, itt is azt teszem😄 én nem köszönök el nagy lazán hogy csá kamaszboy, nyomassad, szórakoztatsz😊

Kihagytál 7 db vesszõt.
"hihetetlen ilyen csúnya nyelvhelyességi hiba: MAGÁBAN!!!!!!!!!!!!!!!! "

Te fröcsögtél nyomikám.És hûtsd le magad.Az, hogy osztod az észt és még a, HOGY , elé sem tudsz vesszõt tenni (lsd #15).Ez csak azt mutatja, hogy veled felesleges foglalkozni, és egy lúzer, kötekedõ csicska vagy.Ennyi.És jó lenne, ha itt lezárnád, és nem rinyálnál többet.Csá

csuszi
Le style est l'homme même.
plz idézzél egy hibát is alpári barátom. thx. (és elgépelés amit a hülye is - még te is😊 - lát hogy csak elgépelés nem ér😄) van shift, csak kurvára nem esik kézre...és nem én fröcsögtem hanem te. de ezt persze mindenki láthatja. legközelebb ne szólj hozzám ty, én se szólítottalak meg, jah és még ha hozzám is szólnál tedd azt kultúráltan, még ha neveltetésed híjján nehezen is megy.

Az, hogy neked a legfontosabb az ÉKES ANYANYELVED mûvelése, rengeteg mindent sejtet.Mondjuk pl.: Belekötszt egy ilyen dolgoba, ami nem feltétlen a cikkíró hibája, hanem a nyelv torzulásáé, szvsz egyáltalán nem direkt írta így, szal max egy begyöpösödött korlátolt idióta lehetsz, aki minden kis xar dologba beleköt.Nem tetszik, hogy változik a nyelv?Irány kifelé tüntetni, hogy te márpedig azt a szép jó magyarNYELVET szeretnéd mûvelni.Mert, ha változik akkor bizony JÖNNEK AZ ÉLIENEK, KIHAL AZ EMBERISÉG, ATOMOK HULLNAK AZ ÉGBÕL.....idióta..Gamer billentyûzet (jézusom)..17éves....Hallod, szánalom vagy.Egyként meg, úgy írod mintha te lennél az anyanyelvisten, azt tele van a fröcsögésed hibával ugyanúgy.

Az ilyen hülyéknek nincs a környezetükben vmi értelmes ember, aki nevelné õket?

Igen is szarul esik az ilyesmi <#ejnye1>
Engem is csunyán letoltak még ezeknél a hozzászólásoknál http://www.sg.hu/cikkek/54438/testhobol_elektromossag

CSÚNYÁN!!!!!<#lama>
Maximum a jelenleg alkalmazott textúrázási eljárásokban erõs. A lebegõpontos textúrázási eljárásokban, tavábbá Depth32 szûrésben már jobb a HD Radeon széria. Percentage Closer filtering mellett Fetch4 alkalmazásakor szintén túl erõsek az AMD karik.
Mondom van itt munka bõven, mert az új eljárások kivétel nélkül az R6xx szériának fekszenek, így kell ide némi ráncfelvarrás.

Igazi jellem? Neeem, igazi sztár vagy, azt mondd neki, õ csak az ilyen trendi frázisokat tudja értelmezni 😊

Nade hogy picit ON is legyek: Ezt a texturakezelõs fejlesztés dolgot énse nagyon értem, eddig úgy tudtam már a 8as széria is "túl" jó textúramûvletekben...

Oldal 1 / 2Következő →