Kwari - MMOFPS avagy szerencsejáték?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére itthonról nem lehet legálisan játszani, így megmenekültek a madzsaroktól 😊
-mert hülye divatjamúlt alkoholista. az én faterom legalább modern, õ Kwari-n éli fel a konyhapénzt.
-ti se esztek huszadika után?
nem, de akkor már villanyra sem futja, úgyhogy fater se játszik.
-az enyém hónap végén is lejár a kocsmába, meghívják a haverok... azért akkor mégis neki jobb.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
meg a mario forevernél, abban mindig sok pénzt nyertem 😄😄😄
És mint elõttem leírták már páran, lehetsz bármekkora übercsászár, ha (teszem azt) koreában van a szerver, akkor finoman szólva feldughatod a seggedbe a profizmust...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Még az is kiderülhet, hogy két év múlva világversenyeket rendeznek, és profi játékosok lesznek ugyanúgy mint a fociban, vagy a normális sportágakban 😄
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Hát nemtudom, szeritnem hanyagolandó gém. Mikor csinálnak egy jó kis Maffiózós MMORPG-t? AZ az igazi kihívás😊
Amúgy ha beindul a gém 😄 elsõsorban a csalók próbálkoznak valami nagyobb pénkereseti lehetõséggel.
Én maradok a jóöreg Battlefieldnél 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mi a rák az a vica versa?
hát,izé...
Mondjuk szerintem csinálja ezt, akinek 6 anyja van.
Hamar elfogy a kezdõ zseton? Újabban adnak kezdõpénzt? Régebben csak a csodaszép narancssárga kezeslábas volt az össz felszerelés, aztán lehetett menni fejni a madarakat...
Nyilván azért nem csinálják úgy, mint a keleti MMO-kban, mert nem éri meg annyira. Az emberek hajlandóak fizetni a játékbeli elõnyért, akkor miért ne fejnék õket meg? Gondolod, hogy ezeket a játékokat azért csinálják, hogy a játékos jól szórakozzon? Ne viccelj már!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Viszont a masik oldalrol ott a lehetoseg a jatekosok kozotti kereskedelemre, ami mar eleg penzt hozhat, hogy ahhoz, hogy utanna egyen penz jatszani is. Az a problema, hogy ez a fajta kereskedelem csak valakinek a hatranyara tortenhet meg, mivel midnket fel jatekos.
Harmadik lehetoseg a bunozes, tehat mas jatekosok atvagasa, penzuk, felszerelesuk, jelszavuk ellopasa, amire itt meg nagyobb az osztonzes mivel itt jatekidore is lehet valtani a megszerzett javakat, tehat bankszamlaval nem rendelkezo gyerekeknek is erdemes probalkozniuk, akik amugy nem tudnanak penzt kivenni a jatekbol.
Alapvetoen az barmikor igaz, hogy ha egy jatekban a jatekosok penztarcaja es/vagy a veletlen is szamit, akkor a jateknak tobb koze van a szerencsejatekhoz, mint a hagyomanyos jatekokhoz. Ebbol a szempontbol ilyen a project entropia is (valos penz alapu gazdasag, lassan de biztosan veszteseges jatek), so ha az illegalis kereskedelmet is ide vesszuk, akkor a wow is (veletlenen alapulo loot-ok, penz vasarlasa, karakter es felszereles eladasok).
ps: Miert nem tudnak tanulni az azsiai jatekokbol, ahol az alapjatekhoz nem szukseges dolgokat adjak csak penzert. (pl. a harci pancelok csak jatekban erhetoek el, viszont a 0-as vedelmi erteku unnepi ruhak csak penzert) Ez nem rontja a jatekot annak aki jatszani akar, viszont aki villogni akar a tobbiek elott a penzevel, annak lehetosege van ra, viszont ettol nem kerul jobb helyzetbe a jatekban.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.tradeximp.com/
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Kiváncsi vagyok mekkora feldühödött tömeg fogja verni az ajtójukat, azzal az
indokkal, hogy a szerver lassúsága (illetve alacsony sávszélessége) miatt vesztett pénzt. Itt azért komoly összefüggés van a ping-ed és a bankszámlád mérete között.
(Azonos képességû embereket figyelembe véve.)
<#levele>#levele>
"...és a fejlesztõk ígérete szerint a végleges verzióban is rendelkezésre áll majd egy gyakorló mód, ahol kellõ tapasztalatot szerezhetünk, mielõtt a lovak közé csapnánk."
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
mivan,ha vki mondjuk csak x hónap után jön bele?
addig elmegy a fizu?
akkor nincs értelme játszani,ha csak úgy tudsz jó lenni,ha hamarabb vagy kocka a játékban,minthogy megjelenne:S
hát,izé...