CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Amúgy írták itt, hogy 5 óra meg rövid hát nem tudom nekem most van benne 4óra 56 percem, a lent említett résznél tartok és ahogy nézem van még hátra 9 pálya.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, ez az csak nekem már a pálya legelejétõl csinálta egészen addig amíg a végén a leszállási pontot kell bevédeni. Nem értem, hogy lehetett ilyen hibákat benne hagyni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

No meg a másik, hogy ha személyre szabom a fegyókat, meg a többit, ha kilépek a gameböl és vissza nem jegyzi meg.....ááááá miért vettem én ezt meg.....(a multira vonatkozik)
<#rinya>

Ezt honnan veszed hogy lesz patch....jó lenne, mert nekem nem akar menni a multi, lemegy egy meccs és utánna kidob, mikor töltené a másik pályát....meg ami az érdekes, hogy utánna nem megy a net, vagy annyira belassúl hogy na....dehogy miért azt nemtom...

kill3r21
ez a rész xboxon is elakad de én ugyvettem észre hogy csak akkor ha követed a megadott taktikát
Ez az?! <#vigyor>

állítólag a héten lesz valami multiplayer patch, a többi meg majd kb 2 hónap múlva , vicc <#nevetes1>

MerlinW
Külön program. Google it.

[merlinw.org]

Bokafix2
Ezt az advanced graphics optionst hogy lehet elõhozni mer én csak a felbontást látom a graphics optionsban és a vsync-t. Alig lehet v.mit beállítani.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
Irtó idegesítõ bugba futottam. Azo na pályán mikor Chinoval találkozunk a katonák ordibálás végtelenített szalagként újra és újra lejátszódik és állandóan a Move up! Go! kiabálások ismétlõdnek.

Hát ezt már cseszheted. Az EA magasról tojik a PC-sekre, ellenben elvárja tõlük, hgy meg is vegyék a játékot. Ez a játék konzolra íródott, ha nem vetted volna még észre. <#wave>
Kandurex
#6630, #6629

a spoiler tagot illik használni! nem rontjuk el más szórakozását!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Visszavonom, a multit próbáltam és ott nem mûködik a singleben igen.

MerlinW
Nem fut, de nincs is rá szüksége.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Az miért van hogy bármit állítok az Advanced Graphics Optionsban nem változik semmi! A legújabb 1.6.1 van fent. Jó helyre van rakva, létrehoz autoexec.cfg-t is de mégse jó. Van ami megy pl toggle crouch meg skip intro de a grafika mindíg ugyan olyan. Éles textúrákat szeretnék és semmi elmosódást de nem jön össze.

Köszi a segítséget!

ez fut 64 biten?
van bin64 mappa?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Próféta szimbiózisban volt a nanoruhával, és a végén a nanoruha egyesítette Alcatraz és Próféta DNS-ét. Vagy valami ilyesmi. Az igazat megvallva most tervezem másodszor végigjátszani, mert elõször sok esetben nem figyeltem eléggé oda.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Muttley
ti hogy értelmeztétek a végét a gammának?
Alcatraz újra életre kel csak Prophet már nem is a neve, hanem a SZEREPE lesz?
vagy
Prophet visszaküldte magát Alcatraz testében a ruha-ember szimbiotikus kapcsolata miatt?

Just do it :)

woy
alcatraz be van rúgva <#banplz>

Fpocok
Itt kikeresed routered aztán a többit ott írja mit kell csinálni... már ha port forwardra gondolsz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Segitsetek már légyszi kell valamit a routeren állítani????
Ilyen van!!!
De a többi multis game meg miért jó!!!
Köszi!!

Fpocok
Az esetek 95%-ban abba halok bele, hogy elfelejtek lõszert magamhoz venni <#szomoru2><#nevetes1>

Fpocok
Na megoldottam. Kitöröltem CFG fájlt. Feljebb raktam a felbontást, ingame beállítottam very high-re és így lett a csokapik. Még FRAPS mellett is simán játszhatóan fut.

Nektek megy a multi???? nekem nem lép be egyik szerverre sem, "connection host" hiba és mikor kilépek a játékból, nem tudok netezni addig, mig a routert nem indítom újra, mi a fax van, a töbii multis game nem csinál ilyet???? és a net is jó utánna!!!!

bowari
Thx.
De nem értem amúgy,dx10-re nem lehet megcsinálni,ha mondjuk nincs dx11-es kártyája vkinek pl,dirt 2nél is dx9 meg dx11 volt...

Egyébként nekem is eszi rendesen a gépet,még soha nem volt 82fokos a vga-m,még közelébe sem...XD

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

DX9

Fpocok
Nem tudom.

...de ha lehet használjuk a spoiler jelzést, ha kampányról van szó.

bowari
Nekem nagyon bejön ez játék,szépen is fut,nem baj hogy nem lett olyan durva a gépigény mint az 1-nek.
Ez ilyenkor,mivel még nincs dx11,mi dx10 vagy dx9?

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Tegnap olvadt szét a tápom a játéktól jeeeee!😄 amúgy onnantól hogy a civileket mentjük a metró alagutakban sok van még hátra?
Nagyon úgy tûnik, hogy nem lesz itt ma DX11-es frissítés!

Rumour: Crytek was paid money to delay support of DirectX 11 for Crysis 2

According to the rumour mentioned in the title, the money NVidia paid to EA was not for marketing, but to delay the support for DirectX 11 in Crysis 2, so that players would have access to their graphics card when DirectX 11 ‘s support was released. The rumour also says that DirectX 11 will only support GTX 590 in Crysis 2.

Tény, hogy pletyka, de más fajta patch kérdésre a hivatalos fórumon ez a válasz hangzott el:

"These updates will be made available via automatic-download later this week."

Fura.

Skynet
Ebbõl csinálhatnál valami "DRUNK mod"-ot...😊
Fpocok
Ahha..szóval akkor ennek NEM ÍGY kellene mûködnie 😄

Shep
Hát szerintem elszúrtál valamit 😄

Fpocok
Na én nagy rajongója vagyok a BLUR effektnek, de ez így normális???

4. másodperctõl indul.
Szerintem nem az, lehet valamit elkúrtam a cfgben.

Shep
De ha zoomolok az jó, mert valóságban is hasonló a hatás úgyhogy az nem zavar. A másikat köszi megpróbálom.

Pedig van, ha pl. zoomolsz a vegyverrel. <#smile> A zizis képre van megoldás szerintem. Az autoexec.cfg-be írd bele ezt: r_HDRGrainAmount=0

Shep
Én ilyet nem tapasztaltam, engem inkább a kicsit zizis kép zavar most.

Én világ életemben PC-s voltam, sose volt konzolom, régen nem adatott meg, amikor meg megadatott volna késõbb, akkor meg nem kellett. És azt hiszem nem is fog kelleni. Mindig is PC párti voltam, de amit Te most itt produkáltál, lolSL, azzal az én szememben elnyerted a megtisztelõ Isten Barma címet!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Két oldalt homályos a kép, ez megszünteti.

Ilyen:

Shep
A vignettás kép alatt mit értesz?

Részvétem.

Itt a végleges autoexec.cfg file-om. <#smile> (Extreme, 4xAA+16xAF, nincs HUD és nincs vignettás kép)

con_restricted=0
sys_spec_shading=4
sys_spec_gameeffects=4
sys_spec_objectdetail=4
sys_spec_particles=4
sys_spec_physics=4
sys_spec_postprocessing=4
sys_spec_shadows=4
sys_spec_sound=4
sys_spec_texture=4
sys_spec_water=4
g_skipIntro=1
cl_fov=75
pl_movement.power_sprint_targetFov=75
i_mouse_accel=0
i_mouse_accel_max=100
i_mouse_smooth=0
r_motionblur=0
g_radialBlur=0
cl_zoomToggle=1
r_UseEdgeAA=3
r_TexMaxAnisotropy=16
r_PostMSAA=2
cl_crouchtoggle=1
r_ColorGrading=1
r_SSAO=1
r_VSync=0
e_shadows=1
g_enableInitialLoginScreen=0
r_HDRBloomMul=0
r_HDRBrightLevel=0
r_FSAA=0
r_MultiGPU=0
gg_useHitSoundFeedback=0
hud_hide=1
cl_bobHud=0
r_HDRVignetting=0

Elég erõforrás igényes lesz így. <#vigyor>

Ahhoz hogy szõnyegbombáz ahhoz elõször lõni kell...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Nem semmi figura vagy 😊

Fpocok
Bár lolsl barátunk néha erõs szavakat mond, én teljesen egyetértek vele, csak én nem mondom ki.

lolSL
fõleg az nem tetszik benne hogy mások játszanak vele, egyszerûen nem érdemlik meg az ilyen alacsony szintû munkák hogy ekkora elismerést kapjanak, a világban máshol ez nem így mûködik.
dehát ide kell menekülniük ha a skill gamekben nem megy nekik mert nem képesek pár 8 órás sessiont se rászánni hogy megtanuljanak lõni, helyette szõnyegbombáznak kodban

Totti5
CODba, Haloba és a többibe amit fikázol valami nagy instencsászár pro vagy, vagy nem tetszik hogy leáláznak benne és ezért vagy oda ennyire lelkileg tõlük?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
úgy sejtem, h azt veszik bõven puncik is, nemde?
Farmville-lel is csávót nem hallottam még, h játszott volna
ja, igen.. úgy értem hetero csávót.. 😄 😉

Just do it :)

lolSL
RO-ban lesznek igazi dedikált serverek, a faszságokat nyilván kiírtja majd a közösség 😊 cod4 is egy csökött génû nyommereknek való konzolos fos volt, de azért ha pár hónappal a megjelenés után nézted a magyar servereket, már egy sokkal emberibb játékot lehetett látni.

Lassan ideje lenne ráébredni, nemigen lesz több CS meg Quake. Mert ha lesz is, azokban is lesz olyan dolog ami miatt te meg a hozzád hasonlók egybõl a plafonon vannak.
Ott van pl. az új Red Orchestra, biztos jóval inkább "pc-s" lesz mint sok más, mégis lesz benne fejlõdési rendszer, és ahhoz kapcsolt tulajdonságok. Gondolom azzal se fogsz egy jót játszani, hanem egybõl nekiállsz a "mocsokszemét COD másolat, elbutított szemét" mantrádnak.
Az meg külön vicc hogy a Bad Company 2 után te azt képzeled a BF3 majd hû de nagy pc game lesz. Majd gondolod abból nem a konzol verziókból akarnak eladni ~8-10 milliót, hanem a pc-bõl talán kettõ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.