CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg hogy a játék egyáltalán nem ellenõrzi hogy milyen fileokat módosítasz, így külsõ cheat program sem kell
single playerben használható végtelen élet/energia féle összes cheat megy multiban számok átírásával..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez most vmi vicc vagy mia kínnya neki?..
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A COD6-nál még elkövettem a hibát hogy megvetem és aligtudtam eladni...Cod7-nél nem követtem el,ránéztem 30 percet a multira elég is volt, ha CODozni támad kedvem felrakom a régi részeket,de ezekkel az új porbabutított szemetekkel köszönöm nem játszom,maradjon csak az autisták játéka akiknek az a skill ha automata csipával 3 méterrel az ember feje fölé/mellé célozva is beadja a játé a fejlövést...😄
Az ilyeneken szakadok..😄
A vicces az hogy a Crysis egy futurisztikus arcade lövölde lenne...De még ígyis a fegyverek hatásába több realizmus került mint az új COD részekbe.... A Black ops jobb? Loool....Lehet van akinek az jobb ha a fegyvernek semmi rángatása vagy széthordása nincs,és a nagypapit úgy tartjuk a kezünkben mint egy T800-as...A gond csak az hogy az agyonbutított norecoil szarral van kitömve az egész Black Ops multi,az autistáknak való kisegítõ perkekrõl nem beszélve...ÉLvezd..😊
Itt legalább,bár ugrabugra van meg nano gizdulás,delegalább a fegyverek többsége rángat és széthord ahogy illik...
//Multi: Akinek nem menti a dolgokat figyeljen rá hogy ranked szeróra lépjen be,különben a játék bár számolja az xp-t mégis az elsõ kilépés után visszadob abba az állapotba amilyenek a szeróra lépés elött voltunk...Vagyis Unranked szerón is számol xp-t meg adja a cuccokat de amint kilépünk pápá motyik..😊
Mi a fasz baja van....
http://crymod.com/thread.php?threadid=67744
Értelemszerûen az 1 és a 2 grafikáját vetik össze.Alant van róla kép.
Next PC upgrade: 2022
No patch was ever confirmed, I have no idea why this website even posted such information. This thread is locked just the same as the others for trying to spread inaccurate information. When there are any big announcements regarding Crysis 2 they will be posted on MyCrysis, if you read something about a patch for example, but don't see it on MyCrysis.com, then it isn't genuine.
nem lesz itt dx11.
Kép!!
<#help>#help><#help>#help><#worship>#worship><#worship>#worship>
Érdekes következtetés 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
De mint írtad az elõbb baromság összehasonlítani, ez egy új stílus, nincs a kategóriában másik.
Cod max a BF-hez lehet méregetni de az is baromság, hiszen a BF-ben részben szimulátor is, mivel vannak játmûvek, max grafikában lehetne összenézelõdni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mindkét játékban különbözõ tulajdonságok, lehetõségek vannak, amiket ki lehet használni. A Crysis-ban te is láthatatlanná válhatsz egy idõre, mint bárki más. A CoD-ban meg nem.
Ennyi erõvel lehetne Unreal Vs CoD videót is csinálni, amiben a Unreal játékos 6 méterest ugrik, és 4 rakétát lõ egyszerre. Az is legyalázná a CoD karaktert.
Eleve az egész összehasonlítás nevetséges, egy valós életbõl vett CoD a Sci-fi Crysis ellen.
Ettõl még a CoD multija szerintem is jobb, de ez a videó szerintem elég értelmetlen ilyen szempontból.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Next PC upgrade: 2022
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
lassan haladok, de nagyon szeretem. nálam ez 10 óra lesz kb...
mert lassú, öreg kivénhedt szamár vok, de vállalom!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
itt tartok, mennyi van a játékból?
Remélem sok van még....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ma vettem meg a játékot de az a gondom hogy a tengeralattjárós jelenet után kifagy a játék és nem megy tovább!
Volt valakinek hasonló gondja, vagy ötlete hogy mitõl lehet?
Elõre is köszönöm
Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25
Eccerü hétköznapi munkás ember, szereti a játékokat szeretne játszani....
tegyük fel 12 órát lehúz melóban, hazamegy fáradt de kikapcsolodásképp játszana egyet...
1. bekapcsolja a kis 40-50ezres konzolját, és játszik....
2. bekapcsolja a csúcs 200ezres Pc-jét, elinditja a játékot, de elötte cfg-t kell szerkeszteni, de bazkki kurván akad a játék nem megy 60fpst zavarja, ezért drivereket cserél....stsbstbstb
3. az okosabbnak mindkettõ van xD
pusztán ha csak eccerüséget nézzük, csak abból ha megközelitetitek egyértelmû a válasz....
Nem az a világ van hogy van egy game és 3 hétig játszod napi 5-6 órát, mai világban gyerekek nincs erre idö higgyétek el....aki még nem dolgozik nem is nagyon értheti ezt....
Crysis 2 is max 8 óra a single, gyerekek furcsa mód nekem még mindig van belõle....és jobban érzem magam mindha egyhuzamba letoltam volna 😊
A másik dolog, a mai emberek felfogása a mai világ változása az az hogy gyerekek ha egy játék bonyolultabb lenne összetetteb higgyétek el nagyon nagy %uk hagyná inkább az egészet a fenébe...kivételek persze mindig vannak...
Cry2ben is szidjuk mert nincs fairtás....szidjuk mert ledobál a multi, mert szar a grafika....
Ha lenne fairtás akkor a állandó fikázok ezt irnák....fú de gáz ez már az 1 ben bennevolt....a multi elsö napokban elég sok játéknál problémás még....a grafika szar, lehet ha jobb lenne akkor meg azért rinyálnátok mert nem megy rendesen, remélem átérzitek az iróniát....a mai embernek semmi sem jó 😊