9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • Sir Cryalot
    lám lám , gőzölgő szarkupac megint tiltakozik a diszkrimináció ellen !

• Sir Cryalot
    F mint fail
  • Totti5
    Press start helyett lehetne

Press Click
    Press E
    Press Enter

ezek közül a Start a legjobb még mindig:)
  • Maxtreme
    Mondjuk ez tényleg f*szság. Ha már megveszi a szerencsétlen pógár, hát had játsszon vele amikor akar. :)
    A következő húzás mi lesz? időzített zár a tokon?
  • asysoft
    Egyébként meg egye meg a fene azokat, akik kitalálták, hogy 25 előtt nem lehet aktiválni EU-ban:)
  • Maxtreme
    Megtanulhatnátok hogy egyeseknek semmi sem jó :)

- ha kerül bele dx11, há' mé', me így nagy a gépigénye, nem megy a 3 éves gépemen
    - Ha nem, akkor miért, hisz nem használja ki a 200k-s vga-m.. Milyen munka ez?
    - ha túl konzolos nem jó, mert vérpistiknek való.
    - ha nem konzolos, nem jó mert el lehet bent tévedni, nehéz , túl van bonyolítva..
  • asysoft
    Pedig elég találó jelző. Amelyik játékban "Press start" villog (s nem a Win gombra utal), vagy irányítási instrukcióknál X360 kontrollerrel példálózik (mondjuk ez itt pont nincs), netán célzás rásegítés default on, arra mit mondanál...? Valahogy ha egy ilyet meglátok, mindig felmerül bennem a kérdés, ha ilyen szembeszökő apróságokra nem fordítanak figyelmet, milyen lehet a kód...?
    DX11 már más kérdés, szerintem inkább patchben jöjjön, mint hogy csak az NV-re kelljen várni még pár hónapot; nyilvánvalóan ez EA-nek/Cryteknek sem opció. De aki emiatt nem tol egy játékot, az megérdemli:)
  • DarkSector
    Én kitartottam a pc verza mellett szerintem tök fasza lett, de még azok is nekem ugrottak akiknek pont ez lenne a jó, vagyis nem tud jót tenni az ember sajnos. #5605-#5606
  • Pares
    Nem nevetséges, hanem rohadtul unalmas, szánalmas és idegesítő.
  • Totti5
    Belekerült egy darab a 360 műanyag borítójából vagy mi az hogy elkonzolosodott? ami nem tetszik manapság valakinek, mert nincs benne az amit megálmodik vagy szeretne ezt vágja rá... ez annyira de annyira nevetséges.
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet kiadnak egy szabad elérhető változatot az engine-ből, mint az UDK. Ha így lesz, akkor ki nem szarja le, h a game-hez van e editor? :D
  • Fehercsoki
    Szerintem a crysishoz hozzátartozik az editor,nem mondtam hogy rossz játék,csupán csak annyit,hogy a játék teljesen elkonzolosodott.
  • TBTPumpa
    Dombormintás vagy Lentikuláris a tok? :)
  • item
    Nya nekem is ma jött meg...

• Fpocok
    "nem attól lesz jó egy játék, hogy editor, vagy dx11 tartalmaz"
    De ha egy korábbi rész tartalmazta mindkettőt (mondjuk akkor még csak 10 volt) akkor igen, a hiánya miatt szar játék.
  • Kandurex
    elnézve a képeket brutál jó hangulata lehet
  • Kandurex
    nem attól lesz jó egy játék, hogy editor, vagy dx11 tartalmaz...az meg már más kérdés, hogy a huszárok ilyenkor mozgolódnak...nincs meg a betevő,..akkor fikázzunk!
  • Fehercsoki
    Akkor viszont már tényleg semmi nincs benne amitől ez PCs játéknak lenne mondható,sajnos a Crysisból is konzolos szart csináltak:S
  • Fpocok
    5539
  • Prince23
    Akkor ez nem sandbox, mint az előző?
  • janihunk
    Ez engem is érdekelne.
  • grebber
    Ezt sajnos nem tudom a patch előtt letöröltem már.
  • RYO21
    #5544 kommentben amit írtam, az tapasztalható?
  • grebber
    Természetese az a gépem van még mindig igen.Volt olyan hogy beesett 20 fps alá de egyenlőre nagyon ritka az ilyen eset szerencsémre!
    4 magos procival nem lenne ilyen gondom az biztos.

Kíváncsian várom a pcgameshardware tesztjét.Ők szoktak tesztelni mindenféle képen.
    2vs4vs6 magra kíváncsi vagyok mennyi a különbség!
  • Shep
    Hát az jó lett volna de a rombolás továbbra is csak álom 1-2 játéktól eltekintve.
  • grebber
    Én annak örültem volna igazán ha már ilyen "cső városban" megyünk csinálhattak volna brutál fizikát neki meglövöd a felhőkarcolót bazokával leolmlik egy rész,törik minden egyes ablak szinte stb.Ehelyett kaptunk egy ilyen valamit.
    Remélem azért (konzolok végett biztos) sikeres lesz és jön a 3. rész amiben újra összekapják magukat.Mert ez a 2. rész a Crysis tükrében egy semmi kevés 0.

• Gabe18
    1-be azt bírtam mikor lövöm az embert, eltalálom jobbról, erre elfordul balra nekem háttal és arra nézelődik nagy erővel hogy mi van ott.
  • fearking
    Az aláírásodban lévő gépen játszottál vele 1920x1080-ba ? Ha igen, akkor nagyon remélem, hogy az aláírásomban lévőn is hasítani fog. :))
  • Shep
    Ezt írták a tesztekben is. Mondjuk az 1-ben is csináltak érdekes dolgokat.
  • grebber
    Próbált fedezékbe futni nem sok sikerrel

Néha olyan hülye az AI hogy félelmetes.
  • Shep
    Utolsó képen az valami görkorcsolyás transformers utánzat? :)
  • Krisztiam #5583
    kemény játék lett nagyon ez a Crysis 2 úgy látom... érdemes megvenni?
  • Magiszter
    Majd valami okos kioperálja a bétábol és átteszi a fullosba előbb utóbb ha sokat szívatnak még a kedves készítők. Az egyik hűzőerő az volt a Crysis -ban is hogy a Sandbox-al vagy 2-3 hónapig még szórakoztam.
  • Fpocok
    Ühüm.
  • Fehercsoki
    Az igaz hogy nem adnak hozzá editort?(a bétában még benne volt)
  • grebber
    Azt is néztem a CPU magokat és a VGA-t is szintem fullosan járatja!

• grebber
    Mást nem igen vettem észre.Eddig egy buggal találkoztam de lehet ez vga driver hiba nemtudom majd megnézitek ti is.

Lőnek rám az alienek és a lövés az zöld csíkot húz de mindenen falon is átmegy ez a csík.

Meg vannak ilyen apróságok hogy betudod kapcsolni a mikrokat, tvket amik csak ott vannak áram nem is megy beléjük
  • Shep
    Hát ha kicsit nehezebb az nem baj. Egyéb?
  • felony
    Próbáltam PS3-on is. Hát ott is van vele egy-két probléma: alacsony framerate, orrunk előtt kirajzolódó textúrák.
  • mcwolf
    Én egy szóval sem mondtam, hogy pár nap alatt össze lehet dobni egy játékot.
    A példa (CoD) esetében mondtam ,hogy grafikailag minimális fejlődés történt, a single nyúlfaroknyi amcsi patriotista maszlag (bár az intenzívebb fajtából), a multis pályákhoz elvileg kevesebb meló kell (nincsenek átvezetők, nem kell az esetleges szinkronszínészekkel bajlódni,stb.), tényleg csak fantázia kell hozzá,hogy össze"dobáljanak" 8-10 pályát.
    Persze az Activision szárnya alatt lévő fejlesztők mi mást tehetnének
    OFF: OFF