CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
KZ2bõl 2 milliónál híreztek utoljára tudtommal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mi 2 milla?

cyrysisból a crytek tavalyi üzleti jelentése szerint 4 milla ment el, kz2bõl meg 3 ha jól emlékszem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

lolSL
cd galaxisban is több sims volt kikészítve a pultra mint c2 😊

aricsi
Nem,de azért nem fut olyan jól mint pc-n,néha lemegy néhány cutscene-nál az fps. Itt van még fps összehasonlítás is,pc nélkül ha vkit nagyon érdekel.http://www.eurogamer.net/videos/digitalfoundry

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Prince23
Hahahaha, Sims lenyomta a Crysist 😄😄

PC-n második hely

Totti5
2 milla.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Ja akkor akkor elõzõ kérdésem tárgytalan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Boxon tényleg így akad, vagy csak a video rossz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aricsi
A face-off-oknál,mondjuk nem az a lényeg,de csak a lassított felvétel miatt akad a konzolos,pc-nél meg tudták oldani a lassítást,több fps miatt gondolom.
A pc-s összehasonlításnál ezt a very high,extreme-t nem vágom,nekem az advanced gfx progi csak high-ig engedi.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

ha azt nézzük hogy a nagy warezmentes killzone2bõl ps3 excluból ami húzónév is kb ennyi ment el akkor nem olyan rossz szám ez egy warez platfromon

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

lolSL
nem vagyok rászorulva hogy évente 1-2 játék is jöjjön, 10 éve az etalon szentháromságot (cs, sc, quake + pár nem mainstream mod/kisjáték mint a régi team fortressek) nem tudta semmi felülmúlni se PC-n se konzolon, se senki tervezõasztalán. így csak reménykedek, hátha lesz valami ami egy kis változatosságot biztosít (anélkül hogy ilyen noob konzolos game lenne). ilyen volt eddig pár bf rész pl, de azokat sem bírom hosszú távon, nem fogom a bf3-t siratni ha nem üt annyira. de még pontosan 0 infó jött belõle (singlet leszarom), úgyhogy csak a svédek szavában bízhatunk.

diablot évekkel ezelõtt is vártam konzolra, egyértelmû hogy ez az a mûfaj a blizzard játékok közül, amit jól lehet controllerrel irányítani, geometry wars mintájára 😊

Mert a PC az nem konzol. Konzolon az elsõ héten megvan a bevétel 80%-a. PC-n pedig az elsõ hetekben nem történik gyakorlatilag semmi (kiéve Starcraft..).

PC-re is nyerseséges kiadni a játékokat (konzol mellett) mert egy állandó lassú, folyamatos bevételt azért hoz a konyhára. Ezért van az, hogy a játékok 90% is megjelenik PC-re.

Lehetõleg WC-be. 😄

aricsi
Ha még nem volt,digitalfoundry-s 720p-s(nem youtube 720p)videók:
Crysis 2 Pc Quality Level Comparison
Crysis 2 Ps3/360/PC face-off

Shep
És akkor most hova szarjunk?

Skynet
Fantasztikus adat,egy hasonlókaliberü konzoljáték általában ezt az elsõ héten/elsõ hónapban produkálja..😊
Shep
De asszem végül több, mint 3 milliót adtak el ami azért nem rossz.

Shep
Elsõ 3 hónapban eladtak több, mint 1 milliót belõle.

Az elsõ 3 hónapba azért már megvolt az 1 millió eladott példány. Persze nem kérdés a Crytek többet akart, kb 7-8-at PC-re!! XD

😄 háát te nem vagy semmi szépöcsém! Nekem van konzolom de olyan ritkán veszem elõ,hogy félek néha el se indul,csak azok a sportjátékok érdekelnek amiket pc-re nem portálnak pl fight night sorozat. meg talán a forza. Egyépként ez csakis üzlet,ne felejtsd el,mivel a konzol teszi ki az eladások 80%-át egyértelmû,hogy az a fõ platform,én is sajnálom,hogy így van de ez ellen nincs mit tenni:S

Skynet
A blizzard sem sokáig,Diablo 3 már nem pc exkluzívként jön,abban a pillanatban hogy jobb eladásokat fognak produkálni konzolon (márpedig gyakorlatilag eddig ez mindenkinek bejött),pápá pc mint fõplatform.
aricsi
Naja hát a blizzardon kívül(a wow miatt) nem nagyon van olyan aki megteheti hogy pc-re koncentrál. A Crysis 1 kultjáték, meg arra fejlesztettek gépet anno, húúú hogy az menjen dx10-be 40fpst. És lehetett arról hallanni hogy több milliót adtak el belõle? Nem, mindenki lewarezolta, új vga-t,procit vettek inkább. Elég nagy idióták lettek volna a crytek-esek ha ugyanazt csinálják mint az 1-nél.

Skynet
"hogy csak az ilyen elkonzolosított félszar játékok topicjaiba"
Magyarázd már el legyél olyan bûbáj,hogy a Crysis 1-hez képest mivan itt elkonzolosítva,megy a sírás amiért nincs favágószimuláció,és nem techdemo szinten mozog a játékmenet....
Persze a magadfajta konzolhater idióták egybõl fröcsögik kifelé a konzolutálatból áradó baromságaikat minden egyes játékra,ész nélkül.
Egyáltalán ha ennyire szar retek konzolbutított fos ez a játék mi a francért vagy itt,vagy egyáltalán mi a francért nem takarodsz az édesanyádba errõl az egész fórumról,nem tünt fel hogy a pc játékok bõ 90%-a mára egytõl egyig konzolport???? 😊
Menj a még megmaradt pc exkluzív játékok topikjába,bár lehet szomorúan fog rád hatni: ezekbõl egyre kevesebb van a minõségük pedig kb éves szinten 1-2 használható/jobb darabból ál....😊

Niiincs dx11,niiincs favágás...<#rinya><#rinya><#rinya>

Idióta....HOgy mekkorát fogok röhögni majd amikor a BF3 topikot fröcsögöd tele (hidd el,nem a pc lesz ott sem az elsõdleges platform bármennyire is hazudozzák) hasonló "ész"érvekkel..😄
Muttley
aha 😊
és ezt te láttad mááá? 😄

Just do it :)

Seth
Hatalmas vagy <#taps>
Valami keresztezõdést nem ártana néha beépíteni abba csõbe amiben te laksz

PSN ID.: Beegabor

lolSL
nincs

Shep
Úristen!

lolSL
nem, és ez csak az elsõ lépés lenne
börtönvárosokat kéne építeni azoknak a szülõknek, akik konzolossá nevelték a gyerekeiket, igazából tönkretették az életüket olyan élményektõl fosztják meg õket. sose lehetnek jó játékosok
és egy szörnyû gyerekkor után nem valószínû hogy teljes életet fognak élni, mindig az egyszerû kibúvókat keresik majd a kötelezettségek teljesítése alól

a konzolos gyerekeket pedig egy ilyen táborba küldeném hogy észhez térjenek:

Shep
Én PC-s vagyok de ez amit leírtál ez biztos csak egy rossz vicc akart lenni.

Seth
A neved tökéletesen megfelelõ, a hozzászólásaidat tökéletesen véleményezi.

Személy szerint nem konzolos vagy pc-s vagyok hanem játékos. Nekem tökmindegy milyen platformon van a játék, ha azt élvezem. Nem vagyok olyan szûklátókörû mint Te.

Berguson
Bocsánat,ez lemaradt: az 1.1es patch fentvan,de hiába írok be a konzolba bármit is,ismeretlen parancsot ír ki...

Berguson

lolSL
#6559 | #6561
nem véletlen hogy csak az ilyen elkonzolosított félszar játékok topicjaiba irogattok, ratyi konzolosok vagytok csak pc elõtt ültök, de ez nem teszi jóvá. egy red orchestrára rá se bírtok nézni csak kell a cod adag negyed évente, de még a bf3 topicban se láttam a kis lógótok, ahol legalább remény van hogy nem lesz szar :😊
aki 1x konzolt vesz azt büntetni kéne azzal hogy nagy betûkkel ki van írva aneve mellé hogy melyik oldalon is áll, ugyanis ez érvénytelenítené automatikusan a véleményét, és nem kéne itt vitatkozni.

Berguson
Sziasztok!
Olyant szeretnék kérdezni,hogy itt nem mûködnek a konzolba beírt parancsok,mint pl. i_giveitem,vagy g_godMode stb.? Mert a betaban ezek jók voltak.
Vagy hogy tudom ezeket elõvarázsolni? Köszi a segítséget.

Berguson

Itt az általam használt autoexec.cfg file tartalma. <#smile>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
con_restricted=0
sys_spec_shading=4
sys_spec_gameeffects=4
sys_spec_objectdetail=4
sys_spec_particles=4
sys_spec_physics=4
sys_spec_postprocessing=4
sys_spec_shadows=4
sys_spec_sound=4
sys_spec_texture=4
sys_spec_water=4
g_skipIntro=1
cl_fov=75
pl_movement.power_sprint_targetFov=75
i_mouse_accel=0
i_mouse_accel_max=100
i_mouse_smooth=0
r_motionblur=0
g_radialBlur=0
cl_zoomToggle=1
r_UseEdgeAA=3
r_TexMaxAnisotropy=16
r_PostMSAA=0
cl_crouchtoggle=1
r_ColorGrading=1
r_SSAO=1
r_VSync=0
e_shadows=1
g_enableInitialLoginScreen=0
r_HDRBloomMul=0
r_HDRBrightLevel=0
r_FSAA=1
r_MultiGPU=0
gg_useHitSoundFeedback=0
hud_hide=1
cl_bobHud=0
r_HDRVignetting=0

felony
Srácok, ne irtsátok már egymást. A végén még bûntudatom lesz, hogy én inicializáltam a vitát.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Seth
Te meg egy szánalmas troll, ahogy már máshol is megjegyeztem. 😊
A te szavadra még anyádnak sem szabadna adnia

Frank99
jó játék ez, és látványos.

a sok köpködõ meg kit érdekel????

<#mf1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Muttley
magadra ismertél, maistro? <#nevetes1><#puszis>

Fpocok
Srácok, van egy beugratós kérdésem.
Melyik effektet kell bekapcsolnom a configuratorban, hogy ne legyen a teljesen képernyõ fekete, amikor valami pl a pofámba robban, vagy pont azt nézem de messze robban valami. Legalább 3-4 másodpercig fekete minden, azt addig kinyírnak. Nem jó dolog...

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
ahogy rád se mert csak egy vagy a 100 millió retard konzolosból

Muttley
nem tudtad, hogy divat fikázni? :o)
csórikáimra a kutya se figyelne, ha nem tennék 😉

felony
Akárki akármit is mond, ez egy kurvajó játék. Sokszor, miután kiirtottam az ellenfeleket, csak járkálok és a környezetet nézem, mert annyira tetszik a grafikája, és a multija is nagyon bejön. A Killzone 3 esetén is úgy voltam vele, hogy na ebbe nem lehet belekötni. És lehet. Sok nyafogós, magát semmivel lekötni nem képes emberke abban is talált kifogást (lásd Otherworld teszt). És szerintem a cod-ok is nagyon jók, a Black Ops meg kifejezetten tetszett.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

bádoghangszar deactivated <#eljen><#nevetes1>

Na végre, mennyire vártam már ezt a kis modot! <#eljen> <#vigyor>

Deactivated Nano Voices

Synchronous
Hát... kicsit rosszabb lett. Hiányoznak a csirkék.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Hát nemtom de egy kicsit bánom hogy megvettem a multi egy szar, nem kapcsolódik, ha felkapcsolódik utánna megszakad a kapcsolat, a BadCompany, és a COD-al semmi baj, ez meg szarakodik, söt ha tudok multizni, akkor miután kiléptem nem megy az internet, még ujra nem indítom a gépet...hogy miért nemtom( és csak ennél a játéknál)?????
<#falbav><#fejvakaras><#rinya>

Úgyis az jár a legjobban aki kivárja amig felpatchelik , LCD-hez persze nem szükséges semmi mert egy nagy rakás szar az egész display. Ha OST-t akarok hallgatni akkor meg letöltöm FLAC-ba (aztán ha tetszik megveszem külön). <#nevetes1>

Kandurex
1680X és felett már nem szükséges 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kill3r21
zsomi60 hajrá
Nagyon jó lett ez a játék komolyan ilyen játékélményben régen volt részem<#wow2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;