CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Na kint van a hír!

Crysis 2 PC 8500 FT-ért. :-)

És elvileg hamarabb is lehet majd megkapni, legalábbis én beszéltem velük és állítólag szerda, csütörtök környékére már lehet értemenni. :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Magiszter
Kamu! Csak PC-n van Warez, ez mindenki tudja! <#bee1>

Várj vele, még a végén úgy döntenek hogy nem ér pénzt pécén a multija . (szerintemse)

Ha csak cd kulcsot szeretnek venni hol a legolcsobb?

Mondjuk xbox-ra a warezt már realizálták is... <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez most nem 25.-én jelenik? Mert a CDGalaxis már hétfõre valószínûsíti.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fap fap fap
lolSL
hát így fog PC-n kinézni

lolSL
ha visszaigazolták emailben akkor gondolom majd megkapod

kill3r21
ezt értem, de amit én rendeltem? 1 hónapja?
lolSL
elfogyott

kill3r21
srácok hova tünt az iponról a crysis2 rendelés?? nemám nem kapok mikor 1 hónapja megrendeltem....vélemény?
Fehercsoki
Nem tudom mi bajotok a Crysis-os interjúval,semmi konzolos szarságot nem mondott.

arty
az enyém kib*szta a biztosítékot 😉

Forza.

arty
LOL!

üdv a valóságban

senki nem "szarházi konzolfejlesztõ", csak tudod ez kõkemény üzlet ám 😊

Forza.

arty

"szép" 😞

Forza.

Kapcsold be a bullshit detektorodat , és figyeld a kilengést. <#pias>

Fehercsoki
Köszönöm!

Fehercsoki
Tudnád linkelni a 2 interjút?

lolSL
mert õk nem szarházi konzol fejlesztõk

Fehercsoki
Tudnád linkelni õket?Miért néznénk nagyot?

Nemtudom láttátok -e geforce.com websiteot , de ott újabban az megy hogy a lead designerekkel készítenek interjúkat.

Érdemes összenézni a Crytek interjút a CD projekt ( Witcher) interjúval.

Nagyot fogtok nézni.

Magiszter
" ha minden elcseszett fényforrás elvakitja"

Hát igen. Este még megérteném, mert ott a valóságban is el tud vakítani akár egy zseblámpa is (fõleg akinek jó az éjszakai látása). De hogy nappal is... egy pocsolyában tükrözõdõ gyertya is kitakarja a fél képernyõt Lens Flare, Bloom meg apámfejeteteje effektekkel. A kedves készítõk menjenek ki az utcára fényes nappal, vegyenek fel egy tesztvideót valami normális kamerával, majd készítsék el ugyanazt a területet az õ motorjukkal. Ha összehasonlítanák a kettõt akkor az õ videójuk széjjel vakítaná az embert, még a kopaszok fején megcsúszó fény is lyukat égetne a monitorba 32-féle effektjével, míg az eredetin, tökig tolt szûrõkkel sem jönne elõ hasonló.

Tisztelt Crytek. Oké hogy "erõforrás nélküli" effekteket is csináltatok, de ez nem azt jelenti hogy minden létezõ felületre rá kell tenni az összeset!
Ha már a realitással reklámozzátok a játékot akkor legyen reális a látvány. Vagy mivel sci-fi lehet egy kicsit futurisztikus a képhatás, de ne zavaróan. A jelenlegi állapotában pedig ez a rengeteg, félképernyõs fényhatás zavaró sokaknak.

Amúgy szerintem a textúrarészletességen, az objektumok részletességén, az AA-n, valamint a különbözõ effektek ki-be kapcsolási lehetõségén kellene munkálkodniuk. Ugyanis akinek pl bántja a szemét ez a fényorgia, az csak kiveszi a pipát 1-2 helyrõl és kész is. Aki pedig oda van érte, az beteszi. Mindenki jól járt. 😊

DarkSector
Természetesen szebb, ezt én például soha nem vitattam, részemrõl mielõtt valaki írna még1x elmondom én ccsak azért írtam hogy a boxos képek nem valósak, illetve a boxos mai állapota messze szebb mint a ps3-é, szóval a boxos közelebb áll pc-hez.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én tudom azt a régi Alpha verzióból szedték....nem keveset játszottam vele, abban sok effect még nem volt benne, és a fényerõ igen amivel fényképezték tv vagy faszomtudja nem volt ugyanúgy beállítva mint a másik 2-nél....

de nem mintha számítana, csak röhögök az ilyeneken. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Nálad.

Nálam majd a szingli után fog 😄

Forza.

A crytek reputációja gyakorlatilag megsemmisült.

arty
nem szebb, csak nem vitték annyira tulzásba, mint pécén (ez a ps3 verzára is igaz)

nem is értem mirét gondolják, hogy a pécés játékos álla attól esik padlóra, ha minden elcseszett fényforrás elvakitja, beragyogja az egész képet 😞 szánalmas a crytek, parasztvakító mocsok lett a pc verzio (ami amugy tényleg szebb, mint a konzolosak, de ez a hdr-es bénaság keményen belerondít a képbe)

Forza.

kifli
szerintem olyan, mintha xbox verzióban kurvára le lenne véve a fényerõ, a telítettség pedig magasra, a ps és pc képekben, magas fényerõsség, és fakóbb színek.

De pl a második összehasonblító képsoron xboxosnál szebbnek tûnik emiatt a távolabb lévõ fal.

Sajna már sem a demo sem a beta nincs fen a gépen, így nem tudodm ugyanottmegnézni a pályát 😞
Bokafix2
xboxon szebb a HDR... ennyi. A többi kicsit mosottabb. De mivel nem végleges verzió, mindegy.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
Mivel én mind3 demo-val nyomtam ezért tudom hogy nem ilyen.

bertino
mint mindig.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Smithwarden
Teljesen jo lenne ez a grafika: kozepes + nagy palyakkal.
De hat ugye csak CODos kis mapok lesznek... <#zavart2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

The Protector
ezen jót nevettem😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Elhittem. Elhiszem. Nem hiszek neked! <#hehe><#hehe>
lolSL
2011-ben mind3 kevés

DarkSector
Xbox-os nem ilyen, szerintem valami ultra ALPHA verzióból van....szerintem a legelsõ demóból fényképezték....nehogy elhidd.

A készítõk is panaskodtak nemrég hogy ps3-ra nem tudták rendessen megoldani és ott lesz a legcsúnyább szóval ez kamu nehogy valaki elhidje ezeket a képeket!

Rage47
xboxon vmi borzalom 😄
pc
Rage47
pc a legszebb sztem
Smithwarden
Crysis 2 pc/xbox/ps osszehasonlito kepek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

orichalcos
- Extraction - A team watched two tanks, while the other team must steal the tank. It is however not normal vessels, because while one of the invisibility mode improves, strengthens the other for Armor mode of the team that owns the container

Ezt valaki le tudná fordítani? Mert a többit sikerült, csak ezzel nem boldogulok. 😞

My streams: https://beam.pro/oriic

Gideon Wieth
Sziasztok!

Csak azért írok, hogy aki esetleg még nem rendelte elõ a játok, az figyelje péntektõl vagy ha nem péntek, akkor hétfõtõl a www.pcu.hu weboldalt, mivel ott 8 max 9000 ft-ért fogják árulni a játékot. Ismerõsöm ott dolgozik, mondta hogy most kalkulálják az árakat, de 9000-nél nem lesz több. :-) Csak gondoltam szólok hátha valakit érint.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Atkamon
Ja jó, most olvasom, hogy vége a demo-nak, csodás... 😄

Atkamon
Més sem tud csatlakozni egy szerverhez sem demoban? Még az olyanokhoz is azt írja, hogy full, amelyiknél azt írja a listában, hogy kevesebben vannak, mint 12...

grebber
Crytek plant CryEngine 3-SDK - einsteigerfreundlich und möglicherweise kostenlos

Csinálja is,mert kellenek a fain modok feltéve ha valaha el is készülnek majd.
Crysishoz is mióta várom a jó modokat azt semmi info róluk 😞

Next PC upgrade: 2022

arty
nem ugy volt, hogy most fél évig nem irsz ide? 😄

Forza.

Nagyon remélem hogy nem. Bár a demó fõleg a multi is a hibafeltárásra van és mivel itt már "javítottak hibát" tuti beleteszik a véglegesbe is.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

orichalcos
Köszi! A leírásokat esetleg megkaphatnánk magyarul is?

My streams: https://beam.pro/oriic