CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát asszem játék.

Nézd meg a IV. részt a videóból, na ott a kis karakter mintha egy animációs film lenne bazz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e most a valóság vagy játék ??? <#hehe><#nezze>
DarkSector
Cryengine 3 SANBOX ---> KATT

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Smithwarden
2-es, 4-es pont kapasbol bukott, mert egy betabol meg kijohet szinte barmi a vegleges jatekhoz, viszont ha valamit DEMO neven adnak ki, akkor igenis az alapjan dont sok ember, hogy megveszi-e a jatekot.
Ezert is irtam nemreg, hogy ezt a demot inkabb nyilt betanak kellett volna hivniuk a Crytek-eseknek, annyi hibat hagytak benne.

Ja amugy meg ha mind a 8 pontot figyelembe vennenk, akkor mirol beszelgessunk? <#zavart2>
Es ha ennyire zavarnak ezek a dolgok, akkor nem ertem miert is olvasod ezt a forumot, amig nem jon ki a teljes jatek.
Mivel addig szinte minden hozzaszolas csak idegesiteni fog teged sztem... <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Magiszter
Bah... már megint a "Szar a C3, jó a C3, szar a béta, jó a béta, ez a játék szebb, az a játék csúnyább" vita megy? Nem unjátok már k*rvára nagyon? Mert én igen. Jó lenne egyszer úgy visszaolvasni 100 hsz-t hogy ez a téma nem röppen fel újra és újra.

Megfogalmazok néhány alaptételt a megjelenési dátumig:

1.) A ki béta alapján dönt az egy balf* (*tetszõleges befejezés)

2.) Aki egy tesséklássék multidemó alapján dönt... lásd 1-es pont.

3.) Aki fikázza a C3-at, az nézze meg a hivatalos oldalon lévõ prezentációkat. De a lentebb linkelt videó is jól demonstrálja a motor erejét.

4.) Aki meg nem jelent játékokhoz hasonlítgatja, pusztán néhány videó alapján az.... lásd 1-es pont vége.

5.) Aki már megjelent játékokhoz viszonyítgatja, az kéretik képes összehasonlításokat linkelni, ami demonstrálja hogy a C3 illetve a Crysis 2 mennyivel rondább grafikát tud produkálni azonos hardveren/beállításokon.

6.) Aki a Konzol vs PC vitát kelt a topikban az takarodjon a Konzol vs PC topikba és ott parasztkodjon!

7.) Aki csak szimplán flém keltéssel üti el az unalmát, az játsszon azzal amit talál a két lába között* és húzzon innen a pékbe! (* ha nincs ott semmi akkor megértem a problémáit, bár inkább forduljon orvoshoz.)

8.) Mi lenne ha egyszerûen csak megvárnák ennek a szutyoknak a megjelenését, majd utána döntenénk el hogy most Jobb vagy Rosszabb a játék mint a Pasziánsz 2011?

Aki be akar ugatni nekem ezek után, annak egy hatalmas lófütyit a tetszõlegesen választott testnyílásába! <#mf1>

És még kulturáltan fogalmaztam!

Nah majd a következõ 100 Hsz-re leszek kíváncsi 😊

Smithwarden
Crysis 2-nel nem hinnem hogy a multihoz joval nagyob gep kellene, mert nagyon kicsik multis palyak.

DarkSector
Az nem beta, és az szar bughalmaz volt...ez a demo nem az.

JethroHUN
Szerintem nagyobb fun van a fejlesztõ stúdióban mint amennyire mi fogunk fleshelni a játékkal otthon. <#vigyor>

A multis demot érdemes lenne leszedni? nekem az a béta féle fagyott párszor, nem is erõltettem nagyon. De gondolom a multihoz jóval nagyobb gép kell mint amin a singlepalyer rész fut. Minimumon nem volt akadás miatt gondom.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DarkSector
Hallod még megkockáztatom azt is, hogy a végén az az auto a Crysis 3-ban benne lesz majd. 😊

kill3r21
persze igy gondolták mert láttad egy beta verziót dx9be 😄
DarkSector
AZ xboxos demokhoz képest halnak hamar....

DarkSector
Hányan is irtátok hogy a Cryengine 3 szarabb mint a Cryengine 2?????

Bugi Misi
hát én pont fordítottját tapasztalom,nehezen halnak(persze én könnyen)
általában mínuszos statot csinálok
4 órát játszottam kb és lvl 9 vagyok

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

DarkSector
Battlefield 3 videó után egy újabb meghökkentõ múví!

bertino
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
öreg vagyok, lassu reflexekkel. wsad+egérrel se tudnék az élen lenni 😊

Forza.

Fpocok
Ha gamepaddal nyomod FPSt, ajánlom a konzolt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Ezt most ugye nem komolyan irtad hogy a PCs demot nyomtad gamepaddal. <#buck>

arty
én a pécés multi demoban az alsó harmadot erõsítettem (gamepaddal)

borzalmasan pörgõs, codos (értsd: számomra szar) a játékmenet

Forza.

DarkSector
Omg játszottam 5-6 meccset kb, és mindig elsõ voltam, volt 15-2-es statom is, meg 22-3-as döbbenet mennyire easy, x-en nyomtam a demokkal, és ott ennél sokkal többet kellett lönöm egy emberre hogy meghaljon, vagy legalábbis az az érzésem volt mikor ott játszottam.
Úgy 60-90perc alatt szerintem fel lehet menni 10-es szintre

Fehercsoki
A multi tényleg egész jó,bár egy idõ után elég monoton,a nanoruha is csak az elején érdekes.

arty
mennyi most egy 9/10, tudja valaki?

én se vettem volna EA helyében 10/10-et, mert azt vszeg már gyanusnak találták volna a rivjukban hívõ, tájékozatlan játékosok 😉

Forza.

arty
azok jobbak - elvégre a cry1 is jobban fut atin (azonos áru/kategoriáju gpukat összevetve)

Forza.

Maxtreme
az tuti. Mondjuk én kb lexarom 😄 Dx9ben is remekül néz ki.

grebber
Majd jön a dx11 aztán lassabbá teszi nyugi!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Szóval akkor kb ugyanúgy fog menni mint a beta. 😊 Az már pozitívum a mai világban hogy nem lesz lassabb. <#idiota>

lolSL
konzolon is lehet bukni, de gondolom le lesz zsírozva a sok 90% értékelés mint minden EA játékhoz idén 😊

grebber
Multiplatform miatt már az elsõ hónapban eladnak annyit mint a Crysisból a mai napig pc-re!Nekik mindenképpen nyereséges!

SötétBarom
Gyakorlatilag akkor az nvidianak köszönhetjük, hogy van pc-s verza 😄DDD Ha már úgy is lewarezolja mindenki, legalább egy VGA gyártó fizet, hogy kijöjjön PC-re.

NVIDIA <#eljen> <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kill3r21
akkor 9800GT/GTX az kb advanceden fog jól menni 😊
2 millio dollárt fizetett az nvidia a crysis2 marketingjogokért, ennyi, az AMD meg nem fizetett.

gduck
"Six Popular GPUs Tested" cikkbe nem fér bele az ATI <#idiota>

Nem véletlenül írtam hogy a forrás nem megbízható, mivel ez egyértelmûen egy NVIDIA reklám 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Magiszter
És az ATI által ajánlott beállítások?

Vagy ez megint olyan játék lesz hogy "Runs only in nVidia Cards. If you have an ATI(AMD) Card, do this: Buy an nVidia card, or jump out of the window (+fun: do not open it, before)"
Bocs a nem nyelvhelyes angolért, még nem ébredtem fel 😊

"The way it's meant to be played"

Há és hol a GeForce 9800 GTX+ ?? Perelek most már, perelek.
gduck
EGY KIS TESZT, bár a forrás "nem megbízható" 😄

Az NVIDIA által ajánlott beállítások:
GeForce 8800 GT: Gamer at 1680x1050 (Average FPS = 43.2)
GeForce GTX 260: Advanced at 1920x1200 (Average FPS = 43)
GeForce GTX 460: Gamer at 2560x1600 (Average FPS = 35.6) or Hardcore at 1680x1050 (Average FPS = 39.6)
GeForce GTX 560Ti: Advanced at 2560x1600 (Average FPS = 38.3) or Hardcore at 1920x1200 (Average FPS = 42.6)
GeForce GTX 570: Advanced at 2560x1600 (Average FPS = 38.3) or Hardcore at 1920x1200 (Average FPS = 42.6)
GeForce GTX 580: Hardcore at any resolution

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bugi Misi
én most szedtem le és szét daráltak XD legjobbam 15/8 volt de eddig nem nyomtam ilyen multit és nagyon furcsa nem tudom mi hol van mi mit jelent és meg vagyok kavarodva mint a tojó galamb

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

MerlinW
😊
Amugy most én ezzel nem akartam megsérteni senkit az én 17 éves fejemmel meg nem általánosítok csak egy csomó fps tele van visító hangú kiskölökkel akik gengsztert játszanak 😊
Lehet elég durva példa de én nagyon szerettem a Battlefield Heroes-t 😊 a maga rajzfilmes stílusával nagyon elragadó volt és tényleg szórakoztató csak aztán eltelt egy félév és szépen lassan megtelt azokkal akik egyszerüen képtelenek feldolgozni az olyan sebességgel folyó játékokat mint pl ez is és agyonvásárolták magukat mindenféle fizetõs fegyverrel amivel kb ülõkacsa lövöldözés folyt fizika nélkül... itt hagytam abba 😛

kill3r21
majd csinálunk szervert aztán 12éves kissniperek=bann 😄
SZiasztok!
Ma szedtem le a demot és nagyon meg vagyok elégedve, eddig ilyen codokba meg bad company be olyan 2-1 es , 3-1 es átlagaim voltak de most alig halok 😛.
1 kérdésem azért lenne, csak nekem tûnik ugy hogy a gunner classal felesleges próbálkozni? nem nagyon érzem benne a nagyob sebzést viszont iszonyú pontatlan.
2. hogy mit gondoltok arról hogy amikor kijön akkor mennyire fogják elönteni a 12 éves sniperek? hogy egy elõttem szóló idézzek "megvevõs" a játék csak attól félek hogy ez a láthatatlanság, hõérzékelõ combo elég nagy veszélyt jelent a játékra fõleg ugy hogy én nem nagyon szoktam snipereskedni de kb 2. próbálkozásra "sikerült" becampelni ugy hogy kb 10 ember vére ragadt a kezemhez mire kifogyott a lõszer...

arty
nem szebb

dx9ben le van tiltva pár effekt, amit egy programmal elõ tudsz hozni és akkor ugy néz ki a dx9 verzio is mint a dx10es - csak sokkal gyorsabb 😊

á-t-v-e-r-é-s

Forza.

Smithwarden

Bence94
tudom persze nem is ezzel van igazából baj hanem az, hogy a crytekrõl van szó! Ennek ellenére még eléggé "megvevõs" a játék.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TaRka0107
Aha! Nekem 4 magos van, igaz nem is akadozik, engem az idegesít hogy késõbb tölti be az épületeket, meg antialising nagyon nincs rajta, és nagyon látni😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Mert akadozik és emiatt elbukom a küldetéseket! 2 magos proci nagyon kevés hozzá ez van.

TaRka0107
A mostanin mért nem megy? Azt mondják hogy 1gb-os VGA-d van hozzá az már félsiker? Mondjuk nem ismerem az NVIDIA kártyákat.

grebber
Szeretném én is ha menne a gépemen!Megvettem eredetibe de játszani majd csak kb jövõre tudok vele gép upgrade után.

TaRka0107
pl. GTAIV amit sokan szeretnek ennek ellenére is.

grebber
LOL ilyet sem halottam még!Elég sok játékhoz jön a kiadás után patch sõt mostanában divat a 4-5 vagy több patch.