CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
egyáltalán nem félkész

Black Opsra mit mondtál volna, alpha verzió?😄
Smithwarden
Ez is egy ujabb bug a Cryfos-tol PCn...
Ugy lehet megoldani, hogy belepsz multiba / beirod a kodod / atvaltasz single-be / ujra atvaltasz multiba / ujra begepeled a kodot es akkor menti el vegleg a jatek.
Felkesz fost adtak ki sajnos PCre. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Nekem más milyen routerem van és már nem emlékszem hogy csináltam meg, tudom, hogy valahogy meg kellett néznem a saját IP címemet, de tényleg nem emlékszem többre. Keress a neten, vagy kérdezz rá az okosoknál pl prohardveren.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
fele olyan szép kétszer olyan gyorsan megy, nem értem a problémát.....ha jó lenne nem menne sírna mindenki, egyébként vicc, hogy valaki a füvön van fentakadva? meg ezt tesztelgeti hogy mejik szebb??? vicc és szánalom 😄
Köszi, de ezt én nem értem....ha leirnád priviben részletesen megköszönném....( a végén van hogy:192.168.0... no ide mi kell?)

Fpocok
Nem kötelezõ mindegyiket megvenni. Én 3at vettem összesen. Jobb stealthelés, gyorsabb regen meg a cloak detecteset.

kill3r21
Maxtreme
hát egen..

Shep
A nanoruha kiegészítõk új végigjátszásnál megmaradnak? Ha nem akkor jól el van szarva az egész, lassan a végére érek és még alig tudtam értelmes dolgot megvenni, pedig igyekeztem az összes akármit összeszedni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ennek a Krájsis 2-nak döbbenetesen rossz a grafja az igazi Crysishez képest <#falbav>
Segitsetek már légyszi.....ha a routeren keresztül akarok multizni, nehezen csatlakozik a szerverrekre, ha kihagyom a routert akkor sokkal jobb most szar a router, de a BC2, meg a Cod 6 tökéletes routerrel is, mit kell tennem, irja már le valaki légyszi...Köszi!!!

Fpocok
Igen, normális. Szinte mindenki panaszkodott róla. Majd javítják.

Sziasztok!
Az normális hogy ha belépek a multi részbe minden alkalommal kéri a telepítõ kulcsot? Illetve néha mikor csatlakoznék egy szerverre kiírja hogy a kulcsom már használatban van. Pedig eredeti a játékom és tudok is multizni csak elég zavaró hogy mindig mikor játszani akarok elõ kell kotorni a könyvét a kulcsért. Szóval ez normális vagy átbaszták a fejem a vásárlásnál?

Pepsi Twist
na mit vettem fel? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sikerült megoldanom a benchmarkot, de ez nagyon gyenge. <#shakehead> Csak a beépített szinten lehet tesztelni (High/Very High/Extreme), különbözõ felbontásokon. Ennyi. <#rolleyes>

Fpocok
Csak óvatosan állítgasd mert neked is be fog rúgni Alcatraz 😄

Nagyon szépen köszönöm! <#worship>
Az új Crysis2AdvancedGraphicsOptions 1.7 meg el sem indul nálam, "...mûködése leáll...a kellemetlenségért elnézésért kérjük...."

Hát ez nem az én napom. <#wow2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lolSL, Te hegyitroll, azt mond meg, hogy ha egyetlen egy dolog sem tetszik a játékban, akkor mi a szarnak írogatsz ide? Miért cseszed el a szabadidõd a faszságaid ránkerõltetésével?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Crytek\Crysis 2\bin32\Crysis2Launcher.exe fájlt valaki át tudná küldeni?
Az antivírusom törölte...nincs kedvem újrarakni.
Nekem meg nagyon is tetszik a fõmenü zenéje.

Sziasztok,

Elért már valaki ahhoz a részhez amikor egy katona kiránt az ablako aztán egy marha nagyot esel? A ruha utána rebootol meg a képernyõ befeketedik - gondolom eszméletvesztés. Namost itt jön egy videó hogy kedves Gould barátunk pofázik hogy a CELL ügynökök engem nemtudomhova VISZNEK! (többszor is megnéztem a videót) - Egyértelmüen sugallva hogy fogoly vagy... namost ezutan a képernyõ visszajön és egy tetõn állok, minden fegyverem megvan, sehol egy ellenfél... Nagyon nem értem. Kihagy a gépem egy videót? Baromira nem áll össze igy...

Valami 5let?

Köszi
lolSL
tudom, már a beta alatt is fogtam a fejem és nem hittem el hogy ezt nem cserélték le 😄 talán az özönvizes részhez illik, de hogy minden 2. map végén ezt nyomják

akkor már inkább licenszelhették volna ezt a mestertõl:
<#szeret>

Skynet
"megbeszéltük szépen hogy te azért szereted ezt a játékot mert nem kell hozzá jó játékosnak lenni"
Nem ezt te állítod mert baromságokból ezt következteted ki és úgy forgatod a szavakat ahogy akarod,úgyhogy ahogy tetszik legyen igazad baromarcú,majd egyszer talán túljutsz a konzolhaterkedésen és fogod tudni értelmezni is mások sorait.😊
Fpocok
Hogy mondhatsz ekkora hülyeséget? A fõmenü zenéje az egyik legidegesítõbb pontja az egész játéknak.
Elsõre még rendben van, jól szól.
Másodjára még elmegy... de sokadjára... mint egy sírás.

lolSL
mi ezen az off? megbeszéltük szépen hogy te azért szereted ezt a játékot mert nem kell hozzá jó játékosnak lenni
én meg szeretem a fõmenü zenéjét
mindenki boldog a crysis 2-vel

Skynet
Ja értem az életkor mindent elárul....Jéézusom,befejeztem te tényleg csak egy trollkodó kis konzolhater gyökér vagy aki szétoffolja a topikokat...😄
Nemszeretné kivágni innen a kedves házigazda eztaz idiótát?? 😄
Fpocok
Lehet ám választani. Akinek gyengébb gépe van, az megy dx9ben, akinek meg jobban bírja, az választhatja a dx11. Senki nem mondta, hogy az a baj, hogy most elfut. Az a baj, hogy nincs választási lehetõség.

lolSL
Életkor: 25-30 között

esélytelen
vagy van vmi servered ahonnan bannolod a kisfiúkákat? 😄

Igen, a Far Cry óta arra mentek hogy mindíg olyan játék ami majd esetleg 2-3 év múlva játszható a legtöbb embernek full közeli beállításokkal. Eddig azért ment a sírás, meg hogy "ezek azt hiszik egy játékért költök a gépre még 150 ezret, hát nem!"
Most csináltak egy játékot ami így is kiemelkedõen néz ki, a játékmenet is javult, és egy átlag gépen gond nélkül elfut. Most ez a baj...

Viszont ha a multiban valóban nincs semmi védelem, az határtalan "böszmeség", az biztos... Jóval nagyobb hiba mint hogy DX11 hiányában a falon öttel kevesebb repedés van, vagy harminccal több fûszál.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Skynet
Kellõen nagy tévedésben vagy,azt sem tudod ki vagyok mi vagyok,és nem az általad leírt bujkálós stílus nem az én mûfajom,1ébként pedig a régi COD részekkel a mai napig játszom.
Fröccsfröccs...😊
lolSL
valószínüleg te nem azért fejezted be a codozást mert nem jön be a game, csak eltanultál egy kis trollkodást azoktól akik tényleg gyûlülik ezt a konzolosodást. de valójában csak nem tudsz már mit kezdeni a fiatalok gyorsabb reflexeivel
ez meg bejön mert még jobban el lehet bújkálni elõlük meg hátbaszúrkálni õket, minimális az olyan helyzetek száma ahol egyenlõ eséllyel állna ki egymás ellen 2 player

Skynet
Jókora tévedésben élsz...😄
Látszik üresjáratban fröcsögsz,játékmenetbeli butítás a faírtáson kívül nemigazán van,szemben a COD-al ami javarészt butításból áll....
Fröcsögsz mert nincs DX11 nincs favágás,és befigyelnek bugok meg egyenlõre hibádzik a multi....Nomeg fröcsögsz mert egy elvakult konzolhater ostoba barom vagy és ez a játék egy mezei konzolport lett.....😊
Fröcsögj tovább Emese..😊
lolSL
ez a codok codja
pontosan ugyanattól hulladék mint azok az új részei, sõt még hatalmas péklapátokkal teszik rá a játékot randomizáló fasságokat

Shep
Ez elfogadott tény?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Skynet
Nem a vicc te vagy, az unalmas konzolhater szövegeléseddel és a grafika fikázásoddal...
És még érteni sem érted láthatóan mi az amitõl a COD számomra egy hulladék,ha értenéd nem hoznád szóba...😄
Eszed mint látszik...😊
Fpocok
Crysis franchise egy hatalmas techdemó. Ha nincs benne mindig a pont legaktuálisabb grafikai dolgok, na az szánalmas. Minden más játéknál elfogadható a dx11 hiánya. Ennél nem.

lolSL
te egy vicc vagy
lépten-nyomon ugatod a codokat, aztán kikötsz ennél az übercodnál 😄

lolSL

everytime i play, everyone have camped all the "good" corners. Its like the sterio type idea of what germans are like on holiday, they get to the beach at 2 am and cover it with beach towels....

can we please in the next patch have more corners to hide in PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😄F

Skynet
Kinemszarja le még mindig a grafikánál tartasz? 😊
Az elsõ rész játékmenete egy techdemo szintjén volt ehhez képest...

Márpedig egy játékban a lényeg a hangulat és a játékmenet,a grafika hozza a 2011-es szintet,a játék egész jól optimalizált,innentõl kezdve leeeszarom..😊
Sírj tovább..😄
Shep
Én nem értem mi ez a nagy DX11 mizéria, tõlem aztán DX7-es is lehet ha jól néz ki és jól fut.

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Maxtreme
bazz. ..és én még meg akartam venni.
Akkor marad továbbra is a Crysis Wars.

Fpocok
Na és most ez az a pont, ahol örülök, hogy nem vettem meg. No offense.

Fpocok
Most olvasom, amit csokis írt... hát ekkora szánalmas dolgot régen láttam.

Smithwarden
Prince23, irthattad volna a sajat neveddel is az oldalreklamot.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Így van, azaz nincs semmilyen védelem nincs multiban! <#falbav>