9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • lolSL
  • KaBuTo666
    Hát én úgy kezdtem, hogy feltelepítettem a játékot, aztán mycrysisen létrehoztam egy accountot, ami limitált kiadáshoz lévő kódot kaptam, ez külön kis papírlapon van, 4 jegyű 4x, azt beírtam a mycry.../limitee keresztül a reedem code mezőbe, elfogadta, aztán fogtam a dlc kódot azt is beírtam a megadott linkre, így indítottam el a crysist majd kérte a serial codot, az meg a kézikönyv hátoldalán van, beírtam azt és elfogadta. multi accountnál megint kéri a serial kódot, megadtam neki és beléptem, de mikor a szerverre csatlakozok akkor kiírja hogy használt a serial kód...valaki tud multizni ?
  • orichalcos
    Prestifelni??
  • bertino
    az teljesen metal.
  • Fpocok
    GT.com on 12 órát írnak a kampányra.
    Illetve azt, hogy lehet prestifelni multiban.
  • lolSL
    Metacritic score: 87
    Generally favorable reviews
    based on 17 Critics

Eurogamer – 8
    Strategy Informer – 8
    Joystiq – 4/5
    GamePro – 4.5/5
    IGN – 9
    NowGamer – 8.7 (PS3), 8.9 (360)
    Telegraph – 7
    Videogamer – 9
    PushSquare – 3/4
    Jeuxvideo – 8
    X360A – 85
    PSU – 8
    JV.com – 15/20
    Eurogamer Czech – 9
    GameTrailers – 91
    JeuxActu – 16/20
    CVG – 9.1
    GameFront – 72
    GameSpot – 8.5

első rész 91 pontos volt.
  • orichalcos
    És elárulod hogy aktiváltad?

Amúgy limited kódot próbálta már beváltani valaki, a mycrysis oldalon. Nekem hibát ír ki.
  • Qrush
    aki ipon-ról rendelte meg a játékot, kapott új sms-t, hogy 2 munkanapon belül szállítják?
  • KaBuTo666
    Elküldhetem de mivel már az accountomra fel van használva így semmi esélyed :D Csak ha az accountomat adnám oda.

mycrysis account nevem: KaBuToKa
    Crysis multiban: KaBuTo

Tessék felvenni, aztán mehet a multi :D
  • Pares
    Küldhetnél egyet!
  • KaBuTo666
    Az aktiválás nekem is ment...bakker 3 kód van ha limitedes...egyik a serialhoz, másik a limitedhez, harmadik meg a a DLC-hez...
  • orichalcos
    Ezt te csináltad? Hogyan.
  • Prince23
    Rajman már jácik vele

• balika16

Eredeti játék!
  • TBTPumpa
    Ezt én írtam a Magyarítások Portál fórumára.
    Sajnos tényleg ez a helyzet, a játékot alaposan megváltoztatták a bétához képest!
    Egyik új PAK fájl sem szimpla Zip fájl, mint a Crysis-nál és a Crysis 2 bétánál hanem egy teljesen új kódolást használ, amúgy meg az English.pak duplája a bétában lévő fájlnak... Talán a szövegeken is módosítottak időközben...
    Jó lenne valamivel megnyitni a fájlt, de eddig egyetlen egy PAK kibontó sem segített!
  • kill3r21
    mond meg neki hogy a bétában van cryengine editor meg minden tool szedje le aztis hátha ott a kulcs :D
  • lolSL
    megjelenés után majd meg fogja tudni nyitni
  • grebber
    Magyarításról:

"Rossz hír: Letöltöttem a CloneDVD-s verziót, hogy megnézzem tényleg a végleges fájlokat kaptam-e meg, és az a probléma, hogy egyetlen egy PAK fájlt sem tudok megnyitni, míg a Béta verzió alatt és az első rész alatt is simán meg tudtam nyitni ezeket a fájlokat.
    Illetve a fájlok mérete is jóval nagyobb, mint a bétaverzió esetén...
    Szóval egyenlőre nem tudom fordítani a játékot, mert még a nyelvi fájlokat sem tudom kibontani a PAK fájlból."
  • lolSL
    fél óra múlva kerülnek ki a tesztek a nagy oldalakra.
  • TBTPumpa
    Már van patch a játékhoz... Ha elindítjátok automatikusan letöltődik. Crysis 2 v1.01 patch a neve, a méretét nem tudom, nekem pillanatok alatt lejött!
  • grebber
    Csak az a 3.Bár itt is van system.cfg egyénileg is be lehet majd lőni szerintem.
  • Fpocok
    Srácok. A teljesenben van videóbeállítás, vagy csak az a 3?
  • felony
    Azt olvastam, hogy DX11 később kerül bele egy patch formájában. Mondjuk így is meg fogja izzasztani a vasat.
  • grebber
    Quick Observations/Notes:

Still no DirectX 11 support
    Day 1 Patch used
    Uses 3-4 CPU threads hovering around 70% - doesn't scale with CPU after 3ghz
    Near 100% GPU usage - scales linearly with shader clocks/memory bandwidth.
    FOV options can be changed in console/launch command line (default 55 degrees)
  • teddymac
    Bacsás meg nekem hogy nem tudtam értelmezni.
    Nem volt még ilyenhez szerencsém.

• lolSL
    nem lesz itt dx11 :)
  • grebber
    Graphical Settings are now renamed to High, Very High and Extreme.

• TDC Geronimo
    Még szerencse, hogy az xboxos verzióval lehet már játszani, miután ma megkapom. US exes megoldás itt nem működik? Dragon agenel nekem ment.
  • zzeN
    Hogy nem tudsz vele játszani??:D (nehéz egy mondat)
    Hát nem tudod aktiválni, mert a hivatalos megjelenés 25.-e.
  • grebber
    Azt hogy indítanád és kiírja 24-e előtt nem tudsz játszani ennyi!
  • teddymac
    Na megkaptam a telefont,hogy mehetek a játékért megjött,de mit jelent az hogy megvan a játék de nem tudsz vele játszani ?
  • KaBuTo666
    Fasza a tokja!
  • felony
    De mi a fenének nem lehet egységes megjelenési dátumot adni? Mi miért három nappal később kapjuk meg?
  • Shep
    Hát igen kissé inkorrekt, hogy megvetted de várhatsz. Tisztább lenne ha nálunk is betartanák az időpontokat.
  • lolSL
    magyar boltokat eléggé hogy egymásra ráígérgetve korábban árulják.
  • felony
    Hihetetlen. Megvettem a játékot és most várom a cracket. Valakiket ezért jól seggbe kéne rugdosni, de úgy tisztességesen.
  • lolSL
    sajnos a crysis 2-vel kapcsolatban nem ez a hozzáállás, pedig..
  • Shep
    Ez biztos sok PC-s játékost izgat :)
  • foxxi
    Igen, és ez a pc-s Crysis-nél ütő érv.
  • barcames
    Killzone 3 jobb szerintem