78
  • Gundark1234
    #78
    Hát én biztos nem fogom a nagy nehezen (túlórákkal és egyéb munkákkal) összehozott Ultrámat lecserélni egy felpatchelt változatra mire ráragasztják a 9000 cimkét. Fejlesszen az NV meg az Amd/Ati amit akar,tőlem minimum 3 évig nem látnak pénzt egy szaros kártyájukért sem. A játékokról meg már úgyis leszokóban vagyok.
  • ripmany
    #77
    Szevasztok, nekem csak egy kérdésem lenn, jövőre mit érdemes vanni videókártya esetén, persze bizonyos anyagi határokon belül....
    Nem a lególcsóbbat szeretném de ár-érték arányba jó legyen...
    Előre is THX..
  • Eric992
    #76
    Nekem meg Ati 9600 Pro:D
  • Madve
    #75
    Nekem is... Baj?
  • asdqwe
    #74
    Nekem egy igazi geforce fx 5500 asom van ! :)))))))
  • cateran
    #73
    Szövegértésről: A piacra dobásról van szó, maguk a kártyák már léteznek:P
    "Tajvani források számoltak be arról, hogy az nVidia már igen közel áll a következő generációs grafikus kártyák piacra dobásához."
  • dez
    #72
    eggyes -> egyes ;)
    (Egyébként meg aki vesszőt sem használ, ne kritizáljon másokat.)
  • AgentKis
    #71
    Off
    Ha már a fórum inkább a nyelvhelyességről szól azzal kezdem én is: magáBAN foglalni csak olyan dolog tud ami már létezik. A "februárban", így december környékén, szerintem erősen jövő időt sejtet! Ha nem eléggé, akkor szerencsére ott a "jön" ige is :). Na most jövő időben: magáBA foglal majd, vagy magáBA fog foglalni, a helyes verzió. Szó nincs itt nyelvelyességi hibáról, de súlyos szövegértési problémáról igen, méghozzá részedről.
    On

    Én ennek a kártyának a fogyasztására lennék kíváncsi, lesz-e vajon passzív hűtésű belőle 2 év múlva? Mert engem csak onnantól érdekel a dolog. Kettős a nyereség, mert nem kell otthon villannyal fűtenem, és a két éves játékokat 1/3-ad, 1/10-ed áron lehet megvenni! Türelem, a hosszú élet ritka! :D
  • archkoven
    #70
    Édes Csuszi, te kis pöcs!
    A "nyelvhelyességihiba"-t külön írjuk, a "híjján"-t meg egy j-vel, a "gamer billentyűzet"-et pedig kötőjellel (bár ezt szinte sehol sem így írják). Egyik sem elgépelés, ez egyértelműen a hiányos tudásodat mutatja. Ezenkívűl, -bár láthatólag a gémerbillentyűzeten nincs túl messze a vessző- rengeteg vesszőhiba van az írományodban, egy csomó helyről kihagytad, olyan helyekre is tettél, ahova nem kellett volna.
    Gondolom, te is csak addig voltál magyarszakos köcsög amíg ki nem buktál onnan, azóta csak a köcsög fejed játszod vele. Nem mintha ez itt bárkit is érdekelne...
  • Peti0011
    #69
    Vicces volt ahogy olvastam kb a forum közepén hogy eggyes emberek oylanokon vitatkozank hogy tesz-e vesszőt, nagy kezdőbetű...:D.hát komolyan viccesek vagytok :)
  • Cefet
    #68
    Azért olvashat az ember néhány érdekes dolgot...
    És nem csak bitekről, meg texturákról... :)
    Szomorú, de nevetséges is.
  • Abu85
    #67
    Főleg a driver a probléma, de az sem mellékes, hogy nem láttam még olyan D3D10-es játékot amiben megvalósíthatatlan dolgok lennének D3D9 alatt. Pedig mennyi sebességet lehetne nyerni a Stream output használatával (persze szigorúan R6xx chipek alatt).
  • Abu85
    #66
    Hát kb. De a GF FX legalább gyenge volt alapból, de ez a GF8 jónak látszik. Na ez a művészet.
    A GF7 gyengesége engem is meglepett, nem számítottam rá, hogy az ATi a hatékony Dynamic Branchinggal ennyit tud nyerni.
  • tommyg
    #65
    hurrá...pénz is jöhetne hozzá
  • turul16
    #64
    De OpenGL -ben jok.
    Nem sokkara ki jon a 3.0.
  • Power
    #63
    grebber!
    Ha valamit nem értesz, attól az még nem baromság.
    Gondolom ezt se érted, sebaj.
    "...hogy a D3D10 elveire nem épülnek játékok"
  • grebber
    #62
    Ez szerintem otlári baromság.

    Ha olyannyira jó szerited ati dx10-be akkor a dx10-es jó nem full dx10-es játékok tesztjeibe miért lasabb az ati??
  • grebber
    #61
    És jobb lesz mint 8800GTX majdnem? WTF WTF!!!!!

    LOL még a 8800GT-t se veri meg.
    40k ja lol az még nagyon odébb lesz mire a 3870 40ezer lesz.
  • Danus16
    #60
    nemmondod hogy 40k lesz a HD3870????
    összekakkantom magam izibe!
    És jobb lesz mint 8800GTX majdnem? WTF WTF!!!!!
    énmeg megvettem 35-ér a 8600GE-t
    OMG!
    nyugtassatok meg hogy itthon 70k lesz xD
  • arty
    #59
    gef5(FX) szindróma, csak ott az ATI gondolom jobban állt elterjedtségben, mig most a késések miatt az 2900 széria már egy gef8 által letarolt zónában landolt :(

    de a mostani játékok alatt a 7900 is halott ügy, miközben az x1900esek elég jol mennek
  • Abu85
    #58
    Az nVidia nem tudja felvenni a versenyt az AMD-vel. Ezért van az, hogy a D3D10 elveire nem épülnek játékok. Szvsz az nV nem is akarja a D3D10 elveinek megfelelő felépítést erőltetni, mert ha ezt teszi akkor az AMD és az Intel kitessékeli őket a piacról hamar. Egyfajta védekezés amit jelenleg csinálnak a zöldek, főleg ezért futnak rosszul a mai játékok a csúcskarikon is. A D3D10 nem véletlenül vezette be a teljesítmény növelő funkcióit.
  • slickboy
    #57
    "ha akarom, nulla hibával írok - magyar szakos voltam, jelenleg meg kom-medes, hidd el tudok helyesen írni, de amint látod nem fecsérlem az időmet kis és nagybötűre, hátmég hogy minden szar vesszőre visszakanyarodjak vagy elgépelt szóra."

    Ez annyira gyönyörű. A stílus tényleg maga az ember.

    Ahhoz képest az egész anyázás egy elgépelt szóból eredt. Tényleg, kis dolgokra ne adjunk. Meg máson se kérjük számon.



    nVidia meglephetne egy pöpec GeForce Go 7400 driverrel Vista alá, amely stabil és nem áll le negyed óránként váratlanul amikor olyanja van. Érdekes, hogy honlapjukról nem is lehet letölteni meghajtót laptopokhoz, szerintük az a laptopgyártó dolga biztosítani. Miközben egy vacak .inf fájlban levő bejegyzésen múlik, hogy feltelepedik az a dög driver vagy nem! www.laptopvideo2go.com-ról lehet vadászni laptopokhoz meghajtót, ha valakinek kell.
  • fade2black
    #56
    és crysist akkor mire optimalizálták? Mert 2900/3870 alatt méglassabban fut mint gf8 alatt.

    Mondjuk nemrég olvastam a hírt, hogy Crysis csak februárra lett volna kész de EA miatt must volt a december elötti megjelenés éshogy majd februárban a 8.patch után sokat gyorsul.
  • gkalcso
    #55
    Csúcskategóriában lehet hogy nem. De nem abból fogy a legtöbb. Az csak azért kell, hogy a szaksajtó azon kártyák miatt magasztalja.
  • turul16
    #54
    Ez rendben van , de memoria eleres, memoria-tol, bustol es MCU tol fugg szigoruan veve. Ennek jo kihasznalasa fugghet mastol.
  • grebber
    #53
    Azt mire megy vele az ATI ha nemtudja felvenni a versenyt nvidiával?Egyenlőre nemsokra!
  • xuldar
    #52
    Na igen, itt még arra sem foghatják, hogy nem éri meg megrendelni, mert ki tudja, mikor viszik el. Itt is vinnék, mint a cukrot. Azon én is kiakadtam, hogy 55-ról 65-re nőtt a 8800GT ára, miközben nem is kapható, csak néhányan jutottak hozzá itthoni forrásból.
  • xuldar
    #51
    Kár, hogy semmi konkrátumot nem írtak, hogy mégis milyen fejlesztések lesznek a kártyában. Ez így kissé The Inquirer-szagú hír.

    "...olyan hibát találj, amiért három aláhúzás a jutalom "középiskolás fokon"..."
    "...jah és még ha hozzám is szólnál tedd azt kultúráltan, még ha neveltetésed híjján nehezen is megy."
    Én csak dupla aláhúzásra emlékszem általános és középiskolából (valószínűleg tanárfüggő), de ebben a mondatban kapásból kettőt is találtam. Először is kulturáltan, és nem kultúráltan, másodszor a híjánt 1 j-vel írjuk. Egyik sem gépelési hiba, a vesszőhibákat már nem is említem. Az pedig, hogy a shift túl messze van, nos ez no comment.
    Abban egyetértek veled, hogy egy cikk vagy hír szerkesztője vegye a fáradságot és ellenőrizze a helyesírását, egy fórumon mindez nem számít, de legjobban te vered a nyálad. És mielőtt kezdenéd az életkorommal, már 27 is rég elmúltam. Uff.
  • Wittgen
    #50
    Nekem volt egy gf2mx400, majd egy gf3 3200 v.mi a rosseb, de azóta ati kártyák duruzsolnak a gépemben (és fűtik a szobámat, télen jól jön), meg már évek óta nem nagyon követem a részleteket a kártyák fejlődésében, úgyhogy nincs is semmi értelme - meg nem is tudok -, hogy valami érdemit hozzászóljak a témához.
  • Gundark1234
    #49
    Szép meg jó hogy jönnek az új kártyák. DE. Az NV helyében én a rendkívül durva driver hibákat javítanám ki végre. Ugyanis most vettem 8800-ast végre és az NV driverek ha bármi DX10-es játékot akarok futtatni(értelemszerűen Vista alatt) akkor 5 perc játék után kibasz az asztalra: "A videóillesztő elvesztette a controllt majd helyreállt" üzenettel. Utánanéztem és ez sajnos az egész 8-as szériára jellemző hiba amit a mai napig nem javított az NV. Szóval tisztelt NV tessék előbb NORMÁLIS meghajtókat írni aztán jöhet a következő generáció.
  • dez
    #48
    Attól, hogy ott van a listában, még nem lesz kapható. Ha jobban megnézed, sehol sem szerepel, hogy aktuálisan raktáron van, inkább előrendelhető, aztán majd megjön valamikor.
  • qcaa
    #47
    Lehet kapni magyarországon 8800GT-ét!
    CSak keresni kell példáúl:itt
  • digital
    #46
    Sajnos ez Ungarische Specialitet.
  • InfectedMann
    #45
    /OFF
    Imádom mikor egy hír kommentjeinek a nagy része egymás anyázásáról szól.
    Nagyon alacsony a színvonal és tele van a fórum műveletlen parasztokkal.
    Sorry, de ez már nagyon kikivánkozott belőlem.
    /ON
  • DjDano
    #44
    Én még csak az 5. generációnál tartok, gáz? :DD
  • who am I 7
    #43
    EH, jézusom, te vagy AZ ATYAÚRISTEN b+.Hát ezt nem gondoltam vóÓlna
    "magyar szakos voltam, jelenleg meg kom-medes"->"nem fecsérlem az időmet"

    Figyú, ez nem egy NÁZA JELENTÉS CLINTONNAK (pláne, h már nem is ő a PRESIDENT), szóval nyugodtabban is lehet kezelni egy cikket vágod?+ Nem ártana József Attilán túllépned, PÖCCSAVARÓ.Öreg vagy már, korlátolt, fontoskodó, a stílusod kicsit gumicsizmás, de jót akartál végülis (de ez már mellékes).
    Az meg, h mennyi idős, és ki a senki és ki nem...Erre én nem mondok inkább semmit, éld a kis tyúk*aros életed (mert valószínű, h az, ha ilyen pitiáner dolgokba kötsz bele, ilyen gumicsizmás stílussal + GÉMER KÉJBORD ), és hagyd a nagyokat békén.Okés?Intelligencia kiccsillag, intelligencia, nem pedig magyar-szaros meg anyámkinnya mellény verés...(ezen szakadtam )..tipikus szürkekisegér..Na mind1, fórumozz csak tovább, köpködj minden vessző/betű-hiba után, az a neked való...
  • Sanyix
    #42
    "némi késéssel követnének a középkategóriás, illetve belépő szintű, lebutított példányok."

    igazából: némi késéssel követnének a középkategóriás erősen lebutított példányok, illetve belépő, dzsunka szar szintű, mégjobban lebutított példányok.

    Most már sajnos nincs olyan hogy középkategória... inkább csúcsfos kategória, persze véletlenül se annyival olcsóbban mint amennyire le van butítva.
  • neoG
    #41
    van egy eladó gef4 ti4200...
  • CarajoEsp
    #40
    Off:
    Bár lehet, hogy az én felfogóképességem érte el, így este fél 11 fele a tűrőképessége határait, de b**eg, hogy abba az isten földi manifesztációjába(n) sikerült mindezt ebből a hírből kihozni?
    On:
    Mindíg is páros szám párti voltam, majd jó lesz nekem a 10, vagy a 12-es széria.
  • csuszi
    #39
    klón:) de nem zavar;)