9306
-
#5734 Bétában még volt F5-el QuickSave... próbáld meg. -
#5733 Crysis 2 PC: 3774 konzolparanccsal lehet finomhangolni a játékot -
#5732 Akinek sikerült működésre bírni a benchmark részt kérem jelezze!!
Itt leírják hogyan kéne ,de nem igen tudom mit kell :( -
#5731 konzolon el lehet vele takarni az igénytelen részeket -
#5730 Jó büdös szarét nem fogad el ez a tárgya semmilyen parancsot? Meg egyébként is melyik marha találta ki ezt a szar glow meg motion blur szarokat? -
Csokis #5729 Le van tiltva a konzol, de a patch-et amit letölt, abban már újra engedélyezve van! -
Ari18 #5728 Quick save/load sincsen benne, helyette van ez a ratyi checkpoint-os rendszer. Mi ez, ha nem átirat... -
#5727 Bétában mentek a parancsok, lehet itt is le van tiltva a konzol alapból mint az első részében. Próbáljátok -DEVMODE -al futtatni, vagy cfg-be betenni a con_restricted = 0 parancsot.
Ezek az elsőben megoldották a gondot. Hátha. -
#5726 Ha valakinek sikerült már konzolparancsot működésre bírni írja már le, hogyan csinálta! -
Csokis #5725 Beválik, már többen kipróbálták! -
Haversrác #5724 Lehet hogy megköveztek érte, de hol is tudom kikapcsolni a cf-t. A játék menüjében nincs ilyen opció, és mivel egy kártyát használok a catalyst-ba sincs. Remélem ez az crysis2.exe átnevezéses dolog beválik. -
#5723 Hát nekem rohadtul nem működnek ezek a parancsok, beraktam amit akartam a system.cfg-be hát szarik rá ugyanúgy ott a retek blur, meg bloom effekt. -
#5722 Valakinek sikerült működésre bírni a benchmark részt? Mert nem igen akar működni :( -
#5721 Működnek valakinek ezek a konzol parancsok én akárhogy írom mindig azt írja ,hogy nincsen ilyen parancs? -
#5720 némi szarkazmust érzek ki ebből a hozzászólásból :D -
RYO21 #5719 Plusz ezen felül még:
- nincs sandbox
- nincs dx10/dx11
- új történet, mert a konzolosok nem ismerik az első részt)
- automaikusan működik a nanoruha -
#5718 szerintem nagyonis elpécésedett a crysis, hiszen konzolparancsokkal kell a grafot állitani! ennél a gány megoldásnál keresve se találni pécésebbet szvsz
a menüben való állitgatást mindig is konzolos leegyszerüsítésnek tartottam és már az első részt is vérpécésként konzolbol hekkeltem... örülök, hogy itt végre másra nincs is lehetőség! -
#5717 Engem is rohadtul zavar ez a sok blur, meg egyéb homályosítós szar. Most nézegethetem a kódokat és pakolhatom bele egy cfg file-ba őket. Nem értem miért nem tudtak 5 percet rászánni a kóderek arra, hogy megcsináljanak egy normális finomhangolási menüt. Remélem egy patch majd megoldja, mert az első résznél is csak az első patch hozta el a motion blur kikapcsolásának lehetőségét. -
#5716 Valaki írta hogy elkonzolosodott. Ezt nekem is alá kell támasztanom. Mi az hogy nem állíthatom be a grafikát részletesen, mondjuk ha engem zavar a sok blur akkor csak azt veszem lejjebb és a többit maxon hagyom, e helyett elintéztek 1 kalap alatt mindent. Ha ez nem konzolosodás akkor mi?
A fizika is sokkal gyatrább mint az előző részben. Mert a konzol nem bírná. Ennek ellenére tetszik a játék és szerintem jobb is lett mint az első, hangulatában. Viszont nekem ne mondja senki se hogy nem hatott ki a játékra a konzol fejlesztés, mert az hazudik. -
#5715 ez nem a játék hibája, amd slacker -
#5714 Ember azt hinné,h a véglegesben már nincs ilyen hiba..Erre mégis.Gondoltam csak kiszivárgott verzió hiba,de látom nem. -
#5713 Extreme és Very High között csak ez a szar homályosító effekt a különbség? -
Sir Cryalot #5712 amíg ki nem kapcsolod a crossfiret villogni fog, majd patchelik -
Csokis #5711 A Crysis2.exe-t nevezd át Bioshock.exe-re! Megoldódik a "villogás" és normálisan használja a CF-et! -
rumkola #5710 CL_FOV -
Sir Cryalot #5709 -bizony , úgy rácáfolt hogy nem is 3d !!!
hülyére veri a metro 3d-ben, és ezt te is látod. -
Haversrác #5708 Szasztok! Akinek ATI kártyája van találkozott az alábbi problémával?
HD 5970-em van 11.2-es driver. Rögtön a legelején, mikor kinyitom az ajtót és elém tárul az első kültér, a vakító HDR lassan eltűnik. De a háttérben ez a blooming effect vagy HDR folyamatosan villog. Ez most valami ATI betegség vagy bug? Hogyan tudnám orvosolni? -
MauroN #5707 5140X1050???? Mivel játszod? -
#5706 pc stream -
Csavez #5705 Na végre lehet játszani!
Nagyon jól összerakták a játékot!!!
5140x1050 extreme beállitásoknál 3D-ben 30-45 fps!!!
Amit nem értek,ha kikapcsolom a 3D visiont,akkor is ugyan ennyi az fps-m.Elvileg 3D-ben feleződik a teljesítmény,vagyis az fps,ez a game rácáfolt.
Pár kép:
-
#5704 Az elválasztó jelet írd be közéjük,ahogy a kis lapon látod... -
#5703 Nekem még a kodot sem fogadja el :) -
gabe70 #5702 Egy kis érdekesség,ha valaki még nem olvasta volna[URL=http://gamepod.hu/hir/crysis_2_pc_konzolparancsokkal_lehet_finomhangolni.html -
Zaraki Kenpachi #5701 Egyelőre odáig kéne eljutni, hogy be tudjon az ember loginolni :D.
A Usernevemet nem akarja elfogadni, az emailre meg az említett problémát csinálja. Nézem a hivatalos fórumot, többeknél is produkál ilyen hibát.
A single-je feelinges, már az elején volt egy kis esemény amin még most is pislogok, pozitív értelemben. -
Curtis #5700 Aki már játszik vele: Van benne szerverkészítési lehetőség? A kiszivárgott bétában volt. Dedikált szerver? Vagy BFBC2 módjára csak szerverlista van? Thx. -
#5699 -
#5698 ez persze nem így van :)
(de hogy az a képernyő miért van ott játékokban, nemtudom - talán az egykori játéktermi játékok miatt? ott volt ennek szvsz utoljára igazi jelentősége. engen men zavar, plána ha szól ott valami jó, esetleg hangulatos zene vagy maga a press start mögötti rész tetszetős - pl ilyen volt a Singularity kezdőképe) -
#5697 nem tartalmazott dx10et, csak egy képzeletbeli dx10 logót (se) -
#5696 jah, mert a sanbox = pécésjáték
hu, anyám -
foxxi #5695 de nincs benne lan.