CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme

ejjha <#eljen>

hát ettõl nem lettem sokkal okosabb sajnos
Herold
limited editionra nem rakja fel, mert nem találja a gépen a telepített fájlokat. gondolom az alap verzióra írták a javítást.
arty
szerintem biztos ami biztos tedd csak fel a pecset 😊

Forza.

ja és a limited edition van fenn a gépen ami elvileg már az 1.9 patchet tartalmazza, ha jól tudom.
Hali!
Nem tudja valaki hogyan lehet átvinni a Semper Fi or Die pálya végét? odaérek a lezuhant helihez és láthatatlan katonák lövik a láthatatlan idegeneket.. én meg csak állok ott mint eg f.. és nem megy tovább a game.
ráadásul ugyanezen a pályán futottam bele még egy nagyon durva bugba! a szövetséges katonák kb 2 másodpercenként üvöltözik csoportosan, hogy "MOVE UP, GO!!!", ami enyhén idegesítõ dolog! 😊
szóval az utóbbi még nem olyan nagy gond, max kikapcsolom a hangot ha nincs rá megoldás , de az elsõ probléma miatt nem tudom végigvinni a játékot.
ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!
ez engem is érdekelne,nekem is ugyan ez a gondom.új kampányt tudok kezdeni,de nem tudom folytatni a régit,mert app crash- üzenettel leáll a játék.1.9-re patch-elt eredeti játékom van.még akkor vettem,amikor kiadták,most végig akartam játszani ismét,de nem hagyja magát

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

grebber
Igen azzal.
Nem tudom én nem értek hozzá de gondolom benne vannak!

Next PC upgrade: 2022

Ryder62
Ezt a CryEngine 3 SDK-val csinálják?

Amúgy a Crysis 2 elemei benne vannak az sdk-ban?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

grebber
Itt szoktam fájdítani a szívem!

Ha mezei userek ilyet tudnak akkor nagyobb céget ha beleölnénbek némi idõt olyan atombüntetõ gameket lehetne csinálni,de sajnos eddig nem sok info van,hogy lenne ütõs CE3-as cim.

Ryder62
<#wow2> Ezek a képek mibõl, honnan vannak?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hello
Segítsetek !
Nem tudom mi történt,de nem tudom betölteni a játékot,a multi megy ,ha új játékot kezdek az is ,de amint abbahagyom,majd újra folytatni akarom a játékot,akkor hibaüzenet és kidob a windowsba ! Full eredeti limited edition szoftverem van,most felraktam a win 8-at de ezzel is ugyan ezt csinálja,tehát nem a win 7 szarakodott !
Ha valakinek van rá megoldása kérem írjon
Elõre is köszi
Maxtreme
nem nekem kéne! 😊

broman191
Áztákur'...tényleg több tehetséges CryEngine-t használó fejlesztõcsapat létezhetne... 😮

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

arty
dehát most vettél egy bf3-at!! 😊)

Forza.

Maxtreme
Srácok
A Multi miatt mennyire érdemes megvenni ezt a cuccost? Játszanak vele, vagy konganak a szerverek az ürességtõl?
Illetve milyen rendszerû a többjátékos? Normál szerverkeresõs, meglevõ szerverekkel, vagy Cod6 style, p2p alapú szar?

DarkSector
Jah ez az elsõ 2 kép annyira durva hogy kevesen mondanák meg hogy ez realtime lenne.
A 2. képen a jobb oldali fa kibaszott élethû lett. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Ilyen grafikával ellennék egy STALKER-rel!

Rák egye ki a szívüket,hogy ilyen kevés Cryengine 3-as cucc van /jön 😞

Maxtreme
Nm.
Tettem még ide képeket, ha érdekel valakit.
01
02

wow...thx, ránézek.
Maxtreme
opp, már meg is találtam:

So... all you have to do is create an autoexec.cfg file and place it into your "Crysis 2" folder.
Now copy paste these two lines into the autoexec.cfg and save it and play.
r_PostMSAA = 2
r_UseEdgeAA = 3

Maxtreme
Ide is bedobom, hátha valaki érdekel.
Elkészült a MaldoHd 4.0 névre hallgató hd textura pack, amit innen tudtok letölteni.
Az este folyamán ránéztem, marha sokat dob a játék látványvilágán.

Lõttem is pár képet: (Nem a legjobb lés legszebb helyekrõl, de a lényge látszik😊

A fotók a dx11-es pacth, a hivatalos hd textura pack, és ultra beállítások mellett készültek.

ps: Már csak a DX11+AA kombóra kéne valami megoldást találnom (legrosszabb esetben marad az FXAA) és akkor lesz tökéletes az összkép. 😊

Köszi!Megpróbálom majd....Nem nincs ékezet.....nem adtam meg telepítési mappát a program fileba telepítette.....

arty
próbáld meg, hogy nyitsz egy notepad-ot, lentieket belemásolod és elmented crysis2.reg -ként, majd duplaklikkel "lefuttatod":
(persze az install dir-t modositsd a saját mappáidnak megfelelõen! remélem ékezetes karakter nincs a te elérési utadban, pl c:\játékok...)

Windows Registry Editor Version 5.00

"CD Drive"="V:\\"
"DisplayName"="CrysisŸ 2"
"Install Dir"="d:\\GAMES\\Crysis 2\\"
"Installed From"="V:\\"
"Language"="English (US)"
"Locale"="en_US"
"ProductName"="CrysisŸ 2"
"Registration"=""
"Suppression Exe"=""

"DisplayName"="Crysis 2"
"Language"=dword:00000001
"LanguageName"="English (US)"

Forza.

Ja és itt a kép:

http://www.kepfeltolto.com/kep/crysis2-1

Sziasztok!

Segítséget kérnék azzal kapcsolatban,h miért nem sikerül az 1.9 patch - et felraknom?Feltelepítettem a játékot/crackes verzió/mivel Nekem még az angol van meg így szedtem le hozzá magyar nyelvet de az csak az 1.9 -es patchel megy........Leszedtem az 1.9 patchet meg az 1.9 patch + DX11 -es bõvített javítást is de már a sima 1.9-nél is a képen szereplõ ablakot dobálja fel kb 40 másodperc "keresés" után.........Mi a baja Neki?
Elõre is köszi!

Omlás
Ötletem nincs nálad mi lehet a hiba :/

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ha jól emlékszem, nekem pl még Origin se volt telepítve mikor végigvittem a Crysis-t. A ME3 CE szedette le velem. Nekem eddig semmi komolyabb bajom nem volt az Originnel.
Már kétszer tettem újra originrõl és csak a kódómat kellene visszaigazolni,de nem megy.Warez meg egy rendszerrel ezelõtt volt fent szval az se most volt.
Omlás
Ha volt fent warez verzió bekeverhet. Leg tisztább az lenne: uninstall ami fent van és originbõl installálni ismét.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hozzáadtam Originben,az letöltötte a telepítõt,én feltettem ,indítanám ,kéri cd kulcsot,én megadom és várok,majd azt írja nincs netem csekkoljam a net kapcsolatomat.
Omlás
Kérdés, Originen belül hozzá adtad a CD kulcsot ? Vagy akkor írtad be mikor indítottad a játékot ?

-.-Már leírtam korábban NEM AKTIVÁLJA A CD KULCSOT a JÁTÉK azt a hibaüzenetet kapom,hogy kapcsolódási hiba kérem ellenõrizze az INTERNET KAPCSOLATÁT!!!!!!!EZ A BONYOLULT.Van internetem töltök seedelek játszok az interneten egész nap.
Omlás
Mivel originbõl csak úgy tudod indítani ha originen keresztül töltöd le és telepíted... ha lemezrõl teszed fel akkor simán ikonnal indítsd. Mi ezen a bonyolult ?

Ha a borítóra mutatok telepíteni akarja..de fent van :/.

Felmentem az EA help centerbe ahol gondoltam regizek és kérek segítséget.Rámentem,hogy account létrehozása és az a rohadás azt írta jelenleg nem elérhetõ ez a funkció -.-.Gusztustalan ez az EA.
Omlás
Ha jól rémlik a multi külön kéri a cd kulcsot.

Az indítás meg a "borító" fölé viszed a kurzort majd feldob egy ablakot ahol katt az indít gombra.

Persze ha a legfrissebb az origin kliens akkor van így.

A telepített játékok rész szürke,nem látja feltelepítve,de ha újra akarom tenni originrõl azt Írja fel van telepítve a termék másik verziója.Most komolyan a warez verziót meg crakeltem anno és simán kivittem,ezzel meg az idegbaj kerülget -.-".
Vajon eredetit megcrackelem akkor megy a multy???
Én noob vagyok ehhez az originhez ,hol kell benne elindítani a gamet?
A steam-et elsõre tudtam használni anno :s
Omlás
ccc 😛 <#vigyor>

DarkSector
Jah nem történt semmi, nincs baj abból ha kérdeztek.
Azért fórum. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Omlás
Ok, nem fog már az agyam így hétvégére :/ :]

DarkSector
Csak mert amit írtál azzal van összefüggésben, nem válasz, de ahoz füztem hozzá gondolatmenetben.

Omlás
Nem értem most mire fel válaszoltad ezt nekem de biztos úgy van ahogy írod... :]

arty
crysis2 már van steamen 😉

Forza.

DarkSector
"Tényleg nem Maxtreme vagy bárki más végett, mert mindenki ugy tesz ahogy neki jólesik, de ez a NEM? STEAM-es akkor le van szarva dolog már kezd engem is idegesíteni....régen még a JÁTÉK számított.
Manapság meg csak az hogy hová tudom beregelni."

Bocs de hányinger kerülget ilyenkor. :,

BF-rõl meg annyit hogy az a külön program elvileg maga a JÁTÉK menü, csak ez nekem azért is tetszik, mivel a játék menüjét fél óra elinditani, ez meg egy weboldal lévén 1 sec és szebben elférnek az opciók rajta....
Mert a BF3-nak nincs rendes multiplayer játékmenüje, csak annyi hogy amiben az irányítás+hang+képet állítod az van játékon bellül.

Maxtreme
tudnának szerintem, csak magasról leszarják a PC-seket. Én meg õket, ennyi 😊

Omlás
A bf3 battlelogos hülyesége tényleg nem a legjobb megoldás de annak sok köze nincs az originhez az a DICE hülyesége, hogy nem tud normális ingame szerverbrowsert írni...

Viszont nem értem itt a bonyodalmat én is megvettem a játékot elindítottam origint hozzá adtam a kulcsot leszedte a játékot telepítettem elindítottam és játszottam semmi bonyodalom nem volt benne nem értem a problémát... ilyen téren miért lenne rosszabb mint a steam mikor gyakorlatilag ugyan azt csinálod mind két esetben :] a steam is egy külön program az origin is szóval mi a problem ? :]

Maxtreme
Jaja. Többek között az origin miatt bukott nálam a crysis 2 és bf3 megvétele is (ráadásul a bf3-hoz még más fos is kell)
Hát had én döntsem már el hogy milyen szarokkal pakolom tele a gépem.

Ha mind2 steames lenne, egy percig sem gondolkoztam volna..

Herold
Az ilyenek miatt megy el az ember kedve a vásárlástól.