CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
-Nem támogatja a DX11-et. ( Remélhetõleg lesz hozzá késõbb)
-Nincs 64bites indító fájl. (Nem nagy érvágás)
-Nem volt rendes béta: A Press Start még mindig benne van/volt. (Miért akkor milyen béta volt?)

-Nincs 5.1 meg 7.1 handkártya támogatás. (Ez sem izgat engem)
-NEM LEHET GRAFIKÁT ÁLLÍTANI... csak az a három szar van. (Az a 3 szar a grafika állítás bõven elég)
-Nincs mod tool és szerkesztõ. (És mit érnénk vele? Crysis 1-hez is van és kb 300 mod van évek óta készülöben amibõl ha 5 elkészül már nemzeti ünnepet hírdetünk.[ Na jó magyarítás végett kéne a szerkesztõ] )

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom mit kéne magyarázkodnom, mikor még nem is láttam magából a játékból egy másodpercet se...
A videók szerint a pc-s a legszebb? Az. A pc-s a legolcsóbb? Az.
Ha meg mégis xar lesz, istenem. Már a BC2-ért megérte megvenni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Jogos...de mindkét oldalon ez van-e....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
ez már csak magyarázkodás miután szembehugyoztál a széllel

DarkSector
"Még ha így is van, akkor is a pc-s verzió a legszebb, és olcsóbb is mint a konzolos változatok. "
pontossan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
butaság ne sértõdj meg.
Megéri, csak nem veszik majd meg, ahogy a fejlesztõk kifogásokkal élnek úgy a játékosok is, szar konzolport nem veszem meg, lewarezolom és el van ezzel simitva ennyi...70% ezt csinálja.

Még ha így is van, akkor is a pc-s verzió a legszebb, és olcsóbb is mint a konzolos változatok. Akkor mért ne érné meg megvenni annak aki pc-n akarja játszani?
Hogy a "pc változat az elsõdleges" duma megint kamu volt? Hát azt meg már meg lehetett szokni...

most miért kell lebszni a kedvemet ezekkel? 😄 ezentúl nem olvasom, megyek játszani ezzel a remekmûvel...😄
lolSL
· Remove Auto Aim - This has now been completely removed due to overwhelming community feedback

ez az elsõ patchben a legnevetségesebb
kb bebizonyítja hogy 0 idõt és energiát szántak a játék tesztelésére, komolyan ez az amit a beta alapján javítottak? üvegszilánkkal vakarnám az agyam annyira fáj hogy mennyire ignorálják a pc-s közösséget.. egy crytek. vicc.

lolSL
az a dx11 patch még mindig csak legenda szinten él.. egy full random svéd oldalról származik az infó, hivatalosan sose beszéltek róla hogy jönne.

Armagedown
Ha nem tûnt volna fel fel , a játékot direkt úgy készitették hogy ne érje meg pcre megvenni , mivel abból nincs ezeket a dolgokat látva semmi elõny.
Részvétem annak aki megvette

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

rage
Nem azt írják, hogy nem támogatja, hanem hogy problémák vannak vele.
Lehet, néhány patch után ez is jó lesz DX11-el együtt.
Majd akkor lesz teljes a játék...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shep
Azért az 5.1/7.1 támogatás hiánya enyhén szólva durva. Nem '95-ben járunk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Szar érzés mi? Mármint hogy igazad van....😊

Fpocok
Ja hogy így érted? Akkor igazad van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha kell, ha nem, szinte törvényszerûséggé vállt mára, hogy mindenhol feltûnik a "Dehiszezmilyenszarmábiztosakonzolmiattbutítottákle" érvelés. Unalmas, vagy vicces, kinek hogyan.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Én nem látok itt semmi vicceset. <#fejvakaras>

DarkSector
És igazuk lesz... 😊

ez igaz, de a dx11 nekem egyenlõre nem hiányzik. 😄
thx az infót.
Ezekbõl engem kb. csak egy pont érint: Hogy nem lehet részletesen beállítani a grafikát. Ám mivel a Demó Gamer beállításoknál gyönyörûen futott a 3 éves gépemen (ami nekem abszolút nem tûnt csunyának, számomra szemet gyönyörködtetõ volt), ezért nincsen nagyobb panaszom erre. Bár fura, de fõ, hogy ezek a beállítások jól vannak "optimalizálva". Különben is a PC verzión a .cfg-kkel ki lehet majd akár mit csavarni belõle...

Az utolsó ponton azért jót röhögtem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Rövden:
-Nem támogatja a DX11-et.
-Nincs 64bites indító fájl.
-Nem volt rendes béta: A Press Start még mindig benne van/volt.
-Nincs 5.1 meg 7.1 handkártya támogatás.
-NEM LEHET GRAFIKÁT ÁLLÍTANI... csak az a három szar van.
-Nincs mod tool és szerkesztõ.
-Egy szó sincs arról, hogy támogatni fogja a moddereket, ahogy az elsõ rész.

-Az egész játék egy konzol port és a Crytek tuti majd a kalózkodásra fogja, ahogy szokták a készítõk...

Mit ír a cikk?
Fpocok
Egyetértek a cikkel. Úgyan az a helyzet mint a MW->MW2... Crysis->Crysis2. Remélem mindenki látja a hasonlóságot...

én meg tönkretettem a crysis 2 tokját a cd-vel együtt.
Na hát nálam még a multi problem...de ha európai szerverekkel nem lesz gáz akkor okés...csak mert érdekes hogy elõször azért nem enged rá a szerverre mert a serial codot használják...persze bazd+ én használom hisz kérted...aztán meg host failed...egyik helyre bejutottam de csak 2en voltunk, aztán a többi 30ra nem 😄
Fpocok
És nem azért írtam, én nem akarok lenni... csak jó lenne, ha tiszta lenne a topik, mert megérdemli.

Fpocok
Nem kellene HGt választani erre az oldalra? Hamarosan, vagyis már itt vannak a warezmakik.

És mekkora ez az English.pak fájl???
DarkSector
Csak azért mondod mert oda van írva hogy foxxi de hazudol.... 😊

te valóban Bob vagy....

DarkSector
<#nemtudom>

TBTPumpa
Egész biztos lehetsz benne, hogy nem fog magyarul megjelenni!
A lista nem mindig a tényleges információkat tartalmazza. Lusták voltak frissíteni, eredetileg úgy volt, hogy magyar felirattal jelenik meg, de az EA ezt máshogy gondolta!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lolSL
de nem

Lehet hogy nem is kellene magyarosítani??? A magyarítások portálon jelenleg azt írják hogy magyarul jelent meg. Link
lolSL
támogasd a csapatod a nálad lévõ cuccokkal, teljesítsd a pályán a feladatokat vagy védekezz ahol kell, ezekbõl több pontod lesz az elején mint a killekbõl, aztán majd menni fog a lövés is pár óra/nap után ha ráérzel.

Shep
Ok, kösz mindkettõtöknek, remélem nálam sem lesz gond!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1680x1050
Én féltem szintén, lesz tuning de csak nyáron...mondom nem baj ha addig nem megy maxon akkor majd pár hónap múlva...😄 De most dx9 vagy mivel fut? Mert akkor 11gyel már más tészta lesz vagy mit írtak...
Q9500 + 4Gb DDR2 800 + GTX280SOC, gondolom ezek a fontosabbak. ( jah - 1980X1020, vsync OFF )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

felony
NPC-k ellen sokkal könnyebb.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Shep
Ú hát az enyém majdnem ugyanez, akkor már nem is félek 😊 Milyen felbontásban?

Shep
Hát de senki nem született profi BF-esnek 😊 Én évek óta nem multiztam így aztán a Cry bétában ez meg is látszott 😊

Belejösz. A kezdet mindig nehéz.

felony
Rátapintottál a lényegre.

Persze hogy nehéz valakinek aki mondjuk most játszik vele elõször, mikor a pályán lévõk többsége lehet már vagy egy éve nyomja.

felony
Nekem az. Mire sikerült lelõni egy csókát, addig engem vagy tízszer leszedtek.

Nehéz????

felony
Kipróbáltam a BC2 multit, hát elég tragikusan szerepeltem.

Smithwarden
Reszben a dzsungeles reszek miatt. Nem maga a kornyezet, hanem a nagyobb szabadsagra gondolok.
Tudni kell, hogy engem abszolut nem erdekel a single.
Tehat multirol beszelek: hianyoznak az elso reszhez kepest a nagy terepek foleg, a taktikusabb harc es meg a jarmuvek valamennyire.
A Crysis 1 mintha Battlefield-es lett volna a sok hibajaval egyutt (nagy gepigeny, sok bug amit nagyon lassan patcheltek, keves game mod, stb), a Crysis 2 erosen COD-okhoz hasonlit (de amugy ezt mar egyszer leirtam itt).
Es ezt nem fikazasbol irom, csak ez van, ettol meg bejohet sok embernek, annyira nem lett rossz jatek.
Eladasokban tuti joval felulmulja az elso reszt, sikeres lesz (nem csak a konzolverziok miatt).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D