9306
-
Sir Cryalot #5614 lám lám , gőzölgő szarkupac megint tiltakozik a diszkrimináció ellen !
-
Sir Cryalot #5613 F mint fail -
#5612 Press start helyett lehetne
Press Click
Press E
Press Enter
ezek közül a Start a legjobb még mindig:) -
#5611 Mondjuk ez tényleg f*szság. Ha már megveszi a szerencsétlen pógár, hát had játsszon vele amikor akar. :)
A következő húzás mi lesz? időzített zár a tokon? -
#5610 Egyébként meg egye meg a fene azokat, akik kitalálták, hogy 25 előtt nem lehet aktiválni EU-ban:) -
#5609 Megtanulhatnátok hogy egyeseknek semmi sem jó :)
- ha kerül bele dx11, há' mé', me így nagy a gépigénye, nem megy a 3 éves gépemen
- Ha nem, akkor miért, hisz nem használja ki a 200k-s vga-m.. Milyen munka ez?
- ha túl konzolos nem jó, mert vérpistiknek való.
- ha nem konzolos, nem jó mert el lehet bent tévedni, nehéz , túl van bonyolítva.. -
#5608 Pedig elég találó jelző. Amelyik játékban "Press start" villog (s nem a Win gombra utal), vagy irányítási instrukcióknál X360 kontrollerrel példálózik (mondjuk ez itt pont nincs), netán célzás rásegítés default on, arra mit mondanál...? Valahogy ha egy ilyet meglátok, mindig felmerül bennem a kérdés, ha ilyen szembeszökő apróságokra nem fordítanak figyelmet, milyen lehet a kód...?
DX11 már más kérdés, szerintem inkább patchben jöjjön, mint hogy csak az NV-re kelljen várni még pár hónapot; nyilvánvalóan ez EA-nek/Cryteknek sem opció. De aki emiatt nem tol egy játékot, az megérdemli:) -
#5607 Én kitartottam a pc verza mellett szerintem tök fasza lett, de még azok is nekem ugrottak akiknek pont ez lenne a jó, vagyis nem tud jót tenni az ember sajnos. #5605-#5606 -
Pares #5606 Nem nevetséges, hanem rohadtul unalmas, szánalmas és idegesítő. -
#5605 Belekerült egy darab a 360 műanyag borítójából vagy mi az hogy elkonzolosodott? ami nem tetszik manapság valakinek, mert nincs benne az amit megálmodik vagy szeretne ezt vágja rá... ez annyira de annyira nevetséges. -
#5604 Lehet kiadnak egy szabad elérhető változatot az engine-ből, mint az UDK. Ha így lesz, akkor ki nem szarja le, h a game-hez van e editor? :D -
#5603 Szerintem a crysishoz hozzátartozik az editor,nem mondtam hogy rossz játék,csupán csak annyit,hogy a játék teljesen elkonzolosodott. -
#5602 Dombormintás vagy Lentikuláris a tok? :) -
#5601 Nya nekem is ma jött meg...
-
#5600 "nem attól lesz jó egy játék, hogy editor, vagy dx11 tartalmaz"
De ha egy korábbi rész tartalmazta mindkettőt (mondjuk akkor még csak 10 volt) akkor igen, a hiánya miatt szar játék. -
#5599 elnézve a képeket brutál jó hangulata lehet -
#5598 nem attól lesz jó egy játék, hogy editor, vagy dx11 tartalmaz...az meg már más kérdés, hogy a huszárok ilyenkor mozgolódnak...nincs meg a betevő,..akkor fikázzunk! -
#5597 Akkor viszont már tényleg semmi nincs benne amitől ez PCs játéknak lenne mondható,sajnos a Crysisból is konzolos szart csináltak:S -
#5596 5539 -
#5595 Akkor ez nem sandbox, mint az előző? -
janihunk #5594 Ez engem is érdekelne. -
#5593 Ezt sajnos nem tudom a patch előtt letöröltem már.
-
RYO21 #5592 #5544 kommentben amit írtam, az tapasztalható? -
#5591 Természetese az a gépem van még mindig igen.Volt olyan hogy beesett 20 fps alá de egyenlőre nagyon ritka az ilyen eset szerencsémre!
4 magos procival nem lenne ilyen gondom az biztos.
Kíváncsian várom a pcgameshardware tesztjét.Ők szoktak tesztelni mindenféle képen.
2vs4vs6 magra kíváncsi vagyok mennyi a különbség! -
#5590 Hát az jó lett volna de a rombolás továbbra is csak álom 1-2 játéktól eltekintve. -
#5589 Én annak örültem volna igazán ha már ilyen "cső városban" megyünk csinálhattak volna brutál fizikát neki meglövöd a felhőkarcolót bazokával leolmlik egy rész,törik minden egyes ablak szinte stb.Ehelyett kaptunk egy ilyen valamit.
Remélem azért (konzolok végett biztos) sikeres lesz és jön a 3. rész amiben újra összekapják magukat.Mert ez a 2. rész a Crysis tükrében egy semmi kevés 0.
-
Gabe18 #5588 1-be azt bírtam mikor lövöm az embert, eltalálom jobbról, erre elfordul balra nekem háttal és arra nézelődik nagy erővel hogy mi van ott. -
fearking #5587 Az aláírásodban lévő gépen játszottál vele 1920x1080-ba ? Ha igen, akkor nagyon remélem, hogy az aláírásomban lévőn is hasítani fog. :)) -
#5586 Ezt írták a tesztekben is. Mondjuk az 1-ben is csináltak érdekes dolgokat. -
#5585 Próbált fedezékbe futni nem sok sikerrel
Néha olyan hülye az AI hogy félelmetes. -
#5584 Utolsó képen az valami görkorcsolyás transformers utánzat? :) -
#5583 kemény játék lett nagyon ez a Crysis 2 úgy látom... érdemes megvenni? -
#5582 Majd valami okos kioperálja a bétábol és átteszi a fullosba előbb utóbb ha sokat szívatnak még a kedves készítők. Az egyik hűzőerő az volt a Crysis -ban is hogy a Sandbox-al vagy 2-3 hónapig még szórakoztam. -
#5581 Ühüm. -
#5580 Az igaz hogy nem adnak hozzá editort?(a bétában még benne volt) -
#5579 Azt is néztem a CPU magokat és a VGA-t is szintem fullosan járatja!
-
#5578 Mást nem igen vettem észre.Eddig egy buggal találkoztam de lehet ez vga driver hiba nemtudom majd megnézitek ti is.
Lőnek rám az alienek és a lövés az zöld csíkot húz de mindenen falon is átmegy ez a csík.
Meg vannak ilyen apróságok hogy betudod kapcsolni a mikrokat, tvket amik csak ott vannak áram nem is megy beléjük -
#5577 Hát ha kicsit nehezebb az nem baj. Egyéb? -
#5576 Próbáltam PS3-on is. Hát ott is van vele egy-két probléma: alacsony framerate, orrunk előtt kirajzolódó textúrák. -
#5575 Én egy szóval sem mondtam, hogy pár nap alatt össze lehet dobni egy játékot.
A példa (CoD) esetében mondtam ,hogy grafikailag minimális fejlődés történt, a single nyúlfaroknyi amcsi patriotista maszlag (bár az intenzívebb fajtából), a multis pályákhoz elvileg kevesebb meló kell (nincsenek átvezetők, nem kell az esetleges szinkronszínészekkel bajlódni,stb.), tényleg csak fantázia kell hozzá,hogy össze"dobáljanak" 8-10 pályát.
Persze az Activision szárnya alatt lévő fejlesztők mi mást tehetnének
OFF: OFF