CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az enyémet is megizzasztja! <#vigyor2>
link
Shep
Neked milyen géped van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát ez durvácska 😄 Extremen semmi akadás semmi, a proci 100%on, de mondom crysis 1nél nem mehetett maxon mert akadozott 10 mp-ként 😄 Jól megcsinálták 😄 <#worship><#worship><#taps><#taps> Már megérte fizetni érte.
arty
ezzel a hozzáállással inkább most add el 😊

Forza.

Shep
Géped milyen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Reméljük elõbb lesz crack 😊 Mondjuk addig asszem felrakom a BF-et és megnézem már ezt az agyon istenített multit.

Azért ez még messze nem az aminek lennie kell. 800 szerver közül, 23on vannak játékosok. Abból 9 "privát", és a fenmaradóban is pöcsök játszanak. jah, folymatos a dc, nagy a lag, de 5-10 percre kibírja.

A single viszont, extreme beálítások mellett se röccen nálam, és kibaxott gyönyörû.

Szóval, a multit nem érdemes még erõltetni ( megnéztem - a DLC + fegyók stb. azonnal megadja a rendszer amint a multiba bejelentkezel - ez legalább megy 😄 ), de a single + a látvány ( a storyról nem írok, me ezt a részt már láttam/uk ) mindenért kárpótol. Gyakorlásnak addig jó még nem lesz röcc nélküli a multi 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

XeeN
Igen. Ez azt jelenti, hogy holnapra itt lesz.

lolSL
sajnos egyre jobban hasonlít az ország amerikához a casualok mennyiségében

SAJNA VÁRNI KELL.
Egyelõre úgy tûnik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

felony
És ha nem a limited edition-t vettem meg, akkor várhatok péntekig?

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Ja én is kaptam galaxistól Bad Company-t. Jó sok rohadhat rajtuk, ha még nekem is jutott...<#hehe>

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A legfelsõ te nagyon Okos <#hehe>

Na lelövök pár fõ okost <#alien>

Ma kihozt a gls a játékot,de minek?
El lehet valahogy indítani 24.-elött?
Cdgalaxisnál küldtek mellé egy Bad Company2-t!
Fpocok
Szerintem Bob.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
fasztudja ki lehetsz a 12-bõl...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az elején én is úgy voltam vele, kár volt a városba behozni.
Az erdõs-nyílt tér a tengerpartos részekkel nagyon kihozta a grafika erejét az elsõ két játékban, már ha a Warhead-et is külön veszem.
Fõleg ugye az elsõ metró várótermes videó után gondoltam hogy itt egyáltalán nem érezni azt a grafikai erõt, mint az elsõ részben.
De most így a multi demo, meg az újabb videók után már nem tartom elképzelhetetlennek hogy itt is újra etalon lesz a grafika.
Persze a játékmenet se ártana ha javulna, mert az elsõ rész helyenként merõ unalomba fulladt. De úgy hírlik azzal sem lesz baj.
Hát majd kiderül, csak lehetne már az EU példányt is használni, ha már itt van az embernél...<#sniffles>

vannak bezony 😊

Ha rájöttök ki lehetek, majd felvehettek 😊

DarkSector
Demo szar volt mert vagy alig voltak a szerón vagy fullon voltak...

itt mi a helyzet vannak olyan szerók ahol félig vannak kb az emberek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

698 server founds, bye srácok, megyek kockulni 😄

DarkSector
Mi az ami az elsõben benne volt ebben nincs?
Dzsungel?

És ebben mi van ami abban nem volt?
Normális multi, amit nem húsvét meg karácsony másnapján vesznek elõ a játékosok majd.

Smithwarden
Akarmilyen kritikus szemmel nezi az ember, nagyon eros tulzas a jatekra azt mondani, hogy "lebutitott szar".
Annal azert jobb, megha sokminden nincs benne, ami az elso reszben benne volt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Multival mizujs ottan ?
BIG LOL! És tényleg megy igy a single, csak a bonus code-ot kell megadni amikor aktiválást kér! Köszi, megyek is tolni 😄

DarkSector
Ébresztõ ez egy FPS....😊
Mit vársz tõle?

Egyébként nekem csak 1 bajom van az egész játékkal. Az, hogy Crysis a címe. Mert ha más címet adtak volna neki, akkor sztem egy überbrutál game lenne. De így csak egy lebutított szar.

DarkSector
Igen pc-n több effect van. PS3-on meg vagy nem mutatták vagy gyér az effect. Mert kb a végén látni az eltérést legjobban....szép azért mind3.

Nálam extremen tökéletes fut, pedig nem egy mostani konfigom van...meglepõdtem azért, de lehet valami hatalmas robbanásnál majd befog szaggatni mint az állat.
lolSL

Hát én úgy kezdtem, hogy feltelepítettem a játékot, aztán mycrysisen létrehoztam egy accountot, ami limitált kiadáshoz lévõ kódot kaptam, ez külön kis papírlapon van, 4 jegyû 4x, azt beírtam a mycry.../limitee keresztül a reedem code mezõbe, elfogadta, aztán fogtam a dlc kódot azt is beírtam a megadott linkre, így indítottam el a crysist majd kérte a serial codot, az meg a kézikönyv hátoldalán van, beírtam azt és elfogadta. multi accountnál megint kéri a serial kódot, megadtam neki és beléptem, de mikor a szerverre csatlakozok akkor kiírja hogy használt a serial kód...valaki tud multizni ?
orichalcos
Prestifelni??

My streams: https://beam.pro/oriic

bertino
az teljesen metal.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fpocok
GT.com on 12 órát írnak a kampányra.
Illetve azt, hogy lehet prestifelni multiban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
Metacritic score: 87
Generally favorable reviews
based on 17 Critics

Eurogamer – 8
Strategy Informer – 8
Joystiq – 4/5
GamePro – 4.5/5
IGN – 9
NowGamer – 8.7 (PS3), 8.9 (360)
Telegraph – 7
Videogamer – 9
PushSquare – 3/4
Jeuxvideo – 8
X360A – 85
PSU – 8
JV.com – 15/20
Eurogamer Czech – 9
GameTrailers – 91
JeuxActu – 16/20
CVG – 9.1
GameFront – 72
GameSpot – 8.5

elsõ rész 91 pontos volt.

orichalcos
És elárulod hogy aktiváltad?

Amúgy limited kódot próbálta már beváltani valaki, a mycrysis oldalon. Nekem hibát ír ki.

aki ipon-ról rendelte meg a játékot, kapott új sms-t, hogy 2 munkanapon belül szállítják?

ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate

Elküldhetem de mivel már az accountomra fel van használva így semmi esélyed 😄 Csak ha az accountomat adnám oda.

mycrysis account nevem: KaBuToKa
Crysis multiban: KaBuTo

Tessék felvenni, aztán mehet a multi 😄
Küldhetnél egyet! <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az aktiválás nekem is ment...bakker 3 kód van ha limitedes...egyik a serialhoz, másik a limitedhez, harmadik meg a a DLC-hez... <#nevetes1>
orichalcos
Ezt te csináltad? Hogyan. <#conf>

Prince23
Rajman már jácik vele

Eredeti játék!
TBTPumpa
Ezt én írtam a Magyarítások Portál fórumára.
Sajnos tényleg ez a helyzet, a játékot alaposan megváltoztatták a bétához képest!
Egyik új PAK fájl sem szimpla Zip fájl, mint a Crysis-nál és a Crysis 2 bétánál hanem egy teljesen új kódolást használ, amúgy meg az English.pak duplája a bétában lévõ fájlnak... Talán a szövegeken is módosítottak idõközben...
Jó lenne valamivel megnyitni a fájlt, de eddig egyetlen egy PAK kibontó sem segített!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kill3r21
mond meg neki hogy a bétában van cryengine editor meg minden tool szedje le aztis hátha ott a kulcs 😄
lolSL
megjelenés után majd meg fogja tudni nyitni

grebber
Magyarításról:

"Rossz hír: Letöltöttem a CloneDVD-s verziót, hogy megnézzem tényleg a végleges fájlokat kaptam-e meg, és az a probléma, hogy egyetlen egy PAK fájlt sem tudok megnyitni, míg a Béta verzió alatt és az elsõ rész alatt is simán meg tudtam nyitni ezeket a fájlokat.
Illetve a fájlok mérete is jóval nagyobb, mint a bétaverzió esetén...
Szóval egyenlõre nem tudom fordítani a játékot, mert még a nyelvi fájlokat sem tudom kibontani a PAK fájlból."

Next PC upgrade: 2022

lolSL
fél óra múlva kerülnek ki a tesztek a nagy oldalakra.

TBTPumpa
Már van patch a játékhoz... Ha elindítjátok automatikusan letöltõdik. Crysis 2 v1.01 patch a neve, a méretét nem tudom, nekem pillanatok alatt lejött!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."