29
-
GErYkE83 #29 Honnan tudod, hogy a dublőre játszott helyette? Ott voltál a forgatáson? :D
Birom ezeket a kommenteket!
Várjuk a filmet! -
#28 Micsoda semmitmondó cikk ez.
Ad1: A számot sokan ismerik sztem.
Ad2: A szám szar. Lehet, hogy a cikk írójának bejön, de sztem naon nem illik a mára már kult filnek számító Rambo 4. része alá.
Ad3: Miért kell a cikkben 2* reírni ugyanazt csak hogy meglegyen a minimum karakter?
Egyébként sztem faint film lesz! Nagyon tetszik, hogy ügyeltek a régi filmek képi világára. -
CaptainRumi #27 Sanyi 07 !!! Az X és az R besorolás között nincs semmi különbség én úgy tudom...mind a kettő csak felnőtteknek szól.Úgyhogy nem fogják megvagdosni a filmet -
sorrow #26 Pörgős akciófilm, még pörgősebb trailer a zene tökéletesen illik hozzá...még talán szövegkörnyezetileg is. -
matt taylor #25 Nyugi a Rambo 6(?) ban toloszékben fogja hentelni a japcsikat -
Dömsödi #24 A zene nem passzol...
Stallone már nyugdíjas. Mit ugrál még???
Különben is nagy részét a filmnek a dublöre csinálja végig.
Azért megnézem a moziban, kiváncsi vagyok, de sokat nem várok -
pauly #23 Na igen,mennyivel jobb ezzel a zenével :) -
#22 > és most te mit is csináltál vele épp?XD
Atszerkesztettem egy mondatat. Es te mit is csinaltal? -
#21 Szerintem sem illik ide a zene. Jobban örültem volna a tipikus Rambo zenének... én már csak ilyen régivágású vagyok na :)
Rambo -
#20 Live for something? not an option? -
Loverman #19 és most te mit is csináltál vele épp?XD -
RpPRO #18 Live for nothing or die for something, your call. -
#17 > Nem mondom azt, hogy minden nap ilyet hallgatok, de van olyan amikor kifejezetten ez kell a lelkivilágomnak.
egyebkent meg nem irigyellek -
#16 > Azért mert neked nem tetszik a zene, nem szükséges lefikázni kapásból.
Azért mert neked nem tetszik az ízlésem, nem szükséges lefikázni kapásból. -
kow83 #15 Nem, ez csak jó pont a filmnek :D
A Grindhouse és a Terror planet előzeteseken is röhögtem, mint a film alatt...
Téééényleg, a John Rambo strikes back-et (képzeletbeli folytatást) rendezhetné Tarantino :D -
Sanyi07 #14 Azért vágták meg, mert különben X besorolást kapott volna, ami annyit tesz hogy CSAK FELNŐTTEKNEK való. És az nagy valószínűséggel durvább lett volna mint az R verzió. -
#13 Egy metal gear solid muzsika jobban ment volna alá. Mondjuk az minden alá megy.
Link -
feamatar #12 zene ok, de nem ehhez a filmhez, Rambohoz nem illik a modern rock semmilyen más mai zene, valami tipikus ambientes filmzene jobb lett volna szvsz -
#11 Klasszikus zene jobb lett vona alá :D
Egyébként meg Rated R, szóval miért vágták volna meg? -
xen #10 Szerintem meg nagyon is jó a zenéje, illik a filmhez, az már más kérdés, hogy vajon jó lesz e a film. -
#9 Azért mert neked nem tetszik a zene, nem szükséges lefikázni kapásból. Nem mondom azt, hogy minden nap ilyet hallgatok, de van olyan amikor kifejezetten ez kell a lelkivilágomnak.
-
Wittgen #8 Alapból R kategóriás a film, szerintem csak a trailerbe nem tették bele a jeleneteket. -
pauly #7 Jajj ilyen zenét berakni egy rambo trailer alá -
#6 Remelem ezt csak a trailer ala tettek. -
#5 Ha ilyen duhongo tragya hatterzene jar melle akkor inkabb kihagyom. -
EagleeyE #4 Qrvajó lesz -
#3 jó film lesz :] -
#2 az baj ha végigröhögtem a trailert? :D nemtudom miért, elkapott a röhögés.
-
Skeez #1 Azért az első trélernél nem zúzósabb.
Kimaradtak nagyon is kulcsfontosságú jelenetek.
Félő, a filmből is kivágták azokat, amolyan jó magyar kertévés módra.
Szarom le, hogy így több embernek el lehet adni a jegyet.
De még reménykedem...