CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A single viszont, extreme beálítások mellett se röccen nálam, és kibaxott gyönyörû.
Szóval, a multit nem érdemes még erõltetni ( megnéztem - a DLC + fegyók stb. azonnal megadja a rendszer amint a multiba bejelentkezel - ez legalább megy 😄 ), de a single + a látvány ( a storyról nem írok, me ezt a részt már láttam/uk ) mindenért kárpótol. Gyakorlásnak addig jó még nem lesz röcc nélküli a multi 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Na lelövök pár fõ okost <#alien>#alien>
El lehet valahogy indítani 24.-elött?
Cdgalaxisnál küldtek mellé egy Bad Company2-t!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az erdõs-nyílt tér a tengerpartos részekkel nagyon kihozta a grafika erejét az elsõ két játékban, már ha a Warhead-et is külön veszem.
Fõleg ugye az elsõ metró várótermes videó után gondoltam hogy itt egyáltalán nem érezni azt a grafikai erõt, mint az elsõ részben.
De most így a multi demo, meg az újabb videók után már nem tartom elképzelhetetlennek hogy itt is újra etalon lesz a grafika.
Persze a játékmenet se ártana ha javulna, mert az elsõ rész helyenként merõ unalomba fulladt. De úgy hírlik azzal sem lesz baj.
Hát majd kiderül, csak lehetne már az EU példányt is használni, ha már itt van az embernél...<#sniffles>#sniffles>
Ha rájöttök ki lehetek, majd felvehettek 😊
itt mi a helyzet vannak olyan szerók ahol félig vannak kb az emberek?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Dzsungel?
És ebben mi van ami abban nem volt?
Normális multi, amit nem húsvét meg karácsony másnapján vesznek elõ a játékosok majd.
Annal azert jobb, megha sokminden nincs benne, ami az elso reszben benne volt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mit vársz tõle?
Illetve azt, hogy lehet prestifelni multiban.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Generally favorable reviews
based on 17 Critics
Eurogamer – 8
Strategy Informer – 8
Joystiq – 4/5
GamePro – 4.5/5
IGN – 9
NowGamer – 8.7 (PS3), 8.9 (360)
Telegraph – 7
Videogamer – 9
PushSquare – 3/4
Jeuxvideo – 8
X360A – 85
PSU – 8
JV.com – 15/20
Eurogamer Czech – 9
GameTrailers – 91
JeuxActu – 16/20
CVG – 9.1
GameFront – 72
GameSpot – 8.5
elsõ rész 91 pontos volt.
Amúgy limited kódot próbálta már beváltani valaki, a mycrysis oldalon. Nekem hibát ír ki.
My streams: https://beam.pro/oriic
ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate
mycrysis account nevem: KaBuToKa
Crysis multiban: KaBuTo
Tessék felvenni, aztán mehet a multi 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Eredeti játék!
Sajnos tényleg ez a helyzet, a játékot alaposan megváltoztatták a bétához képest!
Egyik új PAK fájl sem szimpla Zip fájl, mint a Crysis-nál és a Crysis 2 bétánál hanem egy teljesen új kódolást használ, amúgy meg az English.pak duplája a bétában lévõ fájlnak... Talán a szövegeken is módosítottak idõközben...
Jó lenne valamivel megnyitni a fájlt, de eddig egyetlen egy PAK kibontó sem segített!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Rossz hír: Letöltöttem a CloneDVD-s verziót, hogy megnézzem tényleg a végleges fájlokat kaptam-e meg, és az a probléma, hogy egyetlen egy PAK fájlt sem tudok megnyitni, míg a Béta verzió alatt és az elsõ rész alatt is simán meg tudtam nyitni ezeket a fájlokat.
Illetve a fájlok mérete is jóval nagyobb, mint a bétaverzió esetén...
Szóval egyenlõre nem tudom fordítani a játékot, mert még a nyelvi fájlokat sem tudom kibontani a PAK fájlból."
Next PC upgrade: 2022