CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a IV. részt a videóból, na ott a kis karakter mintha egy animációs film lenne bazz. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezert is irtam nemreg, hogy ezt a demot inkabb nyilt betanak kellett volna hivniuk a Crytek-eseknek, annyi hibat hagytak benne.
Ja amugy meg ha mind a 8 pontot figyelembe vennenk, akkor mirol beszelgessunk? <#zavart2>#zavart2>
Es ha ennyire zavarnak ezek a dolgok, akkor nem ertem miert is olvasod ezt a forumot, amig nem jon ki a teljes jatek.
Mivel addig szinte minden hozzaszolas csak idegesiteni fog teged sztem... <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Megfogalmazok néhány alaptételt a megjelenési dátumig:
1.) A ki béta alapján dönt az egy balf* (*tetszõleges befejezés)
2.) Aki egy tesséklássék multidemó alapján dönt... lásd 1-es pont.
3.) Aki fikázza a C3-at, az nézze meg a hivatalos oldalon lévõ prezentációkat. De a lentebb linkelt videó is jól demonstrálja a motor erejét.
4.) Aki meg nem jelent játékokhoz hasonlítgatja, pusztán néhány videó alapján az.... lásd 1-es pont vége.
5.) Aki már megjelent játékokhoz viszonyítgatja, az kéretik képes összehasonlításokat linkelni, ami demonstrálja hogy a C3 illetve a Crysis 2 mennyivel rondább grafikát tud produkálni azonos hardveren/beállításokon.
6.) Aki a Konzol vs PC vitát kelt a topikban az takarodjon a Konzol vs PC topikba és ott parasztkodjon!
7.) Aki csak szimplán flém keltéssel üti el az unalmát, az játsszon azzal amit talál a két lába között* és húzzon innen a pékbe! (* ha nincs ott semmi akkor megértem a problémáit, bár inkább forduljon orvoshoz.)
8.) Mi lenne ha egyszerûen csak megvárnák ennek a szutyoknak a megjelenését, majd utána döntenénk el hogy most Jobb vagy Rosszabb a játék mint a Pasziánsz 2011?
Aki be akar ugatni nekem ezek után, annak egy hatalmas lófütyit a tetszõlegesen választott testnyílásába! <#mf1>#mf1>
És még kulturáltan fogalmaztam!
Nah majd a következõ 100 Hsz-re leszek kíváncsi 😊
A multis demot érdemes lenne leszedni? nekem az a béta féle fagyott párszor, nem is erõltettem nagyon. De gondolom a multihoz jóval nagyobb gép kell mint amin a singlepalyer rész fut. Minimumon nem volt akadás miatt gondom.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
általában mínuszos statot csinálok
4 órát játszottam kb és lvl 9 vagyok
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
borzalmasan pörgõs, codos (értsd: számomra szar) a játékmenet
Forza.
Úgy 60-90perc alatt szerintem fel lehet menni 10-es szintre
én se vettem volna EA helyében 10/10-et, mert azt vszeg már gyanusnak találták volna a rivjukban hívõ, tájékozatlan játékosok 😉
Forza.
Forza.
Next PC upgrade: 2022
NVIDIA <#eljen>#eljen> <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem véletlenül írtam hogy a forrás nem megbízható, mivel ez egyértelmûen egy NVIDIA reklám 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Vagy ez megint olyan játék lesz hogy "Runs only in nVidia Cards. If you have an ATI(AMD) Card, do this: Buy an nVidia card, or jump out of the window (+fun: do not open it, before)"
Bocs a nem nyelvhelyes angolért, még nem ébredtem fel 😊
"The way it's meant to be played"
Az NVIDIA által ajánlott beállítások:
GeForce 8800 GT: Gamer at 1680x1050 (Average FPS = 43.2)
GeForce GTX 260: Advanced at 1920x1200 (Average FPS = 43)
GeForce GTX 460: Gamer at 2560x1600 (Average FPS = 35.6) or Hardcore at 1680x1050 (Average FPS = 39.6)
GeForce GTX 560Ti: Advanced at 2560x1600 (Average FPS = 38.3) or Hardcore at 1920x1200 (Average FPS = 42.6)
GeForce GTX 570: Advanced at 2560x1600 (Average FPS = 38.3) or Hardcore at 1920x1200 (Average FPS = 42.6)
GeForce GTX 580: Hardcore at any resolution
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
[merlinw.org]
Amugy most én ezzel nem akartam megsérteni senkit az én 17 éves fejemmel meg nem általánosítok csak egy csomó fps tele van visító hangú kiskölökkel akik gengsztert játszanak 😊
Lehet elég durva példa de én nagyon szerettem a Battlefield Heroes-t 😊 a maga rajzfilmes stílusával nagyon elragadó volt és tényleg szórakoztató csak aztán eltelt egy félév és szépen lassan megtelt azokkal akik egyszerüen képtelenek feldolgozni az olyan sebességgel folyó játékokat mint pl ez is és agyonvásárolták magukat mindenféle fizetõs fegyverrel amivel kb ülõkacsa lövöldözés folyt fizika nélkül... itt hagytam abba 😛
Ma szedtem le a demot és nagyon meg vagyok elégedve, eddig ilyen codokba meg bad company be olyan 2-1 es , 3-1 es átlagaim voltak de most alig halok 😛.
1 kérdésem azért lenne, csak nekem tûnik ugy hogy a gunner classal felesleges próbálkozni? nem nagyon érzem benne a nagyob sebzést viszont iszonyú pontatlan.
2. hogy mit gondoltok arról hogy amikor kijön akkor mennyire fogják elönteni a 12 éves sniperek? hogy egy elõttem szóló idézzek "megvevõs" a játék csak attól félek hogy ez a láthatatlanság, hõérzékelõ combo elég nagy veszélyt jelent a játékra fõleg ugy hogy én nem nagyon szoktam snipereskedni de kb 2. próbálkozásra "sikerült" becampelni ugy hogy kb 10 ember vére ragadt a kezemhez mire kifogyott a lõszer...
dx9ben le van tiltva pár effekt, amit egy programmal elõ tudsz hozni és akkor ugy néz ki a dx9 verzio is mint a dx10es - csak sokkal gyorsabb 😊
á-t-v-e-r-é-s
Forza.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94