9306
-
#9186 (fullhdben, 60fps végig?) -
#9185 dx11, AA, hitex, tesszeláció? -
#9184 GT440. -
#9183 hát tapasztalatom szerint ahhoz hogy valaki teljesen maxon tudja tolni, kell egy 660Ti szintű kártya.
Ez már körberöhögi a játékot. :) -
#9182 Ahogy rémlik nálam a HD5850-nel DX11 @ 720p full-full + 4x AA mellett sokszor volt huszonos FPS-em, így inkább ha tehettem nem erőltettem a nagy harcokat, sokat toltam direkt cloak-olgatva fedezékből fedezékbe szinte spectator módban. 925/1180 MHz órajelekkel már érezhetően jobb volt a helyzet, már ameddig volt helyzet és nem állt be a kép végleg [instabilitás rulz]. Egy ref. HD6950 ereje valóban javallott a felhúzott DX11 beállításokhoz, ahogyan a hivatalos adatokban volt... -
#9181 Gtx 460-al nálam dx11 nélkül a hd textura pack-kal (1680x1050) ment tökéletesen.
Fullhd-ba lehet lett volna gond. -
#9180 Én már be sem mertem ezt írni. Nekem GTX 460-al meghal igaz fentvan a textúra pack is és játszhatatlan.
De legalább ez is ott van a majd sok év múlva ezt is tudom tolni maxon mappába a többi között :D -
#9179 gt440-el dx11-ben extremen egész jól. Te most szopatsz? :)
Mondjuk mindenkinek más a jó. -
Harbinger #9178 1440x9000 ez a monitorom maxa. :) Kipróbáltam DX11-el Extreme-en, egész jól és simán fut, DX11 nélkül talán még jobb.
Úgy érzem jobban vaoptimalizálva, mint a Cryengine2 volt, a Nexuiz is jobban fut és skálázhatóbb.
A játékmenet is jobb lett. Bár gyakorta teljesen át lett alakítva minden, de nekem jobban tetszik. -
#9177 milyen felbontásban?
az nem opció, hogy kipróbálod? ;)
egyébként tényleg megtévesztő, hogy a high a "legkisebb" lehetőség, de kísérletezni kell. dx11 is lassít, igen -
Harbinger #9176 Egy Geforce GT4400 1 GB-os VGA-nál milyen beállítás javalott? Látom csak High van és magasabb. :S Valamint DX11 érdemes használni vagy sokat eszik? -
Harbinger #9175 Originen most 5 euró a Crysis 2 ME! Kupon kód is használható! -
#9174 CryEngine 3 Jurassic Park Game – Project Crynosaurs – Tech Demo v1.0 Released
-
#9173 off: bfben nem gyalogolni kéne ;))) -
#9172 Am pár napja megvettem én is, elcsábultam :) (valami 2k körül mozgott)
Szvsz egész tűrhető a multija.
Nem annyira ugrabugra agymenés mint a cod, de nem is "20 percet gyalogolok, aztán kapok 30000000 méterről egy fejest bf" szint. Valahol a kettő között.
-
#9171 az mondjuk jogos :)
amit én nem értek, hogy hogy lehet egy "mezei" limited edition már eleve 1.9-re peccselt?
az nem akkor jött ki, mint a sima, alap 1.0? -
#9170 Én is kipróbáltam őket, de mivel állítólag neki "bugos", jobb, ha minél kevesebb felesleges dolgot rak fel. -
#9169 de miért?
nekem fent volt minden, bár a tesszelációt nem tudtam használni, mert ahoz nagyon kevés volt a gépem, buggal egyáltalán nem találkoztam -
#9168 Vga driver frissítés, és NE rakj fel ilyet, hogy dx11 meg HD textúra csomag. -
#9167 Kétszer is. -
Dragonman #9166 akkor passz.. ez kb az x századik game az életemben, szóval nem vagyok pancser de ezzel nem boldogulok valahogy. elsőre a limited editiont raktam fel ami teljesen gond nélkűl ment a "samper fi or die " pályáig. onnantól akármit csináltam nem haladt tovább a játék. aztán megpróbáltam az alap verziót. felraktam rá az összes patchet, a dx11 csomagot és a 1,5 gb ultra texture packot is. ekkor nagy nehezen át tudtam vinni ennek a pályának a végét de így is rettentő bugos maradt. majd a következő pálya ment rendesen csak itt meg már előjött gy olyan gond, hogy a hudom elkezd előbb villogni, majd átmegy vöröses zagyvába és nem áll helyre., csak ha meghalok. de utána újra bezavarodik.. talán ha erre van megoldás akkor lehet végre végig tudnám vinni. -
#9165 Rajtad kívül kb mindenki végig tudta játszani! -
Dragonman #9164 Hát én ezt feladom.. 2 napja próbálok összekalapálni egy bugmentes crysis 2-őt de nem sikerül. valakinek sikerűlt már végigtolnia a single player részét a játéknak anélkűl, hogy kiakadt, lefagyott, szétesett a kép vagy egyszerűen nem halad tovább a játék? ha tudtok egy működőképes verziót ajánlani és, hogy miket kell felrakni hozzá az nagy boldogság lenne nekem! :)
köszi -
#9163 Kár mert szép csak éppen eléggé mű az egész így ahogy a vidiben van. -
#9162 Ami nagy baj mert ez a látvány nem indokolja! -
#9161 Gyengusz vagy nem (sztem nem) a vasigénye az tuti nem gyengusz. Azt írják gtx 580-on 5-10 fps. -
#9160 Gyengusz.CE3-ból sokkal többet ki lehet hozni,csak kár hogy a modderek csak képkészítésnek csinálnak 1-2 überbrutál beállítást ,de se game se mod nem lesz belőle soha :( -
Ez is odabasz nem kicsit :)
Már van belőle beta, csak most épp nem engedi letölteni a krva mediafire. -
mester1987 #9158 Ja közbe látom, hogy ez egy részletesebben kidolgozott Megatexture Enhancement Pack pont a RAGE-el ellentétben -
mester1987 #9157 Hmmh...így videón annyira nem látok különbséget a HighRes Texture Pack & DX11 látványán -bár rég játszottam vele és nem is ment simán a cucc a vasamon-(talán itt a víz "reakciója" reálisabb).
Bár megérne a program egy olyan kiegészítőt, ami az első részből a részecskék jobb rombolhatóságát hozza vissza. Nekem anno ez nagyon hiányzott belőle...bár valamelyik külföldi fórumról anno szereztem egy átültetett grafikai mód részletet, ami személyszerint jobban tetszett, csak sajna nincs már meg. -
ejjha -
Dragonman #9155 hát ettől nem lettem sokkal okosabb sajnos -
#9154 bug -
Dragonman #9153 limited editionra nem rakja fel, mert nem találja a gépen a telepített fájlokat. gondolom az alap verzióra írták a javítást. -
#9152 szerintem biztos ami biztos tedd csak fel a pecset :) -
Dragonman #9151 ja és a limited edition van fenn a gépen ami elvileg már az 1.9 patchet tartalmazza, ha jól tudom. -
Dragonman #9150 Hali!
Nem tudja valaki hogyan lehet átvinni a Semper Fi or Die pálya végét? odaérek a lezuhant helihez és láthatatlan katonák lövik a láthatatlan idegeneket.. én meg csak állok ott mint eg f.. és nem megy tovább a game.
ráadásul ugyanezen a pályán futottam bele még egy nagyon durva bugba! a szövetséges katonák kb 2 másodpercenként üvöltözik csoportosan, hogy "MOVE UP, GO!!!", ami enyhén idegesítő dolog! :)
szóval az utóbbi még nem olyan nagy gond, max kikapcsolom a hangot ha nincs rá megoldás , de az első probléma miatt nem tudom végigvinni a játékot.
ha valaki segítene azt nagyon megköszönném! -
gsg16 #9149 ez engem is érdekelne,nekem is ugyan ez a gondom.új kampányt tudok kezdeni,de nem tudom folytatni a régit,mert app crash- üzenettel leáll a játék.1.9-re patch-elt eredeti játékom van.még akkor vettem,amikor kiadták,most végig akartam játszani ismét,de nem hagyja magát -
#9148 Igen azzal.
Nem tudom én nem értek hozzá de gondolom benne vannak! -
#9147 Ezt a CryEngine 3 SDK-val csinálják?
Amúgy a Crysis 2 elemei benne vannak az sdk-ban?